Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Χρονια πολλα στη Χρυσπουλα!

ευχαριστούμε γλυκιά μανούλα!

κ εσύ να χαίρεσαι το Μαράκι σου γερό κ ευτυχισμένο κ να προοδεύει!

κ άντε με ένα δεύτερο!

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες..

Η Μαρια εχει 5 μερες χωρις πιπιλα. Δεν την αναζητα παρα μονο μια φορα που ξυπνησε στις 7 το πρωι (το Σαββατο). Της υπενθυμισα πως "την πιπιλα την πηρε η νεραϊδα να την παει στα μωρα γιατι τωρα εκεινη ειναι μεγαλη και πως θα της φερει ενα μεγαλο δωρο". Εκλαψε λιγακι αλλα ολα καλα. Μολις ειδε και το δωρο δε, ξετρελαθηκε.

φάγαμε ταύτιση κωτίτα, Σύσα, Μαϊα. ίσως επειδή μας έβαλε στο τρυπάκι ο Μάριος!;)

Ενα κουκλοθεατρο που ειχαμε στο παλιο μας σπιτι (στο πατρικο μου).. Καθεται και ο Β με τις ωρες και παιζει και της αρεσει πολυ.

πόοοοοοοοοοσο μου αρέσει το κουκλοθέατρο δεν λέγεται. το λάτρευα στα νήπια!

πού μπορώ να αγοράσω κουκλοθέατρο; κούκλες; καλά μάλλον για Χριστουγεννα το βλέπω...αλλά θέλω κ εγώ. πιο πολύ θα παίζω εγώ παρά η Σύσα.:rolleyes:

Τελος.. εχουμε ξεκινησει νεο "χαβα"... Το βραδυ ξυπναμε για να παμε τουαλεττα :shock: Ερχεται κανονικα ή φωναζει απο το δωματιο της "μαμα, θελω να κανει θιθα", τη βαζω στη λεκανη, κανει κανονικοτατα και μετα ξαναξεραινεται. :roll: Και μεσα στην ημερα επισης δεν εχουμε πολλα ατυχηματα. Τι περιμενω δεν ξερω ουτε κι εγω, αλλα βασικα θα το αφησω λιγακι ακομα αφου προσφατως κοψαμε πιπιλα. Νομιζω ειμαστε καλα... Απο τα 4 πραγματα που καποια στιγμη πρεπει να κοψουν τα παιδια, εχουμε κοψει τα τρια (μπιμπερο, κουνια, πιπιλα).. Ε, μας εμειναν οι πανες και τι εγινε;

:shock:

Τεσπα... Αυτα σε γενικες γραμμες απο εμενα! Να προσεχετε και τα ξαναλεμε (καποια στιγμη :lol:)!

Φιλακια σε ολες! :D

εξκιούζ μηηηηηηηηηηη! με ακούυυυυυυυυυς;;;; ή σκούζω μοναχή μου;;;;:confused:

έκοψε κ πάνα κ μπιμπερό κ πιπίλακ κούνια; σε πόσο διάστημα; κ απορούσες γιατί της ήταν δύσκολο το πρωί στο σχολικό;:o

πάντως είναι πολύ προχωρημένο το σπλάχνο σου κ φτού σας σκόρδα! κ πάλι μπράβο σου που είσαι αστεράτη μάνα!

εύγε!

να κάνεις γρήγορα κ άλλο παιδί!:cool:

ε, μα πιά! μας έκανες σκόνη. δεν παίζεσαι μαρή!:P

μάκια σου!

εσύ είσαι γεννημένη για μάνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε φεφακο ειπαμε αλλα οχι κι ετσι! :lol:

Μπιμπερο εκοψε απο μονη της στους 12 μηνες. Απλα δεν ηθελε να πιει το γαλα ετσι, οποτε της το διναμε με το κουταλι και νερο, χυμους κλπ επινε στο εκπαιδευτικο ποτηρακι. Πλεον γαλα πινουμε σε κανονικο ποτηρι με καλαμακι και νερο το ιδιο. Εκπαιδευτικο ποτηρακι μονο στις βολτες μας! ;)

Κουνια εκοψε στους 23 μηνες οπου πηρα την αποφαση να της την κοψω πακετακι με την μετακομιση στο νεο μας σπιτι.

