Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αντε τσα και παλι! :D

Λεμε κι εμεις σε καμμια 5ετια (πρωτα ο Θεος) να παρω δικο μου αμαξακι.

Να βγαλω πρωτα το διπλωμα, να παρω και τον "αερα" να κυκλοφορω και μετα βλεπουμε. Προς το παρον δεν υπαρχει "σαλιο".

Προσανατολιζομαι σε seicento. Ειναι μικρο, ελαφρυ, ευκολο στην οδηγηση και κυριως βολικο σε θεματα παρκινγκ. Αλλα εχουμε πολυυυυυυυυυυυ καιρο μπροστα μας, θα δειξει μεχρι τοτε!

Κατα τα αλλα καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rkt το τουτού μήπως είναι Ματίζ? Γιατί είχα εγώ ένα και μου είχε αλλάξει τα φώτα...

QUOTE]

Μπα, Laguna είναι. Το έφτιαξα. Κάτι είχε χαλάσει στον αριστερό τροχό, δεν ξέρω. Προσπάθησε να μου εξηγήσει. Του είπα το γνωστό.

Δεν θέλω να το μάθω, να το φτιάξεις θέλω.... Και έτοιμο. Ωσαν καινούργιο.

Πάω να συγυρίσω και θα επιστρέψω....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μπηκα να σας συστησω την προσοχη για μια ΦΟΒΕΡΗ δουλεια του Θοδωρακη. Παλια βεβαια, και εμεις την ακουγαμε απο γεννα αλλα η μικρη ΤΩΡΑ τα λατρεψε πραγματικα και δεν ξεκολλαει απο αυτα. Τα ακουει συνεχεια. Μιλαω για τα 'Παιδικα τραγουδια του Μικη Θεοδωρακη με την παιδικη χορωδια & Ορχηστρας Δημοτικου Λαρισας΄

Πιστευω οτι ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗΣ αξιας για να μαθουν τα παιδια σας μελωδια. Ειναι ισως οτι πιο ποιοτικο για παιδια εχω ακουσει. Αφου τα ακουω περαν μικρης αρκετα συχνα οταν γραφω και εγω.

Και ενα αρθρο για αυτα επισης πολυ ενδιαφερον:

http://www.mikis-crete.gr/books-publications/books-by-other-authors-to-mikis-theodorakis/265-mikistheodorakis

εγω παλι αυτα δεν ηξερα, αλλα ουτως ή αλλως με Θεοδωρακη τα νανουριζα... με τ'αστερακι της αυγης, ασπρη μερα (ειδικα απο τη Νανα Μουσχουρη, ειναι ο,τι πρεπει για νανι)...

Τωρα τελευταια εχουν ενα κολημμα με abba. Mama Mia, Money-money, Knowing me-knowing you, ολη μερα τραγουδανε τα καμαρια μου και εχουμε ομηρικους καυγαδες οσον αφορα τους στιχους "οχιιιιι, δεν παει ετσι, ακου εμενα".... "οοοοσσσιιιιιιι, δεν κερειχ εχυ, ετχι παειιιιιιιι".... Αυτο ειναι που λεμε η μουσικη εξημερωνει τα ηθη :tongue:

Λοιπόν, τελείωσα και τις δουλειες, είμαι έτοιμη για περίπου μία ώρα να ...χαζεύω...:D

Εχω και λέω. Χθες, είχαμε συνάντηση γονέων και δασκάλων και είμαι πολύυυυυυ χαρουμενη για 2 λόγους.

1ον: το σχολείο μας συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα του υπουργείου (ω, ναι υπάρχουν και τέτοια ακόμα!!!) και στην διάρκεια της χρονιάς θα επισκέπτονται τα παιδιά παιδοψυχολόγοι, λογοθεραπευτές κλπ και μετά θα κανονίζουμε συνάντηση για να μιλήσουν με τους γονείς, να δώσουν συμβουλές, να ρωτήσουμε ότι θελουμε κλπ. Η δασκάλα μας παρακάλεσε να συμμετέχουμε.... Καλέ, στασίδι από το πρωί θα πιάνω!!!

Εγώ πέρισυ σε ιδιωτικό σταθμό ζήταγα τέτοια και να πληρώνω εξτρα και δεν.. και μου'ρθε απο το δημόσιο και δεν θα πάω? Μου αρέσει που παρακάλεσε για την συμμετοχή μας... Μα, υπάρχει γονιός που δεν θέλει να μάθει??? Τι να πω...

2ον: τη ρώτησα για τις μικρές μου, γιατί αναρωτιόμουν πόσο κοινωνικές είναι, αν παίζουν με άλλα παιδάκια κλπ.

