Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν ξερω cultακι.. Ηταν να παμε σημερα αλλα ειναι χαλια και τα δυο φυστικακια (μικρο - μεγαλο). Οποτε ειπαμε εκτος απροοπτου να παμε αυριο. Να κανει η μικρη αυτο το 5λεπτο το δοκιμαστικο να δουμε αν της αρεσει και βλεποντας και κανοντας.

Δεν ξερω αν ειχε σταματησει, απλα επεσα πανω στο θεμα που ειχε ανοιξει διπλα και επειδη ειναι το μοναδικο που σηκωνει η τσεπη μου ειπα να δοκιμασω και αν αρεσει και στη Μαρω, εχει καλως.. Αλλιως δεν χανω κατι. ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω μείνει μαρμαρωμένος βασιλιάς καισκέφτομαι : για αρχή μολότωφ ή μια και καλή φουρνέλο?

Φουρνέλο ασυζητητη......:confused:

Ελεος πια με τον κάθε προβληματικό στην κασίδα μας.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Εδω η γλυκοφλεβαριτσα, ολα καλα, απλα ακολουθωντας τα χναρια της φιλης μου της Κελλυς :tongue: αποφασισα για ενα διαστημα να απεχω απο τα ιντερνετικα δρωμενα.

Δεν εχει γινει κατι, ολα καλα, σφυζουμε ολοι απο υγεια.

Με απασχολει αυτο: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2166437&postcount=109 αλλα κατα τα αλλα ειμαστε καλα.

Ειπαμε επισης μαζι με το φυστικι να ξεκινησουμε μαθηματα ιππασιας (η μικρη καλε, οχι εγω :lol:). Αυριο θα παμε για το δοκιμαστικο να δω αν θα αρεσει στη μικρη.

Αυτα κοριτσαρες, να ειστε ολες καλα. Θα σας διαβαζω και τα λεμε! :D

Φιλακια σε ολες!!!!!!

Θα σου απαντήσω στο θέμα σε καμμιά ωρίτσα που θα τις κοιμίσω. Εχω να σου πω....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλησπέρα καλησπέρα

Εμείς όλα καλά...έχω 1 2 θεματάκια που με προβληματίζουν, αλλά θα τα θέσω άλλη ώρα που θα χω χρόνο.

Ζούπυ...ξεκίνα με μολότοφ...

Νιτσάκι περαστικά!

Κι εμείς πολύ βήχα χθες βράδι ο μεγάλος.

Ναι βρε Ελλ, είσαι εξαφανιζόλ, γουέρ αρ γιου? Τι λέει η μπαλαρινούλα?

Φαιάκο μου, είναι πιθανόν το Μαράκι, να βλέπει ότι τα υπόλοιπα παιδιά λειτουργούν με υπακοή και να προσαρμόζεται σε αυτό;)

Επίσης πιθανό είναι να έχει αντιληφθεί ότι σας έχει του χεριού της...

Εσείς, όταν έχει τέτοιες αντιδράσεις πως τις αντιμετωπίζετε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλη αρχη στην ομορφη μπαλαρινα!!!! Και εγω που ονειρευομουν μπαλαρινες εκανα τον μπουλντοζιερη χαχαχαχα

Κι εγώ ονειρευόμουν κάποια στιγμή ροζ κορδέλες και φουστιτσες και τουτου αλλά .... μόνο σωβρακα θα απλωνω σ αυτό το σπίτι!!!;

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας!

Σας έλειψα?:D

Επιτέλους έχω ίντερνετ!!!!και μπαίνω παντού!!!!!!!Τι κάμνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμείς μετακομίσαμε, είναι σούπερ το καινούριο σπίτι, άθλιοι οι γείτονες αλλά τους κουμαντάρουμε μια χαρά, τα παιδιά τα συνηθισμένα, αυτά....

Περαστικά στη ζωίτσα!!!!!!!!!!!!!!

