Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια.........

εδω στας εξοχας ολα καλα!!!!!

Σαββατο επιτελους βαφτιζουμε το μπεμπη μας!!!! τελικα, θα παει μονος του κ δε θα εχει αναγκη κανεναν!!!!!!!

κατα τ αλλα ετοιμασιες.... ευτυχως εχω εδω κ το Τολ!!!! ξαναγυρναει στη δουλεια στης 12 Οκτωβρη!!!!!!!

Καλημεραααα!

Εγω παλι δεν εχω ιδεα τι θα κανω ΟΤΑΝ χρειαστει να ξαναψηφισω.. Ξερω πως κατι πρεπει να κανω καθως δεν εχω τη δυνατοτητα να φυγω απο τη χωρα και να κανω μια νεα αρχη στο εξωτερικο αλλα ΤΙ θα κανω.... δεν ξερω ακομα! :?

Κελλακο νομιζα πως εκαναν πουλακια τα ματια μου οταν διαβασα ποστ σου εδω!!! Μπορει να σε βλεπω καθε μερα αλλα σε θελω και εδω (οπως και οι υπολοιπες) ;)

Μπουνιδακι μου με το καλο η βαφτιση, μπραβο στον κουκλο μας που περπατησε!! :D

(Αντιγραφω νεα μας απο τα 2χρονα)

Εχθες μας ηρθε "πεσκεσακι" απο τη νονα μας απο την Αμαλιαδα! :) :) :)

Και τι δεν εστειλε ρε κοριτσια... Μαρκαδορους, παραμυθια, ξυλινα τουβλακια. μια κιθαρα (και καλα ηλεκτρικη), καροτσακι και μωρο που κλαιει και πρεπει να το ταϊσεις, παζλ, στεφανακι και ραβδι νεραϊδας.......... ενα σκασμο πραγματα -γιατι λεει τον 15Αυγουστο δεν ειχε στειλει τιποτα-. Βεβαια τα "θεματα" μας εξακολουθουμε να τα εχουμε. Σχεδον ανυπαρκτη προσωπικη επαφη, ελεγχος και προσπαθεια επιβολης της δικιας τους γνωμης σε θεματα που αφορουν το παιδι (π.χ. εχθες μας ξεκαθαρισαν πως δεν συμμεριζονται την αλλαγη που καναμε στη γιορτη του παιδιου -να γιορταζει δηλαδη αντι για 15/08 στις 21/11- και πως εκεινοι θα εξακολουθουν να ευχονται στις 15/08 ) και πολλα αλλα.. Τελος παντων!

Το απογευμα πηγαμε και μας αγορασε παππουτσια η γιαγια μας! Πηραμε ενα ζευγαρακι puma μαυρο με φουξια και ενα ζευγαρι γκρι μπαλαρινακια! Και τα δυο -φυσικα :?- τα διαλεξε η Μαρια!

Μετα κλασσικα.. Πηγαμε κουνιες και μαζευτηκαμε αργαμιση.

Αυτα απο εμας!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Kai εμενα μου λειπει η Κελλυ μιας και δεν εχω δυνατοτητα να την βλεπω εξω συχνα σε περιεμενουμε να γυρισεις οποτε θελησεις.

Κατα τα αλλα προσπαθω να θυμηθω οτι ειχα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ στιις διακοπες γιατι εχω αρχισει να το ξεχναω πολυ γκρινια ο Μαριος δεν ξερω αν ειναι δοντια παλι τα τελευταια αλλα μιλαμε για τρελη γκρινια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπουνίτσα με το καλό η βάπτιση! Πλάκα θα 'χει να τρέξει μόνος του στην κολυμπήθρα...

Έλλ μας λείπεις... τρελά όμως!

Εγώ δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου για απογευματινές συναντήσεις -αν και πολύ θα το 'θελα....

Σχολάω και τρέχω να μαζέψω την Ο. από το σταθμό.

Στο μεταξύ πήρε κάτι δουλειές ο Γ. και τρέχει οπότε τ' απογεύματα είμαστε τα 3 μας.

Του Π. του δίνει και εργασίες τελευταία η νηπιαγωγός! Έχει και Δευτέρες/Πέμπτες τις συνεδρίες στο κέντρο...Είμαστε φουλ!

Μου κάνανε μία νύξη χθες στο σταθμό της Ο. 3η εβδομάδα και δεν

έχει βγάλει μιλιά... Με ρώτησαν αν μιλάει στο σπίτι ?!

Την άτιμη.... στο σπίτι την πιάνει λογοδιάρροια κι εκεί

ανησύχησαν... Το κορυφαίο ήταν χθες που πήγα να την πάρω...

Ήθελε ένα αγοράκι να τη φιλήσει και εκείνη τον έσπρωξε.

Την ώρα που τον έσπρωξε ήρθε ένα κοριτσάκι και τη χαστούκισε

ελαφρώς!!!!!!!! Κάγκελο εγώ... ευτυχώς δεν έκλαψε!

Ειμαστε εδω ειμαστε καλα, συνεχεια βολτες εξω με την συρτουκο και πληρης αποτοξινωση απο ολα. Ελεγχομενα χωρις πολλα πολλα και ειμαι πολυ καλα. Αρχισα να γραφω παλι/να διαβαζω/να ακουω μουσικη/και να κανω γυμναστικη. Εν ολιγης βρηκα τον χαμενο χρονο μου. Χαιρομαι που συνεχιζουμε να τα λεμε εξω απο εδω με καποιες και δινω φιλακια σε ολες τις αλλες.........

καλη συνεχεια........

μάκια σας! χάρηκα που είστε καλά! "τί καΛά!"όπως λέει η Χ μου!

