Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ρε μπουμπου.... ???? :(

Τραβα ρε οπαδε της ιντριγκας διπλα στα πμ σου.......:tongue::tongue::tongue::tongue: ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ.......απλα need to ease out a bit !!!!!! :P......εχω χαζεψει με δαυτο το fb δεν το ελεγχω καλα :D:D:D:D:D

Προσωπικα ΠΟΛΛΑ φιλακια!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δηλαδη να μην παει ενας ανθρωπος νωρις για υπνο..... Τοτε να τις παιρνετε τις σοβαρες αποφασεις! :tongue:

Καλα απο εμενα δεν γλιτωνεις Κελλ, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. Δεν πα να σβησεις και το λογαριασμο σου εδω, οχι μονο απο το φατσοβιβλιο... Εγω θα σε βρω και life goes on... ;)

Ειμαστε καλα κοριτσαρες.. Το παιδι μου μπηκε σχετικα αναιμακτα σημερα στο σχολικο.. Κρατουσε ενα φυλλαδιο απο το Αττικο που δειχνει τις εγκαταστασεις τους κλπ και ηθελε να δειξει στα παιδακια που παει και ταϊζει τις χελωνες, που κανει κουνια, που ειναι οι μαϊμουδες και παει λεγοντας.. Ε, με το φυλλαδιο λοιπον, μπηκαμε αναιμακτα..

ΑΛΛΑ (οχι που δεν θα ειχε "αλλα" η υποθεση)...

1)Εχθες δεν εκτονωθηκε καλα φαινεται γιατι το βραδυ για να κοιμηθει πηγε..... 01:30 :? Ημουν ετοιμη να παρω στο σταθμο το πρωι να μη μου στειλουν σχολικο και να την παω εγω την ωρα που θα ξυπνησει.. ΑΛΛΑ για καλη μου τυχη ετσι οπως επαιζε εχθες με ενα ρολοϊ - ξυπνητηρι του gummy bear, ρυθμισε την αφυπνιση και αρχισε αυτο να τσιριζει στις 8 παρα 20 "Θα 'μαι καλο παιδι, αριστος μαθητης" :lol: Οποτε ξυπνησε κανονικα και εφυγε κανονικα με το σχολικο. Απλα σκεφτομαι επειδη εχει κοιμηθει λιγακι, μην την πιασει καμμια μιρλα στο σχολειο και τους σπασει τα @@..

2)Την ωρα που ετοιμαζομασταν να κατεβουμε κατω για το σχολικο, τρωει μια σαβουρα... Και σκαει κατω με το στερνο :shock: Μιλαμε σαν αψυχο κορμι επεσε, σοκαριστηκα! Εκλαψε ελαχιστα, μετα σηκωθηκε και ολα καλα. Δεν παραπονεθηκε για κατι.. Να ανησυχω λετε;

Αντε σας ζαλισα πρωι - πρωι..

Καλημερα ειπα; Καλημερααααα!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λοιποοοοοον, Καλημέρα !!!!

Από πού να αρχίσω ??? Είναι και πολλά και ξεχνάω το έρμο...

Νεν,

Μήπως να της έδινες ξανά λιγουλάκι από το φάρμακο που της το έκοψες απότομα ???? Δεν μιλάς με την παιδίατρο ????? Για ουρολοίμωξη το ψιλο-αποκλείω κι εγώ, λογικά θα πόναγε το παιδί, θα στο 'δειχνε....

Μπουνίτσα,

Να χαίρεστε τον Τραμπαλιζέ !!!! Πολύχρονος !!! Με το καλό και η βάφτιση !!!

Αγγελίνα,

Να τα στείλεις τα ζουζούνια στη γιαγιάκα Σ/Κ, θα της κάνει μόνο καλό εάν έχει την διάθεση και το κουράγιο να τα κρατήσει...

Μαρκοπουλάκι,

Κόντεψα να πάθω έμφραγμα εγώ με το αρχικό νούμερο που έγραψες... τί ντ@β@τζιλίκια είναι αυτά βρε παιδιά ??? δεν μπορώ να το καταλάβω στα καλά καθούμενα...

Τα δικά μας νέα: χθες το βράδυ ο γιόκας μου ζήτησε μόνος του να κοιμηθεί με βρακάκι... και ναι ! Ξύπνησε εντελώς στεγνός !!!! Μιλάμε μέσα σε μια εβδομάδα έκανε όσα προσπαθούσα να του κάνω όλο το καλοκαίρι... δεν το πιστεύω !

Κατά τα λοιπά, πήγαμε χθες στην λογοθεραπεύτρια, σίγουρα χρειάζεται θεραπείες, μου φάνηκε πολύ γλυκιά κοπέλα και με θετική αύρα... την Δευτέρα θα πάω να μου πουν τί έχουν να προτείνουν... εν πρώτοις πάντως αυτό που μου είπε εν τάχει η 1η ήταν ότι παύω πλέον να συνεννοούμαι μαζί του με τον τρόπο που μιλάει... ωχ μάνα μου, μιλάμε για ψυχική οδύνη όμως !!!