Ξέχασα να σου ευχηθώ Κική !!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το καινούριο σπίτι ! Εύχομαι μόνο όμορφες αναμνήσεις να αποκτήσετε μέσα σε αυτό !!

καλησπέρα σε όλες!!

περαστικά στους ασθενείς - αερικό, καλό κουράγιο με τις θεραπείες!

η γλυκοφλεβαρίτσα και η σεβούλα που είναι? κανά νέο από τη φούμπι?

συγνώμη αν ξεχνάω κάτι σημαντικό αλλά είμαι λίγο θολωμένη : εκεί που πίστευα (μου έλεγε η δασκάλα) ότι ο γιος μου έχει μια πολύ δύσκολη προσαρμογή στο σχολείο (όχι βέβαια πως δεν είναι γιούτσος - γειά σου μάρκο!), έμαθα σήμερα ΤΥΧΑΙΑ περιμένοντάς τον να σχολάσει (από συζητήσεις που άκουσα από άλλους γονείς) πως... κι άλλα πολλά παιδάκια έχουν παρόμοιο θέμα, στην τάξη γίνεται ένας χαμός γενικά, η δασκάλα χρησιμοποιεί... παλαιές μεθόδους, τα πράγματα έχουν ψιλοξεφύγει γενικώς

(είχα ήδη αρχίσει να προβληματίζομαι με κάποια σημάδια)

και η δασκάλα στο σχόλασμα, ουσιαστικά τα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ όλα αυτά, λέγοντας κάποια συγγνώμη αλλά κυρίως υποστηρίζοντας τις παιδαγωγικές της μεθόδους και την θεωρία της ότι τα πρωτάκια είναι θηρία, μη οριοθετημένα από το σπίτι τους!

έχω μείνει μαρμαρωμένος βασιλιάς και σκέφτομαι : για αρχή μολότωφ ή μια και καλή φουρνέλο?

"Ωραία": ας ξεκινήσουμε με την αποδοχή του γεγονότος πως τα πρωτάκια είναι θηρία .... ε και ???? Ποιά πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της δασκάλας ? Ο βούρδουλας τύπου "το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο"? έχω μείνει άφωνη... :-( κι όλο αυτό εν έτει 2011?

Μια πιο παιδαγωγική αντιμετώπιση... δεν ????

Πώς οριοθετούνται 20 6χρονα σε μια τάξη ????

Καλημέεεεερα !!!

Χα χα εμείς έχουμε πλάκα στο γραφείο. Είμαστε 3 μπακούρια στα γραφεία μας, ένα PC, τους εκτυπωτές, το φαξ και το skanner.... και περιμένουμε... τώρα, μην με ρωτήσετε τί ακριβώς περιμένουμε... μάλλον την επιφοίτηση !!! :tongue::tongue::tongue:

Φαιακι ευτυχως που εμφανιστηκες γιατι χθες αναρωτιομουν που εχεεις εξαφανιστει ετοιμη για την Νικολουλη ημουν. Ειπαμε να κανετε αποτοξινωση αλλα εσεις το παρακανατε χαχαχα...

Φιλια πολλα!!1

Καλημέρα!!!

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα παιδάκια της α' δημοτικού περνούν φάση προσαρμογής μέχρι τα Χριστούγεννα -τουλάχιστον! Είναι θέμα του κατα πόσο αγχώνεται η δασκάλα και μπορεί να τους κρατήσει το ενδιαφέρον.

Σηκώνονται από την καρέκλα την ώρα του μαθήματος, παίζουν, πολλά κουβαλούν και παιχνίδια μαζί τους... Θέλουν χρόνο.

Ζούπυ, θα προσαρμοστεί σιγά σιγά...

Φαίη τέλεια η ιππασία! Που θα τα πάτε?

Κική επιτέλους...! Τώρα δεν θα έχεις θέμα ιντερνετικό...χαχαχαχαχα

Κρις τι έγινε? Ξεκίνησες τις φυσικοθεραπείες? Καλή η μπασκέτα, πάρτε κι ένα τέρμα να μάθει και ποδόσφαιρο!!!

