Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι ειδηση πραγματικα αφου ξυπνησα το πρωι πιασμενη στο ιδιο σημειο ειχα μεινει καγκελο απο τον υπνο. Μεγαλες στιγμες ζω.

Και τωρα κοιμηθηκε χωρις καν να την ζητησει,τελειωσαμε νομιζω αυτο ηταν αντιο πιπιλα τελος εποχης χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααααα!!!!!!

Λοιπόν ξεκινώ με το φλέγον θέμα της Μεταξίας. Επειδή έχουμε μπει ήδη στο χορό από το Μάιο, όπως όλες γνωρίζετε, με εργοθ. και τώρα ξεκινάμε και λογοθ. επειδή δεν αρθρώνει κπ γραμματάκια σωστά κι επειδή κι εγώ αγχωνόμουν πολύ στις αρχές (θυμάστε....!!!!) ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! Έκανες πολύ καλά που πήγες σε ειδικούς κι από τη στιγμή που βλέπεις και η ίδια ότι υπάρχει θέμα (=δεν στα λένε για να σου τραβήξουν χρήματα) ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές τους και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Για το θέμα της ομιλίας, η λογοθεραπεία κάνει θαύματα να ξέρεις. Όσο για τις δεξιότητες θα τρελαθείς με την εργοθεραπεία. Μαθαίνουν πολλά πράγματα στα παιδιά αναφορικά με την οργάνωση σκέψεων/συγκέντρωση, να κρατούν σωστά το μολύβι, χώρο (πάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά), να πατάνε στη γραμμή (γραφή) κλπ κλπ κλπ.

Ο Π. κάνει εργοθεραπείες από το Μάιο και χθες πήγαμε για αξιολόγηση να δούμε πως θα διαμορφώσουμε το νέο πρόγραμμα. Θα συνεχίσει μέχρι το Δεκέμβριο πιο πολύ για θέματα συγκέντρωσης -τις δεξιότητες τις έχει κατακτήσει.

Έχει κάνει φοβερή δουλειά ο εργοθεραπευτής!!!! Τρομερή αλλαγή... Αν σκεφτείς ότι πλέον συζητάμε και δεν λέει άσχετα. Είναι πάντα εντός θέματος.

Φαιάκι μου γλυκό, γνώμη μου, μην σταματάς το Μαράκι. Είναι ο πρώτος καιρός της προσαρμογής, θα στρώσει. Εκτός κι αν τίθεται θέμα οικονομικό -πάω πάσο!!!

Αν δεν είναι αυτό όμως, κάνε υπομονή... Κοινωνικοποιείται το παιδί, βρίσκει παρέα, μαθαίνει πράγματα, περνάει δημιουργικά το χρόνο της. Σκέψου το...

Νίτσα,

Αν σου πω βρε ψυχή ότι εσένα (δλδ την περίπτωσή σας) σκεφτόμουν με το που μου είπε η υπέυθυνη του κέντρου ότι εάν τον αφήσω θα χρειαστεί σίγουρα παράλληλη στήριξη όταν πάει σχολείο, θα με πιστέψεις ??????

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την θετική σου ενέργεια !

Είμαι 1.000% σίγουρη ότι δεν το λένε για να κάνουν αφαίμαξη... όχι, υπάρχει θέμα....

Χαίρομαι πολύ που έχεις δει τόσο μεγάλη εξέλιξη στον Π ! Με εμψυχώνεις όσο δεν μπορείς να φανταστείς...

Φαιη μου, οι δασκαλες τι σου λενε;

Η δικια μου οταν πρωτοξεκινησε στο σταθμο εκλαιγε καθε πρωι ια εναμιση μηνα, με κλαμματα ντυνομασταν, με κλαμμτα πηγιαναμε, με κλαμματα την αφηναμε. Αλλα μετα απο 5 λεπτα ηταν μια χαρα, επαιζε με τα παιδακια, ετρωγε το φαγακι της, μαθαινε χιλια πραγματακια που μας τα ελεγε αργοτερα και γινοταν αφορμη να συζητησουμε, να ψαξουμε μαζι ο,τι της κινουσε την περιεργια.