Και τωρα, κοψαμε πιπιλα. (Θελω να πιστευω δηλαδη)

Δεν τα καναμε ολα μαζι :lol: Αν ηταν ετσι θα το εστελνα Δρομοκαϊτειο το παιδι μου! :lol::lol::lol:

Στο λολειο παμε οκ την τελευταια εβδομαδα. Ξυπναμε με γκρινια μεν, φευγουμε γελαστες δε. Τουλαχιστον σταματησε ο οδυρμος γιατι δεν το αντεχα! :(

Οσο για το 2ο........ παρακαλω, μετα απο εσας! :cool:

Υ.Γ. Κουκλοθεατρο εχει σε μαγαζια με παιχνιδια. Και πακετακι κουκλες επισης. Εμας μας το κανανε δωρο στα πρωτα μας γενεθλια και το ειχαμε παρατημενο στο παλιο μας σπιτι. Τωρα που η νεραϊδα επρεπε να βρει δωρο να φερει και το ταμειον ειναι μειον, το ξαναβγαλαμε στην επιφανεια! ;) Πιστευω θα της αρεσει.. Η Μαρω στην αρχη ηθελε να φοραει εκεινη τις κουκλες στα χερακια της. Τωρα παρακολουθει το χαζομπαμπουλη της να της παιζει καμμια παραστασουλα!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, κι εγω σε εχω στην καρδια μου και το ξερεις! :D

Σας φιλω ολες και παλι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρε φεφακο ειπαμε αλλα οχι κι ετσι! :lol:

ότι κ καλά τώρα τα διόρθωσες; πάλι σκόνη έφαγα! κ πρόσφερα κ γέλιο! ;):rolleyes:

Μπιμπερο εκοψε απο μονη της στους 12 μηνες. Απλα δεν ηθελε να πιει το γαλα ετσι, οποτε της το διναμε με το κουταλι και νερο, χυμους κλπ επινε στο εκπαιδευτικο ποτηρακι. Πλεον γαλα πινουμε σε κανονικο ποτηρι με καλαμακι και νερο το ιδιο. Εκπαιδευτικο ποτηρακι μονο στις βολτες μας! ;)

ωχ Παναγία μου! :oτο δικό μου παιδί γιατί ενώ μπορεί να πιάσει το μπιμπερό, δεν σηκώνει το δαχτυλάκι της ρε παίδες; :confused:πολύ σουλτάνα μιλάμε! το ίδιο κ με το νερό της κ με το γάλα κ με το χυμό! μπιμπερό κ πάλι μπιμπερό. μόνο. όλα τα εκπαιδευτικά ποτηράκια κατέληξαν στα παιχνίδια της, αφού μουσκεύεται, παίζει...:mad:

μετά την πιπίλα, καιρός για εκπαίδευση "πίνω σαν άνθρωπος κ όχι σαν αγάς!":neutral:

Κουνια εκοψε στους 23 μηνες οπου πηρα την αποφαση να της την κοψω πακετακι με την μετακομιση στο νεο μας σπιτι.

όταν λες κούνια, εννοείς κρεβατάκι μικρό. νταξ! κ κοιμάται σε μεγάλο παιδικό μόνη της; νταξ. χαλάρωσα τώρα! είμαι σε διακοπές κ σε διαβάζω χαλαρατιόν...:P

ααααααααααααααααααχχχχ! ωραία που είναι εδώ στην εξοχή!;)

Και τωρα, κοψαμε πιπιλα. (Θελω να πιστευω δηλαδη)

Δεν τα καναμε ολα μαζι :lol:

ότι κ καλά ήταν λίγα αυτά; βουνό μου φαίνονται! κ μπράβο της που τα έκανε όλα τόσο νωρίς!

Στο λολειο παμε οκ την τελευταια εβδομαδα. Ξυπναμε με γκρινια μεν, φευγουμε γελαστες δε.

μπράβο κ πάλι!

Οσο για το 2ο........ παρακαλω, μετα απο εσας! :cool:

άσε τις σειρές κ πιάσε τον μπίλ! προχθες!

Υ.Γ. Κουκλοθεατρο εχει σε μαγαζια με παιχνιδια. Και πακετακι κουκλες επισης.

ΤΥ!

την πάνα πότε της την έκοψες; κ πόσο σας πήρε;

Εμεις στην πανα κολλαμε λιγο αλλα που θα παει θα γινει και αυτο αρκει να μην αγχωνομαστε ολα γινονται δεν θελει πιεση.

Να την χαιρεσαι βρε την ομορφονια σου χαμπαρι δεν πηρα οτι γιορταζε. Γερη και χαρουμενη παντα!!!!!

:|

Καλησπερα,

Ξενυχταω......ειμαστε αρρωστες.....με 39.5 απο χθες βραδυ. Οποιες μας ειδατε προχθες να εχετε τον νου σας.......κατι ηταν που επιασε η μικρη μαζι με την αδερφη της γιατι και η μεγαλη πριν φυγει επεσε τα'νασκελα.......:(

Περαστικά.