Καλλυντικά εμείς είμαστε φουλ αφού εγώ σε καθημερινή βάση (με την τσίμπλα στο μάτι) πρέπει απαραιτήτως να σπατουλάρομαι!!! ουφ...

Στινάκι, αγορομάνα μου εσύ!!!

Μαρκοπουλάκη, μάλλον δεν μας θέλουν πια! Πολύ στην αποτοξίνωση το έριξαν!

Κορίτσια, αν σας πω τι έκανα χθες θα με "βρίσετε"!!!!

Μου έστειλε η θειά μου προχθές τον ατμοκαθαριστή της για να καθαρίσω τα καλοριφέρ μου, υποτίθεται, αλλά εγώ τον εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο.

Γύρισα στο σπίτι, ο Γ. κρεβατωμένος ακόμα, μάζεψα παιδιά τα πήγα στη μάνα μου κι έβαλα στολή εργασίας!!!!

Ξεκίνησα στις 15.45 και τελείωσα στις 11.45!!!!!!!!! Καθάρισα τα πάντα, γυαλί το έκανα το σπίτι... αλλά ξεπατώθηκα. Τα δάχτυλα μου ανοίξανε και κάνανε ρόζους!

Με βλέπω να κάνω πάλι χοντρές δουλειές κοντά στα Χριστούγεννα!!!

Σήμερα ο Γ. σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε εκδρομή με το νήπιο του Π. στο Βαρνάβα να πατήσουν το μούστο και να δουν το Λαογραφικό! Ζηλεύω..

Καλημέρα :)

Να τι θα ζητήσω δώρο λοιπόν για τα γενέθλια και για Χριστούγεννα από την πεθερά... έναν ατμοκαθαριστή... το είχαμε συζητήσει και παλιότερα! Τουλάχιστον αν χρειαστεί να ξαναμείνουμε εκεί θα τον παίρνω μαζί χαχαχαχα

Φαιάκι εγώ προτιμώ να τα πούμε απο κοντά όταν ξανακαταφέρουμε να συνεννοηθούμε σωστά :lol: γενικά πάντως συμφωνώ με αυτά που σου είπε η Ελλ :) Σημαντικό επισης και κράτα το ότι όταν την άφησες να ξεθυμάνει χωρις να ασχολείσαι η μικρή ηρέμησε και όλα κύλησαν ωραία ;)

Edit: Χθες τα ξαναπήρα κι εγώ και τα πεθερικά με τον Λ και το πόσο τον χειρίζεται η Κ. Κάναμε για άλλη μία φορά την ΙΔΙΑ κουβέντα το βράδυ... Έλειψε μια ώρα από το σπίτι και με το παιδί δεν χρειάστηκε να 'τσακωθώ'... όσο ήταν στο σπίτι οποιαδήποτε 'παρατήρηση' κατέληγε σε δράμα! Το καταλαβαίνει αλλά δεν ξέρει λέει τι κάνει λάθος! (φέρτε έναν τοίχο να το βαρέσω το ρημάδι να το σπάσω ή τουλάχιστον να κουφαθώ να μην τον ακούω!)

εμεις παλι με αμυγδαλιτιδα γμτ!

αλλά το προλαβαμε στην αρχή..ουτε πυρετο δεν εκανε..απλα μυριζε το στομα της..και καναμε στρεπ τεστ και βγήκε θετικο!!!!!!!!!!

