Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!

Φαίη είσαι αγωνίστρια, ρε! Μπράβο σου χαίρομαι...Άλλωστε η δουλειά δεν είναι ντροπή! Καλά κάνεις και δεν το βάζεις κάτω!!!

Σεβούλα? συμπεθέρα? τι έγινε ρε? χαλάσαμε τα προξενιά?

Εγώ χθες είπα να κάνω διάλειμμα. Πήγαμε οικογενειακώς το απόγευμα στις ξαδέλφες μου, φτιάξαμε και γλυκάκια, τα παιδιά ξεσάλωσαν στο παιχνίδι και στις αγκαλιές από θείες και τον παππού μου. Ωραία ήτανε!

Σήμερα έχει την 1η επίσημη εργοθεραπεία. Μας είπε ότι αρκεί μέχρι τον Δεκέμβριο... Θα δούμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Εγω παιδια οποτε τσακωνομαι με τη μικρη μετα θελω να πεθανω.. Κατακλυζομαι απο τυψεις που της φωναξα, κλαιω, δεν μπορω να κοιμηθω.. Μιλαμε αρρωσταινω........ :(

Εξαρτάται πως τσακώνεσαι:confused:

Όταν θέτεις όρια πρέπει να είσαι βράχος και απόλυτα ψύχραιμη! Ας πούμε εκεί δεν στενοχωριέμαι γιατί ξέρω ότι έτσι πρέπει... Ξέρεις που στενοχωριέμαι και πέφτω?! Όταν με φτάνουν στο ΑΜΗΝ και με πιάνει υστερία -τσιρίζω, φωνάζω- και μένει ο Π. άφωνος ας πούμε και μου πετάει και κάνα κορυφαίο τύπου Γιατί μου φωνάζεις μαμά? εγώ σου φωνάζω?:shock::shock::shock:

Το πρωι μπηκαμε σχετικα αναιμακτα στο σχολικο καθως δειχναμε σε ολους την καινουρια μας ομπρελα!

Προσαρμόζεται σιγά-σιγά!:D

Με αυτον τον χαμο που γινεται εξω.. Δεν ρισκαρω να μετακινηθω μακρυα και εκτος αυτου δουλευει και ο μπαμπας μας ως τις 24:00!

;););)

Αυτα τα ολιγα!

Φιλακια σε ολες! :D

Το βολεύεσαι το καρότσι ε?

Εγω ρε παιδιά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ:cool:

Πιο πολύ η νταντά και η πεθερά μου το βολεύονταν...

καλημέρα, αντιγράφω από το μεγεριό δίπλα...

εμείς καλά, η Χ καλύτερα!

σήμερα που την πήγα μια χαρά μπήκε.

όμως η νηπιαγωγός της, που όσο περνάει ο καιρός, επιβεβαιώνομαι ότι είναι αστέρι, μου μίλησε για το σπλάχνο μου.

είναι μεν παιδί που δεν κλαίει, δεν έχει θέμα να μείνει στον σταθμό, είναι χαρούμενη κ παίζει με τα άλλα παιδάκια, αλλά...

δεν κάθεται σε ένα μέρος να την ταίσουν, όπως κάθονται τα άλλα...ενώ πεινάει...φεύγει κ τριγυρνάει κ βγάζει γκρίνια.

δεν παίζει στο μέρος που τα βάζουν οι κυρίες, όπως τους λένε, τριγυρνάει.

κ εκεί της εξηγώ ότι πρώτον φταίει το γεγονός ότι η Χ συνήθιζε νακοιμάται το πρωί τουλάχιστον 45 λεπτά, άρα όταν δεν κοιμάται βγαζει έναν εκνευρισμό.

αλλά το κυριότερο που της εξήγησα είναι ότι οι γιαγιαδες συνήθιζαν να την ταίζουν κηνυγώντας την προφανώς, να την αφήνουν να παίζει παντού κ με τα πάντα, να της δίνουν ό,τι ήθελε χωρίς να προσπαθησει να το πει καθαρά, ενώ το μπορεί.

έτσι, τις λίγες ώρες που την έχω εγώ, η προσπάθειά μου πάει υπέρ πίστεως.

