Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα. Ναι. Το ξετίναξα.

Δεν βλεπω συμμετοχή και είπα, ας βάλω το δαχτυλάκι μου.....:D

Καλημέρα. Κυριακή κα ιδεν έχω μαγείρεμα, θα πάμε στη μάνα μου για φαγητο. Οπότε θα τριγυρνώ εδω γύρω, αν με αφήνουν οι μικρες.

Α, αφου θα πάω στη μάνα μου και θα ασχολούνται αποκλειστικά με την θεία τους, θα έχω απλετο χρονο!..

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Γεια σας κορίτσια όμορφα!

Μπράβο στην Ιφιγένεια !!! Καλά τρεξίματα !

Ευχαριστούμε Μεταξία :)

Άργησε αλλά τα κατάφερε τελικά και η Ιφιγένεια. Μια εβδομάδα τώρα μετακινείται αποκλειστικά περπατώντας (με κάποιες πτώσεις αναπόφευκτα) αν και προσέχει πολύ τα βήματά της. Αν τη δείτε π.χ. πως βγαίνει στο μπαλκόνι...κρατιέται από την κάσα της μπαλκονόπορτας και ψάχνει με το πόδι στο κατώφλι, λες και περνάει ναρκοπέδιο :tongue::lol: μόλις σιγουρευτεί ότι πατάει σταθερά αφήνει τα χέρια.

Κατά τα άλλα...

"Ωραία που 'ναι η Κυριακή, μα να 'ταν πιο μεγάλη, γιατί τελειώνει γρήγορα και αργεί να έρθει η άλλη".

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπέρες!

που είστε βρε κοριτσάρες? κολλητική είναι η αποχή από το καφέ μας??:confused:

εγώ-εμείς περάσαμε ένα Σ/Κ... θα έλεγα αρκετά έντονο... από άσπρο σε μαύρο, με όλα τα χρώματα ενδιάμεσα... και τούμπαλιν...:cool: καλά να 'μαστε!:D

που είσαι βρε αερικό? να σου μιλήσω από δω για το νηπιαγωγείο και τις απαιτήσεις γονέων (και την σχέση όλων αυτών με το δημοτικό) για να μην βγούμε από κει off topic!:rolleyes: το ίδιο και με το κατηχητικό!:rolleyes: ρε τι πλάκα έχουμε οι άνθρωποι κάποιες φορές...:lol:

φιλιά στα μουτράκια σας!

Εδώ είμαι :) Παρακολουθώ άρα αν μου απαντήσεις θα σε διαβάσω και θα σε ακολουθήσω χαχαχαχα (εξάλλου εγώ στο πρότεινα ;))

Κι εμείς είχαμε απ' ολα τα χρώματα σήμερα αλλά στο σύνολό της ήταν υπέροχη μέρα και έχω να πω ότι το παιδί μου είναι 1 εβδομάδα χωρίς πιπίλα :) Οπότε μάλλον ξεμπερδέψαμε γιατί σήμερα αναφέρθηκα σε αυτήν και ήταν αναίμακτο (δεν την αναζήτησε!)

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Ξενυχταω......ειμαστε αρρωστες.....με 39.5 απο χθες βραδυ. Οποιες μας ειδατε προχθες να εχετε τον νου σας.......κατι ηταν που επιασε η μικρη μαζι με την αδερφη της γιατι και η μεγαλη πριν φυγει επεσε τα'νασκελα.......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα κοριτσάρες

Ελ περαστικά σας

Αερικούλη μπράβο στην Κωτίτα.

'Ετσι την έκοψε και η δικιά μου, μας της πήρε ένας δράκος ένα μεσημέρι και μετά από 2-3 φορές που την ζήτησε και δεν την έφερε ο δράκος πίσω, το παράτησε το θέμα.

Το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του τελικά, εγώ αυτό έχω καταλάβει.

Το Χελκατόπαιδο μετά από 6 χρόνια σταμάτησε να θέλει εμένα για να κοιμηθεί και βολεύεται τώρα τελευταία με τον πατέρα της..............οποία ευτυχία..... τους στέλνω σούμπιτους στο δωμάτιό της και βγάζω το άχτι μου στο σερφάρισμα:tongue:

Υπόλοιπες Αναλ ελπίζω να είστε καλά, δεν πρόλαβα να σας διαβάσω αναλυτικά.

Φιλούρες

Mπραβο στα απεξαρτημενα μωρα που δεν εχουν πιπιλα και ειναι καλα!!!!! χαχα;χα

Hellcut μας ελειψες φιλια στην κουκλα σου και στον πατερα!!!

Ελλακι περαστικα σας επιασε ο χειμωνας απο τα μουτρα μου φαινεται. Να ενημερωνεις πως παει το παιδι.