μόνο με τη μυρωδιά το κατάλαβες; φτερνιζόταν; είχε δέκατα; βήχαλάκι;

Καλημέρα στα κορίτσια! :-)

Να φτύσω κι εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά μας...φτου σκόρδα! :lol: Ο δικός μου είχε λίγο συνάχι από την Παρασκευή, αλλά του πέρασε εντελώς, στο χαλαρό, κι έχω αρχίσει να ελπίζω...Του δίνεις τίποτα από συμπληρώματα? Εγώ τον προηγούμενο μήνα του ξεκίνησα βασιλικό πολτό και έκανα μια παύση 2 εβδομαδων. Τώρα λέω να το ξαναρχίσω. Έτσι δεν το δίνουν, έχει καμια υπόψη?

Σήμερα πίνω νες, έτσι για αλλαγή.

βασιλικός πολτός από ποιά ηλικία κ μετά επιτρέπεται;

με τόσα νεύρα, αν έπινα κ νες, θα ήμουν συνέχεια στο αυτόφωρο-καλά όχι στο αυτόφωρο, λόγω επαγγέλματος το προσπερνάμε, αλλά ένα μπλακ ποινικό μητρώο θα το είχα...

ναι αν ειναι ιογενής αμυγδαλιτιδα και όχι πυώδη δεν χρειαζεται αντιβίωση!

ναι σε μικροβιολογο πηγα..παιρνει με ενα σωληνακι δειγμα απο τις αμυγδαλες..

η ιογενής δεν κάνει πυρετό; ή περνάει τις 3 πρώτες μέρες;

πες τα αναλυτικά. χθες έπρηξα την αερικιά να μου τα εξηγεί...

Καλησπέρα :)

Έκανα το ηλεκτρομυογράφημα και επιβεβαιώσαμε τη δυσλειτουργία των τριων σπονδύλων του αυχένα (Α5-Α6-Α7)... μη με ρωτήσετε τι σημαίνει... Ξέρω πως θα ξεκινήσω τις φυσιοθεραπείες και πρέπει να τον ζεσταίνω με θερμοφόρα όσο πιο συχνά μπορώ (μέχρι στιγμής ούτε μία όμως)... Θα πάω και στον ορθοπεδικό με το ηλεκτρομυογράφημα να δω τι θα πει... Ουσιαστικά δηλαδή το θέμα μας είναι ο ευθειασμός του αυχένα...

δεν θέλω να μάθω τί κ πώς, θέλω να γίνεις καλά, γρήγορα!

Κατά τα άλλα το παιδί κοιμήθηκε χθες πρωτη νύχτα χωρίς πιπίλα από επιλογή της... δεν την ζήτησε καν όταν την έβαλα στο κρεβάτι. Είχε προϋπάρξει μια συμφωνία: Όταν πετάξεις την πιπίλα και κοιμάσαι χωρίς αυτήν θα βάλουμε το μικρό καγκελάκι στο κρεβάτι όπως της Μαρίας (Φαίης) γιατι θα σημαίνει ότι είσαι πλέον μεγάλο παιδί και δεν χρειάζεσαι κάγκελο... Οπότε είμαστε σε αναμονή αν θα το ζητήσει σήμερα... αν όχι θα περιμένουμε να εδραιωθεί το 'χωρίς πιπίλα' και να το κάνουμε :)

Όλο το βράδυ ξύπναγα και αφουγκραζόμουν αν γκρινιάζει... τίποτα... ούτε καν βήξιμο... ούτε καν ροχαλητό! Μου έκανε τρελή εντύπωση...

Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην βρει υποκατάστατο... ο Μάριος πήρε την μπουλντόζα στο κρεβάτι... εμείς τις κουτάλες της μαγειρικής (φανταστείτε να έπαιρνε ολόκληρη την κουζίνα!!!)

μια χαρά! η δικιά μου το πρώτο βράδυ πήρε ένα νινί. το 2ο βράδυ το νινί εκσφενδονίστηκε! απλά κοιμάται με σφιχτή αγκαλίτσα. παίρνει τα χέρια μου κ τα σφίγγει στο σωματάκι της ή στο πρόσωπό της!

την ημέρα είναι καλύτερα, πιο χαλαρά.

