Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα λιμπερο τα εχχω απορριψει γιατι οταν ηταν νεογεννητο του τα φορουσα και βρεχοταν καθε βραδυ και τα κοψαμε ισως επειδη ηταν ελλειποβαρες μωρο δεν του καναν παροτι ηταν το μικροτερο νουμερο.

Θα του τα βαζω την ημερα μονο και νυχτα θα βαζω τα κανονικα μαλλον.

εμείς χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα πάνες - βρακάκι, ένα πακέτο μόνο, και είχα πάρει babylino στην τύχη, δεν είχε καθόλου διαρροές

Αγάπες καλησπέρα! Κιουλτακι να χαιρεσαι τον συζυξ...

Λοιπες σας , φιλώ αλλά δεν εχω χρόνο να σας διαβασω....

Εκλιπαρώ μόνο για τη θετική σας ενέργεια και την προσευχη σας, αυριο πάω για την πρώτη συνεντευξη- εξέταση για τη δουλεια... Αγχος πολύ αλλά ευχομαι να πάνε όλα καλά.....

Φιλάκια, θα τα πούμε αυριο.......

Καλή επιτυχία και πολλή θετική ενέργεια!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ!!!

Χρόνια πολλά στον κιουλτο-σύζυγο!!!

Εμένα για κέρασμα στείλε μου με κούριερ, ουρά κάστορα με φραμπουάζ παρακαλώ!

culte, τις ευχες μου, εγω θα ειμαι ευχαριστημενη και μ'ενα κομματι τουρτα. Βαλ'την στο ΚΤΕΛ κατεψυγμενη, μεχρι να φτασει θα ειναι μια χαρα :-)

Παλλαντιν, διαβασα 20 φορες (ειναι και λιγο πρωι, ετσι;) μεχρι να καταλαβω οτι θελεις ουρά και οχι ούρα καστορα :lol:

Εφαγα πολυ κολλημα, μου'ρχοταν μια αναγουλα λεμε:D

Στινα καλη επιτυχια κι απο μενα

culte, τις ευχες μου, εγω θα ειμαι ευχαριστημενη και μ'ενα κομματι τουρτα. Βαλ'την στο ΚΤΕΛ κατεψυγμενη, μεχρι να φτασει θα ειναι μια χαρα :-)

ευχαριστωωωωωωωωωω..εφτασε! πού μενεις καλέ?????

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κιουλτάκι να τον χαίρεσαι!

Χάρλοου Χρόνια σου Πολλάαααααααα!!!!

Ζούπυ, θέλω να μας πεις την εμπειρία της 1ης μέρας στο σχολείο. Άκουσα κάτι κουλά τύπου θα διαθέσουν οι γονείς τα χρήματα για τις φωτοτυπίες -για βιβλία δεν "παίζει"....Τι είναι αυτά?

Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά... Η Ο. είναι λίγο ζόρικη. Κάθε μέρα κλαίει. Με το που φτάνουμε στο σταθμό, πριν καλά καλά μπει μέσα, σπαράζει!

Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά για το ολοήμερο και ξεκινάει την παράλλη εβδομάδα, κανονικά!

Χθες βράδυ είχαμε πάει επίσκεψη στις θείες μου και βλέπω κπ στιγμή τον Παναγιωτάκη να κλαίει και το στόμα του μέσα στα αίματα. Πάγωσα..... Τελικά του έφυγε και άλλο δόντι. Τρόμαξε ο κακόμοιρος και αφού βρήκαμε το δόντι -είχε πέσει κάπου στο πάτωμα- του υποσχέθηκα σήμερα το πρωί να του πάρουμε τυρόπιτα για κολατσιό.

Λέω λοιπόν στον Γ. το πρωί μην ξεχάσεις να πάρεις τυρόπιτα από το φούρνο (απέναντι στο νήπιο). Αφήνω την Ο. και τον παίρνω τηλ. να δω αν όλα ήταν καλά κ τον ρωτάω Πήρες του παιδιού κολατσιό? Κι αρχίζει Όχι ρε γμτ όχι...το ξέχασα!!!!!!!!!