Εμεις κοιμηθηκαμε τελεια μεχρις τις 9 το πρωι γιαυτο εβρεξε χαχαχα

Καλησπέραααααα.

Εμεις καλά. Ρουτίνα (ευτυχώς) και άγιος ο Θεός.

Αυτά. Καλό βράδυυυυυ.

ΥΓ: Καμμία να ερθει από δω για δουλίτσες?

Που όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω γενικό για να στρώσω με πιάνει σύγκρυο.....:confused:

Θα το αντέξω και αυτό, έχω επιλογή?

εγώ κανόνισα αυτό το Σάββατο να έρθει γυναίκα να με βοηθήσει, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται.

ευχηθείτε να έχει καλό καιρό να πλύνω κουρτίνες, ριχτάρια, γιατί αλλιώς τζάμπα κόπος!

κατά τα άλλα μόνο ντουλάπες, συρτάρια έκανα. χάλια καιρός. ζε μ' αρέσει η βροχή...

Γεια σας κορίτσια όμορφα!

Άργησε αλλά τα κατάφερε τελικά και η Ιφιγένεια. Μια εβδομάδα τώρα μετακινείται αποκλειστικά περπατώντας (με κάποιες πτώσεις αναπόφευκτα) αν και προσέχει πολύ τα βήματά της. Αν τη δείτε π.χ. πως βγαίνει στο μπαλκόνι...κρατιέται από την κάσα της μπαλκονόπορτας και ψάχνει με το πόδι στο κατώφλι, λες και περνάει ναρκοπέδιο :tongue::lol: μόλις σιγουρευτεί ότι πατάει σταθερά αφήνει τα χέρια.

Κατά τα άλλα...

"Ωραία που 'ναι η Κυριακή, μα να 'ταν πιο μεγάλη, γιατί τελειώνει γρήγορα και αργεί να έρθει η άλλη".

Φιλάκια σε όλες :D

τί ωραία περιγραφή! Ιφιγένεια είσαι μπουμπού! τί καλή που είναι με τον αδερφό της!

όσο για την Κυριακή, ΣΥΜΦΩΝΩ!

καλησπέρες!

που είστε βρε κοριτσάρες? κολλητική είναι η αποχή από το καφέ μας??:confused:

Διχρονίσαμε χθες. κόψαμε τούτα! δεν έσβησε τα κεράκια με τη μία, γιατί φοβόταν μη καεί "όσι τζηζ":p

ενώ μέχρι τώρα όποτε της έλεγα όχι Χ στην κουζίνα καίει, άπλωνε χεράκι, γράφοντάς με κανονικά.

χρειάστηκε να επιστρατέύσω το λύκο που φύσηξε κ έριξε το σπιτάκι από τα γουρουνάκια.

λύκοοοοοοοοοοοοοοοοοο φουυυυυυυυυυυυ".

κατά τα άλλα πολλή συγκίνηση εγώ, χαρά η Χ! είχε πολλά κουλικά, δώρα, παιχνίδια κ κυρίως κουλιέ! δεν θέλω γέλια με το κουλιέ!:P;)

έτσι το λέει το βλαστάρι μου.

κ δεν είμαστε βλάχοι!:cool:

το Σάββατο στα γενέθλια της λατρεμένης μου ανεψούλας! ήταν μια θεά!

...:cool: καλά να 'μαστε!:D

αυτό ακριβώς!

φιλιά στα μουτράκια σας!

ματς μουτς

Κι εμείς είχαμε απ' ολα τα χρώματα σήμερα αλλά στο σύνολό της ήταν υπέροχη μέρα και έχω να πω ότι το παιδί μου είναι 1 εβδομάδα χωρίς πιπίλα :) Οπότε μάλλον ξεμπερδέψαμε γιατί σήμερα αναφέρθηκα σε αυτήν και ήταν αναίμακτο (δεν την αναζήτησε!)

κ εμείς από 1η Οκτώβρη κόψαμε πιπί(λα). μου την ανέφερε χθες, ξαναείπα τα γνωστά ότι το δώσαμε για το μωρό της φάλαινας, γιατί είναι καλή. ναι;

νιε!:)

της δώσαμε για το μωράκι της κ κουβέρτα, γιατί κρύωνε

κουτετά:o

της δώσαμε κ κάλτσες για το μωράκι της

κάτες:eek:

της δώσαμε κ γάλα, γιατί πεινούσε το μωράκι

άλαααα:).

κ έτσι έληξε η αναζήτηση πιπί.

