Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω αν ειναι λογω παιδικου.... φοβαμαι μηπως ειναι καμια ουρολοιμωξη, ή μηπως επειδη την ξαναπιασε δυσκοιλιοτητα αρχισε να φοβαται και τα τσισα...

δε ξερω.... ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημέρα κορίτσια!

δεν ξερω αν ειναι λογω παιδικου.... φοβαμαι μηπως ειναι καμια ουρολοιμωξη, ή μηπως επειδη την ξαναπιασε δυσκοιλιοτητα αρχισε να φοβαται και τα τσισα...

δε ξερω.... ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

Δίνε της πολλά υγρά και ελπίζω να μην είναι τίποτα :)

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέραααααααα!!!

Μαρκοπόλο καλά που τους πήρες τηλέφωνο. Διάβαζα χθες σε ένα newsletter για τα λάθη και φρίκαρα γκρρρρρρρρρρρρρρ Έλεος δλδ! Που 5900 που 3000,00?.

Αν και, πάλι λες Γιατί να τα πληρώσω? Δεν μου κάνουν κρατήσεις κάθε μήνα? Κι όχι μόνο αυτό, τώρα πλέον κάθε χρόνο θα τα πληρώνουμε. Απλά για 1η φορά είναι περισσότερα, από του χρόνου θα υπάρχει φιξ ποσό...

Φυστίκι, τη ρώτησες αν πονάει όταν κάνει τσίσα? Η ουρολοίμωξη, απ' όσο ξέρω, πονάει πολύ. Δηλαδή θα έκλαιγε το παιδί, θα υπέφερε!

Χθες πέρασε ο Π. από αξιολόγηση με την λογοθεραπεύτρια. Δεν αρθρώνει σωστά το σ, ψ (π+σ), ξ (κ+σ). Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τοποθετηθεί η γλωσσίτσα του, ευελπιστώ!

Κατά τ' άλλα, πήζω τ' απογεύματα στον κόσμο. Χθες είχα και έμπνευση, ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ρε! Έφτιαξα κέικ σοκολάτας και ψωμί γεμιστό -δε φαντάζεστε!!!!!!

Ε μετά έπινα καφέ... τα παιδιά ξεσαλώναν έξω με το μπαμπά τους, μια χαρά!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει χορτόσουπα με σέλινο και μοσχαράκι..

Διαφημίσεις

Ναι Νενακι με ουρολοιμωξη δυσκολα δεν θα πραπονιοταν οτι ποναει.

Θα σου πω ενα χαζο κολπο που εκανα εγω φετος το καλοκαιρι και επιασε οταν ο Μαριος με φλεγμονη στο πουλι απο την αμμο αρνιοταν να κατουρησει. Τον εβγαλα στον κηπο και πηρα δυο ποτηρακια μεγαλα πλαστικα και εριχνα απο το ενα στο αλλο και καλα παιχνιδι και μετα ηθελε να το κανει και αυτος και απο το πολυ πλατς πλουτς κατουρησε χαχα.

Προσαρμοσε το στην τουαλετα μπας και πιασει και τα κανει.

Μαρκοπουλακι ευχομαι να μπορουσατε να μην τα δωσετε.. Ουτε εσεις ουτε κανεις.. :(

Φυστικακι σου απαντησα διπλα..

Νιτσακι ολα καλα θα πανε! Μεχρι τα Χριστουγεννα εχουμε ακομα 3 μηνες, θα δεις, θα βελτιωθει το αντρακι σου!

Εμεις σημερα πηγαμε και την πηραμε λιγακι νωριτερα (ενα τεταρτο δηλαδη, αμελητεα διαφορα) απο το σταθμο και ετσι ειχαμε και την ευκαιρια να μιλησουμε λιγακι στη δασκαλα και στη διευθυντρια..

