Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλά Χριστίνα...........Θυμάσαι ρε που κουβεντιάζαμε και σου έλεγα ότι η Όλγα όταν θέλει κάτι λέει "Α-Α-Α" και το δείχνει? Και μου λες Κάνε πως δεν καταλαβαίνεις... Έπιασε τρελά! Ζητάει κάτι, την αγνοώ παντελώς και αναγκάζεται να μιλήσει όπως μπορεί κι εκεί βέβαια κατουριόμαστε στα γέλια!!!

Λοιπόν, εμείς τελευταία με τον Π. τσακωνόμαστε για τον Η/Υ.......!!!!!!!!!!! Από τότε που ανακάλυψε τα παιχνίδια έχει φάει κόλλημα μεγάλο. Το ζητάει μονίμως, σε καθημερινή βάση. Βέβαια, εμείς "βράχοι". Του έχουμε πει ότι μπορεί να παίζει μόνο το ΣΚ.

Σήμερα, λοιπόν, με ξυπνάει στις 07.30 πριν ακόμη χτυπήσει το ξυπνητήρι να με ρωτήσει τι μέρα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να του λέω εγώ Θα ξυπνήσω και θα τα πούμε.. Αφού σηκώθηκα με ξαναρώτησε. Του λέω αφού ξέρεις τις μέρες γιατί με ρωτάς "Θέλω να μάθω πότε θα έρθει το Σάββατο μαμά. Δηλαδή θα κοιμηθούμε και θα ξυπνήσουμε 3φορές και θα παίξω Η/Υ"!

Στο κέντρο με συμβούλεψαν να μην του βάζω περιορισμούς αλλά να είναι η επιβράβευση του για κάτι καλό που κάνει. Έτσι όμως θα με εκμεταλλεύεται και θα θέλει να παίζει κάθε μέρα... και δεν το θέλω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξία, να τα δει θα της τα πάμε, όχι να τα κρατήσει! Θα αφήσω εγώ τα παιδιά μου τρεις ώρες μακριά με το αμάξι, σε άρρωστη γυναίκα? :shock: Εδώ στα καλά της όταν ήταν, δεν διανοήθηκα ποτέ να το κάνω! Το Σάββατο το πρωί λέμε να πάμε και το απογευματάκι να γυρίσουμε...και φυσικά, θα είμαστε κι εμείς εκεί!

Που να της τα αφήσεις, είστε και μακριά!!! Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην κατάσταση που είναι...:(:(:(

Τουλάχιστον τα βλέπει και χαίρεται...

Μολις τελειωσα τη γενικη στο μπροστα μερος.. (Σαλονι - τραπεζαρια - γραφειο και κουζινα).. Το μεσα μερος (κρεβατοκαμαρες - μπανιο + wc - ξενωνας) αυριο μαζι με τα πλυντηρια..

Δεν με εχουν παρει απο το σταθμο που σημαινει δεν εχει διαμαρτυρηθει ή δεν εχει διαμαρτυρηθει εντονως.. :roll: Ενταξει, οπου να 'ναι θα τη φερουν κιολας!

Αυριο πριν ξεκινησω δουλειες λεω να πεταχτω metro mall να ψωνισω για το παρτυ της φιλης μας απο το σταθμο! Κλασσικα h&m και παρακαλατε να μην εχει βαλει τιποτα προσφορες γιατι οπως το πηρα το "λεφτο" απο τη δουλεια, θα το σκασω σε ρουχα της Μαρως! :mrgreen:

Παω να βαλω κανενα φασολακι να γινεται!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλά Χριστίνα...........Θυμάσαι ρε που κουβεντιάζαμε και σου έλεγα ότι η Όλγα όταν θέλει κάτι λέει "Α-Α-Α" και το δείχνει? Και μου λες Κάνε πως δεν καταλαβαίνεις... Έπιασε τρελά! Ζητάει κάτι, την αγνοώ παντελώς και αναγκάζεται να μιλήσει όπως μπορεί κι εκεί βέβαια κατουριόμαστε στα γέλια!!!