το Σάββατο που πήγαμε σε γενέθλια είδε ένα μωράκι που είχε πιπίλα. την είδε, έμεινε να κοιτάζει:shock:, της είπα ότι το αγοράκι είναι μικρό, ενώ εκείνη μεγάλη κ το δέχτηκε μια χαρά! αγνόησε παντελώς την ύπαρξή της στο χώρο που έπαιζε!

Καλησπερα,

Ξενυχταω......ειμαστε αρρωστες.....με 39.5 απο χθες βραδυ. :(

περαστικά

Καλημέρα κοριτσάρες

Το Χελκατόπαιδο μετά από 6 χρόνια σταμάτησε να θέλει εμένα για να κοιμηθεί και βολεύεται τώρα τελευταία με τον πατέρα της..............οποία ευτυχία..... τους στέλνω σούμπιτους στο δωμάτιό της και βγάζω το άχτι μου στο σερφάρισμα:tongue:

Φιλούρες

στα 6;

άλλα 4 χρόνια;

όχι, δεν θα αντέξω τόσο. άλλος ένας χρόνος το πολύ! θα έλεγα νωρίτερα, αλλά γνωρίζω από τώρα αντιδράσεις μπαμπούλη που θέλει το παιδί δίπλα του!:|

Mπραβο στα απεξαρτημενα μωρα που δεν εχουν πιπιλα και ειναι καλα!!!!! χαχα;χα

έτσι πες μας! χαλάλι!

φιλάκια στα μαγουλάκια σε όλες!

Καλημέρα :) Καλή εβδομάδα

Καλησπερα,

Ξενυχταω......ειμαστε αρρωστες.....με 39.5 απο χθες βραδυ. Οποιες μας ειδατε προχθες να εχετε τον νου σας.......κατι ηταν που επιασε η μικρη μαζι με την αδερφη της γιατι και η μεγαλη πριν φυγει επεσε τα'νασκελα.......:(

Περαστικά και στις δυο τους... εμείς ένα μπουκωματάκι έχουμε αλλά είναι κρύωμα ή αλλεργία γιατί συνοδεύεται απο πολύ φτάρνισμα!

Καλημέρα κοριτσάρες

Ελ περαστικά σας

Αερικούλη μπράβο στην Κωτίτα.

'Ετσι την έκοψε και η δικιά μου, μας της πήρε ένας δράκος ένα μεσημέρι και μετά από 2-3 φορές που την ζήτησε και δεν την έφερε ο δράκος πίσω, το παράτησε το θέμα.

Το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του τελικά, εγώ αυτό έχω καταλάβει.

Φιλούρες

Μαρή άσε το σερφάρισμα και κοίτα να ευχαριστηθείς ύπνο στο διπλό!!!

Α ωστε εσείς ευθύνεστε για τον κατακλυσμό χαχαχα! Χαλάλι σας ρε :)

Εμείς έπρεπε να σηκωθούμε 6.30 σήμερα και να φεύγουμε 7.30 για να πάμε όλοι με το αυτοκίνητο στις θέσεις μας... ναι αμέ πως; Ο Λ κοιμήθηκε μέσα στη μικρή γιατί ξύπναγε και τον ζήταγε αλλά δεν ήθελε και να σηκωθεί από το κρεβάτι της (στρατιωτικά γυμνάσια) και έτσι εγώ στις 6.30 έκλεισα το ρολόι θεωρώντας ότι θα ξαναχτυπήσει... ναι @@ μάντολες! Στις 7.30 άνοιξα τα μάτια μου είδα την ώρα και άρχισα να ντύνομαι φωνάζοντας "Λ 7.30!!!" Για πότε ετοίμασα τσάντα του παιδιού, δική μου, Λ, έβγαλα ρούχα της μικρής, ετοίμασα καφέ, γάλα ούτε που κατάλαβα!!! Φύγαμε 8.10 και τελικά τον Λ τον παρατήσαμε στον Βύρωνα να πάει με τα πόδια μέχρι τη Μιχαλακοπούλου!!! Φτάσαμε στη δουλειά 9.05!!! Εννοείται ότι γάλα ήπιαμε στο αμάξι (να'ναι καλά τα 7 κατσικάκια και ο κοντορεβιθούλης!) και κόντεψα να τρακάρω 2 φορές στην κατεχάκη γιατι τα είχαν παίξει όλοι με τη βροχή και την κίνηση. Αυτο που αποσυντονίζονται όλοι με την πρώτη βροχή δεν το έχω καταλάβει στην Αθήνα!!!

Εννοείται ότι μπήκαμε με κλάμματα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Καλή εβδομάδα

επίσης!

Αυτο που αποσυντονίζονται όλοι με την πρώτη βροχή δεν το έχω καταλάβει στην Αθήνα!!!

αυτό το έχουμε απορία όλοι στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Εννοείται ότι μπήκαμε με κλάμματα!