γι' αυτό συζητήσαμε από Δευτέρα πρώτα ο Θεός να μπει σε πλήρες πρόγραμμα, δηλαδή 1.30 να την παίρνει ο μπαμπούλης της σπίτι κ να μπει σε μια σταθερότητα η αγαπούλα μου.

της ζήτησα να μου προτείνει πράγματα για να την βοηθήσω στο σπίτι να συγκεντρώνεται κ μου πρότεινε ξύλινα παζλ, απλά.

χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, όλα θα στρώσουν. κυρίως μετά τα Χριστούγεννα, όπως μου είπε.

επίσης μου εξήγησε ότι την μάλωσε χθες για να φάει (την πήρε σε μια άλλη γωνιά από τα άλλα παιδιά κ την τάισε με λίγη πίεση, παρόλο που πεινούσε-έκανε νάζια, είχε εκνευρισμό) ή για να καθήσει συγκεντρωμένη κάπου με τα άλλα παιδιά.

κ της είπα καλά έκανες, κι εγώ αυτό κάνω κ αυτό θέλω κ από εσάς.

γιαγιάδες είχε το παιδί που με τη λατρεία την έχουν κακομάθει. καιρός να εξελιχθεί το παιδί κ ως προσωπικότητα.

σήμερα τρώει κασεράκι με ψωμί, κ μεσημέρι γιουβαρλάκια το κορίτσι μου.

τώρα θα σας διαβάσω...

Ώπα, τεκνατζού και συ; :lol::lol:

εννοΓείται!:rolleyes::mrgreen:

ρε σεις εβαλε κρυο εδω... σημερα βαλαμε ζακετες για να παμε την απογευματινη μας βολτα..... ηρθε φθινοπωρο δηλ;;;;;

κι ο τολ που παιρνει αδεια απο δευτερα;;;; δε θα κανουμε μπανιο........ χμ......

άσε, δεν ξέρω πώς να την ντύσω την αγαπούλα.

το πρωί έχει κρύο, αλλά κυρίως υγρασία, της βάζω κοντομάνικο, αλλά με μπουφάν κλειστό! πάντα παντελόνι ή μακρύ κολάν. κ αντιηλιακό στο πρόσωπο, γιατί μετά μου αρπάζει στον ήλιο. παράλογο;

Σπέρες αγάπες μου!!!

τα διαβασα στο φέης, χάρηκα πολύ. μάκια σου!

Καλημέρα :)

Εγώ ρε είμαι που είμαι ενοχική έχω και τον πατέρα της με το βλέμμα που σκοτώνει όταν μαλώνω την κόρη του! Φαντάσου λοιπόν προχθές που το μάλωμα ήταν.... 'δυνατό'... Το ότι είμαι ζωντανή ειναι επειδή δεν το έχει δουλέψει ακόμα πολύ αυτό το βλέμα που σκοτώνει χαχαχαχα

ενοχική πλέον δεν είμαι όταν την μαλώνω ούτε με τον τρόπο που την μαλώνω, γιατί το δούλεψα πάρα πολύ μεσα μου.

στις αρχές μου έβγαιναν όλα τα προσωπικά μου απωθημένα από παιδί-πολύ ξύλο, χαζές κουβέντες, υποτίμηση, ύφος άστα βράστα. κ οι ενοχές μου εμπόδιζαν από το να διαπαιδαγωγήσω την Χ σωστά με όρια.

τώρα είμαι μέρκελ όταν την μαλώνω. ό,τι της λέω, έχει νόημα, κουβέντες απλές, κατανοητές κ με αυρστηρό ύφος. όχι ειρωνεία, όχι αρνητικές εκφράσεις, όχι υποτίμηση. απαγόρευση, επιβράβευση, στέρηση προνομίων κλπ.

αλλά όταν βλέπω ότι ο Σ την κανακεύει στις παλαβωμάρες της, κοινώς τον κάνει ό,τι θέλει, κ μετά μία στο τόσο κάνει εκρήξεις γιατί χάνει την ψυχραιμία του κ της απευθύνει.......ό,τι έχω λουστεί ως παιδί σε εκφράσεις, έστω σε άλλο επίπεδο, ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.θέλω να την παρω να φύγουμε μακριά!:(:mad:

τότε εγώ τον κοιτάζω όπως ο Λ μάλλον εσένα!:rolleyes:

Καλημερα!