Τί άλλο ???? Α !!! Από τον παιδικό μας ζήτησαν να αγοράσουμε τα 2 πρώτα μας βιβλία... άκουσον-άκουσον !!! Και Αγιασμό θα κάνουν την Δευτέρα το πρωί... αυτά !!!

Φιλάκια σε όλες !

Διαφημίσεις

Επισης θα κανω ενα μικρο break απο fb....γιατι το εχω παρακανει και δεν κανω τπτ αλλο απο το να ειμαι εκει μεσα. Θελω μια αποτοξινωση βρε παιδι που λεει ο λογος! ;) Οσες εχετε κινητο θα με βρειτε τετ α τετ κορες μου ομορφες. Στις υπολοιπες ευχομαι καλο χειμωνα και θα μπαινω σποραδικα να τσεκαρω ΠΟΣΟ αρρωστησατε και αν ειστε καλα κοριτσια. Ευχομαι τα καλυτερα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΑ με υγεια.

ΜΑΚΙΑ σας.......:P

Μάλιστα. Κατανοητό. Και σεβαστο. Και εγώ το κάνω αυτό γενικώς και με όλα.

Επειδή είμαι άνθρωπος ...επιρρεπής σε κακές συνήθειες, όταν βλέπω ότι θα ξεφύγω, το κόβω. Οπότε καταννοώ...

Χμ, κινητό δεν έχω, αλλά θα σε βρω αλλού εγω...., worry (και όχι don't worry!!);):D

Φυστικάκι, γιατί το κάνει αυτό η κόρη σου?

Δεν ξέρω τι φάρμακα της έκοψες και αν έχουν επίδραση, αλλά καλό δεν είναι να κρατάει τα τσισάκια.

Ουρολοίμωξη δεν νομίζω ότι είναι, αλλά θα μπορούσε να γίνει αν αυτό το συνεχίσει καιρο...

Το κάνει καιρό αυτό? Υγρά πίνει? Δώστης συνέχεια να πίνει υγρα, τι θα κάνει? Θα τα κάνει...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Χθες πέρασε ο Π. από αξιολόγηση με την λογοθεραπεύτρια. Δεν αρθρώνει σωστά το σ, ψ (π+σ), ξ (κ+σ). Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τοποθετηθεί η γλωσσίτσα του, ευελπιστώ!

..

Μια χαρά θα τα πάει το παιδί ! Θα δεις !!!

Βρε τι γαιδούρα είμαι. Ούτε καλημέρα και έχω τόσο καιρό να μπω....

Συγνώμη κόρες, με έπιασε αδιάβαστη η Ell...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλησπεραααααααααααααααα,

Εχω καιρο να γραψω. Τι κανουμε? καλα ειμαστε η μικρη μεγαλωνει και εμεις γερναμε. Απο υγεια ειμαστε καλα προς στιγμην και ετοιμαζομαστε για τον χειμωνα. Δεν θα γραψω ξανα για λιγο καιρο γιατι οπως και πριν εχω μια αναγκη να κανω ενα break to the program. Εδω θα ειμαι παντα με την μουσικη μου και τα βιβλια μου χαμενη ως συνηθως στον κοσμο μου.....;) Επισης θα κανω ενα μικρο break απο fb....γιατι το εχω παρακανει και δεν κανω τπτ αλλο απο το να ειμαι εκει μεσα. Θελω μια αποτοξινωση βρε παιδι που λεει ο λογος! ;) Οσες εχετε κινητο θα με βρειτε τετ α τετ κορες μου ομορφες. Στις υπολοιπες ευχομαι καλο χειμωνα και θα μπαινω σποραδικα να τσεκαρω ΠΟΣΟ αρρωστησατε και αν ειστε καλα κοριτσια. Ευχομαι τα καλυτερα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΑ με υγεια.

ΜΑΚΙΑ σας.......:P

Να 'σαι καλά Ell, αυτό έχει σημασία... και ναι, κι εγώ μαζί σου με τα περί αποτοξίνωσης... μιλάμε πως εάν έμπαινα και στο fb θα χρειαζόμουν πρόγραμμα απεξάρτησης κανονικό μετά... ω ναι, κι εγώ είμαι πολύ επιρρεπής... τα παιδιά αυτά δεν θα είχαν μάνα μετά... :rolleyes:;)

τσα!!!!!!!!!!!!

