Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλησπεραααααααααααα....τι παθατε ζουπυ? εμεις παλι με αμυγδαλιτιδα γμτ!

αλλά το προλαβαμε στην αρχή..ουτε πυρετο δεν εκανε..απλα μυριζε το στομα της..και καναμε στρεπ τεστ και βγήκε θετικο!!!!!!!!!!

να ρωτησω κατι γιατι εμενα ο γιατρος με κοιταγε σαν ουφο οταν του ειπα να κανουμε πρωτα ενα τεστ για να παρει αντιβιωση πως ακριβως κανατα το τεστ πηγες εξω σε μικροβιολογικο?

sorry που μπηκα με φορα!!!

καταρχην επρεπε να πω ενα γεια σας αλλα εχω αγχωθει

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Καλό μήνα!

Τι τρελό ΣΚ ήταν αυτό, Θεέ μου?!!!!

Τα είχε όλα...Σάββατο βάπτιση και γλέντι μεγάλο, ατύχημα Παν., Ο. με μυξούλες, χθες το απόγευμα μηλοπιτάκια παρέα με Π. και το βράδυ ΠΑΛΙ καλεσμένοι σε γλέντι!!!!

Κουράστηκα...Να μπει ο χειμώνας για τα καλά να χουχουλιάσουμε λίγο στο σπίτι μας!

Cultaki περαστικά σας! Τι τεστ είναι αυτό και που το κάνεις?

Στίνα πως είναι το παιδί?

Ioannip τελικά όντως μας παρακολουθείς σαν τον big brother ένα πράγμα!!!

Ζούπυ, θα προσαρμοστεί ούτε μήνας δεν πέρασε άλλωστε! Το θέμα είναι να του κινεί το ενδιαφέρον και να μην σου λέει Δεν θέλω να πάω, δεν θέλω να διαβάσω κλπ κλπ...

Εμένα που η Όλγα είναι μπουκωμένη φουλ μάλλον πάει για ιωσούλα#@!%!

Έλεος...........όχι από τώρα!

της ρουκουτού είναι από την ταινία με τον Μαυρογιαλούρο! Που μουτζώνει όλο το χωριό!

Θεώρησα ότι ταιριάζει στην εποχή μας και στο πνεύμα των ημερών......

Ολοι αυτό δεν κάνουμε? Τους φασκελώνουμε νύχτα - μέρα....

Αγγελική, και εμένα είναι από τους αγαπημένους μου....

Χριστέ μου πόσο μου έχει λείψει να πάω σε μία έκθεση ζωγραφικής, να κουβεντιάσω με τον καλλιτέχνη και όλους του γύρω από το αντικείμενο. Προ παιδιών, το κάναμε συνέχεια, τώρα, που να πάω με τις 2 μικρές σε έκθεση? Περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα.....

Καλημέραααααααααα............

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

να ρωτησω κατι γιατι εμενα ο γιατρος με κοιταγε σαν ουφο οταν του ειπα να κανουμε πρωτα ενα τεστ για να παρει αντιβιωση πως ακριβως κανατα το τεστ πηγες εξω σε μικροβιολογικο?

sorry που μπηκα με φορα!!!

καταρχην επρεπε να πω ενα γεια σας αλλα εχω αγχωθει

Καλημέρα και Καλό μήνα!

Cultaki περαστικά σας! Τι τεστ είναι αυτό και που το κάνεις?

ναι αν ειναι ιογενής αμυγδαλιτιδα και όχι πυώδη δεν χρειαζεται αντιβίωση!

ναι σε μικροβιολογο πηγα..παιρνει με ενα σωληνακι δειγμα απο τις αμυγδαλες..

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Περαστικά στα αρρωστούλικα.

Ρένα... αχ έκθεση ζωγραφικής θέλω και εγώ, αλλά αργεί ακόμα η εποχή που θα μπορέσω να πάω. Επί τη ευκαιρία...για πες πως άνοιξες εσύ παρτίδες με τα εικαστικά; :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

Τι είχε το ΣΚ σου, Ζούπυ μου?

Άστα φιλενάδα, άστα... Ευτυχώς, πέρασε!!