Εγω παιδια οποτε τσακωνομαι με τη μικρη μετα θελω να πεθανω.. Κατακλυζομαι απο τυψεις που της φωναξα, κλαιω, δεν μπορω να κοιμηθω.. Μιλαμε αρρωσταινω........ :(

Αυτα τα ολιγα!

δούλεψέ το. μπορείς. κυρίως δες μέσα σου, όταν ήσουν παιδί, μήπως έχει να κάνει με σένα όλο αυτό. κ δες τα πράγματα στη διάσταση που τα ζεις τώρα! μπορεί κ να κάνω λάθος, αλλά για ψάξε το, δεν χάνεις κ τίποτα!

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!

Σεβούλα? συμπεθέρα? τι έγινε ρε? χαλάσαμε τα προξενιά?

η νύφη σου κάνει φίλους πιο γρήγορα από φίλες! τί να κάνω;;):P

Το βολεύεσαι το καρότσι ε?

Εγω ρε παιδιά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ:cool:

Πιο πολύ η νταντά και η πεθερά μου το βολεύονταν...

εγώ αν δεν είχα καρότσι, δεν θα ψώνιζα ποτέ, δεν έβγαινα πουθενά με την Χ! κ τώρα στην αγορά μόνο με καρότσι! κ πάλι...δύσκολα!:(:confused:

bigbrotherneweye-thumb-420x289.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.............:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

bb10_eye.png

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγω παιδια οποτε τσακωνομαι με τη μικρη μετα θελω να πεθανω.. Κατακλυζομαι απο τυψεις που της φωναξα, κλαιω, δεν μπορω να κοιμηθω.. Μιλαμε αρρωσταινω........ :-(

αχ αχ αχ.... ασε Φαιακο... μια απο τα ιδια κι εγω....

ειδικα οταν χασω τη μπαλα κ η κατασταση παρεκτραπει ειμαι να αυτοκτονησω μετα.... ευτυχως αυτο δε συμβαινει συχνα...

κ ξερω καλα πως αυτες οι μαλακισμενες αντιδρασεις εχουν να κανουν με τα δικα μου παιδικα χρονια....

θελει δουλεια γμτ..... πολυ δουλεια.....

κ το παλευω ομως.... ειλικρινα προσπαθω....

αλλα μερικες φορες το χανω.... κ ξερω πως ειμαι ανθρωπος κι εχω κι εγω ορια κ θα το χασω αλλα δε το αντεχω οταν γινεται.....

τρελλές κι αλλοπαρμένες μου, χαίρετε!!

έχω καμιά 10 μέρες να μπω και... βρήκα τόσα λίγα μηνύματα!:confused: το πάλαι ποτέ δυνατό καφέ μας... περνάει κρίση:rolleyes: ή χαθήκατε στα σκοτεινά μονοπάτια του φατσοβιβλίου:rolleyes:? να φέρω παπά να κάνει κανά διαδικτυκό ευχέλαιο?:mrgreen:

πλάκα κάνω κόρες!:tongue:

εμένα η... αποχή... μου ήρθε από μόνη της - ξαφνικά σταμάτησα να θέλω να γράφω (να μπαίνω καν)... σαν να μου γύρισε ένας διακόπτης στο off - χωρίς πίεση/προσπάθεια/λύπη - απλά, βρέθηκα... εκτός... και το απόλαυσα/ξεκουράστηκα! φαίνεται πως το είχα ανάγκη...:cool:

φυσικά, συνέβαλε σ' αυτό και η δύσκολη καθημερινότητά μου - παιδί πρωτάκι/προσαρμογή, δουλειά πολύ και τα κλασσικά (που λέει κι ο γιος μου)!:rolleyes:

μην χαίρεστε όμως!:P είμαι ξανά εδώ, χαχαχαχαχα! δεν γλυτώσατε από μένα!!:mrgreen::tongue:

θα μπαίνω, όσο μπορώ...

σας φιλώ σταυρωτά!!:P

υ.γ. σκεφτόμουνα... ότι τα γραπτά μένουν... ο γιος μου μπορεί να πέσει τυχαία πάνω σ' αυτό το καφέ σε μερικά χρόνια και να διαβάσει τα χιλιάδες μηνύματά (μου)... και συγκινήθηκα... (ζωπυρόπαιδο μου, ήλιε μου, ψυχή μου, σμουτς:D!)