Φτου σουουουουουουοουου.............έτρεχα σαν την τρελή να του πάω την τυρόπιτα και το νεράκι του μέσα στα νεύρα!!!!!!!!!!

Φταίει ο φονιάς μετά!

Αγάπες καλησπέρα! Κιουλτακι να χαιρεσαι τον συζυξ...

Λοιπες σας , φιλώ αλλά δεν εχω χρόνο να σας διαβασω....

Εκλιπαρώ μόνο για τη θετική σας ενέργεια και την προσευχη σας, αυριο πάω για την πρώτη συνεντευξη- εξέταση για τη δουλεια... Αγχος πολύ αλλά ευχομαι να πάνε όλα καλά.....

Σου στέλνω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ την θετική μου ενέργεια!!!!

Την πήρες? όχι ακόμα?

:):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:!::!::!::!::!::!::!::-):smile::-):smile:

Σου ζήτησαν να της την κόψεις; Βασικά θα πρέπει να το κάνετε σε συνεργασία με τον παιδικό όταν κριθεί έτοιμη!

Δεν το επέβαλαν εκείνοι αλλά πρέπει!

Πιάνουν και τα κρύα όπου να 'ναι. Να δω τι θα κάνουμε...Εσύ πως την έκοψες στην Κων/να?:confused:

Καλημέρα :)

Ποιος σου είπε ότι την έκοψα; Από τη στιγμή που το παιδί δεν με 'ειδοποιεί' ΠΡΙΝ τα κάνει ακόμα και με βρακάκι... δεν είναι έτοιμο...

Θα ξαναπροσπαθήσουμε τον Μάρτιο...

Και λέω ότι αν δεν στο ζήτησαν... κακώς αγχώνεσαι... Όταν θα είναι έτοιμη!

Διαφημίσεις

Αγάπες καλησπέρα! Λοιπες σας , φιλώ αλλά δεν εχω χρόνο να σας διαβασω....

όλα καλά θα πάνε! έχεις την αγάπη μου!:)

Καλημέρα!

Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά... Η Ο. είναι λίγο ζόρικη. Κάθε μέρα κλαίει. Με το που φτάνουμε στο σταθμό, πριν καλά καλά μπει μέσα, σπαράζει!

Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά για το ολοήμερο και ξεκινάει την παράλλη εβδομάδα, κανονικά!

Χθες βράδυ είχαμε πάει επίσκεψη στις θείες μου και βλέπω κπ στιγμή τον Παναγιωτάκη να κλαίει και το στόμα του μέσα στα αίματα. Πάγωσα..... Τελικά του έφυγε και άλλο δόντι. Τρόμαξε ο κακόμοιρος και αφού βρήκαμε το δόντι -είχε πέσει κάπου στο πάτωμα- του υποσχέθηκα σήμερα το πρωί να του πάρουμε τυρόπιτα για κολατσιό.

Λέω λοιπόν στον Γ. το πρωί μην ξεχάσεις να πάρεις τυρόπιτα από το φούρνο (απέναντι στο νήπιο). Αφήνω την Ο. και τον παίρνω τηλ. να δω αν όλα ήταν καλά κ τον ρωτάω Πήρες του παιδιού κολατσιό? Κι αρχίζει Όχι ρε γμτ όχι...το ξέχασα!!!!!!!!!

Φτου σουουουουουουοουου.............έτρεχα σαν την τρελή να του πάω την τυρόπιτα και το νεράκι του μέσα στα νεύρα!!!!!!!!!!

Φταίει ο φονιάς μετά!

βγαίνει άλλο δοντάκι ή έσπασε;

όσο για την τυρόπιτα, σιγά ρε φίλε! άνθρωπος είναι ξέχασε! ωχούυυυυυυ!

το λεώ αυτό, καθότι συνήθως εγώ είμαι το χρυσόψαρο στο σπίτι κ ο Σ δε μπρέην!πφ!:rolleyes:

στην όλγα μίλα, μίλα, μίλα κ μίλα με τις δασκάλες της πώς να βοηθήσετε το παιδί!

