Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα!

Περασαμε ενα γεματο Σ/Κ με δραστηριοτητες και βολτες! Το μπουκωμα εχει υποχωρησει και αναμενω ποτε θα μου ερθει νεα "ανταρα" (βλ. ιωση) απο τον παιδικο.

Εχθες το βραδυ, παρολου που κλεισαμε 4 ωρες εξω με τη μικρη και περιμενα να εχει εκτονωθει, εκεινη χοροπηδουσε στον καναπε τραγουδωντας "δεν παααααωωωω λολεεεειιιιοοοοο αααααυυυυιιιιιιιοοοοο"...... Εξηγησα για αλλη μια φορα τα προφανη (δεν υπαρχει θελω - δεν θελω, το σχολειο ειναι υποχρεωτικο) και την εβαλα για υπνο.

Απο τις 05:30 ειμαστε στο ποδι με γκρινια και κλαψουρισμα.. Την πηρα στο κρεβατι μου, δεν ηθελε. Πηγα και ξαπλωσα εγω στο δικο της, παλι δεν ηθελε. Πηγα να την αφησω μονη της, φωναζε. Εν τελει καταληξαμε να ειμαι ξαπλωμενη εγω στο κρεβατι της και εκεινη να σουλατσαρει παιζοντας με τα παιχνιδια της και φυσικα στις 8 που ξεκινησαμε τις ετοιμασιες για το σχολειο να νυσταζει σαν τρελη. Πριν λιγο εφυγε με το σχολικο με σπαραγμο! :(

Εγω σε λιγακι φευγω για δουλεια... Ευχομαι να καταφερουν να την ηρεμησουν εκει (χλωμο το βλεπω, μιλαμε για ΤΟ κλαμμα.... :?)

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zop περαστικα.

Φαιακι λογικο να κλαιει αφου νυσταζε κιολας.

Εμεις χθες πηγαμε στο Μικροπολης και περασαμε ωραια, ο Μαριος χορεψε βαραγε παλαμακια ζωγραφισε εκανε τσουληθρα ωρα και γενικα μια χαρα περασαμε . Μετα πηγαμε απεναντι και τσακισαμε σουβλακια και ο Μαριος ετρωγε κουταλιες τζατζικι με πατατες. Πολυ γελιο.

Και σημερα τα δυο μας παλι σε λιγο φευγει ο μπαμπας για δουλεια.

Καλημέρα!

Περαστικά Ζούπυ... Επικίνδυνος ο καιρός αυτή την εποχή!

Dems πως ήτανε στη Μικρόπολις? Πρέπει να γινόταν ο κακός χαμός..

Ioannisp τι περίμενες? Να μένει στο Ζεφύρι η Κανέλλη? Είναι φυσικό με τις απολαβές που έχει να μένει σε χλιδάτη περιοχή. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας απασχολεί... Το θέμα είναι ότι δεν "κολλάει" πουθενά και είχε το θάρρος και το θράσος να εμφανιστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τη φρατζόλα και το γάλα εκπροσωπόντας το λαό που πεινάει!!! Η ουσία είναι το θέμα...

Το ΣΚ κύλησε με δυσάρεστα νέα...Έχασε μία φίλη μου τη μαμά της σε τροχαίο και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ! Δυστυχώς η γυναίκα ζούσε εκτός Ελλάδος και η κόρη της λόγω βίζας δεν μπορεί να πάει άμεσα!!! Δράμα...

κόρες γειά χαρά!

ζούπη περαστικά.

Φαίη, καλή αρχή!

Νίτσα, όλα για μας τους ανθρώπους είναι. συλλυπητήρια!

εγώ καλά, η Χ με ίωση. το πρωί την πήγαν στην παιδίατρο η μαμά μου με τον Σ. ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά, αλλά δεκατάκια. την παλεύουμε με προσπάν, οτριβίν κ φυζιομέρ, κ για βράδυ όταν ανεβάζει πονστάν.

έχασε όμως 600 γραμμάρια σε λιγότερο από μήνα....

φταίω γιατί δεν πήρα στα σοβαρά το βραδινό φαγητό...

τώρα θα πέσει μασαμπούκιασμα!

τί άλλο;;;;

για την κανέλλη: μου αρέσει πολύ αυτή η γυναίκα, αλλά μου τη δίνει αυτή η γκλαμουράτη αριστερά.

από την άλλη μου τη δίνει κ η αναρχοαυτόνομη αριστερά των κανιβάλων, που υποστηρίζεται από μεγαλοχορηγούς!

γενικώς ψάχνομαι τί θα ψηφίσω!

έχετε καμία ιδέα για τους οικολόγους πράσινους τί πρεσβεύουν;

Περαστικά στο κορίτσι!!!!!!!!!!

Δεν έχω άποψη πλέον για την πολιτική. Όλοι ένα και το αυτό είναι πια για μένα... Θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάω να ψηφίσω σε επόμενες εκλογές.

Δυστυχώς, ναι όλα μέσα στη ζωή είναι!!! Αλλά έρχονται έτσι τα πράγματα που κάποιες φορές λες Όχι ρε γαμώτο, γιατί?

Κι εγώ ειδικά σε τέτοιες περιστάσεις το έχω πει λίγες φορές και μία από αυτές είναι η συγκεκριμένη περίπτωση.............δυστυχώς!

Διαφημίσεις

Περαστικά στο κορίτσι!!!!!!!!!!

Δεν έχω άποψη πλέον για την πολιτική. Όλοι ένα και το αυτό είναι πια για μένα... Θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάω να ψηφίσω σε επόμενες εκλογές.

η αποχή είναι η ενδυνάμωση-υπερψήφιση επί της ουσίας της σαπίλας που υπάρχει.