αν ξυπνήσει το βράδυ κ την ζητήσει της παίρνει μισάωρο να ξαναβρει ύπνο-θέση!

Γεια σας γεια σας!

Σας έλειψα?:D

Εμείς μετακομίσαμε, είναι σούπερ το καινούριο σπίτι, άθλιοι οι γείτονες αλλά τους κουμαντάρουμε μια χαρά, τα παιδιά τα συνηθισμένα, αυτά....

με γειά το σπίτι! καλορίζικο!

μεγάλη υπόθεση οι γείτονες! μην το υποτιμάς!

μας έλλειψες βρε!

Καλημέρα αγάπες!!!! Τι κάνετε? Εμεις ξεκινήσαμε το νέο ωράριο στη δουλειά και αυτή την εβδομάδα θα είμαι 8μιση με 12 μιση , μετα μπρεικ για μασα και πίσω στις 4 ως τις 8 το βράδυ....... Εχθες πρώτη μέρα ήρθα σπίτι το βράδυ και ήμουν όπως το ζόμπι.....

Είμαι χαρουμενη γιατί γυρισε ο αδερφός μου σε πάτρια εδάφη επιτέλους, εντάξει Ελλάδα μεν αλλά πατρια δε... (σχολή εμποροπλοιάρχων, έκανε το πρώτο του 5μηνο ταξίδι, τόσους μήνες έβοσκε Καραιβικη μεριά).

Ο Παναγιώτης μου έχει μπουκωμα αλλά το κεφάλι μας εχει ξεπριστεί αρκετά, Δόξα το Θεό, φτηνά τη γλιτώσαμε.....

είχε χτυπήσει ο ομορφούλης σου; περαστικά στο μπούκωμα.

Χμμμμ άλλο?Ο μπαμπάς μας έχει γίνει δούλα και κυρά στο σπίτι και στη δουλειά ,εχθές το βραδυ εγω κοιμόμουν κι αυτός σφουγγαριζε...το θέμα είναι ότι έχει παρουσιάσει προβλήματα υπνου και δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω....

Αααααα το πετυχημένο δεν σας είπα... εχθες μου την έπεσε ένας λελεκας στη δουλειά γιατί του είπα ότι είμαι απο την Καλαματα και γαυρος.... μόνο που δεν με εδειρε σας λέω... εσεις ειστε όλοι πουστ@ρ@δες να μου λέει, και δεν έχεις ανατροφή και που την βρηκες καλαματιανή γυναίκα και είμαι σιγουρος σε ταίζει ο λ@λ@κας , φυγε μας βρώμησες, και αλλα πολλά τέτοια , (αυτός θεσαλός είναι) και όλα αυτά μέσα το γραφείο του διευθυντη του τμήματος , την ώρα που πήγαινα κάτι αποτελέσματα και ο διευθυντης τον υποστηριζε κι ολας!!!!!!! Με τον τυπά απαξιώ να ασχοληθώ , αλλά του διευθυντή δεν του μιλάω απο εκείνη την ώρα... εκείνον τον θεωρω απαράδεκτο....

Ουφ , σας επριξα ε? βρηκα χρόνο και είπα να τα πω μαζεμένα!!!!!

Κρις κρος ευχομαι να πάνε ολα καλά με τον αυχένα να ηρεμίσεις κι εσυ επιτέλους.... περαστικά στα αρρωστουλια μας και φιλάκια σε όοοοολεςς!!!!

Τις καλημέρες μου!!!!!!

από πού είναι ο καμάρης;:rolleyes: πες μου πόλη-χωριό να σου πώ εγώ παρατσούκλια να κλαίς από τα γέλια. αν μου δώσεις κ όνομα, μπορεί να έχω το σόι του μαρκαρισμένο, δεν ξέρεις. ένα μικρό χωριό είμαστε παντού!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Περαστικά σε Κρις, Νικόλα, Ζωίτσα και στην κόρη μου που χθες κοιμήθηκε μαζί μας!!!

