Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μια οταν ηταν η Μαρια 14 μηνων που την καναμε για Λαγονησι και αλλη μια οταν ηταν 23 μηνων που την καναμε απο Λαγονησι για Αγιο Δημητριο.... Ε! Δεν το ξανακανω αυτο το πραγμα που να μου δωσουν 1 δις επιχορηγηση................... Και το παιδι τα ειδε ολα, και εγω μαρτυρησα την ωρα και τη στιγμη.......

ο Κων ηταν 5 μηνων οταν απο Αθηνα ηρθαμε Σπαρτη.... ευτυχως ηταν καλο μωρο κ τον ειχα κ κοιμοτανε στο καροτσι κατω απο ενα δεντρο....

ρε φιλεναδα αμα σου σκασουν το δις επιχορηγηση δωστο σε μενα κ σου μετακομιζω εγω ρε..... μη παει χαμενο....

Καλη αρχη ρε σε οσους ξεκινησατε σχολειο!!!!!!!!!!!!!!!

απο τωρα σκεφτομαι οταν θα φτασει η ωρα μας..... με πιανει η ψυχη μου.....

Αερικο!!!!!!!! παντα γεροι, ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι!!!!!!! τα καλυτερα!!!!!!!!!!

Μαρκοπολο να τον χαιρεσαι ρε!!!!!!!!! δε πειραζει που ειστε χωρια.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλάρωσε :) δες και αυτό ;)

http://www.eimaimama.gr/2011/09/genpets.html

:D

Επειδη πολλα γεγονοτα παραειναι τυχαια για να τα πιστεψουμε αλλα και γιατι οπως ελεγαν οι παπουδες μας οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...ριξτε μια ματια σε αυτο και βγαλτε τα συμπερασματα σας......

http://www.haarp.alaska.edu/

http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

και αν αναρωτιεστε τι μπορει να κανει στην πραξη η κατασκευη αυτη περα απο το ερευνητικο βιτρινα σταδιο,δεςτε και αυτα που εξηγουν καποια πραγματα....

http://filologos10.wordpress.com/2011/03/15/o-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CF%80%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-haarp/

7NuQrV3SR-c

uaSkmX93Lj8&feature=related

1u8I1MaaSE0&feature=related

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Καλημερα Ιωαννη και κοριτσια, εχω ενα θεματακι με τα παμπερς βρακακια που ανεβοκατεβαινουν.

Πριν κανενα 9μηνο τα ειχα δοκιμασει στον Μαριο αλλα περπαταγε με ανοιχτα τα ποδια καπως το παιδι οταν του τα φορουσα και δεν τα ξαναεβαλα υπεθεσα επειδη ηταν πολυ αδυνατος δεν τον βολευαν. Χθες ξαναδοκιμασα και αφου καταφερα να τον πεισω οτι ειναι ωραια και μπορει να τα ανεβοκατεβαζει μονος του και με χιλια ζορια τα δεχτηκε γιατι ηθελε τα αλλα που εχει συνηθισει σημερα το πρωι το παιδι ηταν μουσκεμα απο τα τσισα και δεν τον ειχα παρει χαμπαρι.

Και λεω φταιει που ειναι αδυνατα τα ποδαρακια του τι φταιει και του φυγαν??Εσεις φορατε τετοια τα εχετε βολευτει??? Σωστο νουμερο φοραει αλλα πνιγηκε στα τσισα.

Θελω να τα συνηθισει μπας και καταφερουμε ποτε να παει μονος του τουαλετα ανεβοκατεβαζοντας τα μπας και δει πιο θετικα το θεμα τουαλετα.

Ειρήνη μου,

Προσωπικά εγώ ποτέ δεν τα βολεύτηκα τα συγκεκριμένα... έτσι για αλλαγή είχα πάρει κάτι εκπαιδευτικά βρακάκια αρκετά απορροφητικά όμως από το motherc.... που ούτε αυτά έκαναν δουλειά* και τελικά κατέληξα στο να του φορέσω κανονικά βρακάκι (με αυτοκινητάκια βεβαίως βεβαίως) και τον πήγαινα πολύ συχνά τουαλέτα....

Τώρα πλέον ο Ν είναι στην φάση που πάει μόνος του στο γιο-γιο...

*αυτά τα βρακάκια τα βάζω της μικρής πλέον που ζηλεύει και καλά να φοράει κι εκείνη τα ίδια....

Διαφημίσεις

Με τα κανονικα βρακακια αποτυχαμε εντελως δεν θελει με τιποτα να τα φοραει χωρις παμπερς αρνειται πεισματικα να βαλει βρακακι εγω το βαζω αυτος το βγαζει μονο μζι με παμπερς το δεχεται.

Δοκίμασε τότε να πάρεις μια τριάδα από αυτά το εκπ/κά βρακάκια που σου λέω μήπως και του αρέσει επειδή μοιάζει στο σχήμα με κανονικό εσώρουχο αλλά είναι πιο αφρώδες σαν πάνα...