Εχουμε και λεμε:

α)Στο σταθμο δεν εχει ζητησει ουτε ΜΙΑ φορα πιπιλα. (Ενω στο σπιτι της θελουμε 20 - 20)

β)Ζηταει τσισα και κακα και την πανε κανονικα τουαλεττα, απλα καμμια φορα ξεχνιεται και τα λεει αφου τα κανει. Παντως ειναι σε καλο δρομο και προτεινε μολις περασει η τρελα της προσαρμογης να το προσπαθησουμε πιο εντατικα καθως τη βρισκει ετοιμη. (Στο σπιτι παλι.. Ντεμι - ντεμι οι μερες.. Ποτε τα λεει, ποτε οχι)

γ)Στο σχολειο μιλαει κανονικα και μαλιστα αμα της την "πουνε" βαζει και το χερι στη μεση και τους τα χωνει. (Ενω σπιτι μας παιδευει με τα ακαταλαβιστικα)

Εχει κανει ηδη την παρεα της. Τη Μαρινα που την ειχαμε απο περυσι, τη Μαντω που μας καλεσε στο παρτυ της κιολας (ενω δεν εχει καλεσει πολλα παιδακια -χαιρομαι ακομα πιο πολυ που την προτιμησανε οπως καταλαβαινετε-), ενα αλλο κοριτσακι, το Μαριο (που ειμαστε και λιγακι καψουρες για αυτον) και τον αδερφο του. Με τα υπολοιπα παιζει μεν, αλλα τα εχει και στον παγο λιγακι.

Τελικα ρε παιδι μου... εχετε δικιο οι παλαιοτερες.... αλλο παιδι στο σπιτι και ΤΕΛΕΙΩΣ αλλο στο σταθμο! :roll:

Την εβαλα να κοιμηθει τωρα και το απογευμα θα την παρω να παμε Αττικο. Αλλα νωρις γιατι εχθες φτασαμε 7 και ειχε κλεισει και η καψερη βαλαντωσε που δεν μπορεσε να μπει να ταϊσει τις χελωνες (το αγαπημενο της).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι Νιτσα και τα 3000 δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τους τα δωσω ενω τα μαζευα για το παιδι μου αλλα ακρη δεν βγαζω οπως και κανενας αλλος .

Έτσι ακριβώς:mad: Σκάω μόνο που το σκέφτομαι. Και σκέψου ότι εμένα μου ήρθαν λίγα (155,00ε). Αλλά και πάλι, μου τη δίνει όλο αυτό το απειλητικό ότι εάν ΔΕΝ τα πληρώσεις μένουν στην εφορία και προσαυξάνονται κατά 1,5%/μήνα... Και που να 'ρθει και το άλλο...της ΔΕΗ...εκεί να δεις γλέντια! Εμένα το σπίτι καθαρό -χωρίς μπαλκόνια- είναι 85τμ. Η ΔΕΗ μας βάζει -λόγω ιδιόκτητης μονοκατοικίας- όλους τους χώρους (πιλωτή, υπόγειο) ήτοι 201τμΧ5,00?=1.005,00? ;)

ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ:rolleyes:

Μαρκοπουλακι ευχομαι να μπορουσατε να μην τα δωσετε.. Ουτε εσεις ουτε κανεις.. :(

:mad::x:x:x:x:x:x

Νιτσακι ολα καλα θα πανε! Μεχρι τα Χριστουγεννα εχουμε ακομα 3 μηνες, θα δεις, θα βελτιωθει το αντρακι σου!

Είμαι αισιόδοξη πλέον Φαίη μου!!! Αφού καταφέραμε και μπήκαμε σε σειρά και με τα 2παιδιά, πιστεύω ότι όλα θα γίνουν!:D

Εμεις σημερα πηγαμε και την πηραμε λιγακι νωριτερα (ενα τεταρτο δηλαδη, αμελητεα διαφορα) απο το σταθμο και ετσι ειχαμε και την ευκαιρια να μιλησουμε λιγακι στη δασκαλα και στη διευθυντρια..