Μπούκωμα τρελό, έντονος βήχας κι όλα αυτά επειδή δεν θέλει να φοράει καλτσούλες και κοιμάται ξεσκέπαστη! γκρρρρρρρρρρρρρρ

Εμείς κατά τ' άλλα καλά. Ο Γ. εκεί που δεν είχε δουλειά βρέθηκε ξαφνικά να δουλεύει όλη μέρα. Χθες κπ στιγμή το απόγευμα είχε πάρει η Ο. την πιπίλα, καθόταν στο καναπέ και κλαψουρίζοντας τον ζητούσε Μπαμπά μου και Μπαμπά μου...Σε κάποια φάση δεν άντεξα και τον πήρα τηλ. Ευτυχώς ήρθε στα γρήγορα την είδε, κάνανε αγκαλίτσες και ξαναέφυγε!

Μετά για να την απασχολήσω, καθότι άρρωστη/κακόκεφη, βγάλαμε τα καλλυντικά μου κι έπαιζε...Τι γέλιο! είχε πάρει το λιπ γκλος κι έκανε πως έβαφε τα χείλη της, λίμαρε νύχια, χτένισε μαλλιά κι άλλα τέτοια ωραία. Την έκανα ζεστό μπανάκι και ξάπλωσε με τον Π. Το βράδυ έβηχε τόσο έντονα που φοβήθηκα και την πήρα μαζί μας! Απόψε μας βλέπω με εντριβές...

περαστικά σας!

κ εγώ την Χρύσπα για να της στεγνώσω το μαλλί της δίνω τα καλλυντικά μου. με αποτέλεσμα μια φορά να μου φάει λίγη κρέμα σώματος μανιφίκ της λανκόμ, κ την άλλη να μου πετάξει-σπάσει μια σκιά στο μόλις σφουγγαρισμένο παρκέ, κάνοντάς το ροζ ιριδίζον-λάμψεις παντού!

χτενίζει μαλλί κ η Χ, κ του μπαμπά της...

νύχια δεν έχει η μαμά να λιμάρει, οπότε το παιδί μου δεν έχει τέτοιες παραστάσεις, αφού η μαμά μονίμως τρώει τα νυχάκια της...

Καλησπέρα :) Δεύτερη μέρα χωρίς πιπίλα με τη διαφορά ότι την ζήτησε το βράδυ και της είπα το πρώτο ψέμμα της ζωής της "Δεν θυμάσαι που την πετάξαμε"; Γκρίνιαξε λίγο της έδωσα τις κουτάλες έκανε πως ανακάτευε... και αφού τελείωσε με το μαγείρεμα (ξαπλωτή) γύρισε της παράτησε και αποκοιμήθηκε :) Μου την ζήτησε και το πρωί και απάντησα το ίδιο... με κοίταζε με απορία αφού προφανώς και δεν το θυμάται αλλά δεν είπε τίποτα γιατί έχει τύχει αρκετές φορές να μην θυμάται χαχαχαχαχα

Άσε που γενικά δεν το έχει... για να βάλουμε λαστιχάκι στα μαλλιά δίνουμε μάχη!

Έκλεισα ραντεβου για τις φυσιοθεραπείες και ξεκινάω αύριο το απόγευμα...

Μας έφεραν δώρο (γενεθλίων :eek: ) μια μπασκέτα... ένα φουσκωτό λείπει από το σπίτι και τον οργανώσαμε πλήρως τον παιδότοπο χαχαχαχα

αρχικά της είπα ότι το έφαγε η φάλαινα από το παραμύθι του πινόκιο. στο δεύτερο σκούξιμο, της είπα ότι η φάλαινα είναι καλή κ έχει κ νινί που κλαίει κ χρειάζεται πιπίλα. επειδή η Χ είναι μεγάλη, το δώσαμε στο φαλαινάκι. τα μάτια γούρλωσαν, έριξε ένα μικρότερο σκούξιμο κ τέλος!