Επ! Όχι δεν θα γελάτε! Θα ενθουσιάζεστε ναι αλλά όχι γέλια! Θα νομίζει πως την κοροϊδεύετε και θα το κόψει!

Μπορεί να είναι η επιβράβευση για κάτι πραγματικά σημαντικό! όχι για το αν θα διαβάσει ή όχι αλλά για κάτι που θα έχει πλήρη άρνηση να κάνει π.χ.

Εμείς αντίστοιχα έχουμε το βίντεο το βραδινό που βλέπει. Είναι το πρώτο προνόμιο που χάνει σε θέματα συμπεριφοράς!

Εύκολο αρκεί να το εφαρμόσετε ΟΛΟΙ όμως. Απαντάς συνέχεια "δεν καταλαβαίνω αγόρι μου τι λες, θες να προσπαθήσουμε πάλι;" με λυπημένο ύφος... Ναι ναι το έχω κάνει! Και το κάνω ακόμα όταν μιλάει με την πιπίλα στο στόμα! Έτσι καταφέραμε να μην βάζει πιπίλα στο στόμα της την ημέρα!

Ήμαρτον! Τι βιβλία θέλουν τα παιδιά στον παιδικό; Θα μελετάνε; :shock::shock::shock::shock::shock:

Βασικά εγώ με τον μπαμπά πρέπει να το εφαρμόσουμε (αφού οι υπόλοιποι, ούτως ή άλλως, δεν κατανοούν αυτά που προσπαθεί να πει) ;)

Βιβλία... είναι για 3+ "Τα πρώτα μου βήματα στη γραφή + στα μαθηματικά":tongue::tongue::confused:

Μεταξία, να τα δει θα της τα πάμε, όχι να τα κρατήσει! Θα αφήσω εγώ τα παιδιά μου τρεις ώρες μακριά με το αμάξι, σε άρρωστη γυναίκα? :shock: Εδώ στα καλά της όταν ήταν, δεν διανοήθηκα ποτέ να το κάνω! Το Σάββατο το πρωί λέμε να πάμε και το απογευματάκι να γυρίσουμε...και φυσικά, θα είμαστε κι εμείς εκεί!

Συγγνώμη Αγγελίνα... παρανόησις... γράψε λάθος !

Και πάλι, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ θα της κάνει πάντως να χαρεί λίγο τα εγγόνια της η Χριστιανή !

Κατα τα άλλα, κι εγώ και όλες μας "πέφτουμε" ψυχολογικά κάθε φορά που καυγαδίζουμε νομίζω με τα τέκνα μας και όχι μόνον.... φυσικό... :(:(:(:(:(:(

Φαίη μου,

Τί χρήματα πήρες ???? Έπιασες δουλειά και το 'χασα ???? Ουπς.... :?::?::?:

Διαφημίσεις

Α !!! Ξέχασα να σας πω ότι η λογοθ. μου είπε να ακούμε συνέχεια τραγουδάκια, πολλές πολλές φορές (που κι αυτό το κάνουμε τα απογεύματα που μένουμε μέσα)... ότι μόνο καλό του κάνει να ακούει λογάκια με κάτι που τον διασκεδάζει και του αρέσει...

Δεν πάμε καλά! Σε λίγα χρόνια θα τους δίνουν το βιβλιο μαζί με το μπιμπερό στο μαιευτήριο! Άιντααααααααα!

Φαίη μου,

Τί χρήματα πήρες ???? Έπιασες δουλειά και το 'χασα ???? Ουπς.... :?::?::?:

Δουλευω οποτε με καλεσουν ματακια!

Καθαριζω σπιτια, εβαλα μια αγγελια στη χρυση ευκαιρια και ευτυχως μεχρι στιγμης παει καλα.

