Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!

Φοβερός ο Μαριούλης..γέλασα πολύ... Χορεύτρια μάνα!

Χάρλοου αντικατέστησες τη νονά? δλδ αναλαμβάνεις κι από δω κι έπειτα ή αποσύρεσαι? Άξια πάντως...όπως και να 'χει!

Ο παπάς ωραίος!!!!!!

Τελικά τι καφέ ήπιες?

Λοιπές τι κάνετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !

Επιτέλους, Παρασκευή (αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι παρήγορο αυτό).... καθ' ότι είμαι από τις ανίατες περιπτώσεις, όπως έχετε ήδη καταλάβει... ;)

Harlow,

Πάντα άξια αααααα !!!! Και περαστικά στο τέκνο σου ! Την αρπάξατε την φαρυγγίτισα τσακ-μπαμ βλέπω ε ???

Ε ναι χμμμμ... κι εμείς κάτι έχουμε αρπάξει... δεν γνωρίζω ακριβώς τί και πώς... έχω μόνο να αναφέρω ότι ο γιος μας έκανε μια φορά χθες στη 1 το πρωί εμετό _έβηξε μόνο μια φορά_ και πάλι σήμερις πουρνό πουρνό με το γάλα- μιλάμε, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό,

ύ πο πτο

:-(

Επίσης, πήγαμε χθες και στο 2ο Κέντρο που έλεγα τσι προάλλες... βρε κόρες, τί να πω ! Ήταν η μέρα με την νύχτα η αντιμετώπιση εδώ κι εκεί... δόξα να 'χει η παιδίατρός μας που μου το σύστησε...

Αφού μίλησα με την υπεύθυνη παρουσία και της λογοθεραπεύτριας, η 2η πήρε το παιδί σε μια αίθουσα όπου είχαν τζάμι ξέρετε σαν καθρέφτη από αυτά που βλέπεις εσύ αλλά δεν σε βλέπουν οι άλλοι και ακουστικά και παρακολούθησα με την Δ/ντρια όλη την συνεδρία αξιολόγησης... Το παιδί ανταποκρινόταν στα πάντα, δεν κλώτσησε ούτε δυσανασχέτησε πουθενά...

εν κατακλείδι μου είπαν ότι έχει πολύ πολύ καλό δυναμικό και ότι είναι ένα παιδί που θα μιλήσει ούτως ή άλλως... ΑΛΛΑ καλό θα ήταν να μην τον αφήσω στο έλεος του Θεού γιατί υπάρχει η περίπτωση αν δεν ισοφαρίσει στον λόγο/στην ομιλία με τα παιδιά της ηλικίας του να χρειαστεί πχ να επαναλάβει την Α' Δημοτικού.

Και πως δεν θέλει να τον αφήσει να πάει προνήπιο του χρόνου έτσι επειδή τα άλλα παιδιά ίσως να φανούν σκληρά μαζί του και όλο αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στον ψυχισμό του , να μην του ρίξει την αυτοπεποίθηση... Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε !

Θέλει δλδ ένα "σπρώξιμο" ας πούμε για να λυθεί η γλώσσα του... συστήνουν ενα 6μηνο λογοθεραπείας (μπορεί και λιγότερο αυτό θα μας το δείξει το ίδιο το παιδί με την εξέλιξή του), μετά παύση - θα είμαστε σε επαφή εννοείται και μπορεί πχ του χρόνου να χρειαστεί να δουλέψουμε την άρθρωσή του αν δεν τα λεει όλα καθαρά.

Για εργοθεραπεία/ειδ. διαπαιδαγώγηση κλπ ούτε λόγος. Μου είπε πως στην αδρή κινητικότητα είναι αστέρι, αυτό είναι που τους ενδιαφέρει σε 1η φάση και πως μπορούμε να το ψάξουμε περαιτέρω εάν προκύψει ανάγκη του χρόνου...

Από Δευτέρα λοιπόν ξεκινάμε. Όλα θα γίνονται μέσω παιχνιδιού.