δεν έχω προλάβει να διαβάσω τι κάνετε... Μου λείψατε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Λοιπόν τα καλά νέα είναι πως εγώ έχω μετακομίσει, είμαι Αθηναία και με τη βούλα τώρα. Στο σπίτι γίνεται χαμός, μαζεύουμε-μαζεύουμε και δεν τελειώνει. Έλεος, μα πόσα πράγματα έχουμε τελικά? Βέβαια λόγω του ότι δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά καθυστερούμε γιατί έχουμε και τη μικρή να τριγυρνάει και να απλώνει το χέρι σε ο,τιδήποτε είναι επικίνδυνο να πέσει στο κεφάλι της. Μα ραντάρ έχει γμτ, στα ακίνδυνα δεν πάει. Τέλος πάντων θα το παλέψουμε και ελπίζω μέχρι το ΣΚ να το έχουμε στρώσει κάπως γιατί από Δευτέρα πάει και ο Τ. στη δουλειά και θα μείνω να χτυπιέμαι μόνη μου.

Τα άσχημα νέα είναι πως έχουμε θεματάκια και με τον δικό μου τον πατέρα. Είναι 58 και του βγήκε βρογχικό άσθμα ΚΑΙ γαστροοισοφαγική παλλινδρόμιση. Η μάνα μου τον νταντεύει και τον προσέχει για να μην παρεκλίνει από τις θεραπείες, αυτός ζορίζεται γιατί θέλει να πηγαίνει στο καφενείο με τα φιλαράκια και να παίζει μπιρίμπα καπνίζοντας κτλ κτλ. Μας στεναχώρεσε ο daddy...

Αυτά στα γρήγορα. Φιλιά σε όλες και ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε τέλεια.

ΥΓ. Ελλ πού πας??????????? Μου υποσχέθηκες πως θα με επισκεφτείς μαζί με τις υπόλοιπες. Κανόνισε κακομοίρα μου. Στείλε το τηλέφωνό σου εδώ ή στο άλλο για να συννενοηθούμε.

Διαφημίσεις

Μπράβο Κέλλυ !!!

Καλορίζικο !!! Πού μένεις τώρα δλδ ??? Είμαστε πιο κοντά ???

Όσο για τον μπαμπά σου, περαστικά να είναι και γρήρορα... ευτυχώς που έχει πάντως την μαμά σου και τον φροντίζει 24 ώρες το 24ωρο... ναι, η αλήθεια είναι ότι κάνουν σαν μωρά... μην σου πω και χειρότερα ...

Καλημέρα σε όλη την ομύγυρη!!!

Χρόνια Πολλά στον Τραμπαλιζέ!!!!!!!!! Πολύχρονος κι ευτυχισμένος...Και με το καλό η βάπτιση!

Λευκούλα καλορίζικα!!!! Ένα παλούκι θα το φας με τη μετακόμιση/τακτοποίηση αλλά σκέψου τα καλύτερα. Σιγά-σιγά δε σας βιάζει κανένας... Το παιδί κατάλαβε την αλλαγή περιβάλλοντος?

Μεταξία, θα μπείτε σε σειρά. Ακολούθησε τις συμβουλές της λογοθεραπεύτριας και χαλάρωσε. Τα πέρασα κι εγώ και τελικά τσάμπα το άγχος και τα νεύρα!!!

Μεγάλη βελτίωση με το βρακάκι... Τελικά η Κρις έχει δίκιο! Όταν είναι έτοιμο το παιδί τη βγάζει μόνο του...

Ελλ, θα μας λείψεις ρε! Σίγουρα δεν συμβαίνει κάτι άλλο? Το παιδί είναι καλά?

Όσο για την αποτοξίνωση, εγώ μπαίνω για λίγο στο fb διότι δεν έχω χρόνο. Το βραδάκι που χαλαρώνουμε ο Γ. θέλει να αφιερώνομαι σ' εκείνον και του τη δίνει να ανοίγω Η/Υ. Οπότε μπαίνω για λίγο -10' συνήθως- και μετά απενεργοποιώ...

Φυστίκω, τι έγινε μαρή με το παιδί? Κατούρησε? Πήγες σε γιατρό?

Αγγελίνα τι να πω! Κουράγιο και υπομονή!!!

Εμείς χθες το απόγευμα, λόγω βροχής μείναμε μέσα. Τους έφτιαξα χορτόσουπα με μοσχαράκι για σήμερα και πίτσα! Ήρθε και η πεθερά μου για παρέα και τα λέγαμε. Είχε πάρει τη μικρή νωρίτερα -όσο ήμουν ακόμη στο γραφείο- και την έβγαλε βόλτα έξω και σε κπ φάση της έκανε πλάκα πως έτρεχε και γυρίζει το σκ@τούλι και της λέει "ταμάτα μωή" (ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΩΡΗ)...Έλιωσα στο γέλιο και μετά αναρωτιόμουν που μπορεί να το άκουσε αφού το "μωρή" δεν το λέμε γενικά!!!!