(λέτε να γράφουμε τότε στο καφέ ΑνΑλ-γ' ηλικίας?:lol:)

Καλημέρααααααααααα!

Δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε δελτίο ειδήσεων χθες! Ωστόσο σας παραθέτω την ομιλία της Κανέλλη από το Κοινοβούλιο, δείτε το όλο!!!!!!!!!

http://www.gossip-tv.gr/story/136917/liana-kanelle-me-gala-kai-psomi-sta-edrana-tes-boules

Πόσο τη γουστάρω όταν μιλάει!!!!!!

καλημέρες σε όλες τις αλλοπρόσαλλες!

εμείς καλά...λέμε τώρα...ήρθε το εκκαθαριστικό για να πλερώσουμε 1.125! κ άμα τα δώσουμε όλα θα μας χαρίσουν 50 κάτι ευρά...έλα ρε μεγάλε:shock::rolleyes:

κατά τα άλλα το μικρό μου δεν κατέβαινε σήμερα από την αγκαλιά μου στον σταθμό κ έριξε κ κλάμα, αλλά εγώ κιουρία, έφυγα.

έχω την εντύπωση ότι έκλαψε, γιατί η κυρία που αγαπάει πιο πολύ ήταν απασχολημένη κ την προϋπάντησε μια άλλη...που προσπωπικά...δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της, επειδή ήρθε αργότερα-συμβασιούχα.

εγώ πρέπει να βρω δάσκαλο οδήγησης από εβδομάδα, να κάνω μαθήματα τα Σάββατα, γιατί δεν πάει άλλο...

κατά τα άλλα τρελή πίεση στη δουλειά! μαζεύτηκαν πολλά!

φιλούρες!

καλημέρες σε όλες τις αλλοπρόσαλλες!

εμείς καλά...λέμε τώρα...ήρθε το εκκαθαριστικό για να πλερώσουμε 1.125! κ άμα τα δώσουμε όλα θα μας χαρίσουν 50 κάτι ευρά...έλα ρε μεγάλε:shock::rolleyes:

κατά τα άλλα το μικρό μου δεν κατέβαινε σήμερα από την αγκαλιά μου στον σταθμό κ έριξε κ κλάμα, αλλά εγώ κιουρία, έφυγα.

έχω την εντύπωση ότι έκλαψε, γιατί η κυρία που αγαπάει πιο πολύ ήταν απασχολημένη κ την προϋπάντησε μια άλλη...που προσπωπικά...δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της, επειδή ήρθε αργότερα-συμβασιούχα.

εγώ πρέπει να βρω δάσκαλο οδήγησης από εβδομάδα, να κάνω μαθήματα τα Σάββατα, γιατί δεν πάει άλλο...

κατά τα άλλα τρελή πίεση στη δουλειά! μαζεύτηκαν πολλά!

φιλούρες!

Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!! Το αποφάσισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο... Να βρεις δάσκαλο όπωσδήποτε!:D:D:D

Η Χ. προσαρμόζεται ακόμη...Υπομονή!

Δηλαδή σας κάνουν μία έκπτωση της τάξης του 5% περίπου!:rolleyes:

Φοβερή παραχώρηση... Αυτά βέβαια μπορείς να τα καταβάλεις σε 2δόσεις πιστεύω...Κοίταξε το, Σεβούλα!

Διαφημίσεις

Δηλαδή σας κάνουν μία έκπτωση της τάξης του 5% περίπου!:rolleyes:

Φοβερή παραχώρηση... Αυτά βέβαια μπορείς να τα καταβάλεις σε 2δόσεις πιστεύω...Κοίταξε το, Σεβούλα!

μπορει και παραπανω! μην τα δωσεις ακομη όλα σεβη! δεν ξερεις τί μπορει να συμβει..και δεν σωζεσαι για 50 ευρώ ε?

Καλημερα σε ολες!

Σημερα ξυπνησαμε με μπουκωμα.. :roll: Δεν εχουμε ουτε πολλες μυξες (μεχρι στιγμης) ουτε καποιο αλλο συμπτωμα.. Αλλα επειδη ακολουθει φουλ Σαββατοκυριακο με ομορφα πραγματα που θελω να κανουμε, ειπα να την κρατησω σημερα σπιτι μπας και γλιτωσουμε τα χειροτερα.