Ισα να βγαινει ενα μεροκαματο, να μην μπλοκαρουμε και προσωπικα με βολευει απιστευτα γιατι παω τις ωρες που ειναι η μικρη στον παιδικο και οχι καθε μερα. Ετσι ειμαι stand by και δεν βγαζω τη Μαρια απο το προγραμμα στο οποιο εχει μαθει. Και μεχρι να φτυσω αιμα δηλαδη, δεν προκειται να αλλαξω προγραμμα στο παιδι οσο και να ζοριζομαι. Αυτο εχω αποφασισει! :)

Κατα τα αλλα, οχι δεν εχεις χασει επεισοδια.. Σταθερη δουλεια και με ενσημα δεν εχω βρει. Αλλα απο το ολοτελα.. Κατι ειναι κι αυτο! ;):D

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

bounitsa χρόνια πολλά στον τραμπαλιζέ σου!

My_Kelly καλορίζικοι στο καινούργιο σπίτι!

Κατά τα άλλα συμφωνώ με Aeriko ;)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γυρισα!!!!!!!!!!

κι αλλα χαριτωμενα.....

να τον χαίρεσαι, χρόνια πολλά με υγεία!

Σήμερα που πήγα να τον πάρω, μου είπε η δασκάλα ότι της έκανε εντύπωση που της είπε "α, βλέπω ότι κόπασε η βροχή"

:)

και μου ήρθε να βάλω κάτι γέλια...της είπα, αυτό δεν είναι τίποτα, έχετε να ακούσετε τα απίστευτα μέσα στη χρονιά. Πραγματικά, αυτό το παιδί έχει το λεξιλόγιο ενήλικα. Ο άλλος είναι μούτος ακόμα, το μυαλό του στη βόλτα. Θα ξανακάνω τη γνωστή ρητορική ερώτηση, πώς είναι δυνατόν να γέννησα δυο τόσο διαφορετικά παιδιά? :confused:

Καληνύχτα σε όλες, φιλιά πολλά.

μάκια!

Καλησπεραααααααααααααααα,

Ευχομαι τα καλυτερα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΑ με υγεια.

ΜΑΚΙΑ σας.......:P

μάκια σου κ να είστε όλοι σας καλά!:cool:

Ειμαστε καλα κοριτσαρες..:D

έτσι να είστε πάντα κ οι τρεις!

Λοιποοοοοον, Καλημέρα !!!!

εν πρώτοις πάντως αυτό που μου είπε εν τάχει η 1η ήταν ότι παύω πλέον να συνεννοούμαι μαζί του με τον τρόπο που μιλάει... ωχ μάνα μου, μιλάμε για ψυχική οδύνη όμως !!!

Τί άλλο ???? Α !!! Από τον παιδικό μας ζήτησαν να αγοράσουμε τα 2 πρώτα μας βιβλία... άκουσον-άκουσον !!! Και Αγιασμό θα κάνουν την Δευτέρα το πρωί... αυτά !!!

Φιλάκια σε όλες !

...σου τα είπα κ δίπλα.

Μάλιστα. Κατανοητό. Και σεβαστο. Και εγώ το κάνω αυτό γενικώς και με όλα.

Επειδή είμαι άνθρωπος ...επιρρεπής σε κακές συνήθειες, όταν βλέπω ότι θα ξεφύγω, το κόβω. Οπότε καταννοώ...

Χμ, κινητό δεν έχω, αλλά θα σε βρω αλλού εγω...., worry (και όχι don't worry!!);):D

Φυστικάκι, γιατί το κάνει αυτό η κόρη σου?

Δεν ξέρω τι φάρμακα της έκοψες και αν έχουν επίδραση, αλλά καλό δεν είναι να κρατάει τα τσισάκια.

Ουρολοίμωξη δεν νομίζω ότι είναι, αλλά θα μπορούσε να γίνει αν αυτό το συνεχίσει καιρο...

Το κάνει καιρό αυτό? Υγρά πίνει? Δώστης συνέχεια να πίνει υγρα, τι θα κάνει? Θα τα κάνει...

μου αρεσει που της βάζεις τραγουδάκια στο φέης.