Ζούπυ, θα προσαρμοστεί ούτε μήνας δεν πέρασε άλλωστε! Το θέμα είναι να του κινεί το ενδιαφέρον και να μην σου λέει Δεν θέλω να πάω, δεν θέλω να διαβάσω κλπ κλπ...

Μα δεν θέλει να πάει... Και στην τάξη είναι πολύ ζωηρός... Είναι και η δασκάλα άπειρη... Είναι και το παιδί μου γιούτσος... Αλλά σήμερα, άφησα τις ψυχαναλυτικές μεθόδους και του μίλησα στη... ζωπυρίστικη διάλεκτο... και νομίζω πως με κατάλαβε (άντε, γιατί έχουμε αναγάγει σε υψηλή τέχνη την ανατροφή των παιδιών και κάνουμε την τρίχα τριχιά)!

Μαθησιακά, είναι πολύ καλός αλλά εκεί ήξερα πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα, παρ' ότι ελαχιστότατα προετοιμασμένος. Το καπίστρι είναι το πρόβλημά μας (να σου πω και την μαύρη μου αλήθεια, τον καταλαβαίνω... αλλά πρέπει να συνηθίσει... όπως όλοι μας...)

Χριστέ μου πόσο μου έχει λείψει να πάω σε μία έκθεση ζωγραφικής, να κουβεντιάσω με τον καλλιτέχνη και όλους του γύρω από το αντικείμενο. Προ παιδιών, το κάναμε συνέχεια, τώρα, που να πάω με τις 2 μικρές σε έκθεση? Περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα.....

Μη με ταράζεις μεσημεριάτικα. Όχι για την ζωγραφική (δεν τόχα) αλλά για τα υπόλοιπα που έκανα τότε... παλιά... κάποτε...

Καλησπέρα :)

Έκανα το ηλεκτρομυογράφημα και επιβεβαιώσαμε τη δυσλειτουργία των τριων σπονδύλων του αυχένα (Α5-Α6-Α7)... μη με ρωτήσετε τι σημαίνει... Ξέρω πως θα ξεκινήσω τις φυσιοθεραπείες και πρέπει να τον ζεσταίνω με θερμοφόρα όσο πιο συχνά μπορώ (μέχρι στιγμής ούτε μία όμως)... Θα πάω και στον ορθοπεδικό με το ηλεκτρομυογράφημα να δω τι θα πει... Ουσιαστικά δηλαδή το θέμα μας είναι ο ευθειασμός του αυχένα...

Κατά τα άλλα το παιδί κοιμήθηκε χθες πρωτη νύχτα χωρίς πιπίλα από επιλογή της... δεν την ζήτησε καν όταν την έβαλα στο κρεβάτι. Είχε προϋπάρξει μια συμφωνία: Όταν πετάξεις την πιπίλα και κοιμάσαι χωρίς αυτήν θα βάλουμε το μικρό καγκελάκι στο κρεβάτι όπως της Μαρίας (Φαίης) γιατι θα σημαίνει ότι είσαι πλέον μεγάλο παιδί και δεν χρειάζεσαι κάγκελο... Οπότε είμαστε σε αναμονή αν θα το ζητήσει σήμερα... αν όχι θα περιμένουμε να εδραιωθεί το 'χωρίς πιπίλα' και να το κάνουμε :)

Όλο το βράδυ ξύπναγα και αφουγκραζόμουν αν γκρινιάζει... τίποτα... ούτε καν βήξιμο... ούτε καν ροχαλητό! Μου έκανε τρελή εντύπωση...

Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην βρει υποκατάστατο... ο Μάριος πήρε την μπουλντόζα στο κρεβάτι... εμείς τις κουτάλες της μαγειρικής (φανταστείτε να έπαιρνε ολόκληρη την κουζίνα!!!)

Γεια σας γεια σας!

Σας έλειψα?:D

Επιτέλους έχω ίντερνετ!!!!και μπαίνω παντού!!!!!!!Τι κάμνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμείς μετακομίσαμε, είναι σούπερ το καινούριο σπίτι, άθλιοι οι γείτονες αλλά τους κουμαντάρουμε μια χαρά, τα παιδιά τα συνηθισμένα, αυτά....

Περαστικά στη ζωίτσα!!!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γεια σας γεια σας!