Θα τρελαθώ μ' αυτά τα παιδιά....

Θεά η Ο !!!! Ακούς εκεί... "μω...ή " !!!!

όλο και κάπου θα το 'χει πιάσει το αυτί της... εμείς εδώ δεν μιλάμε αλλά την εθνική λέξη την ξέρει και την λέει... τί να πεις !!!

Καλημέρα :)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ.......απλα need to ease out a bit !!!!!! :-P......εχω χαζεψει με δαυτο το fb δεν το ελεγχω καλα :-D:grin::-D:grin::-D

Επειδή είμαι στην ίδια ακριβως φάση για τα βραδινά κυρίως ξεπορτίσματά μας εκεί σε καταλαβαίνω απόλυτα αν κι εγώ θα προσπαθήσω λίγο ακόμα να το παλέψω να απεξαρτηθώ χωρίς 'δραστικές' λύσεις μιας κι εγώ του... κολλήματος είμαι... Αλλά θέλω να το ελέγξω και όχι να με ελέγχει ;) Θα τα λέμε έτσι κι αλλιώς :)

εν πρώτοις πάντως αυτό που μου είπε εν τάχει η 1η ήταν ότι παύω πλέον να συνεννοούμαι μαζί του με τον τρόπο που μιλάει... ωχ μάνα μου, μιλάμε για ψυχική οδύνη όμως !!!

Τί άλλο ???? Α !!! Από τον παιδικό μας ζήτησαν να αγοράσουμε τα 2 πρώτα μας βιβλία... άκουσον-άκουσον !!! Και Αγιασμό θα κάνουν την Δευτέρα το πρωί... αυτά !!!

Φιλάκια σε όλες !

Εύκολο αρκεί να το εφαρμόσετε ΟΛΟΙ όμως. Απαντάς συνέχεια "δεν καταλαβαίνω αγόρι μου τι λες, θες να προσπαθήσουμε πάλι;" με λυπημένο ύφος... Ναι ναι το έχω κάνει! Και το κάνω ακόμα όταν μιλάει με την πιπίλα στο στόμα! Έτσι καταφέραμε να μην βάζει πιπίλα στο στόμα της την ημέρα!

Ήμαρτον! Τι βιβλία θέλουν τα παιδιά στον παιδικό; Θα μελετάνε; :shock::shock::shock::shock::shock:

Λευκούλα έγραψες χθες στο τσατ πάνω που ετοιμαζόμουν να βάλω ανακοίνωση στον Ερυθρό Σταυρό ;) Όλα καλά... ετοίμασέ το σιγά σιγά ρε μην σε πιάνει κωλοπιλάλα! Δώσε χρόνο και στον εαυτό σου να προσαρμοστεί και να ΧΑΡΕΙ :) Μόλις είσαι έτοιμη κανονίζουμε να βρεθούμε :) Περαστικά στον μπαμπά και κουράγιο στη μαμά... είναι δύσκολο να πρέπει στα καλά καθούμενα να αλλάξεις συνήθειες αγαπημένες.

Νιτσάκι να την ακούτε τη 'μαμα Χριστίνα' χαχαχαχαχα Ε κάποιες φορές έχει δίκιο χαχαχαχα και κάνεις άριστα που αφιερώνεσαι στον καλό σου τα βράδια ;) (άντε και στα δικά μου)

Κι εμείς μέσα μείναμε χθες λόγω της βροχής και κατέληξε σε 'τραγωδία' όταν κάτσαμε να φάμε (και ενώ πήγαιναν όλα σούπερ)... τεσπα... στο τέλος βρεθήκαμε στην μπανιέρα να πλατσουρίζουμε όπως στην πισίνα και όλα καλά... όποτε όμως τσακώνομαι μαζί της ρε γμτ ΠΕΦΤΩ άσχημα! Είναι πεισματάρα αυτή πεισματάρα εγώ.... σκατά στα μούτρα μας!

Καλημέρα. :)

Λευκή, καλορίζικο το σπίτι και περαστικά στο μπαμπά.

Μεταξία, να τα δει θα της τα πάμε, όχι να τα κρατήσει! Θα αφήσω εγώ τα παιδιά μου τρεις ώρες μακριά με το αμάξι, σε άρρωστη γυναίκα? :shock: Εδώ στα καλά της όταν ήταν, δεν διανοήθηκα ποτέ να το κάνω! Το Σάββατο το πρωί λέμε να πάμε και το απογευματάκι να γυρίσουμε...και φυσικά, θα είμαστε κι εμείς εκεί!

Χριστίνα, κι εμένα με πιάνει μαύρη κατάθλιψη όποτε καυγαδίζω με τον μεγάλο...ευτυχώς πλέον μας συμβαίνει σπάνια. Μεγάλωσε το παιδί και συνεννοούμαστε. ;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...