Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αααααα το πετυχημένο δεν σας είπα... εχθες μου την έπεσε ένας λελεκας στη δουλειά γιατί του είπα ότι είμαι απο την Καλαματα και γαυρος.... μόνο που δεν με εδειρε σας λέω... εσεις ειστε όλοι πουστ@ρ@δες να μου λέει, και δεν έχεις ανατροφή και που την βρηκες καλαματιανή γυναίκα και είμαι σιγουρος σε ταίζει ο λ@λ@κας , φυγε μας βρώμησες, και αλλα πολλά τέτοια , (αυτός θεσαλός είναι) και όλα αυτά μέσα το γραφείο του διευθυντη του τμήματος , την ώρα που πήγαινα κάτι αποτελέσματα και ο διευθυντης τον υποστηριζε κι ολας!!!!!!! Με τον τυπά απαξιώ να ασχοληθώ , αλλά του διευθυντή δεν του μιλάω απο εκείνη την ώρα... εκείνον τον θεωρω απαράδεκτο....

Ημαρτον κύριε. Βρε, έχουνε σαλτάρει? Τι να πω.......:confused:

Εμείς είμαστε καλά. Δόξα τω θεω, όλα βαίνουν καλώς, αν εξαιρέσεις ΄'οτι μας λείπουν ...λεφτα.:rolleyes:

Οπως στην πλειοψηφία των Ελλήνων υποθέτω.

Αλλά δεν βαριέσαι. Υγεία να έχουμε.....

Καλημέρα σε όλες.:P

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα - Καλό Μήνα (έστω και με λίγη καθυστέρηση)...

Περαστικά στα αρρωστούλικα !

Κι εμείς περάσαμε ένα πεντάμορφο Σ/Κ ! Βασικά, ξεκίνησε ο Ν κάνοντας 2 φορές εμετό Πέμπτη βράδυ + Παρασκευή πρωί, εγώ το Σάββατο σερνόμουνα στην κυριολεξία με τρομερό στομαχόπονο/πονοκέφαλο και τάση προς ... από όλα, το Σάββατο το βράδυ η μι΄κρή έκανε εις διπλούν εμετό...

την Κυριακή όμως ως εκ θαύματος ξυπνήσαμε όλοι περδίκια... κάτι ήταν, τί να ήταν, ξυστά το περάσαμε !

Επίσης, μπορεί να με χάσετε για λίγο αυτή και την άλλη εβδομάδα: μετακομίζει η εταιρία και γίνεται εδώ ο πουτ...νικός (κατά το Τιτανικός). Μας έχουν πει πως θα πάμε και Σ/Κ να βοηθήσουμε, τί ώρες ακόμη δεν ξέρουμε...

κι εγώ ήθελα λέει να φτιάξω ντουλάπες... ναι καλά, στον ύπνο μου ! :-(

Φιλάκια !!!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Περαστικά σε Κρις, Νικόλα, Ζωίτσα και στην κόρη μου που χθες κοιμήθηκε μαζί μας!!!

Μπούκωμα τρελό, έντονος βήχας κι όλα αυτά επειδή δεν θέλει να φοράει καλτσούλες και κοιμάται ξεσκέπαστη! γκρρρρρρρρρρρρρρ

Στίνα ο τύπος δεν παίζεται...Έπρεπε να τον στείλεις αδιάβαστο!

Κουράγιο με τα νέα ωράρια, το χρειάζεσαι!!!!!!

Κικίτσα μου!!! Καλορίζικο το νετ,,, και καλά σερφαρίσματα.

Εμείς κατά τ' άλλα καλά. Ο Γ. εκεί που δεν είχε δουλειά βρέθηκε ξαφνικά να δουλεύει όλη μέρα. Χθες κπ στιγμή το απόγευμα είχε πάρει η Ο. την πιπίλα, καθόταν στο καναπέ και κλαψουρίζοντας τον ζητούσε Μπαμπά μου και Μπαμπά μου...Σε κάποια φάση δεν άντεξα και τον πήρα τηλ. Ευτυχώς ήρθε στα γρήγορα την είδε, κάνανε αγκαλίτσες και ξαναέφυγε!

