Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι σίγουρα. Όπως εμείς που ξεκινήσαμε τον Απρίλιο-Μάιο να της βγάζουμε την πάνα με τη νταντά και όταν καθόταν στην πεθερά μου φορούσε πάνα! Κι εκεί το χάσαμε....Απλά εγώ προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα από το σταθμό αν δεν κάνω εγώ κάτι!!!

Τώρα δεν ξέρω, αν ξεκινήσω εγώ να την βάζω τουαλέτα στο σταθμό θα κάνουν το ίδιο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντως ο σταθμος μου ειπα ότι ξεκινανε απο 2,5 όχι πιο νωρις...

στα δυο που την ξεκινησα μονη μου δεν ειχα αποτελεσμα..στα 2,5 σε συνεργασία με τον σταθμό την εκοψε σε 15 μερες!

Καλημερα!

Εδω κι εγω...

Συνοψιζοντας την εβδομαδα:

Δευτερα: Μπαινει στο σχολικο με συγκρατημενη χαρα

Τριτη: Το ιδιο

Τεταρτη: Το ιδιο

Πεμπτη: Μπαινει στο σχολικο με γκρινια

Παρασκευη: Μπαινει στο σχολικο με κλαμματα

:(:( Απο εχθες το βραδυ που γυρισαμε απο τη βολτα μας ενημερωσε πως δεν θελει να παει σχολειο.. Σφιχτηκε η καρδια μου πρωι - πρωι.. Αραγε να σταματησε το κλαμμα εκει; Μεχρι που εφυγε το σχολικο δεν σταματουσε με τιποτα.... :(

Κατα τα αλλα καλα... Το πρωι σχολειο και το απογευμα κλασσικα εξω.. Και οσο με παιρνει ακομα βασει καιρου, δεν προκειται να την κλεισω μεσα..

Η Κρητη οπως καταλαβαινετε ματαιωθηκε..

Σκεφτομαι σοβαρα να τη σταματησω απο το σταθμο.. Ετσι κι αλλιως οι δουλειες που μου προκυπτουν ειναι περιστασιακες (καθαριζω κανενα σπιτι οποτε κατσει), οποτε ειμαι σπιτι...

Σκεφτομαι πως ολο αυτο το δεσιμο που ριξαμε μαζι στις διακοπες εχει προκαλεσει ολον αυτο το χαμο με το σχολειο.. Αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θελω να πηγαινει εκει να καθεται να κλαιει. Εδω ολο και καπως θα περναει το πρωινο... Μια ψωνια, μια εξω κουνιες.. Ετσι κι αλλιως ησυχη ειναι! Ο Β παλι δεν θελει καν να το ακουσει...

Ουφ! Δεν ξερω.. Θα δειξει.. Θα παρω σε λιγακι στο σταθμο να δω τι θα μου πουν!

Καλημερες και φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη μου, γνώμη μου πάντα, αλλά συμφωνώ με τον Βασίλη.

το παιδί θα συνηθίσει, δώσε της χρόνο.

δεν λέω να μη σε νοιάζει που κλαίει, δεν γίνεται να μη χαλιέσαι, αλλά σκέψου πόσο καλό της κάνει το λολείο.

όσο καλά κ να περνάει μαζί σου, άλλα πράγματα της προσφέρει το σχολικό περιβάλλον. μαζί σου έτσι κ αλλιώς θα είναι το υπόλοιπο της ημέρας.

μίλησέ της κ δείξε ψυχραιμία στο κλάμα της.

θέλει χρόνο μέχρι να εγκληματιστεί κ πάλι.

θυμήσου πόσο χαρούμενη ήταν πριν κλείσει ο παιδικός για διακοπές...

φιλιά μικρή μου.

Διαφημίσεις

Kαλημερα πω πω αυτο το δεν θελω να παω σχολειο το θυμαμαι να το λεω στην μανα μου σχεδον σε ολο το νηπιο με κλαμματα καθε πρωι.

Αφου ξεκινησε τοσο καιρο βρε Φαιακι κανε υπομονη λιγο μηπως στρωσει σγα σιγα. Και αν βρεις δουλεια το πρωι παλι θα πρεπει να της στειλεις μετα και φτου απο την αρχη.

Καλημέρα !

Αντιγράφω από δίπλα...