αλλά όταν διαβάζουμε τον πινόκιο, βλέπει κάπως διαφορετικά πλέον την φάλαινα, όχι με τόσο δέος όπως πριν! σαν να την λοξομετράει...

μαλλιά ούτε εγώ μπορώ να της περιποιηθώ. κρίμα τα αξεσουάρ που έχω αγοράσει! ένα ολόκληρο καλαθάκι!

δώστης όμως κολιέ!

κ το λέει σαν βλαχάρα, κουλιέ! τα φοράει δύο δύο η ψωνάρα! κ λυγίζει τη μέση με χάρη...

κου κου βά!

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!

Μου 'ρχεται να ουρλιάξω, να τσιρίξω κι όλα τα ωραία μαζί...

Περάσαμε ένα βράδυ...τι να σας λέω!

Κοιμήθηκα παρέα με τα παιδιά καθότι και τα 2 με μύξες και βήχα και ξυπνούσα κάθε λίγο και λιγάκι αφού ο Π. νόμιζε ότι η αδελφή του είναι μαξιλάρι και την καβαλούσε!!!

Θα περάσει που θα πάει!!

περαστικά κ γρήγορα!

καλησπέρα σε όλες!!

η σεβούλα που είναι?

εδώ, εδώ!

συγνώμη αν ξεχνάω κάτι σημαντικό αλλά είμαι λίγο θολωμένη : εκεί που πίστευα (μου έλεγε η δασκάλα) ότι ο γιος μου έχει μια πολύ δύσκολη προσαρμογή στο σχολείο (όχι βέβαια πως δεν είναι γιούτσος - γειά σου μάρκο!), έμαθα σήμερα ΤΥΧΑΙΑ περιμένοντάς τον να σχολάσει (από συζητήσεις που άκουσα από άλλους γονείς) πως... κι άλλα πολλά παιδάκια έχουν παρόμοιο θέμα, στην τάξη γίνεται ένας χαμός γενικά, η δασκάλα χρησιμοποιεί... παλαιές μεθόδους, τα πράγματα έχουν ψιλοξεφύγει γενικώς

(είχα ήδη αρχίσει να προβληματίζομαι με κάποια σημάδια)

και η δασκάλα στο σχόλασμα, ουσιαστικά τα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ όλα αυτά, λέγοντας κάποια συγνώμη αλλά κυρίως υποστηρίζοντας τις παιδαγωγικές της μεθόδους και την θεωρία της ότι τα πρωτάκια είναι θηρία, μη οριοθετημένα από το σπίτι τους!

έχω μείνει μαρμαρωμένος βασιλιάς και σκέφτομαι : για αρχή μολότωφ ή μια και καλή φουρνέλο?

τίποτα από τα δύο. συζητάς με το παιδί κ τέλος με τη δασκάλα!

Καλημέρα!!!

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα παιδάκια της α' δημοτικού περνούν φάση προσαρμογής μέχρι τα Χριστούγεννα -τουλάχιστον! Είναι θέμα του κατα πόσο αγχώνεται η δασκάλα και μπορεί να τους κρατήσει το ενδιαφέρον.

Σηκώνονται από την καρέκλα την ώρα του μαθήματος, παίζουν, πολλά κουβαλούν και παιχνίδια μαζί τους... Θέλουν χρόνο.

Καλλυντικά εμείς είμαστε φουλ αφού εγώ σε καθημερινή βάση (με την τσίμπλα στο μάτι) πρέπει απαραιτήτως να σπατουλάρομαι!!! ουφ...

Κορίτσια, αν σας πω τι έκανα χθες θα με "βρίσετε"!!!!

Μου έστειλε η θειά μου προχθές τον ατμοκαθαριστή της για να καθαρίσω τα καλοριφέρ μου, υποτίθεται, αλλά εγώ τον εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο.