Καλή μέρα και καλή σχολική χρονιά.Εγώ είμαι χάλια μας κλεψαμε το φορτηγό δηλ όλη τη ζωή και στην ουσία ότι έχουμε αποκτήσει με πολύ κόπο και θυσίες.

Καλή Χρονιά....

Ουπς... that's bad news....:-(

Καλημέρα :) Ξύπνια από τις 6.00 και κακοκοιμισμένη αφού το καμάρι μου σήμερα αποφάσισε να κάνει πισωγύρισμα στον ύπνο... Ανέλαβε ο μπαμπάς αλλά αυτό θα εχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε δύο πτώματα το απόγευμα :(

Dalia εύχομαι να το βρείτε!!! Είναι τρισάθλιο συναίσθημα να σε κλέβουν πόσο μάλλον όταν σου κλέβουν τη δυνατότητα να βγάζεις το ψωμί σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!

Καθυστερημένα....

Μαρκοπουλάκη να χαίρεσαι τον Κ.!!!!!!!!!

Σεβούλα περαστικά στο κορίτσι μας. Πως είναι σήμερα?

Ζούπυ Καλή Αρχή.. ποιά ταινία είδατε? (τα στρουμφάκια υποθέτω..)

Ακολουθεί σεντόνι............

Χθες πέρασα 3ώρες γεμάτες στο νήπιο του Π. -στη συνέλευση. Οι εγκαταστάσεις είναι τραγικές, βέβαια είδαμε και στο άλλο που δεν είχαν θέμα αλλά τελοσπάντων! Ο χώρος είναι πολύ μικρός οπότε κουκλοθέατρο/μπακάλικο κλπ είναι πολυτέλειες. Λυώμενες κατασκευές διότι το κανονικό κτίριο έχει ΑΚΟΜΗ ρωγμές από το σεισμό του 1999 και ενώ ο Δήμος της είπε να το χρησιμοποιεί εκείνη δεν το διακινδυνεύει (αλοίμονο....για τα παιδιά μας πρόκειται και ειδικά στην περιοχή μας που θεωρείται σεισμογενής ζώνη!). Τα μπουφάν, το χειμώνα, δεν τα κρατάνε επειδή δεν υπάρχει χώρος οπότε οι γονείς τα παίρνουν και τα ξαναφέρνουν στην αποχώρηση. Οι τουαλέτες είναι σε άλλη λυώμενη κατασκευή στην αυλή του νηπίου. Γενικά, όπως καταλαβαίνετε τα θέματα είναι πολλά συν ότι το κονδύλι που διαθέτει ο δήμος είναι 300ε τα οποία δεν επαρκούν για το πρόγραμμα.

Μας μίλησε για το πρόγραμμα όλης της χρονιάς, τις εκδρομές που θα κάνουν και γενικά είναι άνθρωπος με πολυετή πείρα και αγάπη για το παιδί. Επειδή ο χώρος όπως σας είπα είναι μικρός φροντίζει από τις 08.30-12.30 που έχει τα παιδιά να τα απασχολεί συνεχώς και να τα "διδάσκει". Κερδίζει τα παιδιά αλλά φροντίζει ταυτόχρονα να τα έχει και πειθαρχημένα. Πάρτε μία γεύση....

1. Θα μάθουν για τη μεσογειακή διατροφή και την αθρώπινη υγεία/σώμα. Πέρυσι είχε παιδάκια που θέλανε οι μαμάδες τους να τα πάνε στα Goody's κι εκείνα αρνούνταν αφού η κα Φλώρα είπε ότι το φαγητό αυτό δεν είναι κανονικό και θα βγάλουμε σκουληκάκια.

2. Τα μαθαίνει τρόπους. Να είναι ευγενικά το ένα με το άλλο, να χαιρετάνε πάντα (καλημέρα-καλησπέρα). Μάλιστα το πρωί έπαθε πλάκα όταν ο Παναγιωτάκης της είπε Γειά σας (στον πληθυντικό). Μου λέει είναι απίστευτο το ότι μιλάει στον πληθυντικό. Επίσης τα μαθαίνει να είναι δεκτικά/δοτικά. Το ευχαριστώ-παρακαλώ κλπ κλπ.

3. Τους λέει ότι στο χώρο του σχολείου εγώ είμαι η "μαμά" σας. Ότι θέλουνε θα της το λένε/ζητάνε χωρίς δισταγμό. Το τι ζωγραφιά, το τι λουλουδικό είχε και το τι κάρτες πάνω στους τοίχους δε λέγεται. Κα Φλώρα σ' αγαπώ, είσαι η καλύτερη δασκάλα του κόσμου κλπ κλπ κλπ.

4. Μπροστά από το νήπιο κάθε Τρ. έχει λαϊκή. Κανονίζει με τις μαμάδες του συμβουλίου (τις ορίσαμε χθες) και πηγαίνουν με τα παιδάκια να ψωνίσουν φρούτα. Τα μαθαίνει πως γίνονται οι συναλλαγές πληρώνω-παίρνω ρέστα. Επίσης, φρούτα τα οποία δεν γνωρίζουν π.χ. ακτινίδιο-γκρέιπ φρουτ.