Εχουμε και λεμε:

α)Στο σταθμο δεν εχει ζητησει ουτε ΜΙΑ φορα πιπιλα. (Ενω στο σπιτι της θελουμε 20 - 20)

β)Ζηταει τσισα και κακα και την πανε κανονικα τουαλεττα, απλα καμμια φορα ξεχνιεται και τα λεει αφου τα κανει. Παντως ειναι σε καλο δρομο και προτεινε μολις περασει η τρελα της προσαρμογης να το προσπαθησουμε πιο εντατικα καθως τη βρισκει ετοιμη. (Στο σπιτι παλι.. Ντεμι - ντεμι οι μερες.. Ποτε τα λεει, ποτε οχι)

γ)Στο σχολειο μιλαει κανονικα και μαλιστα αμα της την "πουνε" βαζει και το χερι στη μεση και τους τα χωνει. (Ενω σπιτι μας παιδευει με τα ακαταλαβιστικα)

Άλλη συμπεριφορά στο σταθμό άλλη στο σπίτι, λογικό;) Το θέμα είναι ΕΣΥ πως θα την αντιμετωπίσεις. Δλδ. όταν μιλάει ακαταλαβίστικα κάνε πως δεν την καταλαβαίνεις...Έτσι θα αναγκαστεί να σου μιλήσει κανονικά. Πιπίλα.... και η Ολγίτσα έτσι κάνει αλλά την περιορίσαμε μόνο για τον ύπνο;) Για την τουαλέτα είστε σε καλό δρόμο. Εμείς να δω τι θα κάνουμε:confused:

Εχει κανει ηδη την παρεα της. Τη Μαρινα που την ειχαμε απο περυσι, τη Μαντω που μας καλεσε στο παρτυ της κιολας (ενω δεν εχει καλεσει πολλα παιδακια -χαιρομαι ακομα πιο πολυ που την προτιμησανε οπως καταλαβαινετε-), ενα αλλο κοριτσακι, το Μαριο (που ειμαστε και λιγακι καψουρες για αυτον) και τον αδερφο του. Με τα υπολοιπα παιζει μεν, αλλα τα εχει και στον παγο λιγακι.

Κοινωνικότατο το παιδί!!!! Μια χαρά... Έχει και αγαπητικό:tongue:

Ξέρεις τι...σ αυτές τις ηλικίες δε νομίζω ότι διαχωρίζουν τους φίλους τους. Ίσως να ντρέπεται και δεν προσεγγίζει άλλα παιδάκια ή το αντίθετο.

Τελικα ρε παιδι μου... εχετε δικιο οι παλαιοτερες.... αλλο παιδι στο σπιτι και ΤΕΛΕΙΩΣ αλλο στο σταθμο! :roll:

Πάρε παράδειγμα από σένα;) Διαφορετικά συμπεριφέρεσαι με τις φίλες σου, αλλιώς με τη μαμά σου και αλλιώς με τον Β. Κάπως έτσι είναι και τα παιδιά!

Την εβαλα να κοιμηθει τωρα και το απογευμα θα την παρω να παμε Αττικο. Αλλα νωρις γιατι εχθες φτασαμε 7 και ειχε κλεισει και η καψερη βαλαντωσε που δεν μπορεσε να μπει να ταϊσει τις χελωνες (το αγαπημενο της).

Θα βρέξει...:(

Τσέκαρε τον καιρό πριν ξεκινήσετε...

τί έγινε κορίτσια;I am back πάλι με δανεικό internet απλώς ο φίλος που μας δάνειζε έλειπε διακοπές έπαθε κι ένα ατύχημα του κόψανε το τηλ και τώρα το πλήρωσε νά είναι καλά να δω κι εγω πότε θα αξιωθούμε να βάλουμε δική μας γραμμή..όλα καλά;διάβασα μέσες άκρες τα μαντάτα σας.εμείς τα ίδια,ο πεθερός ξεκίνησε χημειοθεραπείες τώρα σε 3 βδομάδες θα κάνει και τη δεύτερη.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα και καλό χειμώνα. :) Σαν να φθινοπώριασε σήμερα, ε?

