Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει πάει 2 φορές ο Παν. στην playmobil (εκδρομές από προνήπιο/νήπιο) και είχε κατενθουσιαστεί!

Χάρηκε ο Ευρυπίδης... Ψωνίσατε κιόλας?

Γίνεται να μην ψωνίσεις; :lol::lol:

Βέβαια επειδή το ταμείον είναι μείον πήραμε ψιλοπράγματα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ειδα το site και καταλαβα.... Δεν ειναι να πατησω εγω εκει το ποδι μου και ειδικα με τη Μαρια.... :mrgreen:

Στο τελος θα χρειαστει να πουλησω και το κορμι μου :mrgreen: για να φυγω και δεν πιανει και πολλα ρε μαμωτο! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ζούπυ + Ελλ,

Να 'στε πάντα καλά βρε κι ας μην μας γράφετε ούτε μια αράδα.... :rolleyes:

εδώ είμαι βρε λαβ μου... δεν μπορώ να σερφάρω από την δουλειά... μετά, παλεύω (με) την οικογένεια... και όσος χρόνος μου μένει προσπαθώ να ξεκουραστώ λιγουλάκι...

μούχει φύγει και λίγο η κάψα του φόρουμ (δεν ξέρω για πόσο)...:roll:

βάλε και την κοινωνικοπολιτική κατάσταση...

(βέβαια, δεν είμαι η μόνη που απουσιάζει συστηματικά):rolleyes::mrgreen:

απ' όσα πρόλαβα να διαβάσω κι εν συντομία (συγχωρέστε με αν ξεχνώ κάτι σημαντικό!) :

- μπουνίτσα, με το καλό!! να τον χαίρεσαι!!

- γλυκοφλεβαρίτσα, μπράβο σου για την δουλειά!!

- νιτσάκι, πως τα πάει το παιδί στο νήπιο? τέλεια??

- λαβ, μήπως να έπαιρνες κι άλλη γνώμη? πολύ μου φάνηκε το πακέτο - δεν εννοώ οικονομικά...

σας ευχαριστώ για τα περαστικά - δεν αρρώστησα όμως, λίγο την είχα αρπάξει το τζόβενο!:tongue:

ο γιος μου είναι πάλι βραχνιασμένος, ελπίζω να το ξεπεράσουμε γρήγορα και με φυσικούς τρόπους, όπως την προηγούμενη φορά!

πάρα πολλά παιδάκια (και στο σχολείο του) είναι άρρωστα κι εγώ κάνω τον σταυρό μου που ο μικρός είναι (ακόμη) όρθιος και ζωηρός!!

θα επανέλθω κοριτσάρες:cool:, σας φιλώ!!

Διαφημίσεις

Μπηκα να σας συστησω την προσοχη για μια ΦΟΒΕΡΗ δουλεια του Θοδωρακη. Παλια βεβαια, και εμεις την ακουγαμε απο γεννα αλλα η μικρη ΤΩΡΑ τα λατρεψε πραγματικα και δεν ξεκολλαει απο αυτα. Τα ακουει συνεχεια. Μιλαω για τα 'Παιδικα τραγουδια του Μικη Θεοδωρακη με την παιδικη χορωδια & Ορχηστρας Δημοτικου Λαρισας΄

Πιστευω οτι ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗΣ αξιας για να μαθουν τα παιδια σας μελωδια. Ειναι ισως οτι πιο ποιοτικο για παιδια εχω ακουσει. Αφου τα ακουω περαν μικρης αρκετα συχνα οταν γραφω και εγω.

Και ενα αρθρο για αυτα επισης πολυ ενδιαφερον:

http://www.mikis-crete.gr/books-publications/books-by-other-authors-to-mikis-theodorakis/265-mikistheodorakis

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ενδιαφερον θα το δοκιμασω στον μικρο αν και το μονο ακουσμα που τον συγκινει αυτο τον καιρο ειναι η κορνα της μπουλντοζας και ο θορυβος της.

χαχαχαχα. Τι μελωδίες Θεοδωράκη και πράσινα άλογα. Αυτό και αν είναι μελωδία!!!:D:D

Καλημέραααααααααα

Σήμερα έχω αδεια. Θα πάω εφορία να πληρώσω :confused:

και το τουτου στο συνεργείο. Κάτι έπαθε και όταν στρίβω το τιμόνι, κάνει σαν την κόρνα της μπουλντόζας του Μάριου...:rolleyes:

Είπα να μην στρίβω, να πηγαίνω μόνο ίσια, αλλά το δοκίμασα και δεν παίζει, οπότε.....:D

Τα λέμε αργότερα λοιπόν που θα επιστρέψω...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Α εντάξει δεν ξύπνησα μόνο εγώ αξημέρωτα! Καλημέρα :) Εγώ έχω ΚΑΤ (κλασικά) και μετά δουλειά :) Εκεί θα ακούσω κι αυτα που έβαλε η Ελλ αν και νομίζω πως τα έχω δοκιμάσει στη δική μου και δεν έπιασαν!

Καλημερα!

Συμφωνω με την Κελλυ.. Τα ακουνε και στο σχολειο συχνα αλλα και στο σπιτι που της το βαζω. Μπορει να μην σηκωνεται να χορεψει και να μην μπορει να τα τραγουδησει ακομα αλλα καθεται ηρεμη και τα ακουει!

Εμεις καλα! Σε λιγακι ερχεται το σχολικοοοοοο!

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα

καλά και εμενα κλασσική μου εβαζαν οι γονεις μου μικρή, πηγα και ωδειο πηρα και πτυχιο στο πιανο και τί καταλαβα..