Γύρισα στο σπίτι, ο Γ. κρεβατωμένος ακόμα, μάζεψα παιδιά τα πήγα στη μάνα μου κι έβαλα στολή εργασίας!!!!

Ξεκίνησα στις 15.45 και τελείωσα στις 11.45!!!!!!!!! Καθάρισα τα πάντα, γυαλί το έκανα το σπίτι... αλλά ξεπατώθηκα. Τα δάχτυλα μου ανοίξανε και κάνανε ρόζους!

Με βλέπω να κάνω πάλι χοντρές δουλειές κοντά στα Χριστούγεννα!!!

Σήμερα ο Γ. σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε εκδρομή με το νήπιο του Π. στο Βαρνάβα να πατήσουν το μούστο και να δουν το Λαογραφικό! Ζηλεύω..

πόσο ζήλεψα!

κ εγώ θέλω να το γυαλίσω το σπίτι, αλλά πότε; με την Χ μέσα στα πόδια μου ένα πλυντήριο, σίδερο κ πολλά είναι. άντε κ στο τσακίρ κέφι μαγείρεμα!

είμαι με πονόδοντο, αντιβίωση.

η Χρυσπούλα μου με αντιβίωση επίσης, σπίτι επίσης, από Δευτέρα παιδικός πάλι.

δουλειά κ κούραση!

φιλούρες!

περαστικά στα άρρωστα!

Διαφημίσεις

Θα σε απογοητεύσω Φεφη :lol: :lol: (παντελώς αστείο :P) Δεν θα γίνει γρήγορα καλά καθόσον είναι παρατημένο 5 χρόνια τώρα... θέλει πολύ δουλειά... :S

Btw κι επειδή το pmbox μου γέμισε (γιατί άραγε; :P ) οι εξετάσεις είναι ολες οκ... αιματοκρίτη το βλαστάρι μου 43!!!! λίγο τσιμπημένη χοληστερίνη αλλά εντός ορίων. Άντε να πάμε και για την ούρων κάποτε!

Περαστικά και στις δυο σας!

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα :D

Προχθές την Κυριακή αποφάσισε (επιτέλους :rolleyes: ) η Ιφιγένεια να περπατήσει. Καλά τα πάει, κάθε μέρα και περισσότερα βήματα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

α, καλός μπούλης είναι κ ο Λ! σαν τον Σ!

πρώτο βράδυ κοιμίζω την Χ χωρίς πιπί. ξυπνάει μέσα στα σκοτάδια η Χ κ κλαίγοντας ζητάει πιπί(λα), ψευτόκλαμα όμως. εκεί που την κανακεύω να την κοιμίσω πάλι όμορφα κ ωραία, έρχεται ο μπούλης κ της βάζει την πιπί στο στόμα, να μην κλαίει το σπλάχνο του...

κ εγώ λαλάκας να κάνω μπρηθ ιν μπρηθ άουτ! την άλλη μέρα που το συζήτησα, δεν βρήκε τίποτα το επιλήψιμο στη συμπεριφορά του!

αλλά ξανά, ξανά, ξανά τα είπα, μέχρι που το πιάσαμε το νόημα.

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα :D

Προχθές την Κυριακή αποφάσισε (επιτέλους :rolleyes: ) η Ιφιγένεια να περπατήσει. Καλά τα πάει, κάθε μέρα και περισσότερα βήματα.

Φιλάκια σε όλες :D

μπράβο! καλά τρεξίμαστα τώρα!

η φέφη του φέφου! δεν θέλω χαζά! μια χαρά αστείο είναι, μου ταιριάζει γάντι για νικ νέημ!

αφού καταλάβατε ποιά είμαι, να με λέτε μόνο φέφη. πληζ!

φυσικά κ δεν είναι τυχαίο ότι οι γυναίκες γεννάμε!

μόνο περίοδο να είχαν, δεν μιλάμε για εγκυμοσύνη, τοκετό, θηλασμό κλπ θα μας έπρηζαν τα συκώτια με τη μίρλα!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...