Μιλησε μετα το Πασχα (και παρακαλουσε η δασκαλα της να σταματησει παλι, χαχαχα), αλλα τα παιδια ειναι πολυ δεκτικα, ηταν η φιλη τους η Ιολανθη που απλα δε μιλουσε, μια χαρα φιλιες εκανε κι ετσι.

Θελω να πω οτι ειναι πολυ αρχη ακομα για ν'αποφασισεις να τη σταματησεις, ασε να δεις πως θα εξελιχθει. Με το που θα δεθει με τους φιλους της δε θα βλεπει την ωρα να παει...

Διαφημίσεις

Μεταξάκι για ότι μα ότι χρειαστείς, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο μου να τα πούμε!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και με το θέμα σου θυμήθηκα ότι κόντευε να μου στρίψει εκείνη την περίοδο...

Οταν υπάρχουν θέματα -και κυρίως θέματα που λύνονται- δεν είναι να τα αφήνεις στην τύχη τους. Οι λογοθεραπείες, να ξέρεις, είναι πολύ αποτελεσματικές σε παιδάκια που δεν μιλάνε. Χθες που πήγαμε για αξιολόγηση έργου είδαμε και τη λογοθεραπεύτρια (θα δει τον Π. τη Δευ., βέβαια) και ήτανε με ένα παιδάκι 3ετών τόσο ζουμπουρλίδικο & γλυκούλη το οποίο δεν μιλούσε. Με χαιρέτησε κανονικά, μετά από 15μέρες λογοθεραπεία!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις..

Η αληθεια ειναι πως μπροστα στο πρωινο "πελαγωμα' που ενιωσα δεν ειχα καθαρη κριση..

Travellingmum μου.. Οι δασκαλες της μου λενε πως ειναι ευδιαθετη και πως το κλαμμα κραταει μεχρι να στριψει το σχολικο στη γωνια. Στο σχολειο παιζει και γελαει και τρωει και συμμετεχει κανονικα στις δραστηριοτητες.

Ουτε εμενα μιλαει καθαρα ακομα.. Εχει κανει μια καποια προοδο και πλεον συνδυαζει και 2 και 3 ή πολλες φορες 3 και 4+ λεξεις. Αλλα εξακολουθουν να υπαρχουν φορες που μιλαει ακαταληπτα (δεν καταλαβαινει κανεις τι λεει δηλαδη).. Αλλα αυτο το συζητησα απο την αρχη με το σταθμο και μου ειπαν πως εφοσον λεει τραγουδακια, εκτελει εντολες και αντιλαμβανεται τι της λενε, δεν ειναι μειζον θεμα που πρεπει να αντιμετωπιστει με επεμβαση δικια μου και πως σιγα - σιγα θα κατακτησει και την ομιλια.

Ε, μεχρι να μου πουν "ξερεις υπαρχει θεμα, ψαξου", εγω δεν ξαναμπαινω σε αυτο το τριπακι..

Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις..

Η αληθεια ειναι πως μπροστα στο πρωινο "πελαγωμα' που ενιωσα δεν ειχα καθαρη κριση..

Travellingmum μου.. Οι δασκαλες της μου λενε πως ειναι ευδιαθετη και πως το κλαμμα κραταει μεχρι να στριψει το σχολικο στη γωνια. Στο σχολειο παιζει και γελαει και τρωει και συμμετεχει κανονικα στις δραστηριοτητες.

Ουτε εμενα μιλαει καθαρα ακομα.. Εχει κανει μια καποια προοδο και πλεον συνδυαζει και 2 και 3 ή πολλες φορες 3 και 4+ λεξεις. Αλλα εξακολουθουν να υπαρχουν φορες που μιλαει ακαταληπτα (δεν καταλαβαινει κανεις τι λεει δηλαδη).. Αλλα αυτο το συζητησα απο την αρχη με το σταθμο και μου ειπαν πως εφοσον λεει τραγουδακια, εκτελει εντολες και αντιλαμβανεται τι της λενε, δεν ειναι μειζον θεμα που πρεπει να αντιμετωπιστει με επεμβαση δικια μου και πως σιγα - σιγα θα κατακτησει και την ομιλια.