όντως!

Εγώ πήγα την Κυριακή στο χωριό, στη μάνα μου. Σωματικά καλά φαινότανε, από ψυχολογία όχι και τόσο. Κάνει χημειοθεραπεία με ένα χάπι στο σπίτι τώρα. Ευτυχώς δεν της φέρνει ιδιαιτερα παρενέργειες και γλύτωσε και τους δρόμους. Το Σάββατο που μας έρχεται, λέω να της πάω τα παιδιά να χαρεί.

πολύ καλά έκανες!

Σήμερα έχουμε την πρώτη συνέλευση γονέων στο νηπιαγωγείο. Για να δούμε.

Πάω γιατί έχω πολλές δουλειές σήμερα. Σας φιλώ όλες, τα ξαναλέμε.

στον παιδικό έχουν συνέλευση γονέων; δεν ρώτησα. θα μου έλεγαν φαντάζομαι...:confused:

Καλημέραααααααα!!!

χρυσοχέρα φιλενάδα μου, τέλειος ο τρούλος!

κ 1 ευρώ στράφι πηγαίνει για τον τρύπιο κουμπαρά του κράτους...

δίκιο έχεις για τα της ουρολοίμωξης. τσούζει, δεν υποφέρεται! οπότε νεν, ξεαγχώσου κ κάνε αυτό που σου πρότεινε έξυπνα η Ειρήνη!

μέσα σε 3 μήνες ο Π θα τα λέει όλα καθαρά!:D

Εχουμε και λεμε:

το ίδιο ρε Φαίη. ούτε μια φορά δεν το ζήτησε το πιπίλι της στον σταθμό. στο σπίτι κάνει σαν τρελό για πιπίλι.

μπράβο το Μαρικάκι!:D

μάλλον θα σας ακολουθήσουμε, αν κ οι νηπιαγωγοί μας δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό κ συνεργασία με τις δικές σας...

αρκεί να επικοινωνεί το παιδί. τί σκας!

κ με εμάς τα ίδια. εμείς τρέχουμε να προλάβουμε τις επιθυμίες της. εκεί ζορίζονται κ ανοίγει η γλωσσίτσα τους!;)

χαίρομαι!

ρηνιώ...κουράγια!

εμείς καλά, η Χ καλά, σήμερα αγκάλιαζε τη νηπαγωγό της κ την φώναζε με το όνομά της, γιατί δεν ήθελε να την πάρει η γιαγιά της από τον σταθμό...:tongue:κ πάλι φώναζε όσι, όσι!

σήμερα τουλάχιστον με χαιρέτησε, όταν την άφησα. φταίει που είδε ένα ομορφούλικο αγοράκι, που ήρθε μπροστά της κ την πήρε από το χέρι να παίξουν...:eek:;):rolleyes:

αυτά δεν τα είπα στον Σ. τον έχω ικανό να πάει αύριο να ρωτάει στοιχεία του παιδιού...:mrgreen:

κατά τα άλλα βροχή, ζέστη, υγρασία κ θέλω πάω πίτι μου κάνω νάνι.:cool:

φιλιά σε όλες!

γυρισα!!!!!!!!!!

κορες, ειχα παει με τα παιδια στη μανα μου (ενα χωρια κνα 45λεπτο απο δω) για 5 μερες....

ετοιμαζω βαφτιση για 1 Οκτωβρη κ τρεχω!!!!!!!! πηγα εκει για να φτιαξω τις μπομπο κτλ... αλλα τελικα μλκιες.... τα μισα εκανα... τωρα ηρθαμε σπιτι κ θα ξαναπαμε την αλλη εβδομαδα για τα υπολοιπα...

σημερα ο Τραμπαλιζε εγινε 1 χρονων!!!!!!!!!!! μεγαλωσε το παιδακι μου!!!!!! γι αυτο ηρθε ο Τολ κ μας πηρε!!! για να σβησουμε κερακι!!!!