κρατάω αυτό.:(

πώς μπορείτε να το δουλέψετε;

υπάρχει ένα πολύ ωραίο βιβλίο-παραμύθι για την ηλικία τους που μας το έφερε η καλύτερή μου φίλη-νηπιαγωγός. εκδόσεις μεταίχμιο.

πόσο μ' αρέσει το σχολείο.

είναι ένα κουνελάκι που πάει σχολείο. έχει τέλεια εικονογράφηση κ αρέσει στην Σύσα πάρα πολύ!

θα το λατρέψει κ η κωτίτα!

μήπως βοηθήσει!;)

Χρόνια Πολλα στην κουλιεδού :D:lol: Να την χαίρεσαι Φέφη (μουχαχαχαχα)

είναι μπιρμπίλω!

δύο δύο τα φοράει κουλιέ κ βραχιόλια!

θα έβαζε κ τα άλλα δυο που έχει, αλλά τα έχει ρίξει πίσω από τη σύνθεση σε στιγμές έκστασης από το χορό, τραγούδι!:rolleyes::tongue:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Χρονια πολλα στη Χρυσπουλα!

Περαστικα στη Στεφη και στην Κωνσταντινα και σε οποιο αλλο ειναι αρρωστουλικο και καλα κουραγια στις μαμαδες!

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες..

Η Μαρια εχει 5 μερες χωρις πιπιλα. Δεν την αναζητα παρα μονο μια φορα που ξυπνησε στις 7 το πρωι (το Σαββατο). Της υπενθυμισα πως "την πιπιλα την πηρε η νεραϊδα να την παει στα μωρα γιατι τωρα εκεινη ειναι μεγαλη και πως θα της φερει ενα μεγαλο δωρο". Εκλαψε λιγακι αλλα ολα καλα. Μολις ειδε και το δωρο δε, ξετρελαθηκε. Ενα κουκλοθεατρο που ειχαμε στο παλιο μας σπιτι (στο πατρικο μου).. Καθεται και ο Β με τις ωρες και παιζει και της αρεσει πολυ.

Κατα τα αλλα ησυχιες σε γενικες γραμμες, το Σαββατο το απογευματακι πηγαμε Αττικο -κλασσικα- απο το μεσημερι και φυγαμε οταν εβγαλε ανακοινωση πως κλεινει. Επισης την Παρασκευη περασε η παιδιατρος του σταθμου απο εκει και στην εξεταση διαπιστωσε πως η Μαρια εχει ερεθισμενο αυτακι.. :? Ε, το Σαββατο ξεκινησε να την πονα και ξεκινησαμε αντιβιωσουλα. Σημερα το απογευμα θα παμε βεβαια και απο το γιατρο μας να τη δει να εχουμε ησυχο το κεφαλακι μας.

Αλλο σπουδαιο: Σημερα πηγε θεατρικη ομαδα απο το σταθμο μας και τους επαιξε τη θεατρικη παρασταση "η νυχτα της Μπεσανα" (ειναι ιταλικος θρυλος). Η Μαρω αψογη, την παρακολουθησε κανονικα ολη! :)

Αυριο ηταν να παμε για ιππασια αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνουμε με αυτον τον καιρο. Την Παρασκευη που πηγαμε με το φυστικι παντως, ξετρελαθηκε! Της αρεσε πολυ, γκρινιαζε συνεχεια για να ερθει η σειρα της να κανει και εκλαψε οταν κατεβηκε απο το αλογο. Ολα τελεια, μας εδωσαν και αυτοκολλητο για επιβραβευση οταν τελειωσαμε. Μεγαλωνουμε μικρες αμαζονες! :lol:

Τελος.. εχουμε ξεκινησει νεο "χαβα"... Το βραδυ ξυπναμε για να παμε τουαλεττα :shock: Ερχεται κανονικα ή φωναζει απο το δωματιο της "μαμα, θελω να κανει θιθα", τη βαζω στη λεκανη, κανει κανονικοτατα και μετα ξαναξεραινεται. :roll: Και μεσα στην ημερα επισης δεν εχουμε πολλα ατυχηματα. Τι περιμενω δεν ξερω ουτε κι εγω, αλλα βασικα θα το αφησω λιγακι ακομα αφου προσφατως κοψαμε πιπιλα. Νομιζω ειμαστε καλα... Απο τα 4 πραγματα που καποια στιγμη πρεπει να κοψουν τα παιδια, εχουμε κοψει τα τρια (μπιμπερο, κουνια, πιπιλα).. Ε, μας εμειναν οι πανες και τι εγινε;

Τεσπα... Αυτα σε γενικες γραμμες απο εμενα! Να προσεχετε και τα ξαναλεμε (καποια στιγμη :lol:)!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...