Ε, μεχρι να μου πουν "ξερεις υπαρχει θεμα, ψαξου", εγω δεν ξαναμπαινω σε αυτο το τριπακι..

Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε! :)

ε μπραβο, αφου περναει καλα το παιδι τι στεναχωριεσαι

Οχι, εμεις δεν ειχαμε αυτο το προβλημα με την ομιλια, η κορη μου, εν αντιθεσει με το γιο μου, μιλησε πολυ νωρις και πολυ καθαρα, θυμαμαι οταν γεννησα το μικρο ηταν 20 μηνων και μπορουσε κανονικα να κανει συζητηση. Το θεμα ηταν οτι ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ να μιλησει στον παιδικο. Ειχαμε κοιταξει και για επιλεκτικη αλλαλια αλλα δεν ηταν εκει το θεμα γιαιτ η μικρη το εκανε εκκουσια. Και φυσικα το απογευμα ερχοταν σπιτι κι επειδη δεν ειχε μιλησει ολη μερα εβαζε τα σπασμενα:D

Γεια σας, γεια σας!!

Με έπιασε η η προκοπή σήμερα να πάω supermarket και να μαγειρέψω για να μην τα έχω το Σαββατοκύριακο και είμαι λίγο πνιγμένη.

...

Σκεφτομαι σοβαρα να τη σταματησω απο το σταθμο.....

Σκέφτομαι σοβαρά να σε χτυπήσω :tongue:

...

Πήγαμε χθες για αξιολόγηση του Ν σε ιδ/κό κέντρο χμμμμμμ εν πρώτοις μου είπε η υπεύθυνη που ασχολήθηκε μαζί του ότι ενώ σε κάποιους τομείς τα πάει καλά σε κάποιους άλλους δεν... ο λόγος του δε δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιληπτός από τρίτους... την Τρίτη θα ξαναπάμε να τον δει και η λογοθεραπεύτρια και μετά θα περιμένω το κοινό τους πόρισμα ας πούμε σχετικά με τις θεραπείες που έχουν να προτείνουν....

Όταν την ρώτησα εάν έκανα καλά που τον πήγα ή αν θα μπορούσα να περιμένω λίγο ακόμη η απάντησή της ήταν "Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν τον αφήσετε (εννοούσε χωρίς βοήθεια προφανώς) στο σχολείο θα αντιμετωπίσει προβλήματα και θα χρειαστεί τότε παράλληλη στήριξη, που είναι σαφώς πιο δύσκολο..." :rolleyes:

Και σκέφτομαι τώρα η γυναίκα... ο Ν είναι 3,5 just... μέχρι τα 6,5 που θα πάει Α' Δημοτικού θα έχει κατακτήσει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες ?????

...

Μεταξία και ο Ευριπίδης είχε θέμα με την ομιλία. Δεν έλεγε τα οδοντικά σύμφωνα (τ,δ,θ). Εμείς πήγαμε για αξιολόγηση στο Παίδων (Λ. Μεσογείων) και μας έγραψαν λογοθεραπείες. Το "τ" το είπε από την πρώτη συνεδρία και μέσα σε 1,5 μήνα και τα υπόλοιπα. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε :D

Και φυσικά είμαι στη διάθεσή σου για ότι θες :D

Σας αφήνω γιατί με καλεί η κουζίνα :rolleyes:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Κοιμόταν τη μέρα :P

Κι άλλο ένα καλό άρθρο για τα παραμύθια: http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49811&lngItemID=58674