Τολ απο Δευτερα επιτελους ειναι σε αδεια!!!!!!!!!!!

κατα τ αλλα γκρινια.... γκρινια.... καυγαδες τα παιδια κι αλλα χαριτωμενα.....

Να τον χαίρεσαι, Ελένη μου, πάντα γερός και καλοτυχος! Με το καλό να γίνει και η βάπτισή σας! :D:D:D

Σέβη, όχι, στον παιδικό συνελεύσεις δεν γίνονται. Μπράβο στη Χρύσπα που προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα! Μόνο ο δικός μου είχε φάει το στράβωμα του αιώνα, απ' ό,τι φαίνεται...ας είναι. Γηράσκω αεί διδασκόμενη. :rolleyes::cool:

Σήμερα που πήγα να τον πάρω, μου είπε η δασκάλα ότι της έκανε εντύπωση που της είπε "α, βλέπω ότι κόπασε η βροχή" και μου ήρθε να βάλω κάτι γέλια...της είπα, αυτό δεν είναι τίποτα, έχετε να ακούσετε τα απίστευτα μέσα στη χρονιά. Πραγματικά, αυτό το παιδί έχει το λεξιλόγιο ενήλικα. Ο άλλος είναι μούτος ακόμα, το μυαλό του στη βόλτα. Θα ξανακάνω τη γνωστή ρητορική ερώτηση, πώς είναι δυνατόν να γέννησα δυο τόσο διαφορετικά παιδιά? :confused:

Στο μεταξύ, έχει εδώ και δύο ώρες τουλάχιστον που βρέχει κατακλυσμιαία. Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα, ένα πράμα. Πριν λίγο έριχνε και χαλάζι. Πάει να...κοπάσει :P και φτου κι απ' την αρχή. Έβρεξε και το πρωί και το απόγευμα, αλλά καμία σχέση. ελπίζω να μην κάνει κι αύριο το απόγευμα τα ίδια, γιατί θέλω να πάω τον μικρό για το εμβόλιο.

Φυστικάκι, ωστε ξεκινήσατε κι εσείς παιδικό, ε? Καλή προσαρμογή εύχομαι και να λυθεί το θεματάκι σας γρήγορα.

Μάρκ, μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω με το λάθος χαράτσι σας...να το 'χω υπόψιν όταν θα ρθει και το δικό μας. Για αυτό το θέμα δε θα μιλήσω τώρα, μη χαλάσω τον ύπνο μου. :mad:

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα συμπαράστασης των προηγούμενων ημερών. Έχω πολλές μέρες που δεν μπαίνω τακτικά στο καφέ κι έχω χάσει πολλά.

Καληνύχτα σε όλες, φιλιά πολλά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπεραααααααααααααααα,

Εχω καιρο να γραψω. Τι κανουμε? καλα ειμαστε η μικρη μεγαλωνει και εμεις γερναμε. Απο υγεια ειμαστε καλα προς στιγμην και ετοιμαζομαστε για τον χειμωνα. Δεν θα γραψω ξανα για λιγο καιρο γιατι οπως και πριν εχω μια αναγκη να κανω ενα break to the program. Εδω θα ειμαι παντα με την μουσικη μου και τα βιβλια μου χαμενη ως συνηθως στον κοσμο μου.....;) Επισης θα κανω ενα μικρο break απο fb....γιατι το εχω παρακανει και δεν κανω τπτ αλλο απο το να ειμαι εκει μεσα. Θελω μια αποτοξινωση βρε παιδι που λεει ο λογος! ;) Οσες εχετε κινητο θα με βρειτε τετ α τετ κορες μου ομορφες. Στις υπολοιπες ευχομαι καλο χειμωνα και θα μπαινω σποραδικα να τσεκαρω ΠΟΣΟ αρρωστησατε και αν ειστε καλα κοριτσια. Ευχομαι τα καλυτερα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΑ με υγεια.

ΜΑΚΙΑ σας.......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...