Σας έλειψα?:D

Επιτέλους έχω ίντερνετ!!!!και μπαίνω παντού!!!!!!!Τι κάμνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμείς μετακομίσαμε, είναι σούπερ το καινούριο σπίτι, άθλιοι οι γείτονες αλλά τους κουμαντάρουμε μια χαρά, τα παιδιά τα συνηθισμένα, αυτά....

Περαστικά στη ζωίτσα!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε γκομεναρα μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

Έκανα το ηλεκτρομυογράφημα και επιβεβαιώσαμε τη δυσλειτουργία των τριων σπονδύλων του αυχένα (Α5-Α6-Α7)... μη με ρωτήσετε τι σημαίνει... Ξέρω πως θα ξεκινήσω τις φυσιοθεραπείες και πρέπει να τον ζεσταίνω με θερμοφόρα όσο πιο συχνά μπορώ (μέχρι στιγμής ούτε μία όμως)... Θα πάω και στον ορθοπεδικό με το ηλεκτρομυογράφημα να δω τι θα πει... Ουσιαστικά δηλαδή το θέμα μας είναι ο ευθειασμός του αυχένα...

Κατά τα άλλα το παιδί κοιμήθηκε χθες πρωτη νύχτα χωρίς πιπίλα από επιλογή της... δεν την ζήτησε καν όταν την έβαλα στο κρεβάτι. Είχε προϋπάρξει μια συμφωνία: Όταν πετάξεις την πιπίλα και κοιμάσαι χωρίς αυτήν θα βάλουμε το μικρό καγκελάκι στο κρεβάτι όπως της Μαρίας (Φαίης) γιατι θα σημαίνει ότι είσαι πλέον μεγάλο παιδί και δεν χρειάζεσαι κάγκελο... Οπότε είμαστε σε αναμονή αν θα το ζητήσει σήμερα... αν όχι θα περιμένουμε να εδραιωθεί το 'χωρίς πιπίλα' και να το κάνουμε :)

Όλο το βράδυ ξύπναγα και αφουγκραζόμουν αν γκρινιάζει... τίποτα... ούτε καν βήξιμο... ούτε καν ροχαλητό! Μου έκανε τρελή εντύπωση...

Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην βρει υποκατάστατο... ο Μάριος πήρε την μπουλντόζα στο κρεβάτι... εμείς τις κουτάλες της μαγειρικής (φανταστείτε να έπαιρνε ολόκληρη την κουζίνα!!!)

Μπράβο την Κωτίτα που μεγάλωσε:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα αγάπες!!!! Τι κάνετε? Εμεις ξεκινήσαμε το νέο ωράριο στη δουλειά και αυτή την εβδομάδα θα είμαι 8μιση με 12 μιση , μετα μπρεικ για μασα και πίσω στις 4 ως τις 8 το βράδυ....... Εχθες πρώτη μέρα ήρθα σπίτι το βράδυ και ήμουν όπως το ζόμπι.....

Είμαι χαρουμενη γιατί γυρισε ο αδερφός μου σε πάτρια εδάφη επιτέλους, εντάξει Ελλάδα μεν αλλά πατρια δε... (σχολή εμποροπλοιάρχων, έκανε το πρώτο του 5μηνο ταξίδι, τόσους μήνες έβοσκε Καραιβικη μεριά).

Ο Παναγιώτης μου έχει μπουκωμα αλλά το κεφάλι μας εχει ξεπριστεί αρκετά, Δόξα το Θεό, φτηνά τη γλιτώσαμε.....

Χμμμμ άλλο?Ο μπαμπάς μας έχει γίνει δούλα και κυρά στο σπίτι και στη δουλειά ,εχθές το βραδυ εγω κοιμόμουν κι αυτός σφουγγαριζε...το θέμα είναι ότι έχει παρουσιάσει προβλήματα υπνου και δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω....

