Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!!!!

θα σας πω συνοπτικα τα νεα μου.... εχω να μπω παρα πολυ καιρο....

λοιπον παμε απο τα ευχαριστα:

απο αρχες Αυγουστου με ταλαιπωρει μια κωλοπνευμονια....:(

κατα της 10 του μηνα πηγα σε ωριλα κι η διαγνωση ηταν αλλεργια...:?::?:

περασαν 15 μερες με λαθος αγωγη, κι εκανα πυρετους, αδυνατησα πολυ, τρελη κουραση, γενικα ενα χαλι..:confused::confused::confused:

ξανα παω σε παθολογο αυτη τη φορα κ βρηκαμε πνευμονια.... επρεπε να μπω κ σε νοσοκομειο αλλα με το τραμπαλιζε προεκταση του βυζιου που να παω... ετοιμαστηκα να μπω ομως, πηρα γαλατα σκονες, μπιμπερο κτλ... αλλα τελευταια στιγμη το γλιτωσα... απο το νοσοκομειο μου δωσανε μικρη αντιβιωση κ σε μια βδομαδα θεραπειας δεν ειχαμε ουσιαστικη βελτιωση... αρα τωρα ειμαι με αντιβιωσεις κτλ.... δευτερα παω παλι για εξετασεις.... αυτα τα χαλια μου....

τωρα, ο Κων αλητης μεγαλος.... αλλα οσο καιρο ημουν αρρωστη εγινε πολυ συνεργασιμος κ καλος!!! :rolleyes:

ο μπεμπης κλασικα αγκαλια με ενα βυζι αν κ κανω προσπαθειες να τον ξεκολλησω λιγο... μαγκιες κι αυτος κανει... θελει φαι κανονικο, για λιωμενα ουτε λογος... κ μου κανει εντυπωση πως τρωει τα παντα ακομα κ κρεας κομματι με μονο 4 δοντια!! τι να κανω μαγειρευω για ολους αναλατα.... ευτυχως με ολη τη φαση της πνευμονιας καταφεραμε να σωσουμε το θηλασμο!!!! φυσικα γαλα σε σκονη ουτε να δοκιμασει.... δειλα δειλα κ σε κομματια τρωει κ φρουτα!!

αυτα συνοπτικα κορες..... ;)

μια χαρά η Χ, δεν θέλει να φεύγει από το σταθμό. γελάει το μουτράκι της!

ακόμα είμαστε σε περίοδο προσαρμογής.

Φαίη καλώς ήρθες.

Αερικιά, τί να πω...περαστικά! όσο για τα πεθερικά, ακολούθησε τη συμβουλή της Μεταξίας.

στο τσακίρ κέφι ένας μορφασμός δεν βλάπτει, ένα γέλιο στα μούτρα, βρε αδερφέ!

στινάκι κοιμόσουν; ρίξε κ για μένα έναν ύπνο.

είμαι χώμα. τρέχω σαν ...κούραση.

Νιτσάκι, χάρηκα με τα νέα σας.

φιλιά σε όλες.

μάκια, μούκια.

η μάρα είναι καλά; δώστε χαιρετίσματα.

κ η κικίτσα έχει καιρό να γράψει.

Bounitsa, έυχομαι περαστικα. Ενημέρωσε μας όταν πας στο γιατρό. Ταλαιπωρία βρε παιδί μου....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλησπέρα. Δεν σας λεω τα νέα μας για να μη σας στενοχωρώ (δεν αφορούν τα παιδιά, ευτυχώς).

Travellingmum, να σε ρωτήσω κάτι, από περιέργεια? Εσύ πού γεννησες, Ελλάδα ή εξωτερικό?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!!!!!Καλό Σαββατοκύριακο κόρες!!!!!

Εγώ σήμερα , ξυπνησα νωρίς,θα πάω στη μαμά μου για να πάω τον μπαμπά μου στο γιατρό....

Μάλλον θα σας δω μετά!

Φιλάκιααααααα!!!!!!!!!!!!!

Aeriko δε φταιω εγω, ειναι αυτες οι καινουριες σαγιοναρες που εχω παρει, πρεπει να τις ξεφορτωθω.

Μπουνιτσα περαστικα σου... πωπω τι τραβηξες...

Σεβουλα, μπραβο σας για την αμεση προσαρμογη στο σταθμο... Μην επαναπαυεσαι ακομα, αυτο μπορει ν'αλλαξει, αλλα ειναι καλο δειγμα.

Αγγελινα, το πρωτο στην αγγλια και το δευτερο εδω...

κιουλτακι καταπληκτικο! Θελω να το δοκιμασω... Εμενα συνηθως στην εθνικη με βρισκει το προβλημα...

Παλιοτερα ειχα βρει μια ιστιοσελιδα που ελεγε οτι μπορουν οι υναικες να μαθουν ορθιες, και οτι εχουμε τους αναλογους μυες για να το κανουμε αρκει να τους εξασκησουμε... :-Ρ

καλημεραααααααααααααααααα

κοιτάξτε αυτό!