Μετά για να την απασχολήσω, καθότι άρρωστη/κακόκεφη, βγάλαμε τα καλλυντικά μου κι έπαιζε...Τι γέλιο! είχε πάρει το λιπ γκλος κι έκανε πως έβαφε τα χείλη της, λίμαρε νύχια, χτένισε μαλλιά κι άλλα τέτοια ωραία. Την έκανα ζεστό μπανάκι και ξάπλωσε με τον Π. Το βράδυ έβηχε τόσο έντονα που φοβήθηκα και την πήρα μαζί μας! Απόψε μας βλέπω με εντριβές...

Καλησπέρα :) Δεύτερη μέρα χωρίς πιπίλα με τη διαφορά ότι την ζήτησε το βράδυ και της είπα το πρώτο ψέμμα της ζωής της "Δεν θυμάσαι που την πετάξαμε"; Γκρίνιαξε λίγο της έδωσα τις κουτάλες έκανε πως ανακάτευε... και αφού τελείωσε με το μαγείρεμα (ξαπλωτή) γύρισε της παράτησε και αποκοιμήθηκε :) Μου την ζήτησε και το πρωί και απάντησα το ίδιο... με κοίταζε με απορία αφού προφανώς και δεν το θυμάται αλλά δεν είπε τίποτα γιατί έχει τύχει αρκετές φορές να μην θυμάται χαχαχαχαχα

Νίτσα να κάτι που δεν θα κάνω ποτέ εγώ και η κόρη μου! Δεν θα παίξουμε με τα καλλυντικά μου... είναι σε ένα κουτί στο μπανιο και όποτε ρωτάει τι είναι αυτό απαντάω: Μανιτάρι μαγικό χαχαχαχα Άσε που γενικά δεν το έχει... για να βάλουμε λαστιχάκι στα μαλλιά δίνουμε μάχη!

Έκλεισα ραντεβου για τις φυσιοθεραπείες και ξεκινάω αύριο το απόγευμα...

Μας έφεραν δώρο (γενεθλίων :eek: ) μια μπασκέτα... ένα φουσκωτό λείπει από το σπίτι και τον οργανώσαμε πλήρως τον παιδότοπο χαχαχαχα

Διαφημίσεις

ναι αν ειναι ιογενής αμυγδαλιτιδα και όχι πυώδη δεν χρειαζεται αντιβίωση!

ναι σε μικροβιολογο πηγα..παιρνει με ενα σωληνακι δειγμα απο τις αμυγδαλες..

ευχαριστω θα ξερω την επομενη φορα θα τον πηγαινω μονη μου!!!!!!

αντε περαστικα σε ολα τα μικρα

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Καλώς την περήφανη μητέρα της μπαλαρίνας με το μυστρί (το πυλοφόρι) μουχαχαχαχα :D :D

A......χα.....α...χαχα........γελασαμε.......ευκαιρια δεν χανεις εσυ ε?........you are on my bloody tail.......:shock::shock::shock:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σ' αγαπαω γι' αυτό :D Και ξέρω ότι το διασκεδάζεις κατά βάθος και ας μην το παραδέχεσαι χαχαχα

Καλημέρα όλη μέρα :D

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!

Μου 'ρχεται να ουρλιάξω, να τσιρίξω κι όλα τα ωραία μαζί...

Περάσαμε ένα βράδυ...τι να σας λέω!

Κοιμήθηκα παρέα με τα παιδιά καθότι και τα 2 με μύξες και βήχα και ξυπνούσα κάθε λίγο και λιγάκι αφού ο Π. νόμιζε ότι η αδελφή του είναι μαξιλάρι και την καβαλούσε!!!

Θα περάσει που θα πάει!!

Ελλ, μας λείπεις!!!!!!!!!!

Περαστικα Νιτσα συντομα.

