Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μαριάνθη να χαίρεσαι την κορούλα σου γερή κ ευτυχισμένη! χρόνια της πολλά!

κατα τα άλλα πολύ καλημέρα σας!

δεν έχω κέφια, δεν έχω νεύρα, θέλω να φύγω...

φιλούρες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια !

Ευχαριστώ για τα λόγια σας... Θα έχω νεότερα μάλλον αύριο το απόγευμα σχετικά με τις θεραπείες του Νικόλα... χθες τί μου είπε ???? Μαμά, δεν χωράω.... τέλος πάντων, θα δείξει...

Ευτυχώς, έβγαλε την πάνα - μια εβδομάδα τελείως καθαρός... κάτι είναι και αυτό...

Αντιγράφω από δίπλα...

Τί κάνετε ???? Εμείς καλά... θα χαλάσει, λέει, ο καιρός από ΤρίτηΤετάρτη... ωραία κι εμείς έχουμε βαφτίζουμε την Κυριακή.... τί καλά !

Κατα τα άλλα "περιμένουμε" τα νέα (τους) μέτρα -έλεος δλδ-... χθες πήγαμε στο Αττικό (1η φορά) και ήταν καλά... είδαμε και παράσταση με δελφίνια, που, πραγματικά, άξιζε... στο γύρνα καθήσαμε να φάμε σε πολύ ωραίο μαγαζάκι της Πειραϊκής _κάτι σε ψαροκατάσταση δλδ_ αλλά το παιδί μου το μεγάλο αποφάσισε πως δεν γούσταρε να γυρίσει σπίτι παρά το γεγονός ότι είχε πάει 4 η ώρα το απόγευμα και... ξέρασε από τα νεύρα του μες στην πολυκατοικία.... τα νεύρα μου κρόσσια κοινώς....

αυτάααααα !!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά...

Εμείς στο τρέξιμο (μονίμως)!!!

Το Σαβ. ήμασταν σε γάμο φίλων μας όπου περάσαμε τέλεια και χθες με τα παιδιά παιχνίδι... Τα βράδια δεν παίρνουμε ανάσα αυτές τις μέρες. Συνέχεια κόσμο έχουμε. Καλά είναι...

Σήμερα πάμε για αξιολόγηση στο κέντρο με τη λογοθεραπεύτρια. Άντε να δούμε...

Κάτι ακούστηκε ότι η ΔΕΗ δεν δέχεται να συμπεριλάβει στους λογαριασμούς το τέλος ακινήτων. Ακούσατε κάτι?

Διαφημίσεις

Μεταξάκι υπομονή με τον Νικόλα και με το καλό η βάπτιση!!!!!!!

Έχουμε επισκεφθεί αρκετές φορές το Αττικό (4-5, τελευταία φορά τον 01/11) αλλά την παράσταση με τα δελφίνια δεν την έχουμε παρακολουθήσει...γμτ!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια! Και στα "φευγατα" και στα υπολοιπα..

Κι εμενα η διαθεση μου δεν ειναι και στα καλυτερα της αλλα το παλευω! Μου λειπει πολυ η μικρη, μου λειπει και ο Β που γυρισε σημερα στη δουλεια.. Βλακειουλες αλλα ενταξει.. :)

Αντιγραφη απο τα 2χρονα:

Δεν αντεχω αλλο να ακουω για μετρα και λεφτα, αληθεια... :(

Ο,τι ειναι να γινει θα γινει.... Ξερω πως ο κοσμος δεν κερδιζεται με προσευχες αλλα στην παρουσα φαση -εμενα προσωπικα- δεν μου εμεινε και τιποτα αλλο! :(

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες.. Ενταξει, περναμε μια φαση που το Μαρακι δεν θελει να πηγαινει σχολειο αλλα κατα τα αλλα ειμαστε καλα..

Το Καλοκαιρακι συνεχιζει, εμεις λιωνουμε στο εξω, δεν παλουκωνομαστε μεσα και τα γνωστα (εχω γινει προβλεψιμη πλεον, αλλα πραγματικα δεν εχουμε αλλα νεα :))!