Και μου είπε ότι είναι αρκετά κοινωνικές, παίζουν, συμμετέχουν κλπ. Οκ, άρα μόνο όταν εγώ είμαι παρούσα κρεμονται από την φούστα μου (να δω ποια μέρα θα με ξεβρακώσουν να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι....:rolleyes:).

Α, και να μην το ξεχάσω.

Ως γνωστή και διάσημη κουκουβάγια, μου είπε ότι είναι πολύ καλά παιδιά και επί λέξη (και αυτό το λάτρεψα), "φαίνετε πόσο δουλεμένα είναι τα παιδιά. Συγχαρητήρια"

Δεν ειναι υπέροχο? Εφυγα πετώντας....:-P

DmXup2.png

Α, και να μην το ξεχάσω.

Ως γνωστή και διάσημη κουκουβάγια, μου είπε ότι είναι πολύ καλά παιδιά και επί λέξη (και αυτό το λάτρεψα), "φαίνετε πόσο δουλεμένα είναι τα παιδιά. Συγχαρητήρια"

Δεν ειναι υπέροχο? Εφυγα πετώντας....:-P

Μπραβο ρενακι...δεν ειναι ωραιο οταν ανταμοιβονται οι κοποι μας;;;

Διαφημίσεις

Μπραβο ρενακι...δεν ειναι ωραιο οταν ανταμοιβονται οι κοποι μας;;;

Αν είναι λέει.

Παίζοντας με τις κόρες μου, μου λεει η Αγγελίνα:μαμά θα γράψω το ονομά σου. Το γράφει (υποτίθεται....). Και με ρωτάει: μαμά ποιό είναι το .....επόμενό σου? (επώνυμο εννοεί):lol::lol:

DmXup2.png

hello

Εμείς καλά, το σχολείο μας καλό και μας αρέσει, τσιμπήσαμε και την πρώτη μας ίωση και πάμε στον παιδίατρο σε λίγο.

κατα τ'άλλα...............

τα τα τα τα, πα πα, πα πα, παπι, παπι, πατατα, πατατα (αποσπάσματα από το βιβλίο Γλώσσα της Α ! Δημοτικού).

hello

Εμείς καλά, το σχολείο μας καλό και μας αρέσει, τσιμπήσαμε και την πρώτη μας ίωση και πάμε στον παιδίατρο σε λίγο.

τα τα τα τα, πα πα, πα πα, παπι, παπι, πατατα, πατατα (αποσπάσματα από το βιβλίο Γλώσσα της Α ! Δημοτικού).

Πωπω (αόσπασμα από ...εμένα!)

Περαστικά....

DmXup2.png

Καλησπερα κορίτσια!

Ρένα μπράβο σου και μπράβο στα κορίτσια σου :D

hello

Περαστικά για την ίωση :(

Όσο για το θέμα της γλώσσας, υπάρχει ένα βιβλίο του Μπρούνο Μπετελχάιμ "Μαθαίνοντας ανάγνωση, η γοητεία του νοήματος για το παιδί" όπου λέει ακριβώς αυτό: ότι δάσκαλοι και βιβλία αντιμετωπίζουν την εκμάθηση της ανάγνωσης ως αυτοσκοπό.

Το είχα διαβάσει παλιότερα και το ξαναδιαβάζω τώρα, για να είμαι προετοιμασμένη για του χρόνου ;)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Όσο για το θέμα της γλώσσας, υπάρχει ένα βιβλίο του Μπρούνο Μπετελχάιμ "Μαθαίνοντας ανάγνωση, η γοητεία του νοήματος για το παιδί" όπου λέει ακριβώς αυτό: ότι δάσκαλοι και βιβλία αντιμετωπίζουν την εκμάθηση της ανάγνωσης ως αυτοσκοπό.

Το είχα διαβάσει παλιότερα και το ξαναδιαβάζω τώρα, για να είμαι προετοιμασμένη για του χρόνου ;)

Φιλάκια σε όλες :D

Αυτό το βιβλίο το έχω διαβάσει για τη σχολή μου, ήταν επιλεγόμενο μάθημα και είναι πολύ ενδιαφέρον. Βασικά ξεφτιλίζει τα σύγχρονα αναγνωστικά που βασίζονται στην απλή αποκωδικοποίηση ανούσιων και ανόητων φράσεων.

Διαφημίσεις

Επιστρέψαμε από τον παιδίατρο με "προίκα" μια ωραία φαρυγγίτιδα.....αύριο σχολείο γιοκ και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Α! ξέχασα να αναφέρω...........έγινα νονά........στο άξαφνο.