μου αρέσει ο τρόπος που τα λες, γιατί σκεφτεσαι απλά! όμορφα!

Λοιπόν τα καλά νέα είναι πως εγώ έχω μετακομίσει, είμαι Αθηναία και με τη βούλα τώρα.

Τα άσχημα νέα είναι πως έχουμε θεματάκια και με τον δικό μου τον πατέρα. Είναι 58 και του βγήκε βρογχικό άσθμα ΚΑΙ γαστροοισοφαγική παλλινδρόμιση. Η μάνα μου τον νταντεύει και τον προσέχει για να μην παρεκλίνει από τις θεραπείες, αυτός ζορίζεται γιατί θέλει να πηγαίνει στο καφενείο με τα φιλαράκια και να παίζει μπιρίμπα καπνίζοντας κτλ κτλ. Μας στεναχώρεσε ο daddy...

Αυτά στα γρήγορα. Φιλιά σε όλες και ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε τέλεια.

καλορίζικο.

περαστικά στον μπαμπούλη σου κ κουράγιο στη μανούλα!

φιλιά στην Κέλλυ σου!

Καλημέρα σε όλη την ομύγυρη!!!

"ταμάτα μωή" (ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΩΡΗ)...

άπαιχτη!

Καλημέρα :)

Εύκολο αρκεί να το εφαρμόσετε ΟΛΟΙ όμως. Απαντάς συνέχεια "δεν καταλαβαίνω αγόρι μου τι λες, θες να προσπαθήσουμε πάλι;" με λυπημένο ύφος... Ναι ναι το έχω κάνει! Και το κάνω ακόμα όταν μιλάει με την πιπίλα στο στόμα! Έτσι καταφέραμε να μην βάζει πιπίλα στο στόμα της την ημέρα!

ο Σ δεν έχει υπομονή κ νομίζει ότι την βασσανίζω με αυτό που κάνω, να της ζητάω να μου εξηγήσει με λεξούλες τί θέλει, ενώ ξέρω τί θέλει.

εγώ κάνω αυτό που λες! ότι δεν καταλαβαίνω.

όποτε όμως τσακώνομαι μαζί της ρε γμτ ΠΕΦΤΩ άσχημα! Είναι πεισματάρα αυτή πεισματάρα εγώ.... σκατά στα μούτρα μας!

εγώ γιατί δεν πέφτω; δεν μετανιώνω. είναι πολύ κακό; για να φτάσω να την μαλώσω, εννοείται έχω φτάσει τέρμα κ εννοείται ότι η Χ το παραξήλωσε.

κατά τα άλλα...

αντιγραφή από δίπλα:

εμείς καλά, η Χ καλύτερα. χθες όλη μέρα έλεγε Χήστο, Χήστο. τελικά έμαθα από την πεθερά μου ότι ο Χήστος είναι το αγοράκι το ομορφούλι που σας έλεγα, που κάνουν παρέα!

τον γνώρισε η πεθερά μου χθες που πήγε να την πάρει. ήρθε μπροστά της ο Χήστος κ ήθελε αγκαλιά από την πεθερά μου, την ίδια ώρα που το σπλάχνο μου έλεγε όσι, όσι, γιατί δεν ήθελε να φύγει πάλι από τον σταθμό! η Χ αγκάλιαζε την νηπιαγωγό της κ φώναζε όσι, ο Χήστος την πεθερά μου κ ήθελε να τον πάρει...:P

η κόρη μου έχει γούστο κ μάλιστα σαν τη μαμά διάλεξε νεότερό της!:wink::cool:

σήμερα έφαγε κ μεσημεριανό, επιτέλους!

κ αύριο ευελπιστώ να το φτάσουμε στη 1 το μεσημέρι.

χθες το βράδυ η Χ με είπε μαμούλα μου σφίγγοντάς με αγκαλιά!:-D:eek::-D

δεν χρησιμοποίησε ποτέ ως τώρα κτητική αντωνυμία. ποτέ. κ ποτέ υποκοριστικό που δεν της έχω πει. το μαμούλα μου δεν της το έχω μάθει.