Είμαι πολύ χαρούμενη (επιτέλους) και ανακουφισμένη οφείλω να ομολογήσω !

Τέλος καλό, όλα καλά δλδ και καλή μας αρχή !

Μαρκοπουλάκι (συγγνώμη κα πίπα εννοούσα ....)

Ο γιος σου ΔΕΝ παίζεται !!! Άντε τώρα να καταλάβει ο περστικός πχ που περνάει από κάτω τί εννοεί ο ποιητής Μάριος !!!! :rolleyes:

Πιστεύω εις έναν φραπέ, αφρώδη, παγοκράτορα, ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής, εις στομάχους πάντων ερριμένον..απόλαυση

Κάγκελο σου λέω ο παπάς.

Αφού κάποια στιγμη μου έδωσε το Ευαγγέλιο και μου λέει : "Για διάβασέ μου τώρα, τι νομίζεις ότι έχει αλλάξει?:D:D

Α ρε Χαρλοου τρελο γελιο με τον παπα. Μηπως ηταν αυτος ατον Αγ. Ελευθεριο?? Εχει γελιο αυτος.

οχι σε άλλη περιοχή ήτανε

Εγω γελοντας ειπα τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες και μετα με ρωτησε μαμα εισαι χοευτρια???

έχεις να ακούσεις ακόμα!!!!!!!

Χάρλοου αντικατέστησες τη νονά? δλδ αναλαμβάνεις κι από δω κι έπειτα ή αποσύρεσαι? Άξια πάντως...όπως και να 'χει!

Ο παπάς ωραίος!!!!!!

Τελικά τι καφέ ήπιες?

Λοιπές τι κάνετε?

Την νονά την αντικατέστησα στη βάφτιση σίγουρα.

Και φυστικά εφόσον δέχτηκα να βαφτίσω το παιδί θα είμαι η νονά του.

Αλλά λόγω της έκτακτης περίπτωησης είπα ότι μπορώ να είμαι η αναπληρωματική και ας είναι η νονά του η άλλη κοπέλα έστω και αν δεν ήτανε στο μυστήριο. Ας αποφασίσουνε ότι θέλουν.

Έτσι κι αλλιώς και το παιδί μου το'χει βαφτίσει η αδερφή της κολλητής μου, αλλά θεωρεί νονά και την κολλητή μου εκτός από την αδερφή της... έχει δηλαδή 4 νονούς αντί για 2 που του βάλανε το λάδι.

Ούτως ή άλλως οι σχέσεις μετράνε και όχι ποιός άλλαξε τα στέφανα και ποιό λάδωσε.

Καφέ δεν ήπια καθόλου:D

Ωχ και τώρα εμείς πως θα σε φωνάζουμε; Κα Πίπα ή Χορεύτρια;

Τελικά Μεταξάκι το ένστικτο είναι αυτό που σε έτρωγε όλες αυτές τις μέρες :) Χαίρομαι που ανακουφίστηκες και που βρήκες να συνεννοηθείς :) Καλή αρχή :)

Μπραβο Μεταξακι!!!! Ειδες ολα μπαινουν σε μια σειρα!!!!: Χαλαρωσε μια χαρα θα πανε ολα.

Ε ναι οι μαστορες σιγουρα απο χθες εχουν λιωσει στο γελιο βλεπω να με ξεφωνιζουν περναει η Κυρια Πιπα με το Πιπακι.

Διαφημίσεις

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου Μεταξάκι!

Και μην ανησυχείς καθόλου...Θα δεις που όλα καλά θα πάνε! Το θέμα είναι ότι σου ενέπνευσαν την εμπιστοσύνη και σε κέρδισαν.

Μου έκανε εντύπωση αυτό με τα ακουστικά και το γυαλί!!!! Πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένο κέντρο.

Εργοθεραπείες-λογοθεραπείες γίνονται πάντα στη βάση του παιχνιδιού κι ενώ το παιδί διασκεδάζει βελτιώνεται ταυτόχρονα.