Πήγαμε χθες για αξιολόγηση του Ν σε ιδ/κό κέντρο χμμμμμμ εν πρώτοις μου είπε η υπεύθυνη που ασχολήθηκε μαζί του ότι ενώ σε κάποιους τομείς τα πάει καλά σε κάποιους άλλους δεν... ο λόγος του δε δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιληπτός από τρίτους... την Τρίτη θα ξαναπάμε να τον δει και η λογοθεραπεύτρια και μετά θα περιμένω το κοινό τους πόρισμα ας πούμε σχετικά με τις θεραπείες που έχουν να προτείνουν....

Όταν την ρώτησα εάν έκανα καλά που τον πήγα ή αν θα μπορούσα να περιμένω λίγο ακόμη η απάντησή της ήταν "Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν τον αφήσετε (εννοούσε χωρίς βοήθεια προφανώς) στο σχολείο θα αντιμετωπίσει προβλήματα και θα χρειαστεί τότε παράλληλη στήριξη, που είναι σαφώς πιο δύσκολο..." :rolleyes:

Και σκέφτομαι τώρα η γυναίκα... ο Ν είναι 3,5 just... μέχρι τα 6,5 που θα πάει Α' Δημοτικού θα έχει κατακτήσει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες ?????

Επόμενο θέμα: πάνες

Εδώ και 3 μέρες στέλνω τον Ν με βρακάκι και τα πάει μια χαρά. Βέβαια, έχω μιλήσει με την δασκάλα του, η οποία τον πηγαίνει σε τακτικά διαστήματα τουαλέτα και μέχρι στιγμής τουλάχιστον ατυχήματα δεν είχε...

Η Σ από την άλλη μάλλον επειδή βλέπει την προσπάθεια που γίνεται με τον αδερφό της σχετικά με την εκπαίδευση τουαλέτας εχθές το απόγευμα που της είχα βάλει βρακάκι (λίγο πολύ στην πλακά για να μην ζηλεύει:cool:) πήγε 2 φορές μόνη της στο γιο-γιο:shock: κι έκανε κακά... τσίσα δεν τα πρόλαβε, τα έκανε όρθια κοιτώντας με με μεγάααλη απόρία και λέγοντας "Ωωωωωωω" !!! Είχε μεγάλη πλάκα !

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν πρόκειται να την πιέσω με το θέμα, αλλά, όσο βλέπω ότι το παιδί συνεργάζεται then why not ??????? Αφήστε δε, που, για να είμαι ειλικρινής, η Σ πάντοτε θα έρθει να μου δείξει την πάνα της λέγοντάς μου "τσίσα/κακά"... άρα, αν και μικρότερη κατά πολύ, δείχνει πιο έτοιμη .....

ή προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μου κάνοντας αυτό που δεν κάνει ο Ν.....

Είναι θέμα παιδιού -άρα- και δυστυχώς δεν σηκώνει πίεση....

Aν συνεργαζεται Μεταξακι συνεχισε χαλαρα , καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

Εμεις κοψαμε πιπιλα τρεις μερες τωρα αλλα για την πανα εχουμε μελλον δεν συνεργαζεται ακομα αλλα δεν πιεζω χαλαρα οποτε ειναι ετοιμος δεν με πειραζει. Απλα οταν θα ερθει η ωρα να παει σχολειο θα τα εχουμε κοψει ολα μονοι μας μαλλον.

Aν συνεργαζεται Μεταξακι συνεχισε χαλαρα , καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

Εμεις κοψαμε πιπιλα τρεις μερες τωρα αλλα για την πανα εχουμε μελλον δεν συνεργαζεται ακομα αλλα δεν πιεζω χαλαρα οποτε ειναι ετοιμος δεν με πειραζει. Απλα οταν θα ερθει η ωρα να παει σχολειο θα τα εχουμε κοψει ολα μονοι μας μαλλον.

Πώς το ΄κανες αυτό βρε Ειρήνη μου ????

Μου φαίνεται βουνό αυτή η γμπιπίλα....

Και εμενα βουνο μου φαινοταν γιατι δεν ειχε ιδεα πως να κοιμηθει χωρις αυτην και ηταν εθισμενος.

Εκμεταλλευτηκα ενα ταξιδι που καναμε στο χωριο και πριν μπουμε στο αυτοκινητο να γυρισουμε του ειπα θελεις να αφησουμε τις πιπιλες στον πελαργο που εχει την φωλια πανω απο το σπιτι μας οντως εχει και εχει μικρα μωρα μεσα?