το μπαμπούλη μου της λέω συνέχεια, αλλά εκείνη τον φωνάζει μπαμπά ή μπούλη!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες σας πολυ για τις ευχες για το τραμπαλιζε!!!!!!!! να ειστε ολες καλα κ να χαιρεστε τα παιδια σας!!!!!!!!!

ρε σεις εβαλε κρυο εδω... σημερα βαλαμε ζακετες για να παμε την απογευματινη μας βολτα..... ηρθε φθινοπωρο δηλ;;;;;

κι ο τολ που παιρνει αδεια απο δευτερα;;;; δε θα κανουμε μπανιο........ χμ......

Σπέρες αγάπες μου!!! Χάθηκα, το ξερω, η ώρα είναι εντεκα μιση σχεδόν και τώρα βρήκα χρόνο να ανοίξω το λαπτοπ και σε 5' θα το κλεισω.... Επέστρεψα στη δουλειά και είμαι πτώμα..... Τα νέα μας, μας ανακοίνωσαν ότι θα σχολάμε στις 9 το βράδυ και επειδή ειμαστε βάρδιες, δύο εβδομάδες θα είναι 9 και 1 εβδομάδα θα σχολάμε 2μιση το μεσημέρι.... χμμμ συν ότι εξανάγκασαν μία συνάδελφο να παραιτηθεί χωρις να σκεφτούν ότι δεν μπορουν να βασίζονται πάνω μου για να βγούν οι βάρδιες .... Ανακοίνωσα στον διευθυντή του εργαστηρίου ότι ψάχνω για δουλειά (και το κάνω) και αυριο θα πάω να κάνω αίτηση σε μία φαρμακευτική και ο Θεός βοηθός.....

Τα ευχάριστα είναι ότι περπατήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, είμαι πολύ χαρούμενη, σαν παπάκι πάει το νινί μου. Μπουσουλάει κι όλας, αλλά κάνει και τις βόλτες του και επειδή χαιρόμαστε, χαίρεται κι αυτός και το κάνει συνέχεια!!!!! ΑΥτάααααα, πάω για νάνι, σας φιλώ γλυκά, ελπιζω να τα πούμε συντομα!!!!

Καλημέρα :)

Στινάκι μπράβο στο μικρό σου και από εδώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :) Καλά κουράγια με τη δουλειά

εγώ γιατί δεν πέφτω; δεν μετανιώνω. είναι πολύ κακό; για να φτάσω να την μαλώσω, εννοείται έχω φτάσει τέρμα κ εννοείται ότι η Χ το παραξήλωσε.

Εγώ ρε είμαι που είμαι ενοχική έχω και τον πατέρα της με το βλέμμα που σκοτώνει όταν μαλώνω την κόρη του! Φαντάσου λοιπόν προχθές που το μάλωμα ήταν.... 'δυνατό'... Το ότι είμαι ζωντανή ειναι επειδή δεν το έχει δουλέψει ακόμα πολύ αυτό το βλέμα που σκοτώνει χαχαχαχα

Καλημερα!

Εγω παιδια οποτε τσακωνομαι με τη μικρη μετα θελω να πεθανω.. Κατακλυζομαι απο τυψεις που της φωναξα, κλαιω, δεν μπορω να κοιμηθω.. Μιλαμε αρρωσταινω........ :(

Το πρωι μπηκαμε σχετικα αναιμακτα στο σχολικο καθως δειχναμε σε ολους την καινουρια μας ομπρελα!

Το απογευμα θα παμε καροτσαδα να αγορασουμε δωρο για τη φιλη μας που εχει γενεθλια και μετα στις δικες μας κουνιες (αυτες που ειναι κοντα στο σπιτι μας). Με αυτον τον χαμο που γινεται εξω.. Δεν ρισκαρω να μετακινηθω μακρυα και εκτος αυτου δουλευει και ο μπαμπας μας ως τις 24:00!

Αυτα τα ολιγα!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...