Αααααα το πετυχημένο δεν σας είπα... εχθες μου την έπεσε ένας λελεκας στη δουλειά γιατί του είπα ότι είμαι απο την Καλαματα και γαυρος.... μόνο που δεν με εδειρε σας λέω... εσεις ειστε όλοι πουστ@ρ@δες να μου λέει, και δεν έχεις ανατροφή και που την βρηκες καλαματιανή γυναίκα και είμαι σιγουρος σε ταίζει ο λ@λ@κας , φυγε μας βρώμησες, και αλλα πολλά τέτοια , (αυτός θεσαλός είναι) και όλα αυτά μέσα το γραφείο του διευθυντη του τμήματος , την ώρα που πήγαινα κάτι αποτελέσματα και ο διευθυντης τον υποστηριζε κι ολας!!!!!!! Με τον τυπά απαξιώ να ασχοληθώ , αλλά του διευθυντή δεν του μιλάω απο εκείνη την ώρα... εκείνον τον θεωρω απαράδεκτο....

Ουφ , σας επριξα ε? βρηκα χρόνο και είπα να τα πω μαζεμένα!!!!!

Κρις κρος ευχομαι να πάνε ολα καλά με τον αυχένα να ηρεμίσεις κι εσυ επιτέλους.... περαστικά στα αρρωστουλια μας και φιλάκια σε όοοοολεςς!!!!

Τις καλημέρες μου!!!!!!

εσεις ειστε όλοι πουστ@ρ@δες να μου λέει,

έχεις δίκιο πες του, όλοι τέτοιοι είναι στην Καλαμάτα. Αφού οι επιστήμονες απορούν πώς αναπαραγόμαστε! χαχαχα γράψε τους κομπλεξικούς καράβλαχους κανονικότατα Στινάκι;);)

Πολλά φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κόρες!

Εγώ άυπνη 2ο βράδι...αλλά οκ την παλεύω ακόμη.

Καλημέρα αγάπες!!!! Τι κάνετε? Εμεις ξεκινήσαμε το νέο ωράριο στη δουλειά και αυτή την εβδομάδα θα είμαι 8μιση με 12 μιση , μετα μπρεικ για μασα και πίσω στις 4 ως τις 8 το βράδυ....... Εχθες πρώτη μέρα ήρθα σπίτι το βράδυ και ήμουν όπως το ζόμπι.....

Είμαι χαρουμενη γιατί γυρισε ο αδερφός μου σε πάτρια εδάφη επιτέλους, εντάξει Ελλάδα μεν αλλά πατρια δε... (σχολή εμποροπλοιάρχων, έκανε το πρώτο του 5μηνο ταξίδι, τόσους μήνες έβοσκε Καραιβικη μεριά).

Ο Παναγιώτης μου έχει μπουκωμα αλλά το κεφάλι μας εχει ξεπριστεί αρκετά, Δόξα το Θεό, φτηνά τη γλιτώσαμε.....

Χμμμμ άλλο?Ο μπαμπάς μας έχει γίνει δούλα και κυρά στο σπίτι και στη δουλειά ,εχθές το βραδυ εγω κοιμόμουν κι αυτός σφουγγαριζε...το θέμα είναι ότι έχει παρουσιάσει προβλήματα υπνου και δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω....

Αααααα το πετυχημένο δεν σας είπα... εχθες μου την έπεσε ένας λελεκας στη δουλειά γιατί του είπα ότι είμαι απο την Καλαματα και γαυρος.... μόνο που δεν με εδειρε σας λέω... εσεις ειστε όλοι πουστ@ρ@δες να μου λέει, και δεν έχεις ανατροφή και που την βρηκες καλαματιανή γυναίκα και είμαι σιγουρος σε ταίζει ο λ@λ@κας , φυγε μας βρώμησες, και αλλα πολλά τέτοια , (αυτός θεσαλός είναι) και όλα αυτά μέσα το γραφείο του διευθυντη του τμήματος , την ώρα που πήγαινα κάτι αποτελέσματα και ο διευθυντης τον υποστηριζε κι ολας!!!!!!! Με τον τυπά απαξιώ να ασχοληθώ , αλλά του διευθυντή δεν του μιλάω απο εκείνη την ώρα... εκείνον τον θεωρω απαράδεκτο....

Ουφ , σας επριξα ε? βρηκα χρόνο και είπα να τα πω μαζεμένα!!!!!

Κρις κρος ευχομαι να πάνε ολα καλά με τον αυχένα να ηρεμίσεις κι εσυ επιτέλους.... περαστικά στα αρρωστουλια μας και φιλάκια σε όοοοολεςς!!!!

Τις καλημέρες μου!!!!!!

Μα τι ζώα κυκλοφορούν Χριστέ μου

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...