Άντε Καλή αρχή!!!

Τελικά Μεταξάκι το ένστικτο είναι αυτό που σε έτρωγε όλες αυτές τις μέρες :) Χαίρομαι που ανακουφίστηκες και που βρήκες να συνεννοηθείς :) Καλή αρχή :)

Μπραβο Μεταξακι!!!! Ειδες ολα μπαινουν σε μια σειρα!!!!: Χαλαρωσε μια χαρα θα πανε ολα.

....

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου Μεταξάκι!

Και μην ανησυχείς καθόλου...Θα δεις που όλα καλά θα πάνε! Το θέμα είναι ότι σου ενέπνευσαν την εμπιστοσύνη και σε κέρδισαν.

Μου έκανε εντύπωση αυτό με τα ακουστικά και το γυαλί!!!! Πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένο κέντρο.

Εργοθεραπείες-λογοθεραπείες γίνονται πάντα στη βάση του παιχνιδιού κι ενώ το παιδί διασκεδάζει βελτιώνεται ταυτόχρονα.

Άντε Καλή αρχή!!!

Ναι , έτσι είναι ! Τώρα είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά, αλλά είναι αυτό που λες Νίτσα: μου κέρδισαν την εμπιστοσύνη και, ναι, είναι καλά οργανωμένο το "έγκλημα"... κάθε συνεδρία είναι 45λεπτη και ένα 5λεπτο γίνεται κατόπιν ενημέρωση του γονέα...

Σας ευχαριστώ !

Καλησπέρα! :)

Μεταξία, καλύτερα τώρα? Πολύ χάρηκα με τα νέα σου! :D

Χάρλοου, πάντα άξια. Περαστικά κιόλας - κι ο δικός μου με συναχι ξύπνησε και δεν τον έστειλα σχολείο, ήταν και ψόφιος από χθες.

Μαρκ, πολύ γελασα...μα πολύ, λέμε! :lol: Κοίταξε, δεν είναι ανάγκη να διαχωρίσεις τις προσφωνήσεις...καθότι κάποιες χορεύτριες έχουν κάποια σχέση με κάποιες πίπες! :tongue::mrgreen::cool:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα! :)

Μεταξία, καλύτερα τώρα? Πολύ χάρηκα με τα νέα σου! :D

...

Μπράβο Αγγελίνα ! Κι εγώ χάρηκα με τα νέα σας από τον καρδιολόγο που διάβασα δίπλα αλλά δεν μπορώ να γράψω από εδώ !! Πάντα τέτοια !

Κοίταξε, δεν είναι ανάγκη να διαχωρίσεις τις προσφωνήσεις...καθότι κάποιες χορεύτριες έχουν κάποια σχέση με κάποιες πίπες! :tongue::mrgreen::cool:

xaxaxaxaxaxaxaxa

ΣΩΣΤΗ!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κόρες!!

να είστε καλά - τα περισσότερα μηνύματά σας μ' έκαναν κι ευθύμησα!!:D

καλά και εμενα κλασσική μου εβαζαν οι γονεις μου μικρή, πηγα και ωδειο πηρα και πτυχιο στο πιανο και τί καταλαβα..

ότι μου ειχε μεινει απωθημενο , λατρεψα τα σκυλαδικα ! μπουχαχαχαχαχα...

:mrgreen::lol::cool::mrgreen::lol:

Αααχχχχ...προσπαθώ να ευθυμήσω η δόλια μάνα, γιατί σήμερα έχουμε ραντεβού στον καρδιολόγο του μικρού.

όλα καλά??

Το ζωπυρόπαιδο πως τα πάει στο σχολείο?

από παρέες, σούπερ (παρ' ότι μπήκε σ' ένα τμήμα με σχεδόν κανέναν γνωστό του) - αναμενόμενο...

μαθησιακά, αρκετά καλά - ας πούμε αναμενόμενο...

