Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπωσδήποτε μεταξάκι... στη χειρότερη να τους πας καθισματάκι / γιογιο ατομικό... εμείς που το συζητήσαμε έτσι θα ξεκινήσουμε και όταν πια θα έχει μάθει να τα λέει θα κατέβει εντελώς στις κάτω αίθουσες!

Σίγουρα υπάρχει μπάνιο με τουαλέτα στον όροφό τους... που σιχτιρ τα αλλάζουν/πλένουν αλλιώς;

Ναι ΟΚ μίλησα χθες με την δασκάλα του και μου είπε να τον στέλνω με βρακάκι και θα τον πηγαίνει εκείνη τουαλέτα ανά μισάωρο... για να δούμε τί θα κάνει -εκεί-...

γειααααααα!!!!!!!

σκατα κι αποσκατα... τσακωθηκα με το κων.... και ΔΕ γουσταρω να μαλωνω με το παιδι.... τρωμε κατι κολληματα κι οι δυο κ μετα επιμενουμε κιολας.... σκατα.... σκατα.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

κι εκει που με κανει χωμα ειναι που ερχεται να με παρηγορησει που κλαιω μετα.... με αγκαλιαζει, με φιλαει κι εγω η μβλαμενη τον μαλωσα....

σκατα.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

...............

Έλα Μπουνίτσα,

Να κάνουμε παρέα βρε !!! Κι εγώ μια από τα ίδια όμως πρωί-πρωί με το καλημέρα σας !!! Αχ αυτός ο γιος μου... όσο τον λατρεύω άλλο τόσο μαλώνουμε σαν το σκύλο με την γάτα επειδή κλειδώνει ο εγκέφαλός του και δεν εννοεί να συνεργαστεί.... :-(

Καλημέρα σας είπα ???? Τσου...

Καλημέρα λοιπόν και Χρόνια Πολλά για την ημέρα !

Καλτάκι, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου (και από εδώ) !!

Καλημέρα :)

Γιορτάζει το Χάρλοου σήμερα; Αν ναι... ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ :D

καλά... μιλάμε είμαι εντελώς στον κόσμο μου...!!

αερικό, τι διάγνωση είναι αυτή?? πότε θ' αρχίσεις θεραπείες???

ΕπικονδυλίτιΔΕΣ και στους δύο αγκώνες. Βεβαρημένη πλάτη εξαιτίας αυτών... Έχω αρχίσει βελονισμό στο ΚΑΤ και σήμερα θα πάω ΙΚΑ να γράψουν φυσιοθεραπείες....

Koρίτσια καλημέρα και ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση....

Έχω ευχάριστα νέα...

ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΒΡΕΘΗΚΕ σε ερημική τοποθεσία λίγο έξω από τη Θεσ/νίκη...

Μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές που στη φάση που ήμαστε δεν υπολογίζουμε καν ( αν σκεφτείς τα χειρότερα)...και λίγο πετρέλαιο που κατάφεραν να κλέψουν.

Τα φορτηγά με μίζα 10000  περνάνε βουλγαρία ή κομματιάζονται σε ειδικους χώρους και μοσχοπουλούν τα ανταλλακτικά....

Η μεγάλη τύχη ήταν ότι είχε πατήσει ο σύζηγος ένα κουμπί κρυφό και δεν ανέβαζε στροφές με αποτέλεσμα να μην πάει πάνω από 20χλμ την ώρα...

Σε περίπτωση που δεν το βρίσκαμε απλά το καταστραφόμασταν οικονομικά διότι μόνο τα πάγια έξοδα είναι κοντά στα 1000?/μήνα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα λοιπόν και Χρόνια Πολλά για την ημέρα !

Καλτάκι, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου (και από εδώ) !!

Ειρήνη, να χαίρεσαι τον άντρα σου, πολύχρονος!

αερικό, περαστικά!

ευχαριστούμε..χρωστάμε κερασμα εννοειται!

Καλή μέρα και καλή σχολική χρονιά.Εγώ είμαι χάλια μας κλεψαμε το φορτηγό δηλ όλη τη ζωή και στην ουσία ότι έχουμε αποκτήσει με πολύ κόπο και θυσίες.

Πολύ πολύ λυπάμαι... Εύχομαι να βρεθεί.

Ασφάλεια σας καλύπτει? Και για καλό ποσό ή τρίχες?:-(

Ουπσ, μαζί γράφαμε. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:-P

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

είναι πολύ δύσκολο να είσαι μάνα... εργαζόμενη... το καθένα ξεχωριστά και τα δύο μαζί...

καλά, για σύζυγος δεν το συζητώ - είναι δύσκολο αυτό καθ' αυτό...:roll:

αερικό μου, καλό κουράγιο και καλές θεραπείες!

ντάλια, μπράβο! ήρθε η καρδιά σας στη θέση της, ε?

μάρκο, έχεις δοκιμάσει βρακάκια λίμπερο?

κιουλτάκι, να χαίρεσαι τον άντρα σου!

έντιτ : χάρλοου / ελλ, είναι καλά??

Τα λιμπερο τα εχχω απορριψει γιατι οταν ηταν νεογεννητο του τα φορουσα και βρεχοταν καθε βραδυ και τα κοψαμε ισως επειδη ηταν ελλειποβαρες μωρο δεν του καναν παροτι ηταν το μικροτερο νουμερο.

Θα του τα βαζω την ημερα μονο και νυχτα θα βαζω τα κανονικα μαλλον.

Αγάπες καλησπέρα! Κιουλτακι να χαιρεσαι τον συζυξ...

Λοιπες σας , φιλώ αλλά δεν εχω χρόνο να σας διαβασω....

Εκλιπαρώ μόνο για τη θετική σας ενέργεια και την προσευχη σας, αυριο πάω για την πρώτη συνεντευξη- εξέταση για τη δουλεια... Αγχος πολύ αλλά ευχομαι να πάνε όλα καλά.....

Φιλάκια, θα τα πούμε αυριο.......

είναι πολύ δύσκολο να είσαι μάνα... εργαζόμενη... το καθένα ξεχωριστά και τα δύο μαζί...

καλά, για σύζυγος δεν το συζητώ - είναι δύσκολο αυτό καθ' αυτό...:roll:

καλα γιατι το λες αυτο;;;;; δυσκολο;; ποιο δυσκολο;;; που το δυσκολο;;;;

Τα λιμπερο τα εχχω απορριψει γιατι οταν ηταν νεογεννητο του τα φορουσα και βρεχοταν καθε βραδυ και τα κοψαμε ισως επειδη ηταν ελλειποβαρες μωρο δεν του καναν παροτι ηταν το μικροτερο νουμερο.

για τον ιδιο λογο ειχαμε απορριψει τα παμπερς εμεις.... μαλλον εχει να κανει με τη καθε περιπτωση....

Νταλια ευχαριστα νεα!!! μπραβο!!!

Κιουλτ χρονια πολλα!!!!!!! να τον χαιρεσαι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...