Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή χρονιά σε όλα τα μαθητούδια :)

Νίτσα πολύ ωραία ακούγονται τα νέα σας :D

... εχω ενα θεματακι με τα παμπερς βρακακια που ανεβοκατεβαινουν....

Τα easy-up λες; ούτε και εγώ τα θεωρώ βολικά. Δοκίμασε τα αντίστοιχα της babylino, τα οποία είναι διαφορετικά για αγόρια και κορίτσια. Αυτά έπαιρνα μέχρι να κόψει τις πάνες ο Ευριπίδης.

Καλή μέρα και καλή σχολική χρονιά.Εγώ είμαι χάλια μας κλεψαμε το φορτηγό δηλ όλη τη ζωή και στην ουσία ότι έχουμε αποκτήσει με πολύ κόπο και θυσίες.

:-(:-( Δεν το πιστεύω... λυπάμαι πολύ :-(:-(

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιτσάκι να το ξέρεις... αυτοί οι σταθμοί που λειτουργούν από τ φιλότιμο των υπαλλήλων είναι οι καλύτεροι ;)

Σου ζήτησαν να της την κόψεις; Βασικά θα πρέπει να το κάνετε σε συνεργασία με τον παιδικό όταν κριθεί έτοιμη!

Σου ζήτησαν να της την κόψεις; Βασικά θα πρέπει να το κάνετε σε συνεργασία με τον παιδικό όταν κριθεί έτοιμη!

Τώρα που ανέφερες την μαγική λέξη "συνεργασία" έχω μια απορία και σας παρακαλώ τα φώτα σας:

ο Ν όταν είναι σπίτι φοράει βρακάκι κανονικά και πηγαίνει στην τουαλέτα μόνος του για τσίσα/κακά. ΟΚ, χρειάζεται οπωσδήποτε βοήθεια στο ντύσου-γδύσου (κατανοητό).... ΑΛΛΑ μια μέρα που τον έστειλα σταθμό με βρακάκι (τώρα τον Ιούλιο προς τα τέλη δλδ), έγινε χάλια, λερώθηκε κλπ κλπ μου είχε πει τότε η δασκάλα του ότι είναι κάτω οι τουαλέτες και πως θα πρέπει να τους το λέει, πράγμα που το ξεχνάμε προς το παρόν...

Κι εγώ κάθομαι και σκέφτομαι.... Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό ??? Δεν όφειλαν να συνεργαστούν και να τον πηγαίνουν στην τουαλέτα από μόνες τους ??? Δεν μπερδεύεται χειρότερα το παιδί έτσι μισή μέρα με πάνα και μισή χωρίς ????? Αφού όμως στο σπίτι πηγαίνει μόνος του....

Τί να κάνω ???? Να το συζητήσω το απόγευμα με την υπέυθυνη μήπως και το ξαναδούν το θέμα ????:-(

Διαφημίσεις

Οπωσδήποτε μεταξάκι... στη χειρότερη να τους πας καθισματάκι / γιογιο ατομικό... εμείς που το συζητήσαμε έτσι θα ξεκινήσουμε και όταν πια θα έχει μάθει να τα λέει θα κατέβει εντελώς στις κάτω αίθουσες!

Σίγουρα υπάρχει μπάνιο με τουαλέτα στον όροφό τους... που σιχτιρ τα αλλάζουν/πλένουν αλλιώς;

σεβούλα περαστικά στη μικρούλα...

ευχαριστώ φούμπι μου!

βρε εδώ δεν μπορώ να πάρω εγώ τον μικρό...βαριούνται πολύ ευκολα ακόμα... κάνω υπομονή γιατί πολύ μου έλειψε το σινεμά...

κι εμένα μου έλλειψε!

κι εγώ σήμερα ξεκίνησα τα σεμινάρια...ξεπατώθηκα...και ο μικρός μου είπε "στεναχωρέθηκα πολύ που έλειπες"....σνιφ...

ωωωωωωωω:(

καλησπέρα κορασίδες!

καλό σας βράδυ!!

γειά σου ζωπυρούλα.

Καλημερα Ιωαννη και κοριτσια, εχω ενα θεματακι με τα παμπερς βρακακια που ανεβοκατεβαινουν.

Πριν κανενα 9μηνο τα ειχα δοκιμασει στον Μαριο αλλα περπαταγε με ανοιχτα τα ποδια καπως το παιδι οταν του τα φορουσα και δεν τα ξαναεβαλα υπεθεσα επειδη ηταν πολυ αδυνατος δεν τον βολευαν. Χθες ξαναδοκιμασα και αφου καταφερα να τον πεισω οτι ειναι ωραια και μπορει να τα ανεβοκατεβαζει μονος του και με χιλια ζορια τα δεχτηκε γιατι ηθελε τα αλλα που εχει συνηθισει σημερα το πρωι το παιδι ηταν μουσκεμα απο τα τσισα και δεν τον ειχα παρει χαμπαρι.

Και λεω φταιει που ειναι αδυνατα τα ποδαρακια του τι φταιει και του φυγαν??Εσεις φορατε τετοια τα εχετε βολευτει??? Σωστο νουμερο φοραει αλλα πνιγηκε στα τσισα.

Θελω να τα συνηθισει μπας και καταφερουμε ποτε να παει μονος του τουαλετα ανεβοκατεβαζοντας τα μπας και δει πιο θετικα το θεμα τουαλετα.

εγώ τις βάζω ήζυ άπ. στον σταθμό βέβαια μου ζήτησαν τα απλά.

μια χαρά είναι τα ήζυ άπ. δεν μου λερώθηκε ποτέ. μήπως να του δείξεις τα σχεδιάκια που έχει πάνω; τον μπομπ τον μάστορα;

κάποιο βιβλίο που θα εξηγεί τα της τουαλετας; αν δεν είναι έτοιμο το παιδί, ό,τι κ να κάνεις μάταιο.