Ψάχνομαι να δω γιατί η μικρή μου θέλει να βάζω την "κωνσταντίνα" σε κάθε παραμύθι και έπεσα πάνω του! Κόλλησα γιατί όλα τα κλασικά παραμύθια τα έχουμε 'ξεχειλώσει' τόσο πολύ που πλέον αρχίζω και στερεύω! Φανταστείτε ότι ο λύκος από τα τρία γουρουνάκια φωνάζοντας 'αου αου' που έκαψε την ουρίτσα του τρέχει στη μαμά του που του βάζει betadin και του λέει πως δεν χρειάζεται να τρέχει σε άλλα σπίτια για να παίξει αλλά μπορεί να καλέσει τους δικούς του φίλους στο σπίτι του και να παίξουν με τα παιχνίδια του (εδώ γίνεται αναλυτική λίστα των παιχνιδιών που έχουμε σπίτι μας) και μάλιστα επειδή ζήλεψε ο λυκος που η μαγείρισα 'κωνσταντίνα' μαγείρευε στα τρία γουρουνάκια (εξ ου και το καζάνι με το νερό στο τζάκι που έκαψε ο λύκος την ουρά του) θα την καλούσε κι αυτήν να μαγειρέψει και για εκείνους!

Επίσης ο πρίγκηπας βάτραχος που παντρεύεται την πριγκηποπούλα μετά παίζουν μαζί με την ολόχρυση μπάλα που έπεσε στο πηγάδι και κάνουν ένα κοριτσάκι (εγω αναφωνεί η μικρή) και παίζει κι εκείνο μαζί τους πετώντας την μπάλα ο ένας στον άλλον....

ουφ εντάξει... δεν κάνω μαμακία χαχαχαχαχα

Καλημερααα!

Χρονια πολλα στο Σοφακι και σε οποιον αλλο γιορταζει (ή εχει καποιον που γιορταζει)!!

Ειμαστε καλα εμεις (αλιμονο αφου δεν εχουμε σχολειο σημερα :tongue:), ξυπνησε κατα τις 9 παρα 10 αλλα δεν πηρα χαμπαρι Χριστο...

Σηκωθηκε με τον πατερα της, ηπιε γαλα, εφαγε και 2 φετες με βουτυρο και μαρμελαδα και κατα τις 10:30 ξυπνησα κι εγω...

Εγω εχω λιωσει στον υπνο, εχθες κοιμομουν απο τις 23:30 και παρολαυτα νυσταζωωωω............

Εχθες πηγαμε -που αλλου;- στο Αττικο Παρκο.. Να 'ναι καλα η ετησια καρτα γιατι αλλιως θα ειχαμε πουληθει τοσο συχνα που παμε! Και μου αρεσει τρελα γιατι αρχιζει και σεβεται τα ζωακια και μαθαινει ονομασιες, δειχνει πως της αρεσει πολυ!

Κατα τα αλλα για να γλιτωσω την καταθλιψη απο οσα συμβαινουν γυρω μας εχω αρχισει και ψαχνω ιδεες για διακοσμηση (ΔΕΝ αγοραζω τιποτα νεο, εννοειται, απλα διαμορφωνω το χωρο της μικρης μετακινωντας αντικειμενα και κολλωντας αυτοκολλητα κλπ)... Την εχω καταβρει μιλαμε.. Και ξεχνιεμαι και ομορφαινω το χωρο μου!! :D

Αυτα τα ολιγα και απο εμας!

Σας φιλω ολες!!

Υ.Γ.: Για οσες μου μιλατε στο face και δεν απαντω.. Δεν σας αγνοω σε καμμια περιπτωση.. Απλα ή που δεν θα ειμαι εκει γιατι ο υπολογιστης ειναι συνεχεια ανοιχτος (δηλαδη δεν ειμαι συνεχεια απο πανω του και ας φαινομαι "μεσα") ή που θα ειμαι οντως εκει αλλα δεν απαντω γιατι με τρεχει η Μαρω και προκειμενου να σας αφηνω καθε φορα στα κρυα του λουτρου δεν ξεκιναω καν κουβεντα! Αν ειναι κατι επειγον στειλτε μου στο inbox και θα απαντησω αμεσως μολις το δω! ;)

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...