5. Θα κάνουνε κατασκευές με όσπρια για να τα μάθουνε. Ας πούμε πολλά παιδάκια πέρα από τα φασόλια και τις φακές δεν γνωρίζουν κάτι άλλο.

6. Θα πάνε στο Πλανητάριο. Θα τους δείξει το ηλιακό σύστημα.

7. Θα πάνε στον Τρύγο όπου θα τους επιτραπεί να τρυγίσουν/πατήσουν σταφύλια και θα φτιάξουν μουστοκούλουρα.

8. Θα πάνε θέατρο.

9. Φυσικά τους "περνάει" με τρόπο ότι τα κρουασάν, σοκολάτες, πουράκια κλπ. είναι βλαβερά. Πολλά παιδάκια πέρυσι τα κόψανε από μόνα τους επειδή "τους το είπε η κα Φλώρα".

10. Μέχρι να λήξει η σχολική χρονιά όλα τα παιδάκια θα γνωρίζουν πως να γράφουν το όνομα τους και να συλλαβίζουν και τελευταίο και σημαντικότερο....

11. Έρχεται εθελοντικά παιδίατρος/οδοντίατρος 1φορά τα Χριστούγεννα και 1στο τέλος της χρονιάς για έλεγχο.

Φυσικά για αυτά και πολλά άλλα δεν υπάρχει budget. Όπως επίσης ούτε καν για χαρτιά υγείας απορρυπαντικά. Μας ζήτησε 80ε για γραφική ύλη (χαρτί, μαρκαδόροι, toner, μελάνια κλπ κλπ) και απορρυπαντικά, χαρτι, κρεμοσάπουνα, μαντηλάκια θα φροντίσουν οι κες του Συμβουλίου να τα καταγράψουν και να ψωνίσουμε όλοι από κάτι. Εξυπακούεται πως ότι αφορά εκδρομές, στολές, γιορτούλες (που είναι πολλές) είναι εξτρα. Δεν με πειράζει καθόλου!!!

Είμαι πολύ συγκινημένη κυρίως με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!!!!!!!!! Επίσης, μας είπε ότι θεωρεί τη συνεργασία το Α & το Ω στη δουλειά της και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία!!!!!!!!!!!

Καλή μέρα και καλή σχολική χρονιά.Εγώ είμαι χάλια μας κλεψαμε το φορτηγό δηλ όλη τη ζωή και στην ουσία ότι έχουμε αποκτήσει με πολύ κόπο και θυσίες.

Τι λες ρε κορίτσι μου????????:confused::confused::confused::-(:sad::-(:sad:

Τι να πω......... δεν έχω λόγια.......

τι να πω..ασφάλεια..κατι που να σας καλυπτει υπάρχει???????????

Καλημέρααααααααα!

Χθες πέρασα 3ώρες γεμάτες στο νήπιο του Π. -στη συνέλευση. Οι εγκαταστάσεις είναι τραγικές, βέβαια είδαμε και στο άλλο που δεν είχαν θέμα αλλά τελοσπάντων! Ο χώρος είναι πολύ μικρός οπότε κουκλοθέατρο/μπακάλικο κλπ είναι πολυτέλειες. Λυώμενες κατασκευές διότι το κανονικό κτίριο έχει ΑΚΟΜΗ ρωγμές από το σεισμό του 1999 και ενώ ο Δήμος της είπε να το χρησιμοποιεί εκείνη δεν το διακινδυνεύει (αλοίμονο....για τα παιδιά μας πρόκειται και ειδικά στην περιοχή μας που θεωρείται σεισμογενής ζώνη!). Τα μπουφάν, το χειμώνα, δεν τα κρατάνε επειδή δεν υπάρχει χώρος οπότε οι γονείς τα παίρνουν και τα ξαναφέρνουν στην αποχώρηση. Οι τουαλέτες είναι σε άλλη λυώμενη κατασκευή στην αυλή του νηπίου. Γενικά, όπως καταλαβαίνετε τα θέματα είναι πολλά συν ότι το κονδύλι που διαθέτει ο δήμος είναι 300ε τα οποία δεν επαρκούν για το πρόγραμμα.

Μας μίλησε για το πρόγραμμα όλης της χρονιάς, τις εκδρομές που θα κάνουν και γενικά είναι άνθρωπος με πολυετή πείρα και αγάπη για το παιδί. Επειδή ο χώρος όπως σας είπα είναι μικρός φροντίζει από τις 08.30-12.30 που έχει τα παιδιά να τα απασχολεί συνεχώς και να τα "διδάσκει". Κερδίζει τα παιδιά αλλά φροντίζει ταυτόχρονα να τα έχει και πειθαρχημένα.

μπραβο νιτσακι καλή αρχή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...