γενικότερη προσαρμογή, δύσκολη - του 'πεσε βαρύ το σαμάρι, αναμενόμενο... (το παλεύουμε)

Ως γνωστή και διάσημη κουκουβάγια, μου είπε ότι είναι πολύ καλά παιδιά και επί λέξη (και αυτό το λάτρεψα), "φαίνετε πόσο δουλεμένα είναι τα παιδιά. Συγχαρητήρια"

Δεν ειναι υπέροχο? Εφυγα πετώντας....:-P

μπράβο σας!!

Επίσης έστειλα τον παπά αδιάβαστο με τις εξής ερωτήσεις:

1) Πάτερ έχει αλλάξει κάτι στο Πιστεύω?....μου φαίνεται κάτι διαφορετικό:shock:

2) καπουτσινιέρα έχετε?:shock: (μετά την βάφτιση θα γινότανε τραπέζι από κάτω στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας και μου είπε άνθρωπος ότι όποιος θέλει έχει καφέ............καπουτσίνο δεν είχαν πάντως)!!!!

αχαχαχαχαχα!!!!!

άκου κάτι έχει αλλάξει στο πιστεύω χαχαχαχαχα ναι ρε το εκμοντερνίσανε κόντρα σε όσους το παίζουν καπουτσινάτοι :P

Πιστεύω εις έναν φραπέ, αφρώδη, παγοκράτορα, ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής, εις στομάχους πάντων ερριμένον..απόλαυση

:mrgreen:καλά μιλάμε... έγραψες!!:lol::lol::lol::lol::lol: (μόνη σου το σκέφτηκες?)

Εμενα πλεον και επισημως απο χθες θα με φωναζουν στην γειτονια Κυρια Πιπα. Καθως σκαβουν να βαλουν κατι μεγαλους σωληνες και ο Μαριος καθοταν απο πανω χθες και φωναζε Μαμα πιπαααα μαμα πιπαααα. Πιπα ελεγε την τρυπα στον δρομο την λακουβα την σκαμενη δηλαδη.

Εγω γελοντας ειπα τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες και μετα με ρωτησε μαμα εισαι χοευτρια???

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Θέλει δλδ ένα "σπρώξιμο" ας πούμε για να λυθεί η γλώσσα του... συστήνουν ενα 6μηνο λογοθεραπείας (μπορεί και λιγότερο αυτό θα μας το δείξει το ίδιο το παιδί με την εξέλιξή του), μετά παύση - θα είμαστε σε επαφή εννοείται και μπορεί πχ του χρόνου να χρειαστεί να δουλέψουμε την άρθρωσή του αν δεν τα λεει όλα καθαρά.

Για εργοθεραπεία/ειδ. διαπαιδαγώγηση κλπ ούτε λόγος. Μου είπε πως στην αδρή κινητικότητα είναι αστέρι, αυτό είναι που τους ενδιαφέρει σε 1η φάση και πως μπορούμε να το ψάξουμε περαιτέρω εάν προκύψει ανάγκη του χρόνου...

Από Δευτέρα λοιπόν ξεκινάμε. Όλα θα γίνονται μέσω παιχνιδιού.

Είμαι πολύ χαρούμενη (επιτέλους) και ανακουφισμένη οφείλω να ομολογήσω !

Τέλος καλό, όλα καλά δλδ και καλή μας αρχή !

είδες λαβ μου? όλα καλά με το παιδί!! μπράβο και καλή σας αρχή!!

κατά τ' άλλα... εγώ, τα γνωστά...

ξέρει κάποια τι κάνει η φούμπι?

άντε, καλό μας ξημέρωμα!!

Good morning Vietnaaaaaaaaaaaam...

Δεν ήταν υπέροχη ταινια??

Αλήθεια, που βρίσκετε η foubi?

Χάθηκε. Και εγώ το ίδιο αναρωτιόμουν... Ξέρει καμμιά σας αν όλα είναι καλά???

Καλό μήνααααααα.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...