όταν θα είναι έτοιμος, θα τα κάνει όλα μόνος του, θα σου το δείξει.

Καλή μέρα και καλή σχολική χρονιά.Εγώ είμαι χάλια μας κλεψαμε το φορτηγό δηλ όλη τη ζωή και στην ουσία ότι έχουμε αποκτήσει με πολύ κόπο και θυσίες.

επίσης.

αμάν ρε κορίτσι! λυπάμαι.

Καλημέρααααααααα!

Καθυστερημένα....

Σεβούλα περαστικά στο κορίτσι μας. Πως είναι σήμερα?

είναι καλύτερα, χωρίς μυξούλες. κοιμήθηκε καλύτερα.

όταν την αλλάζω λέει μόνη της "έμοιτη", αντί για έτοιμη!

χθες μιλούσα στο τηλέφωνο κ από δίπλα είχα το παπαγαλάκι μου. σε κάποια στιγμή είπα αποκλείεται κ από πίσω η Χ "αποτείτεται, αποτείτεται"...κοκ:rolleyes:

Είμαι πολύ συγκινημένη κυρίως με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!!!!!!!!! Επίσης, μας είπε ότι θεωρεί τη συνεργασία το Α & το Ω στη δουλειά της και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία!!!!!!!!!!!

αγχώθηκα με τα των εγκαταστάσεων.

αλλά χάρηκα πάρα πολύ με την ποιότητα της κας Φλώρας! υπέροχος άνθρωπος! είστε τυχεροί. τέτοιοι άνθρωποι σε κάνουν να θέλεις να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα!

Τώρα που ανέφερες την μαγική λέξη "συνεργασία" έχω μια απορία και σας παρακαλώ τα φώτα σας:

Να το συζητήσω το απόγευμα με την υπέυθυνη μήπως και το ξαναδούν το θέμα ????:-(

φυσικά να της μιλήσεις. κρίμα το παιδί να πάει πίσω!

καλησπέρα σε όλες! χαίρομαι που - σε γενικές γραμμές - είστε καλά!:D

για οσες εχετε παιδιά αυτής της ηλικιας!

http://www.yeskid.gr/kosmos-paidioy/ekpaideysi-psyxagogia/paidiko-moyseio-mia-imera-stin-agora

τελειο!!!!!!!!!

ευχαριστούμε κιουλτάκι! γενικά το παιδικό μουσείο κάνει καλή δουλειά!

χάρλοου που είσαι? πως πάνε τα πράγματα με το σχολείο??:confused:

νιτσάκι, υπέροχα τα νέα σου!!

.............

Χθες πέρασα 3ώρες γεμάτες στο νήπιο του Π. -στη συνέλευση. Οι εγκαταστάσεις είναι τραγικές, βέβαια είδαμε και στο άλλο που δεν είχαν θέμα αλλά τελοσπάντων! ................

Είμαι πολύ συγκινημένη κυρίως με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!!!!!!!!! Επίσης, μας είπε ότι θεωρεί τη συνεργασία το Α & το Ω στη δουλειά της και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία!!!!!!!!!!!

Κράτησα μόνο αυτά από όσα έγραψες επειδή ήταν μεγάλο το ποστ σου ... πραγματικά, η νηπιαγωγός φαίνεται να είναι προικισμένη/χαρισματική, πώς να το πω !

Μπράβο Νίτσα ! Όλα καλά θα πάνε και να δεις πόσο πολύ θα εξελίσσεται μέρα με την ημέρα ο μικρούλης σου !!!

Διαφημίσεις

καλά... μιλάμε είμαι εντελώς στον κόσμο μου...!!

αερικό, τι διάγνωση είναι αυτή?? πότε θ' αρχίσεις θεραπείες???

ντάλια, τι διαβάζουν τα μάτια μου?? πως έγινε αυτό?? τώρα τι γίνεται????

καλά... μιλάμε είμαι εντελώς στον κόσμο μου...!!

αερικό, τι διάγνωση είναι αυτή?? πότε θ' αρχίσεις θεραπείες???

ντάλια, τι διαβάζουν τα μάτια μου?? πως έγινε αυτό?? τώρα τι γίνεται????

το αυτο

γειααααααα!!!!!!!

σκατα κι αποσκατα... τσακωθηκα με το κων.... και ΔΕ γουσταρω να μαλωνω με το παιδι.... τρωμε κατι κολληματα κι οι δυο κ μετα επιμενουμε κιολας.... σκατα.... σκατα.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

κι εκει που με κανει χωμα ειναι που ερχεται να με παρηγορησει που κλαιω μετα.... με αγκαλιαζει, με φιλαει κι εγω η μβλαμενη τον μαλωσα....

σκατα.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ειρηνη εμεις περυσι βαζαμε πανα βρακακι αλλα του φευγανε του κων.... φετος που ξανα βαλαμε δεν ειχαμε προβλημα... αλλα φετος δε του το χω βαλει στον υπνο.... ;)

εμεις για την εκπαιδευση ειχαμε κ σχετικο βιβλιο "πως να κοψετε τη πανα" αλλα με τη πνευμονια σταματησαμε τη προσπαθεια κ τωρα θα ξεκινησουμε παλι...

παντως εμενα προσωπικα πιο πιθανο μου φαινεται να τη κοψουν μαζι του χρονου κ τα δυο παρα ο Κων φετος....

ωχ Νταλια... ασχημα τα νεα σου.... :-(:-(:-(

Νιτσα καλη αρχη!!! ελπιζω ολα να πανε καλα!!!:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...