Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κοριτσάκι χωρίς να θέλω να σε αγχώσω θα σου πω κάποια πράγματα γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία μ'αυτό το θέμα...

...

δεν σημαίνει πως όλες οι περιπτώσεις είναι σαν την δική μας αλλά επειδή περάσαμε πολλά θέλω μόνο να σου πω να είσαι λίγό υποψιασμένη μ'αυτό το θέμα...

Ούτε με αγχώνεις ούτε παρεξηγούμαι. Μην ανησυχείς, μίλα ελεύθερα :D Καταλαβαίνω την ευαισθησία σου για το θέμα.

Η Ιφιγένεια μέχρι και τώρα θηλάζει αποκλειστικά. Όταν ήταν 2-3 μηνών ξεκίνησε να κάνει εμετούς, αλλά βάρος έπερνε κανονικά και με το παραπάνω, οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Λίγο αργότερα έκανε και πράσινα κακά. Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ίωση, υπερπαραγωγή (δική μου) ή αλλεργία. Αυτό δεν κράτησε πολύ, αλλά λίγες μέρες αργότερα είδα αίμα στα κακά της (σαν κόκκινες τριχούλες). Ξανά ρωτάω τον παιδίατρο και μου λέει μάλλον αλλεργία και να κόψω εγώ τα αγελαδινά. Να σημειώσω ότι πίνω πολύ γάλα (σχεδόν ένα λίτρο την ημέρα). Όντως με το που έκοψα εγώ το αγελαδινό γάλα και τα παράγωγά του κόπηκαν όλα τα συμπτώματα της Ιφιγένειας. Έκοψα μόνο γάλα και τυριά, άλλες τροφές που περιέχουν γάλα έτρωγα κανονικά. Το γάλα το αντικατέστησα με κατσικίσιο, χωρίς να παρουσιαστεί πρόβλημα. Έτσι δοκιμάσαμε να της δώσουμε να πιει και εκείνη τώρα τον Αύγουστο

εύχομαι η μικρούλα να ξεπεράσει την αλλεργία όσο πιο ανωδυνα και σύντομα γίνεται...

Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και χαρα σας! :D

Ειχαμε ενα φουλ Σαββατο! Το πρωι τη βγαλαμε για ψωνια στο Σ/Μ και μετα jumbo.. Ψωνισε το Μαρακι ομπρελα, ποτηρακι και διαφορες αλλες μικροαηδιουλες και το μεσημερι δεν ηθελε να κοιμηθει.. Οποτε φυγαμε κατευθειαν για θαλασσα και γυρισαμε πριν απο λιγο. Τωρα μπανιαριζεται με το μπαμπα της και μολις βγει θα πιει το γαλα της και θα πεσει για νανακια!

Εχθες πηγαμε παιδιατρο. Ολα μια χαρα, υψος φτασαμε αισιως τους 92 ποντους και κιλα 12.600. Καναμε και εμβολιακι και μετα πηγαμε στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο και χαζεψαμε για ακομα μια φορα τα ζωακια.

Τη Δευτερα θα παω να βγαλω καρτα ανεργειας απο τον ΟΑΕΔ καθως μου εκαναν προταση να δουλεψω σε ενα καφενειο κοντα στο σπιτι μου, απλα θελουν να εχω την καρτα για να πληρωνομαι απο εκει. Ειναι καλα, 4 ωρες (9:00 - 13:00 που ειναι και το παιδι στο "λολειο"), ενσημα, ΙΚΑ και πολυ κοντα σε εμενα. Μακαρι να εξελιχθουν καλα τα πραγματα.

Αυτα τα ολιγα και περιεκτικα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μια από τα ίδια και η Ιφιγένεια...με τίποτα τα πολτοποιημένα...τρώει από σουβλάκια μέχρι γίγαντες...αλλά προτιμάει να τρέφεται με μητρικό γάλα :rolleyes: Γάλα σκόνη δεν της έχουμε δώσει (λόγω της αλλεργίας) κατσικίσιο που δοκιμάσαμε ψιλοήπιε.

Ο δικός σου τρώει κανονική ποσότητα φαγητού; γιατί η δικιά μου όπως είπα τα δοκιμάζει όλα αλλά γυρίζει στο στήθος :confused:

κι ο δικος μου κατσικισιο ψιλοπινει οταν ο Κων παει κ του δινει να πιει με το ζορι....

φαγητα τρωε εδω κ μια βδομαδα κανονικα σχεδον... χτες γιουβετσι μοσχαρι το τσακισε λεμε κ μεσημερι κ βραδυ!!!! σημερα δε προλαβα να βαλω φαι κ εφαγε τραχανα.... πατατες τηγανιτες μη παρει χαμπαρει τις τσακιζει... σημερα εφαγε κ ρυζογαλο αν κ νομιζω ειναι νωρις για ζαχαρη....

αλλα το βυζι, βυζι!!!!!! μη ξεχνιομαστε......