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/pmate-women-sidedeal/822390?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_253&a=1656

μου φτιαξε την μερααααααααααααααααα

χαχαχαχχαχαχαχαχαχα θα μας το τινάζει κιόλας?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Διαβάζοντας αυτό το μήνυνα ένοιωθα ότι ζούμε παράλληλες ζωές :lol::lol:

.... επρεπε να μπω κ σε νοσοκομειο αλλα με το τραμπαλιζε προεκταση του βυζιου που να παω...

Πέρσι τέλος τέλος Αυγούστου οξεία πυελονεφρίτις με πυρετό 41,1...αλλά με την Ιφιγένεια 2,5 μηνών με αλλεργία στο αγελαδινό και φυσικά να θηλάζει αποκλειστικά . Ούτε και εγώ πήγα νοσοκομείο.

ο μπεμπης κλασικα αγκαλια με ενα βυζι αν κ κανω προσπαθειες να τον ξεκολλησω λιγο... μαγκιες κι αυτος κανει... θελει φαι κανονικο, για λιωμενα ουτε λογος... κ μου κανει εντυπωση πως τρωει τα παντα ακομα κ κρεας κομματι με μονο 4 δοντια!! τι να κανω μαγειρευω για ολους αναλατα.... ευτυχως με ολη τη φαση της πνευμονιας καταφεραμε να σωσουμε το θηλασμο!!!! φυσικα γαλα σε σκονη ουτε να δοκιμασει.... δειλα δειλα κ σε κομματια τρωει κ φρουτα!!

αυτα συνοπτικα κορες..... ;)

Μια από τα ίδια και η Ιφιγένεια...με τίποτα τα πολτοποιημένα...τρώει από σουβλάκια μέχρι γίγαντες...αλλά προτιμάει να τρέφεται με μητρικό γάλα :rolleyes: Γάλα σκόνη δεν της έχουμε δώσει (λόγω της αλλεργίας) κατσικίσιο που δοκιμάσαμε ψιλοήπιε.

Ο δικός σου τρώει κανονική ποσότητα φαγητού; γιατί η δικιά μου όπως είπα τα δοκιμάζει όλα αλλά γυρίζει στο στήθος :confused:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γειά!!!!

Culte κι εγώ το είδα χθες το προϊόν και γέλασα πολύ.... πλάκα πλάκα όμως για τις κοπέλες που έχουν μεγάλο πρόβλημα και δεν πάνε με τίποτα σε ξένη τουαλέτα θα είναι σωτήριο

Γάλα σκόνη δεν της έχουμε δώσει (λόγω της αλλεργίας) κατσικίσιο που δοκιμάσαμε ψιλοήπιε.

/QUOTE]

DEMS το κατσικίσιο συμφώνησε ο παιδοαλλεργιολόγος να της το δώσετε?

....

DEMS το κατσικίσιο συμφώνησε ο παιδοαλλεργιολόγος να της το δώσετε?

Δεν έχουμε πάει σε παιδιοαλλεργιολόγο foubi μου. Ο,τι έχουμε κάνει είναι πάντα σε συμφωνία με τον παιδίατρο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Δεν έχουμε πάει σε παιδιοαλλεργιολόγο foubi μου. Ο,τι έχουμε κάνει είναι πάντα σε συμφωνία με τον παιδίατρο.

κοριτσάκι χωρίς να θέλω να σε αγχώσω θα σου πω κάποια πράγματα γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία μ'αυτό το θέμα...

ο γιος μου δυστυχώς έπινε φορμουλα και από τριων μηνών μας είχε δείξει σημάδια αλλεργίας... έπινε υποαλλεργικό και στις στερεες μας έδειξε πως είχε αρκετές ακόμα αλλεργίες... τράφηκε με κουνέλι και κατσίκι ως 13 μηνών... εκεί κάπου μας συνέστησε ο έξυπνος παιδίατρος μας να του δώσουμε κατσικίσιο γάλα και πρόβειο γιαούρτι... στο γάλα αντέδρασε και το κόψαμε στο γιαούρτι όμως όχι κι έτσι το συνεχίσαμε...παθαίνοντας δυστυχώς εσωτερική αιμορραγία...

έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις και ραστ και πρικ και πατς...τα μόνα αξιόπιστα γι'αυτές τις ηλικίες είναι τα πατς... αυτά μας έδειξαν πως ο μικρός ήταν αλλεργικός σχεδόν σε όλα όσα έτρωγε κατόπιν υποδειξεως του παιδιάτρου...

τώρα βέβαια είμαστε πολύ καλύτερα αλλά δεν σου κρύβω πως περάσαμε μεγάλη ταλαιπωρία επειδή ο παιδίατρος είχε έναν υπέρμετρο εγωισμό και τα ήξερε όλα...

δεν σημαίνει πως όλες οι περιπτώσεις είναι σαν την δική μας αλλά επειδή περάσαμε πολλά θέλω μόνο να σου πω να είσαι λίγό υποψιασμένη μ'αυτό το θέμα...

εύχομαι η μικρούλα να ξεπεράσει την αλλεργία όσο πιο ανωδυνα και σύντομα γίνεται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...