Εχθες περασαμε ενα ηρεμο απογευμα.. Πηγαμε σε ενα σουπερ - ντουπερ βιβλιοπωλειο που εχουμε κοντα στο σπιτι μας και πηραμε δωρακι στη φιλεναδα μας που εχει γενεθλια αυριο, εναν τομο με παραμυθια του Αντερσεν. Η Μαρια διαλεξε για την παρτη της ενα βιβλιαρακι με παραμυθια πολυ συντομα που ειχε και cd με ηρεμη μουσικη. Πηραμε και μια ευχετηρια καρτουλα και αραξαμε σε μια πλατεια διπλα -σχεδον- απο το βιβλιοπωλειο. Εκει παιξαμε μπαλα, φαγαμε τα φρουτα μας και οταν βαρεθηκε την πηρα και φυγαμε.

Περασαμε απο φαρμακειο και ειπα να επενδυσω σε μια καλη κρεμουλα για μικροτραυματισμους. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσαμε τη flamigel αλλα μας τελειωνει. Αγορασα μια της avene και απο οσο μου ειπαν εχει καλες κριτικες. Μετα ξεχυθηκαμε στις κουνιες που ειναι κοντα στο σπιτι μας. Παιξαμε, τρεξαμε, φτιαξαμε πυργους με τα κουβαδακια μας και γυρω στις 20:20 που εβαλε ψυχρα για τα καλα, την πηρα και φυγαμε. Περασαμε απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας να παρουμε γιαουρτια στο πηγαινε για το σπιτι και εκει βρηκαμε ενα κοριτσακι γυρω στα 4 που χαιρετησε τη Μαρια και απο οσο μου ειπε ειναι συμμαθητριες στο σταθμο.

Στο τελος γυρισαμε σπιτι, διαβασαμε το παραμυθι μας, καναμε μπανακι, ηπιαμε γαλατακι με μελι και κοιμηθηκαμε σερι ως τις 07:15.

Το απογευμα λεω να την παω για λιγακι κουνιες (εξωτερικος χωρος). Και μολις γυρισουμε να κατεβασω ξανα τα αλμπουμ με τις ζωγραφικες μας και τα συνεργα ζωγραφικης. Ο μπαμπας μας δουλευει παλι 18:00 - 24:00 και θα τη βγαλουμε μοναχουλες!

Αυτα και απο εμας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρααααααααααα!

Δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε δελτίο ειδήσεων χθες! Ωστόσο σας παραθέτω την ομιλία της Κανέλλη από το Κοινοβούλιο, δείτε το όλο!!!!!!!!!

http://www.gossip-tv.gr/story/136917/liana-kanelle-me-gala-kai-psomi-sta-edrana-tes-boules

Πόσο τη γουστάρω όταν μιλάει!!!!!!

Το χθεσινό σόου της Λιάνας Κανέλλη στην Βουλή βάλθηκε να χαλάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, υπενθύμισε πως η συνάδελφός του ΚΚΕ ζει στην Εκάλη, λέγοντας μάλιστα πως την φρατζόλα με την οποία εμφανίστηκε σήμερα στην Βουλή, την αγόρασε από τον....φούρνο Βενέτη ( γνωστή αλυσίδα) της πλέον χλιδάτης συνοικίας των βορείων προαστίων.

http://arpaktiko.org/news/%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7.html

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

καλημέρα, καλή Κυριακή!!:D

εμείς, όλα καλά όλα ανθηρά

αλλά χθες πήγαμε σ' ένα υπαίθριο πάρτυ και φύσαγε πολύ και νομίζω πως η μπαμπόγρια την άρπαξα λιγάκι:rolleyes:

φιλιαααααααά!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εγώ και ο Ευριπίδης πήγαμε χθες στη "Μικρόπολις". Ωραία περάσαμε. Είχαμε να πάμε κάπου οι δυο μας από τότε που γεννήθηκε η Ιφιγένεια και ένοιωθα ότι του το χρώσταγα.

Σήμερα μας είχαν τραπέζι οι γονείς του Διονύση. Τίποτα σπουδαίο...κλασσικό, οικογενειακό, κυριακάτικο.

Ζωπυρόν περαστικά :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...