Δεν έχουμε πάει σε παιδιοαλλεργιολόγο foubi μου. Ο,τι έχουμε κάνει είναι πάντα σε συμφωνία με τον παιδίατρο.

κοιτα επειδη περασαμε ενα χρονο τα πανδεινα με το Κων εμενα προσωπικα το κατσικισιο με εσωσε!!!!!

διαρροιες συνεχεια λεμε, αντιβιωσεις, εξετασεις κ μαλακιες... 2 παιδιατροι λεγανε πως δεν ειναι αλλεργια, οτι ειναι νωρις για τετοιες εξετασεις τκλ.... εψαξα στο παρεντς κ ειπα ας δωσω κατσικισιο, αφου κι αλλες μαμαδες το εκαναν.... ε απο την επομενη μερα μαχαιρι οι διαρροιες!!!! αλλα το παιδι αναπτυσοταν κανονικα κ δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα...

γαουρτι δεν τον πειραζει απο αγελαδινο, ουτε τα συμπηκνωμενα γαλατα, ουτε οτιδηποτε εχει γαλα μεσα που εχει βρασει, ρυζογαλα, γαλατοπιτες, κρεμες κτλ....

μονο το φρεσκο αγελαδινο τον πειραζει.... κ μεχρι να δωσω κατσικισιο ειχα αλλαξει ολα σχεδον τα φρεσκα αγελαδινα....

αλλα επειδη απο μικρος αυτος επινε κ γαλα σκονη γιαουρτια κτλ, ελεγα αποκλειεται να φταει το αγελαδινο γαλα....

κι ομως......

Τη Δευτερα θα παω να βγαλω καρτα ανεργειας απο τον ΟΑΕΔ καθως μου εκαναν προταση να δουλεψω σε ενα καφενειο κοντα στο σπιτι μου, απλα θελουν να εχω την καρτα για να πληρωνομαι απο εκει. Ειναι καλα, 4 ωρες (9:00 - 13:00 που ειναι και το παιδι στο "λολειο"), ενσημα, ΙΚΑ και πολυ κοντα σε εμενα. Μακαρι να εξελιχθουν καλα τα πραγματα.

τελεια!!!!!!!!!!!

θυμασαι που το συζητουσαμε;;;;;;;;;

ευχομαι να σου κατσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:-( ότι φάγαμε φάγαμε

:-( ότι ήπιαμε ήπιαμε

:-( ότι άρπαξε... άρπαξε...:shock:

από αύριο στα θρανία... μάνα και γιός...:cool:

ο πρίγκηπάς μου μεγάλωσε - μπαίνει στο Δημοτικό... με ότι αυτό συνεπάγεται...

χαρά και συγκίνηση φυσικά αλλά και περίσκεψη και μελαγχολία...

(φαντάσου να τον πάω και στην πύλη του στρατοπέδου...:rolleyes:)

να έχουμε υγεία κορίτσια και... καλή σχολική χρονιά!

(Αντιγραφη απο τα 2χρονα: ;))

Καλημερααααααα!!!

1η μερα στο σχολειο μετα τις καλοκαιρινες διακοπες και για εμας.. Με το ζορι ξυπνησε το καθαρματακι μου.. Μπηκε κανονικα μεν, αλλα "μαγκωμενα".. Καμμια σχεση με τον ενθουσιασμο που εδειχνε τις προ-διακοπων ημερες.. Θα δειξει!

Εχθες το πρωι πηγαμε Εθνικο Κηπο απο τις 10:00 ως τις 14:00 και μετα ανεβηκαμε Πεντελη για μασα. Μπηκαμε και στη Μονη, ειδαμε και το κρυφο σχολειο, βολταραμε και στα πλατανια. Και αφου πηγε 18:00 περασαμε για καφεδακι απο εναν φιλο μας που μενει Νεα Ιωνια και γυρισαμε σπιτι στις 21:00. ΟΛΗ μερα εξω το ταλιμπανακι εχθες... :)

Την Παρασκευη κατα 80% αναχωρουμε για Κρητη. Παντρευεται ενας συναδελφος του Β και καλος μας φιλος και τα παιδια εχουν εξασφαλισει και διανομη για τους καλεσμενους. Οποτε θα το κανουμε το τριημερακι κατα πασα πιθανοτητα. Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως ειναι ΠΟΛΛΕΣ ωρες ταξιδι και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει η μικρη να ανταποκριθει χωρις να εχουμε σουξου - μουξου και γκρινια. Θα δειξει και για αυτο!

Φιλακια σε ολες!

Υ.Γ.:Μου λειπει ηδη το Μαρακι μου........................

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα και Καλή σχολική χρονιά!!!!!!!!!!!!!!

Πέρασαμε ένα ΣΚ φουλ. Το Σαβ. είμασταν σε μία βάπτιση και μετά με παρεούλα στο σπίτι. Χθες πήγαμε να δούμε τα Στρουμφάκια -πολύ καλό να πάτε τα παιδιά σας να το δούνε. Το ευχαριστήθηκα!!!!