Σήμερα η μέρα και η βδομάδα ξεκίνησε φοβερα...

Ηθελαν να βάλουν τιραντε καλοκαιρινα φορέματα.

Με τα χίλια ζόρια και μετά από πολύ γκρινια, άποφάσισαν να βάλουν χειμερινο φόρεμα.

Μετά δεν ήθελαν καλσόν....

Μετά ήθελαν καλσόν δυχτιωτό με ασημί λουλούδια.....

Μετά δεν ήθελαν το μπουφάν, ήθελαν να βάλουν τις ...γούνες τους... Οχι αληθινές καλέ, ξέρετε...

Μετά δεν ήθελαν να μπουν στο αυτοκίνητο, να κάτσουν στα καρεκλάκια, τις ενοχλούσε η ζώνη.....:?

Υπέροχα ήταν......:rolleyes:

Αντε καλή βδομάδα να έχουμε.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εμεις στην πανα κολλαμε λιγο αλλα που θα παει θα γινει και αυτο αρκει να μην αγχωνομαστε ολα γινονται δεν θελει πιεση.

Να την χαιρεσαι βρε την ομορφονια σου χαμπαρι δεν πηρα οτι γιορταζε. Γερη και χαρουμενη παντα!!!!!

διχρονίσαμε την Κυριακή! ευχαριστούμε Ειρήνη. κ εσύ να χαίρεσαι τον Μαριούλη, γερό κ ευτυχισμένο!

:|

Σήμερα η μέρα και η βδομάδα ξεκίνησε φοβερα...

Ηθελαν να βάλουν τιραντε καλοκαιρινα φορέματα.

Με τα χίλια ζόρια και μετά από πολύ γκρινια, άποφάσισαν να βάλουν χειμερινο φόρεμα.

Μετά δεν ήθελαν καλσόν....

Μετά ήθελαν καλσόν δυχτιωτό με ασημί λουλούδια.....

Μετά δεν ήθελαν το μπουφάν, ήθελαν να βάλουν τις ...γούνες τους... Οχι αληθινές καλέ, ξέρετε...

Μετά δεν ήθελαν να μπουν στο αυτοκίνητο, να κάτσουν στα καρεκλάκια, τις ενοχλούσε η ζώνη.....:?

Υπέροχα ήταν......:rolleyes:

Αντε καλή βδομάδα να έχουμε.

κορίτσια με προσωπικότητα!:tongue:

καλημέρα!! ευκαιρία να θυμηθώ και το καφέ:tongue::tongue::cool:

καλημέρα όλη μέρα!

πήγαμε παιδικό, με χαρά. είδα ένα αγοράκι με τις μύξες μέχρι κάτω, να τις τρώει με ευχαρίστηση... μου γύρισε ο μάτης...

της πήγαμε κ την προίκα της με χαρτικά, παραμύθι (την αλεπού με την κομμένη ουρά-πολύ της αρέσει), κουζινικά μια τσάντα!

ο φίλος μας ο Χήστο μόλις είχε κάνει κακά, οπότε δεν του δώσαμε σημασία! σαν να μην υπήρχε!

πήγε αμέσως στο τζάμι από το πορτοπαράθυρο κ κοίταζε τα κουλικά-παιχνίδια έξω!

άντε καλημέρα μας!

κάντυ μου, είδα το μήνυμά σου αργάμιση κ γι' αυτό δεν απάντησα.

να σε πάρω κατά τις 10 κ κάτι ή θα ενοχλήσω; θα κάνω μπρέηκ για σιγαρέτο.

ευχαριστώ πολύ πολύ!

κ εσέις με τον μπαμπάκη να χαίρεστε τα αγαπάκια σας, γερά, όμορφα, έξυπνα, κ ευτυχισμένα!

μάκια στα μαγουλάκια!

Καλημέρα!

Πρώτα από όλα Χρόνια πολλά στη νυφούλα μου!

Τι έγινε? Ανταγωνισμό είχατε για το ποιά θα αποκλειστεί? Όχι τίποτα άλλο...έμεινα και χωρίς λαπτοπ και μου βγήκαν τα μάτια με το κινητό χθες.

Πάντως να 'στε καλά ρε κορίτσια...με κάνατε και γέλασα!

Χθες είχα άδεια από τη δουλειά και πήγαμε στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής...

Μας δικαιολογούν το 80% του ποσού που δίνουμε για εργο-λογο.

Τον είδαν εργοθεραπεύτριες κι εμάς κοινωνική λειτουργός. Μου ήρθε να μπήξω τα κλάμματα από τις τύψεις που με κάνανε κι αισθάνθηκα...