Καλημέρα :)

Ποιος σου είπε ότι την έκοψα; Από τη στιγμή που το παιδί δεν με 'ειδοποιεί' ΠΡΙΝ τα κάνει ακόμα και με βρακάκι... δεν είναι έτοιμο...

Θα ξαναπροσπαθήσουμε τον Μάρτιο...

Και λέω ότι αν δεν στο ζήτησαν... κακώς αγχώνεσαι... Όταν θα είναι έτοιμη!

μια ερώτηση.

εμένα η Χ τα λέει, όλα κακά τα λέει!

αλλά στο σταθμό... δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό. μια εβδομάδα που πήγε την πρώτη, την περασμένη, μας έλεγαν να την πάρουμε στις 11.

κ εκεί που κάναμε συγχρονισμό στο σπίτι, τώρα το έχω αφήσει κ αυτό.

αφού δεν προχωράνε στο σταθμό. τα αλλάζουν ξαπλωτά σε αλλαξιέρα, σαν να είναι μωρά...

ποιά είναι η γνώμη σου- σας αλλοπρόσαλλες;:confused::(:confused::(

Σεβούλα όσο καλές και να είναι οι δασκάλες/παιδαγωγοί όπως ενδιαφέρεται η κάθε μητέρα για το παιδί της δεν θα το κάνει καμία. Μην περιμένεις παπάδες...

Π.χ. η κα Φλώρα στο νήπιο του Π. καλή, χρυσή και Άγια σε όλα αλλά....μας ξεκαθάρισε στη Συνέλευση ότι κορδόνια ΔΕΝ δένει. Καλά, εγώ πάντοτε έπαιρνα παπούτσια με σκράτς αλλά για σκέψου ένα παιδάκι που φοράει παπούτσια με κορδόνια πρέπει να ξέρει και να τα δένει αλλιώς θα σκουντουφλάει.

Όσο για την τυρόπιτα, εντάξει δεν είμαι υπερβολική. Αλλά πρόσεξε.... ΑΝ ΔΕΝ πήγαινα να του την πάρω θα έμενε νηστικός διότι ο Γ. έφευγε για δουλειά δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβει στο νήπιο πάλι. Εγώ πάλι άλλαξα πορεία και καθυστέρησα 15' στο γραφείο -κάτι που δυστυχώς το συνηθίζω τις τελευταίες μέρες με τα σχολεία!

Κρις έχεις δίκιο.... Τον Ιούνιο του '12 κλείνει τα 3. Αν ξεκινήσουμε Μάρτη θα τα έχουμε καταφέρει και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι έτοιμες μέχρι τότε.

Ο Παναγιώτης αλλάζει δόντια, δεν του έσπασε κανένα. Βέβαια παρατήρησα ότι φυτρώνουν στραβά!!!! Θα 'χουμε θέματα με ορθοδοντικούς, το βλέπω!

Καλημέρα κορίτσια!

stin@ περιμένουμε τα καλά νέα :)

μια ερώτηση.

εμένα η Χ τα λέει, όλα κακά τα λέει!

αλλά στο σταθμό... δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό. μια εβδομάδα που πήγε την πρώτη, την περασμένη, μας έλεγαν να την πάρουμε στις 11.

κ εκεί που κάναμε συγχρονισμό στο σπίτι, τώρα το έχω αφήσει κ αυτό.

αφού δεν προχωράνε στο σταθμό. τα αλλάζουν ξαπλωτά σε αλλαξιέρα, σαν να είναι μωρά...