Εκεί που θα πήγαινα καλεσμένη στη βάφτιση του 3 παιδιού μια κολλητής μου, με παίρνει μια μέρα πριν και μου λέει ότι η νονά (μια άλλη μας φίλη) είναι στο Παίδων με το μωρό της με πνευονία και τα υπόλοιπα 3 της στο σπίτι με αντιβιώσης και νονά γιοκ, of course.

Οπότε αντί για καλεσμένη έκανα χρεή νονάς (όχι ότι το βαρυγκόμησα γιατί τα αγαπάω πολύ τα παιδιά της):D:D

Επίσης έστειλα τον παπά αδιάβαστο με τις εξής ερωτήσεις:

1) Πάτερ έχει αλλάξει κάτι στο Πιστεύω?....μου φαίνεται κάτι διαφορετικό:shock:

2) καπουτσινιέρα έχετε?:shock: (μετά την βάφτιση θα γινότανε τραπέζι από κάτω στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας και μου είπε άνθρωπος ότι όποιος θέλει έχει καφέ............καπουτσίνο δεν είχαν πάντως)!!!!

Γαμάτο άτομο ο παπας όμως????? Γιατί να μην ήταν όλοι οι βρωμοτράγοι σαν αυτόν τον άνθρωπο?

PS: Το κα δεν το έχουμε κάνει ακόμα........απ ότι βλέπω αύριο θα μπούμε στο πο:tongue:

Επιστρέψαμε από τον παιδίατρο με "προίκα" μια ωραία φαρυγγίτιδα.....αύριο σχολείο γιοκ και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Α! ξέχασα να αναφέρω...........έγινα νονά........στο άξαφνο.

Εκεί που θα πήγαινα καλεσμένη στη βάφτιση του 3 παιδιού μια κολλητής μου, με παίρνει μια μέρα πριν και μου λέει ότι η νονά (μια άλλη μας φίλη) είναι στο Παίδων με το μωρό της με πνευονία και τα υπόλοιπα 3 της στο σπίτι με αντιβιώσης και νονά γιοκ, of course.

Οπότε αντί για καλεσμένη έκανα χρεή νονάς (όχι ότι το βαρυγκόμησα γιατί τα αγαπάω πολύ τα παιδιά της):D:D

Επίσης έστειλα τον παπά αδιάβαστο με τις εξής ερωτήσεις:

1) Πάτερ έχει αλλάξει κάτι στο Πιστεύω?....μου φαίνεται κάτι διαφορετικό:shock:

2) καπουτσινιέρα έχετε?:shock: (μετά την βάφτιση θα γινότανε τραπέζι από κάτω στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας και μου είπε άνθρωπος ότι όποιος θέλει έχει καφέ............καπουτσίνο δεν είχαν πάντως)!!!!

Γαμάτο άτομο ο παπας όμως????? Γιατί να μην ήταν όλοι οι βρωμοτράγοι σαν αυτόν τον άνθρωπο?

PS: Το κα δεν το έχουμε κάνει ακόμα........απ ότι βλέπω αύριο θα μπούμε στο πο:tongue:

Αυτό είναι που λέμε τον έστειλε αδιάβαστο. χαχαχα

Καλημέραααααααα

Πάω για δουλεια σήμερα.... γαμώτο... αλλά είναι Παρασκευή, οπότε θα κάνω υπομονή...

DmXup2.png

Πάντα άξια λοιπόν Βιβ :) άκου κάτι έχει αλλάξει στο πιστεύω χαχαχαχαχα ναι ρε το εκμοντερνίσανε κόντρα σε όσους το παίζουν καπουτσινάτοι :P

Πιστεύω εις έναν φραπέ, αφρώδη, παγοκράτορα, ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής, εις στομάχους πάντων ερριμένον..απόλαυση

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημερααααααααα

Α ρε Χαρλοου τρελο γελιο με τον παπα. Μηπως ηταν αυτος ατον Αγ. Ελευθεριο?? Εχει γελιο αυτος.

Περαστικα στην μικρη και χαιρετισματα στο διποδο!!!

Εμενα πλεον και επισημως απο χθες θα με φωναζουν στην γειτονια Κυρια Πιπα. Καθως σκαβουν να βαλουν κατι μεγαλους σωληνες και ο Μαριος καθοταν απο πανω χθες και φωναζε Μαμα πιπαααα μαμα πιπαααα. Πιπα ελεγε την τρυπα στον δρομο την λακουβα την σκαμενη δηλαδη.

Εγω γελοντας ειπα τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες και μετα με ρωτησε μαμα εισαι χοευτρια???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...