Ελλ εγω στο ειχα πει χαζαρωτο αχνο ροζ η μικρη πουτιγγα αλλα δεν με ακουγες............χαχαχαχαχα

Καλη αρχη στην ομορφη μπαλαρινα!!!! Και εγω που ονειρευομουν μπαλαρινες εκανα τον μπουλντοζιερη χαχαχαχα

καλησπέρα σε όλες!!

περαστικά στους ασθενείς - αερικό, καλό κουράγιο με τις θεραπείες!

η γλυκοφλεβαρίτσα και η σεβούλα που είναι? κανά νέο από τη φούμπι?

συγνώμη αν ξεχνάω κάτι σημαντικό αλλά είμαι λίγο θολωμένη : εκεί που πίστευα (μου έλεγε η δασκάλα) ότι ο γιος μου έχει μια πολύ δύσκολη προσαρμογή στο σχολείο (όχι βέβαια πως δεν είναι γιούτσος - γειά σου μάρκο!), έμαθα σήμερα ΤΥΧΑΙΑ περιμένοντάς τον να σχολάσει (από συζητήσεις που άκουσα από άλλους γονείς) πως... κι άλλα πολλά παιδάκια έχουν παρόμοιο θέμα, στην τάξη γίνεται ένας χαμός γενικά, η δασκάλα χρησιμοποιεί... παλαιές μεθόδους, τα πράγματα έχουν ψιλοξεφύγει γενικώς

(είχα ήδη αρχίσει να προβληματίζομαι με κάποια σημάδια)

και η δασκάλα στο σχόλασμα, ουσιαστικά τα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ όλα αυτά, λέγοντας κάποια συγνώμη αλλά κυρίως υποστηρίζοντας τις παιδαγωγικές της μεθόδους και την θεωρία της ότι τα πρωτάκια είναι θηρία, μη οριοθετημένα από το σπίτι τους!

έχω μείνει μαρμαρωμένος βασιλιάς και σκέφτομαι : για αρχή μολότωφ ή μια και καλή φουρνέλο?

η γλυκοφλεβαρίτσα και η σεβούλα που είναι? κανά νέο από τη φούμπι?

Εδω η γλυκοφλεβαριτσα, ολα καλα, απλα ακολουθωντας τα χναρια της φιλης μου της Κελλυς :tongue: αποφασισα για ενα διαστημα να απεχω απο τα ιντερνετικα δρωμενα.

Δεν εχει γινει κατι, ολα καλα, σφυζουμε ολοι απο υγεια.

Με απασχολει αυτο: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2166437&postcount=109 αλλα κατα τα αλλα ειμαστε καλα.

Ειπαμε επισης μαζι με το φυστικι να ξεκινησουμε μαθηματα ιππασιας (η μικρη καλε, οχι εγω :lol:). Αυριο θα παμε για το δοκιμαστικο να δω αν θα αρεσει στη μικρη.

Αυτα κοριτσαρες, να ειστε ολες καλα. Θα σας διαβαζω και τα λεμε! :D

Φιλακια σε ολες!!!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εδω η γλυκοφλεβαριτσα, ολα καλα, απλα ακολουθωντας τα χναρια της φιλης μου της Κελλυς :tongue: αποφασισα για ενα διαστημα να απεχω απο τα ιντερνετικα δρωμενα.

Δεν εχει γινει κατι, ολα καλα, σφυζουμε ολοι απο υγεια.

Με απασχολει αυτο: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2166437&postcount=109 αλλα κατα τα αλλα ειμαστε καλα.

Ειπαμε επισης μαζι με το φυστικι να ξεκινησουμε μαθηματα ιππασιας (η μικρη καλε, οχι εγω :lol:). Αυριο θα παμε για το δοκιμαστικο να δω αν θα αρεσει στη μικρη.

Αυτα κοριτσαρες, να ειστε ολες καλα. Θα σας διαβαζω και τα λεμε! :D

Φιλακια σε ολες!!!!!!

το φυστικι εχει ξεκινησει καλέ..την πηγα εγω το καλοκαιρι..ή το σταμάτησε από τοτε?

με ποια καθηγήτρια κλεισατε, θυμασαι?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...