Ο Μπιλακος μου σημερα επεστρεψε στη δουλεια μετα απο 24 μερες αδεια.. Πηγαμε το πρωι αφου εφυγε η μικρη για το σχολειο στο κομμωτηριο. Εκεινος κουρευτηκε και εγω περασα ριζα και τα ισιωσα. Μετα εκεινος εφυγε για δουλεια κι εγω γυρισα εδω.. Συμμαζεψα και λιωνω στον υπολογιστη!

Το Μαριγουλιω μου θα γυρισει στις 2 παρα και ο Β στις 6. Μετα λεμε να παμε Αττικο μερια (στο 2ο σπιτι μας δηλαδη χαχαχα)!

Σας φιλω ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα ψιλοπήζω :D

Η παράσταση με τα δελφίνια ξαναξεκίνησε πριν ένα μήνα... Είχε σταματήσει για νομικούς λόγους αλλά και γιατί γεννήθηκε νέο δελφίνι :)

Καλημερα και εδω..

Νεα δεν εχουμε.. Τα γνωστα..

Αξιοσημειωτο ειναι πως πηραμε την 1η μας προσκληση για παιδικο παρτυ απο παιδακι του σταθμου.. Χαρηκα πολυ!

Κατα τα αλλα ησυχιες!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ευτυχως το παιδακι μου κοιμηθηκε σερι και συνηλθα λιγο απο την μεση μου.

Και ο καλο μου ειναι στην εφορια τωρα να δει τι τρεχει γιατι σιγουρα το ποσο της εκτακτης εισφορας ειναι λαθος αποκλειεται να ειναι τοσα πολλα. Ειδωμεν θα με παρει τηλ σε λιγο.

Καλημέρα κι από μένα και καλό χειμώνα. :) Σαν να φθινοπώριασε σήμερα, ε?

Μεταξία, εφόσον το βλέπεις το παιδί οτι ζορίζεται, σαφώς και θα το πας όπου χρειάζεται. Εύχομαι να διορθωθεί ό,τι πρόβλημα υπάρχει πολύ γρήγορα! Όσο για τη βάφτιση, νομίζω είδα ότι από την Παρασκευή θα ξανανοίξει ο καιρός. Με το καλό!

Εγώ πήγα την Κυριακή στο χωριό, στη μάνα μου. Σωματικά καλά φαινότανε, από ψυχολογία όχι και τόσο. Κάνει χημειοθεραπεία με ένα χάπι στο σπίτι τώρα. Ευτυχώς δεν της φέρνει ιδιαιτερα παρενέργειες και γλύτωσε και τους δρόμους. Το Σάββατο που μας έρχεται, λέω να της πάω τα παιδιά να χαρεί.

Ο μεγαλος μου είναι ενθουσιασμένος με το νηπιαγωγείο. Πολύ κακώς που δεν τον έστειλα και πέρυσι σε δημόσιο να κάνει προνήπια, το έχω σκυλομετανιώσει. Το παιδί δεν περνούσε καλά στον παιδικό, πιο πολλές αρρώστιες κυκλοφορούσαν εκεί, πλήρωνα κι από πάνω και στο τέλος αναγκάστηκα τον Μάρτιο να τον σταματήσω για να μην πάρει άλλη αντιβίωση. Μια τρυπα στο νερό δηλαδή, μια ολόκληρη χρονιά χαμένη. Τέλοσπάντως, ας πάει καλά φέτος και θα τα έχω υπόψιν μου αυτά για τον μικρό.

Σήμερα έχουμε την πρώτη συνέλευση γονέων στο νηπιαγωγείο. Για να δούμε.

Πάω γιατί έχω πολλές δουλειές σήμερα. Σας φιλώ όλες, τα ξαναλέμε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

μερονια............

η κορη μου εκοψε τα τσισα... δε θελει με τιποτα... ουτε κακα, αλλα τα τσισα με φρικαρουν... μιλαμε βαραει 15ωρα χωρις να κατουρησει....... μετα, με το ζορι, παει και κανει, και καθε 200 λιτρα τσισι καθε φορα..

προμπλεμ..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...