Μου απανταει ναι περιεργως γυριζουμε Αθηνα και το πρωτο μεσημερι την ζηταει και αρχιζει να κλαιει του εξηγω οτι την αφησαμε στο χωριο γιατι αυτος μεγαλωσε ενω τα μωρα του πελαργου ειναι μικρα εκλαιγε την ζηταγε και δυσκολευτηκε να κοιμηθει αλλα δεν το εβαλα κατω σταθερα του εξηγουσα. Αυτη ηταν η μεγαλη κριση . Απο εκεινο το μεσημερι τρια βραδυα την ζηταει αλλα οχι επιμονα γιατι τον ξεγελω με χαδακια και μασαζ και του αποσπω την προσοχη.

Θελει υπομονη ομως και χρονο γιατι εκει που μου επαιρνε μιση ωρα να κοιμηθει τωρα καθομαι μαζι του στο δωματιο και μια ωρα για να τον διατηρω ηρεμο.

Αλλα μαλλον τελειωσε γιατι αποψε κοιμηθηκε σερι ολο το βραδυ ηρεμα χωρις αυτην. Δειχνει να το αποδεχεται. Και ειναι δυσκολο παιδι το δικο μου δεν δεχεται ευκολα το οχι. Αλλα σιγα σιγα και με υπομονη μαλλον τα καταφεραμε.

Διαφημίσεις

μπράβο Ειρήνη για την πιπίλα! πολύ χάρηκα! θέλει ψυχραιμία από τη μάνα το όλο θέμα!

Μπράβο κ στην Σεμίνα! το παιδί είναι πολύ προχώ!

όσο για τον Ν, ρε Μεταξία, έχεις πάρει κ 2η γνώμη; γιατί μου φαίνονται όλα αυτά κάπως; μπορεί κ να έχω μαύρα μεσάνυχτα. αλλά μια 2η γνώμη δεν βλάπτει.

μπράβο Ειρήνη για την πιπίλα! πολύ χάρηκα! θέλει ψυχραιμία από τη μάνα το όλο θέμα!

Μπράβο κ στην Σεμίνα! το παιδί είναι πολύ προχώ!

όσο για τον Ν, ρε Μεταξία, έχεις πάρει κ 2η γνώμη; γιατί μου φαίνονται όλα αυτά κάπως; μπορεί κ να έχω μαύρα μεσάνυχτα. αλλά μια 2η γνώμη δεν βλάπτει.

Μωρέ και 2η και 3η γνώμη μη σου πω...

Σέβη,

Ξέρεις ποιό είναι το θέμα μου ???? Ότι ΕΓΩ 1η από όλους καταλαβαίνω πως το παιδί ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ να μιλήσει, να πει πράγματα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... τέλος !!!

Μαυρίζει η ψυχή μου εκείνες τις στιγμές που δεν ξέρω τί θέλει να μου πει, τί να έχει μες στο μυαλουδάκι του... πώς να τον βοηθήσω αλλιώς ???? Να περιμένω την επιφοίτηση ??? Αρκετή υπομονή έκανα -- άσε που όοοολα αυτά τα νεύρα του και οι εκρήξεις θυμού ΜΠΟΡΕΙ και να οφείλονται στο γεγονός ότι δεν μιλάει.-... πόση υπομονή κάνω με τον Ν κάθε μέρα, η ψυχούλα μου το ξέρει:-(:sad::-(:sad::-(

μη με παρεξηγήσεις, αλλά μήπως εσύ είσαι λιγάκι υπερβολική με τις προσδοκίες σου;

αν δεν μου έλεγες για αυτά, εγώ δεν το είχα προσέξει.

είμαι τόσο αφηρημένη ρε φιλενάδα; μπορεί κ να είμαι. αλλά σε παρακαλώ μη μου αγχώνεσαι! είναι πανέξυπνος κ γλυκύτατος-ευγενικό παιδί ο γιος σου!

εσύ σαν μάνα ξέρεις καλύτερα τί θα κάνεις, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι κανένας δεν μοιάζει σε κανέναν, επί της ουσίας, αφού ο καθένας είναι μοναδικός.

δεν μπορούμε όλοι να είμαστε το ίδιο.

σου στελνω αγκαλίτσα σφιχτή κ φιλάκια στα μαγουλάκια, θορυβώδη!!!!!!

αποψε κοιμηθηκε σερι ολο το βραδυ ηρεμα χωρις αυτην.

Αλλού είναι η είδηση λέμε!!! χαχαχαχα

Καλημέρα μας ;)

Φαίη στα είπα διπλα...

Μεταξάκι μπράβο στη μικρή σου... εύχομαι να κάνει την έκπληξη και να την κρατήσει :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...