Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ακούς Νίτσα; (είχαμε ακριβώς αυτή την κουβέντα το πρωί στο τηλ...) δεν τα λέω μόνο εγώ χαχαχα τα λέει και η συμπεθέρα σου χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο! καλά τρεξίμαστα τώρα!

Ευχαριστούμε :)

Υπάρχει λόγος τελικά που η φύση έχει αποφασίσει εμείς να γεννάμε! :evil:

φυσικά κ δεν είναι τυχαίο ότι οι γυναίκες γεννάμε!

μόνο περίοδο να είχαν, δεν μιλάμε για εγκυμοσύνη, τοκετό, θηλασμό κλπ θα μας έπρηζαν τα συκώτια με τη μίρλα!:P

Έτσι ακριβώς!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Υπάρχει λόγος τελικά που η φύση έχει αποφασίσει εμείς να γεννάμε! :evil:

Αυτό εξυπακούεται, αγαπημένη!:D:D:D

Μετά από αφαίρεση αμυγδαλών, 2 κ.τ. και 1 στα γυναικολογικά ο Γ. με θεωρεί ΗΡΩΑ!!! αμέεεεεεεεεεεε

Εδώ του έλεγα, όταν επέστρεφα από τα μαιευτήρια, να μου βγάλει τις γάζες:shock: και δεν το άντεχε! Είμαι κι εγώ phycho βέβαια...

Επειδή ξέρω πόσο φοβιτσιάρης είναι με τρελαίνει να του δείχνω ότι τον ανατριχιάζει:D

Ούτε οδοντίατρο δεν πηγαίνει επειδή φοβάται! (Βέβαια ανήκει στους τυχερούς που δεν έχει ούτε σφράγισμα, άλλος τους χρυσώνει στην οικογένεια:cool:).

Διαφημίσεις

καλημερα νιτσακι! τι κανετε? τι θα κανετε το Σκ?

Καλημέρα Ειρηνάκι!!!:)

Λοιπόν...Το ΣΚ θα βάψει ο Γ. το σπίτι της μαμάς του (της πεθεράς μου) και θα έχουμε καθαριότητες! Δεν την παλεύει μόνη της με τίποτα. Την Κυριακή θα έχουμε και γυναίκα νσ βοηθήσει!

Κάτι ετοιμάζεται?

Καλημέρα Ειρηνάκι!!!:)

Λοιπόν...Το ΣΚ θα βάψει ο Γ. το σπίτι της μαμάς του (της πεθεράς μου) και θα έχουμε καθαριότητες! Δεν την παλεύει μόνη της με τίποτα. Την Κυριακή θα έχουμε και γυναίκα νσ βοηθήσει!

Κάτι ετοιμάζεται?

σημεραααααααααααααααααα για παιδότοπο!

σημεραααααααααααααααααα για παιδότοπο!

Έλα ρεεεεεεεεε... γμτ

Απόψε περιμένω 8 άτομα -τραπέζι!

Κι επιστρέφοντας στο σπίτι θα πιαστώ με τη μαγειρική. Το πρόγραμμα έχει μελιτζάνες παπουτσάκια, σουφλέ στο φούρνο!:D Οπότε καταλαβαίνεις..

Καλά να περάσετε πάντως!!!

Έλα ρεεεεεεεεε... γμτ

Κι επιστρέφοντας στο σπίτι θα πιαστώ με τη μαγειρική. Το πρόγραμμα έχει μελιτζάνες παπουτσάκια, σουφλέ στο φούρνο!:D Οπότε καταλαβαίνεις..

παλι τραπεζι καλε?????????????????

εμας ποτε θα μας το κανεις?????? χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα :D

Προχθές την Κυριακή αποφάσισε (επιτέλους :rolleyes: ) η Ιφιγένεια να περπατήσει. Καλά τα πάει, κάθε μέρα και περισσότερα βήματα.

Φιλάκια σε όλες :D

Μπράβο στην Ιφιγένεια !!! Καλά τρεξίματα !

Έλα ρεεεεεεεεε... γμτ

Μαρή Νίτσα,

Χθες έκανες γενική... απόψε έχεις τραπέζι... το Σ/Κ θα βοηθήσετε την πεθερούλα με την δική της γενική και πάει λέγοντας...

δεν έρχεσαι κατά 'δω μεριά μάνα μου να βάλεις ένα χεράκι να τελειώσουμε κάτι "ψιλά" ?????????

Μην σε ακούσω να παραπονεθείς από Δευτέρα ότι είσαι κουρασμένη !!! ααααχ !!! :cool:

άει μαρή που θα μου φας τη σειρά!

μετά την πεθερά της σειρά έχει η συμπεθέρα της!

τεφαρίκι νυφαδιά της δίνω!

εκτός αν ενδιαφέρεσαι εσύ για συμπεθέρα μου, οπότε σε περιμένω να βάλεις ένα χεράκι! 1ος όροφος, μη χτυπήσεις κουδούνι, θα βάφω νυχάκια!

άει μαρή που θα μου φας τη σειρά!

μετά την πεθερά της σειρά έχει η συμπεθέρα της!

τεφαρίκι νυφαδιά της δίνω!

εκτός αν ενδιαφέρεσαι εσύ για συμπεθέρα μου, οπότε σε περιμένω να βάλεις ένα χεράκι! 1ος όροφος, μη χτυπήσεις κουδούνι, θα βάφω νυχάκια!

α εγώ δεν ξέρω... τί είμαι ??? σαν κι εσάς που τα έχετε κανονισμένα ???? ό,τι πουν τα παιδιά :tongue::tongue::tongue:

Καλησπέραααααα.

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμεις καλά. Ρουτίνα (ευτυχώς) και άγιος ο Θεός.

Σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.

Αυτά. Καλό βράδυυυυυ.

ΥΓ: Καμμία να ερθει από δω για δουλίτσες?

Που όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω γενικό για να στρώσω με πιάνει σύγκρυο.....:confused:

Θα το αντέξω και αυτό, έχω επιλογή?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Χμμμ. Καμμία έ? Δεν βλέπω προσφορές.... Καλά σας

Καλημέραααααααααααα. Πάω να κάνω καμμία δουλεια καθότι Σάββατο....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...