Καθώς επιστρέφαμε μάθαμε και τα δυσάρεστα... Πέθανε ο παππούς του Γ. και σήμερα τον κηδεύουν...

Διαφημίσεις

κάντυ μου, είδα το μήνυμά σου αργάμιση κ γι' αυτό δεν απάντησα.

να σε πάρω κατά τις 10 κ κάτι ή θα ενοχλήσω; θα κάνω μπρέηκ για σιγαρέτο.

ευχαριστώ πολύ πολύ!

κ εσέις με τον μπαμπάκη να χαίρεστε τα αγαπάκια σας, γερά, όμορφα, έξυπνα, κ ευτυχισμένα!

μάκια στα μαγουλάκια!

Να με πάρεις ότι ώρα θες... εσύ δεν ενοχλείς !!! ;)

Καλημέρα!

Πρώτα από όλα Χρόνια πολλά στη νυφούλα μου!

Τι έγινε? Ανταγωνισμό είχατε για το ποιά θα αποκλειστεί? Όχι τίποτα άλλο...έμεινα και χωρίς λαπτοπ και μου βγήκαν τα μάτια με το κινητό χθες.

Πάντως να 'στε καλά ρε κορίτσια...με κάνατε και γέλασα!

Χθες είχα άδεια από τη δουλειά και πήγαμε στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής...

Μας δικαιολογούν το 80% του ποσού που δίνουμε για εργο-λογο.

Τον είδαν εργοθεραπεύτριες κι εμάς κοινωνική λειτουργός. Μου ήρθε να μπήξω τα κλάμματα από τις τύψεις που με κάνανε κι αισθάνθηκα...

Καθώς επιστρέφαμε μάθαμε και τα δυσάρεστα... Πέθανε ο παππούς του Γ. και σήμερα τον κηδεύουν...

Ζωή σε εσάς Νίτσα μου .

Δεν το κατάλαβα το παραπάνω... τί σου είπαν δλδ βρε κοπελιά ????:evil:

Εμάς μας είδε κοινωνική λειτουργός και τον Π. εργοθεραπεύτρια στον παιδότοπο...

Ξεκινήσαμε με το ιστορικό. Αρκετές ερωτήσεις τύπου πότε στήριξε το κεφάλι του, πότε έφαγε για πρώτη φορά στέρεη τροφή, πότε περπάτησε, αν θήλασε, αν έκλαψε με το που γεννήθηκε, για την κατάθλιψη που πέρασα κλπ κλπ.

Όταν φτάσαμε στο χαρακτήρα του παιδιού με ρώτησε πως θα τον χαρακτήριζα. Της είπα ότι πρόκειται για ένα νευρικό παιδί, που πάντα ήταν έτσι. Νεογέννητο δεν κοιμόταν πάνω από 8ώρες και μονίμως έκλαιγε από πόνους. Και ήταν από μωρό νεύρο...

Μου έκανε συμπερασματικές ερωτήσεις στην ουσία δλδ * Πιστεύετε ότι φταίει το παιδί που είναι νευρικό?

εγώ- Δεν φταίει κπ απαραίτητα, έτσι είναι ο χαρακτήρας και τα γονίδια του.

* Ασχολείστε με το παιδί? - και βέβαια ασχολούμαι, όχι σε καθημερινή βάση αλλά ναι.

* Ο πατέρας ασχολείται μόνος του?

Γ. - μόνο όταν είναι και η γυναίκα μου μαζί

* Γιατί όχι μόνος σας?

Γ. - δεν ξέρω δεν το έχω σκεφτεί ποτέ.

* Συμβουλευτική έχετε κάνει ποτέ? - εγώ. Ναι, αλλά σταματήσαμε διότι δεν ήθελε ο σύζυγος μου να συνεχίσει. Και μόνη μου δεν έχει νόημα να την κάνω.

* Οι εργοθ. από μόνες του δεν μπορούν να βοηθήσουν το παιδί αν δεν γνωρίζετε εσείς πως θα τον χειριστείτε (ΣΩΣΤΟ!!!).

Όταν τελειώσαμε περιμέναμε την εργοθεραπεύτρια για να μιλήσουμε όλοι μαζί. Μας είπε ότι δεν είναι ζωηρός, διέκρινε νευρικότητα & ανωριμότητα. Δυσκολεύτηκαν να του τραβήξουν την προσοχή και όταν το κατάφεραν έγινε με έμμεσο τρόπο. Κυκλοθυμικό παιδί............

Όταν φύγαμε από εκεί, ήμουν χάλια! Πιο πολύ παρμένη με Γ. που δεν ήθελε να συνεχίσουμε τη συμβουλευτική για να βοηθήσουμε το παιδί μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...