Είμαι η Ρένα και είμαι καλά(λέμε τώρα, μην το παίρνετε τοις μετρητοίς).:D

Χάθηκα λίγο, αλλά, σημεία των καιρών. Προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του επερχόμενου χειμώνα. Σχολεία, δουλειά, σπίτι, εκτακτες συμφορές κλπ.

Που θα πάει, θα το πάρω ίσια......:-(

Φιλάκια σε όλες.

μάκια στα κορίτσια!

γεια.........

εδω στας εξοχας ολα καλα!!!!!

Σαββατο επιτελους βαφτιζουμε το μπεμπη μας!!!! τελικα, θα παει μονος του κ δε θα εχει αναγκη κανεναν!!!!!!!

κατα τ αλλα ετοιμασιες.... ευτυχως εχω εδω κ το Τολ!!!! ξαναγυρναει στη δουλεια στης 12 Οκτωβρη!!!!!!!

με το καλό!

ποιός θα πάει μόνος του;:confused:

Καλημεραααα!

Το απογευμα πηγαμε και μας αγορασε παππουτσια η γιαγια μας! Πηραμε ενα ζευγαρακι puma μαυρο με φουξια και ενα ζευγαρι γκρι μπαλαρινακια! Και τα δυο -φυσικα :?- τα διαλεξε η Μαρια!

Φιλακια σε ολες! :D

με γειά τα δώρα κ τα παπουτσάκια!

όσο για τις διαφωνίες, το να λέει ο άλλος την άποψή του, διαφορετική ούσα, είναι σεβαστή. το να κρίνει τη δική σου βάσει της διαφορετικότητας δεν είναι ανεκτό...πάντα. λέω εγώ τώρα!

Κατα τα αλλα προσπαθω να θυμηθω οτι ειχα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ στιις διακοπες γιατι εχω αρχισει να το ξεχναω πολυ γκρινια ο Μαριος δεν ξερω αν ειναι δοντια παλι τα τελευταια αλλα μιλαμε για τρελη γκρινια.

κ εγώ θέλω διακοπές, επειγόντως, αλλά πού να τις βρω;

εμείς είμαστε με ίωση πάλι, από μεσάνυχτα Σαββάτου, μυξούλες, δέκατα κ τα συναφή.

αντέχει προς το παρόν το κομάντο μου, ευτυχώς έχω τους παππουδογιαγιάδες...αυτή την εβδομάδα τη μάνα μου, κ έχω ήσυχο το κεφαλάκι μου!

κατά τα άλλα τρέλα στη δουλειά, πολλή πίεση κ σχολάω με καζανοκέφαλο συνήθως!

φιλούρες στις μαγουλήθρες σας!

Kai εμενα μου λειπει η Κελλυ μιας και δεν εχω δυνατοτητα να την βλεπω εξω συχνα σε περιεμενουμε να γυρισεις οποτε θελησεις.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ? Είπες "διακοπές" ???? Γιατί ? Πήγαμε φέτος διακοπές ????? :tongue:

Περσυνά ξυνά σταφύλια φιλενάδα.... είμαι τόσο κουρασμένη / αγχωμένη / στεναχωρημένη όλα τα εις -μένη τέλος πάντων (!!!) που δεν ξέρω καν πότε ήταν που άπλωνα την αρίδα μου ξένοιαστη έστω την ώρα που κοιμόντουσαν τα ζουζούνια....

Καλημέεεεερα !!!!

Μπουνίτσα,

Με το καλό η βάφτιση πουλί μου !!!

Ζούπυ + Ελλ,

Να 'στε πάντα καλά βρε κι ας μην μας γράφετε ούτε μια αράδα.... :rolleyes:

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ? Είπες "διακοπές" ???? Γιατί ? Πήγαμε φέτος διακοπές ????? :tongue:

Περσυνά ξυνά σταφύλια φιλενάδα.... είμαι τόσο κουρασμένη / αγχωμένη / στεναχωρημένη όλα τα εις -μένη τέλος πάντων (!!!) που δεν ξέρω καν πότε ήταν που άπλωνα την αρίδα μου ξένοιαστη έστω την ώρα που κοιμόντουσαν τα ζουζούνια....

Γιατί ρε φιλενάδα??? στενοχωρημένη/αγχωμένη...

Δεν μπήκατε σε σειρά με το παιδί?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα!

Έχω μπλέξει με διάφορα και είμαι λίγο στο τρέξιμο.

...

Dems πως ήτανε στη Μικρόπολις? Πρέπει να γινόταν ο κακός χαμός..

...

Sorry για την καθυστέρηση Νίτσα.

Η Μικρόπολις ήταν πολύ ωραία! Είχε κόσμο, αλλά όχι υπερβολικό.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Α! ξέχασα τα νέα μας :oops:

Χθες πήγαμε στο Playmobil Fun Park με τις Ελληνίδες Μαμάδες. Του Ευριπίδη ήταν η καλύτερή του :D Αφού στην επιστροφή μου έλεγε συνέχεια "σε ευχαριστώ πολύ μαμά μου"!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Α! ξέχασα τα νέα μας :oops:

Χθες πήγαμε στο Playmobil Fun Park με τις Ελληνίδες Μαμάδες. Του Ευριπίδη ήταν η καλύτερή του :D Αφού στην επιστροφή μου έλεγε συνέχεια "σε ευχαριστώ πολύ μαμά μου"!

πού ειναι αυτο? στο Μαρουσι μαρακι?

γιατι καλέ????? πιστευετε ότι θα γινουν εκλογες????????????????? χααχαχαχα ;):)

Αν δεν γινουν εκλογες ,μπορει να γινει ......Επανασταση...!!! Αντε και οπως παμε θα θυμιθουμε στιγμες του παρελθοντος....

:?::?::?:

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...