ευχαριστώ Νιτσάκι μου! σμουτς!

εγώ θέλω να ψηφίσω, αλλά δεν ξέρω ποιόν.

ξέρω μόνο ποιούς δεν θα ψηφίσω... τους μπλε, τους πολύ μπλε, την μπλε στρουμφίτσα, τους καταπράσινους, τους ροζ, τους κόκκινους (αν κ το σκέφτομαι-α ρε γιαγιά θα τρίζουν τα κοκκαλάκια σου...), κ τί μας έμεινε; κουβέλης....πρέπει να μελετήσω βιογραφικά...

οικολόγοι πράσινοι κ τίποτα κυνηγούς...

αν έχετε τίποτα άλλο "σίγουρο" στα υπόψιν γράψτε...

Κι εγώ είμαι κατά της αποχής αλλά δεν ξέρω και τι νόημα θα είχε η υπερψήφιση μικρών κομμάτων... Πάντως κατά οικολόγους μεριά στρέφομαι κι εγώ...

Καλημέρα είπα; Δεν είπα... πως να πω; Πήζω και δεν έχω συνέλθει ακόμα απο τους δρόμους.

Κορίτσια καλησπέρα, έγραφα, έγραφα και το πρωί αλλά με πετούσε έξω και χάθηκαν.

Μη μου λέτε για αποχή, μου ανάβουν τα λαμπάκια! Αν το κάνουμε αυτό, χάνουμε κάθε δικαίωμα διαμαρτυρίας και είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Αυτό θέλουνε και τα λαμόγια, να παραιτηθούμε τελείως, δεν το καταλαβαίνετε?

Κι αφού έτσι όπως τα κάνανε, δεν έχει νόημα ούτε το λευκό, ούτε το άκυρο, τα οποία προσμετρώνται στο πρώτο κόμμα, τι μένει? Η ψήφος αγανάκτησης, η ψηφος στα μικρά! Αλλά πολύυυυυ μικρά λέμε! Υπήρχε και το κόμμα των ηθοποιών, τι απέγινε? Θα το αναζητήσω στις επόμενες...κι αν δεν το βρω, οτιδήποτε θα είναι προτιμότερο από τα καθάρματα τα πουλημένα όοοοολων των χρωμάτων, ακόμα κι ο Βεργής!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα !!!!

Ωχ ωχ μιλάτε για πολιτική ???? Τους έχω σιχαθεί όλους ! Χθες κάπου πήρε το μάτι μου εκπομπή και μιλάγανε για τον θρίαμβο στις επόμενες εκλογές και θα και θα και θα.... όχι ρε λαμόγια ... ότι υπάρχει πιο μικρό εκεί θα πάω να το ρίξω... δεν βλέπουν ότι ο κόσμος τους γυρνάει την πλάτη ??? έλεος !!!

Κατά τα άλλα, ειμαστε καλά σε γενικές γραμμές...

Την Κυριακή γίναμε νονοί 2η φορά ! Ήταν όλα τέλεια ! Το καταχάρηκα το μυστήριο... αν και ήταν δίδυμα και όσο να πεις μια ταλαιπωρία παραπάνω υπάρχει ! Τεσπα.. να είναι γερά και καλοφώτιστα τα παιδάκια !

Όσο για τον Ν μας, χθες μας είπαν ότι συνιστούν από ιδ. κέντρο 2 ώρες λογοθ. κι ακόμη 2 ειδ. διαπ/ση την εβδομάδα .... είναι πολλά τα λεφτά Τάκη.... ακούει κανείς εκεί έξω ????????? Μπαααααααααα .... τουλάχιστον να δούμε αποτέλεσμα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πάντα άξιοι Μεταξάκι...

Σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση...Μου 'ρχεται να κλάψω, θέλω να φύγω να πάω στο σπίτι και να κλειστώ στον εαυτό μου....

Νιώθω χάλια! έχω και περίοδο, ίσως αυτό να φταίει!

...........

Σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση...Μου 'ρχεται να κλάψω, θέλω να φύγω να πάω στο σπίτι και να κλειστώ στον εαυτό μου....

Νιώθω χάλια! έχω και περίοδο, ίσως αυτό να φταίει!

Δεν είσαι η μόνη... υπομονή... μέρα είναι, θα περάσει ;)

Ειμαστε εδω ειμαστε καλα, συνεχεια βολτες εξω με την συρτουκο και πληρης αποτοξινωση απο ολα. Μπαινω διπλα επιλεκτικα και εδω να δω τι κανετε. Ελεγχομενα χωρις πολλα πολλα και ειμαι πολυ καλα. Αρχισα να γραφω παλι/να διαβαζω/να ακουω μουσικη/και να κανω γυμναστικη. Εν ολιγης βρηκα τον χαμενο χρονο μου. Χαιρομαι που συνεχιζουμε να τα λεμε εξω απο εδω με καποιες και δινω φιλακια σε ολες τις αλλες.........

καλη συνεχεια........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Είμαι η Ρένα και είμαι καλά(λέμε τώρα, μην το παίρνετε τοις μετρητοίς).:D

Χάθηκα λίγο, αλλά, σημεία των καιρών. Προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του επερχόμενου χειμώνα. Σχολεία, δουλειά, σπίτι, εκτακτες συμφορές κλπ.

Που θα πάει, θα το πάρω ίσια......:-(

Α, και μην ακούω για εκλογές και ψήφους.

Πείτε κάτι άλλο. Με ρίχνετε πολύ.

Εγώ δεν ξέρω ποιον θα ψηφίσω, αν ψηφίσω....

Πλήρης απογοήτευση....:-(

Φιλάκια σε όλες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...