Σήμερα το πρωί σε συνδυασμό με κπ άλλες εξωτερικές εργασίες (βρίσιμο στη ΔΕΗ, βρίσιμο στο Δήμο) είπα να πάω εγώ την Ο. στον βρεφονηπιακό. Τι ωραίος χώρος! Πόσο καθαρός! Οι δασκάλες καθώς και η δ/ντρια ευγενέστατες. Βέβαια, πόνεσε η καρδούλα μου όταν άφηνα την Ο. Είδε ένα αγοράκι που έκλαιγε και σπάραξε το μωράκι μου. Μίλησα και με τη δ/ντρια. Θα καταθέσω τα χαρτιά για το ολοημερο. Επίσης, μου είπε για μία νέα εγκύκλιο που παρατείνει το ωράριο του σταθμού μέχρι τις 17.00. Της είπα ότι δεν θα το χρειαστούμε, τώρα αν σε κπ μεμονωμένη περίπτωση πρέπει να την πάρουμε στις 17.00 θα τους ειδοποιήσω.

Πατής και υιός πήγανε στον αγιασμό... Άντε να δούμε...Το απόγευμα στις 18.30 έχουμε και τη συνεδρίαση.

Κιουλτάκι, φοβερόοοοοοοοοο...δεν υπάρχει....δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα, εγώ προσωπικά, να το χρησιμοποιήσω αλλά σίγουρα είναι σωτήριο.

Φαίη είναι αρχή ακόμη, θα το ξεπεράσεις don't worry!

Travellingmum για πες μας...στην Αγγλία που γέννησες πως ήτανε?

Ζούπυ, πόσο σε νιώθω!!!!! Κι εγώ του χρόνου έτσι πιστεύω θα αισθάνομαι.... Καλή Αρχή!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στα πρωτάκια μας !!!

Ζωπ, Harlow, DALIA,

Περιμένουμε περιγραφή... και μην μου πείτε ότι δεν συγκινηθήκατε !!!!!!

Περαστικά στο Αερικό και στην Μπουνίτσα, που ταλαιπωριούνται !!!

Πολλά φιλιά σε όλες !

Καλησπέρα. Δεν σας λεω τα νέα μας για να μη σας στενοχωρώ (δεν αφορούν τα παιδιά, ευτυχώς).

............

Καλό κουράγιο κι από εδώ Αγγελίνα... πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για όλους σας :-(

Καλημέρα :)

Και αφού καταφέραμε και φτάσαμε στην σημερινή μέρα... ΚΕΡΝΑΩ :)

14.jpg

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ και ελπίζω χωρίς άλλες γκρίνιες και τσακωμούς! Θέλω να πιστεύω πως τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ :)

Καλή αρχή στα πρωτάκια και καλά κουράγια στους γονείς τους με τις απεργίες ;)

Nα τα εκατοστησετε τα χρονια σας Αερικακι και να ειστε παντα μαζι και χαρουμενοι!!!

Και εμεις σημερα γιορταζουμε καθως ο καλος μου κλεινει τα 40 αλλα ειναι μακρια. Γενεθλιαζουμε χωριστα οπως παντα καθως στα γενεθλια του παντα λειπει καθε χρονο Ολλανδια για δουλεια.

Καλη αρχη σε ολα τα παιδακια που ξεκινησαν σχολειο μεγαλη στιγμη!!!!! Με βλεπω αγκαλια με την σοφτεξ οταν ερθει και η δικη μας ωρα.

Ο Μαριακος περναει τελεια στο χωριο και το τι προτασεις λεει δεν λεγεται μιλαει κανονικα και κανει δυσκολες προτασεις με τρεις και τεσσερις λεξεις.

να ζήσετε αερικό χρόνια πολλά κ γλυκά, με υγεία κ αγάπη!

να χαίρεστε το βλαστάρι σας ευτυχισμένο!

καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια κ κυρίως στα πρωτάκια!

Φαίη, καλή αρχή στη δουλειά! δεν θα προλαβαίνεις να σου λείψει η Μαρία σε τόσο λίγες ώρες!

ταξιδιάρα, για πες μας για τον τοκετό στην Αγγλία.

η Χ με καταρροή κ συνάχι, χωρίς πυρετό, οπότε δεν πάει παιδικό. σπίτι με τη μάνα μου, κοτοσουπίτσα κ στοργή!

Ειρήνη, να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου, χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα με τη γυναικούλα του κ τον γιόκα του!

Νίτσα, πήγες κ την όλγα στο σινεμά; κάθεται;

εγώ γιατί πιστεύω ότι αν πάω την Χ, πρώτα θα ρωτάει για όσο διαρκεί το μισό έργο τί 'ναι ατό; Ωωωωωωωωωωω! τρέχοντας πέρα δώθε κ τσιρίζοντας;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...