ότι μου ειχε μεινει απωθημενο , λατρεψα τα σκυλαδικα ! μπουχαχαχαχαχα...

εδώ είμαι βρε λαβ μου... δεν μπορώ να σερφάρω από την δουλειά... μετά, παλεύω (με) την οικογένεια... και όσος χρόνος μου μένει προσπαθώ να ξεκουραστώ λιγουλάκι...

............

- λαβ, μήπως να έπαιρνες κι άλλη γνώμη? πολύ μου φάνηκε το πακέτο - δεν εννοώ οικονομικά...

...

Ζωπ,

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ εάν δεν είχα πρόσβαση απ την δουλειά, ούτε που θα προλάβαινα μετά να μπαίνω (από το σπίτι)... έχεις και τα διαβάσματα/τρεξίματα, φυσικό κι επόμενο είναι !

Σήμερα θα πάμε και σε ακόμη ένα Κέντρο Λογ. που μου είπαν ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά - πέφτει βέβαια λίγο πιο μακριά στο Μοσχάτο, αλλά δεν βαριέσαι ... να δω τί θα μας πουν κι από εκεί...

Ευχαριστώ για την συμβουλή - Μάκια

Μπηκα να σας συστησω την προσοχη για μια ΦΟΒΕΡΗ δουλεια του Θοδωρακη. Παλια βεβαια, και εμεις την ακουγαμε απο γεννα αλλα η μικρη ΤΩΡΑ τα λατρεψε πραγματικα και δεν ξεκολλαει απο αυτα. Τα ακουει συνεχεια. Μιλαω για τα 'Παιδικα τραγουδια του Μικη Θεοδωρακη με την παιδικη χορωδια & Ορχηστρας Δημοτικου Λαρισας΄

Ελλ,

Ευχαριστούμε για το Link... θα το πάρω σίγουρα να ακούνε τα ΤΑΖάκια μου... :D

Καλημέεεεεερα !!!!

Καλημέρα. :)

Να τα βάλω κι εγώ τα άσματα ή θα αρχίσει πάλι ο μεγάλος τις πιρουέττες και να μου ζητάει μπαλέτα? :mrgreen:

Μεταξία, γιατί τοση στενοχώρια, ρε κόρη? Για το παληκαράκι ή σου συμβαίνει και τίποτα άλλο?

Σέβη, περαστικά στη μικρή! Καλά που μένετε στο συνάχι και δεν προχωράει!

Σήμερα θα γκρεμίσει φούρνος...ο γιος μου ξύπνησε μόνος του από τις 7 να πάμε σχολείο, γυρίζοντας βρήκα καφέ για μένα, ετοιμο από τον άντρα μου :shock::shock::shock: και το μωρό κοιμάται ακόμα! Μήπως έχουν συνομωτήσει όλοι μαζί να με ξεπαστρέψουν στον ύπνο μου και προσπαθούν να μου ρίξουν στάχτη στα μάτια? :confused:

Αααχχχχ...προσπαθώ να ευθυμήσω η δόλια μάνα, γιατί σήμερα έχουμε ραντεβού στον καρδιολόγο του μικρού. Θα πάμε πιο νωρίς, να κάνουμε όλοι μαζί τη βολτούλα μας Θεσ/νίκη, να του πάρουμε ποδηλατάκι και κανένα άλλο παιχνιδάκι για τον μεγάλο απ' τα ELC. Εγώ το πήρα απόφαση, δε θα κάτσω να σκάσω και για τα οικονομικά, μου φτάνουν όλα τ' άλλα που 'χω στο κεφάλι μου. Αν βουλιάξουμε, τουλάχιστον να πάω χορτάτη! :cool:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα!

Δεν έχω ήχο εδώ οπότε το απόγευμα θα κάνουνε χαρούλες τα παιδιά που θα τους βάλω μουσική..

Ζώπυρον, μια χαρά τα πάει! Ενθουσιασμένος γενικά, κάθε μέρα κάτι μου λέει. Μαμά είπε η κυρία να πλένουμε τα δόντια μας γιατί θα έρθει η ζαχαρένια και ο τρυπητένιος και θα μας τα χαλάσει..

Μαμά είπε η κυρία ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα κλπ κλπ κλπ

Κατά τ' άλλα συνεχίζει τις εργοθεραπείες και λογοθεραπείες πλέον.

Χθες τους έδωσε μία "εργασία" η οποία τελικά ήταν συνταγή για μηλοπιτάκια... Την πήραμε τηλ. να ρωτήσουμε πως θα κάνουμε την εργασία (ρόοομπα) και μου λέει είναι συνταγή ΟΤΑΝ θα έχετε χρόνο θα την εκτελέσετε μαζί με τον Π. Καλά της λέω σήμερα φτιάξαμε καρυδόπιτα με σοκολάτα, θα σας στείλουμε αύριο να δοκιμάσετε!

Το ζωπυρόπαιδο πως τα πάει στο σχολείο?

Rkt το τουτού μήπως είναι Ματίζ? Γιατί είχα εγώ ένα και μου είχε αλλάξει τα φώτα...

Αγγελίνα Καλή επιτυχία!

Κρις τι έγινε στο ΚΑΤ?

Rkt το τουτού μήπως είναι Ματίζ? Γιατί είχα εγώ ένα και μου είχε αλλάξει τα φώτα...

εγώ το ματιζακι μου δεν το αλλαζω με τιποτα..δυο χρονια το εχω και μεχει βγαλει ασπροπροσωπη..το πηρα καινουργιο όμως..ειναι της daewood ή της chevrolet nitsa?

εμενα το δευτερο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...