ποιά είναι η γνώμη σου- σας αλλοπρόσαλλες;:confused::(:confused::(

ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ αυτό Σέβη μου ! Παιδί που περπατάει, δεν το αλλάζεις ξαπλωτό!!!! Είναι πισωγύρισμα :mad:

Το θέμα της εγκράτειας είναι θέμα ελέγχου μυών και έρχεται με την εξέλιξη της λεπτής κινητικότητας. Κατά τη γνώμη μου (και από την εμπειρία μου με τον Ευριπίδη) δεν χρειάζεται εκπαίδευση. Όταν είναι έτοιμο το παιδί θα πάει μόνο του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να του δείξεις πως χρησιμοποιούμε την τουαλέτα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σεβούλα όσο καλές και να είναι οι δασκάλες/παιδαγωγοί όπως ενδιαφέρεται η κάθε μητέρα για το παιδί της δεν θα το κάνει καμία. Μην περιμένεις παπάδες...

Π.χ. η κα Φλώρα στο νήπιο του Π. καλή, χρυσή και Άγια σε όλα αλλά....μας ξεκαθάρισε στη Συνέλευση ότι κορδόνια ΔΕΝ δένει. Καλά, εγώ πάντοτε έπαιρνα παπούτσια με σκράτς αλλά για σκέψου ένα παιδάκι που φοράει παπούτσια με κορδόνια πρέπει να ξέρει και να τα δένει αλλιώς θα σκουντουφλάει.

Όσο για την τυρόπιτα, εντάξει δεν είμαι υπερβολική. Αλλά πρόσεξε.... ΑΝ ΔΕΝ πήγαινα να του την πάρω θα έμενε νηστικός διότι ο Γ. έφευγε για δουλειά δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβει στο νήπιο πάλι. Εγώ πάλι άλλαξα πορεία και καθυστέρησα 15' στο γραφείο -κάτι που δυστυχώς το συνηθίζω τις τελευταίες μέρες με τα σχολεία!

Ο Παναγιώτης αλλάζει δόντια, δεν του έσπασε κανένα. Βέβαια παρατήρησα ότι φυτρώνουν στραβά!!!! Θα 'χουμε θέματα με ορθοδοντικούς, το βλέπω!

εγώ δηλαδή να συγχρονίζομαι μαζί της με λεκάνη ειδική στην τουαλέτα κ εκεί να πισωγυρίζει το παιδί;

να ξεκινήσω με βρακάκι; κ εκεί με πάμπερ; κρίμα! κ το παιδί που θα φάει μπέρδεμα κ ο κόπος μου, αφού δεν θα υπάρχει συνέχεια...:confused::(

Καλημέρα κορίτσια!

ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ αυτό Σέβη μου ! Παιδί που περπατάει, δεν το αλλάζεις ξαπλωτό!!!! Είναι πισωγύρισμα :mad:

Το θέμα της εγκράτειας είναι θέμα ελέγχου μυών και έρχεται με την εξέλιξη της λεπτής κινητικότητας. Κατά τη γνώμη μου (και από την εμπειρία μου με τον Ευριπίδη) δεν χρειάζεται εκπαίδευση. Όταν είναι έτοιμο το παιδί θα πάει μόνο του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να του δείξεις πως χρησιμοποιούμε την τουαλέτα.

Φιλάκια σε όλες :D

κ εγώ την ξαπλώνω στο κρεβάτι για να της μαζέψω τα ρούχα κ να την πλύνω στην μπανιέρα. κ στα τσίσα κ στα κακά. μωρομάντηλα δεν χρησιμοποιώ σπίτι.

όμως με το γιογιό είχε παλιά εξοικείωση κ πλέον με τη λεκάνη, με πρόσθετο παιδικό κάθισμα.

σκέφτομαι να της πάρω σκαμπουδάκι-σκαλοπατάκι για να ανεβαίνει στη λεκάνη. βέβαια μόνη της να κατεβάσει πάμπερ δεν το έχει κάνει, δεν της έχω δείξει...

οι δασκάλες λένε να μην δοκιμάσω τώρα με βρακάκι, γιατί προηγείται η προσαρμογή.

αφού μου λένε όμως ότι το παιδί είναι συνεργάσιμο, χαρούμενο, αφού τα λέει τα κακά, αφού έχει εξοικειωθεί με την ιδέα...

πώς να τους το πω, χωρίς να φανώ η στρίγγλα;;):(:confused:

θα γίνω καλά γιατρέ μου;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...