Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :) Πριν μια ώρα έφτασα γραφείο. Είχα το ραντεβού με φυσίατρο στο ΚΑΤ σήμερα...

Αντιγράφω από 'φβ':

Αυτά... και βλέπουμε πως θα εξελιχθεί.

Travelling ναι έχω τους πρώτους λαχνους του λαχείου αν και από την ζωή μου πέρασαν και χειρότερες 'υποψήφιες πεθερές'... Ευτυχώς αποζημιώθηκα με τον σύζυγο ;)

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1180490&postcount=365

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχαχχαχαχχαχαχα travellingmum καλά σου λέει η DESPOINA.GER πολύ θάρρος έχετε πάρει εσείς οι Ναουσαίες:rolleyes:

Τολμάτε να έχετε και άποψη για τον τοκετό, ε, όχι!!!!!:shock:

Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει σε ποση ακτινα απο τον τοπο διαμονης μου εχω δικαιωμα να γνωριζω ανθρωπους; Για να ξερω δηλαδη, μην επαναλαβω τα ιδια λαθη και στο μελλον...

Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει σε ποση ακτινα απο τον τοπο διαμονης μου εχω δικαιωμα να γνωριζω ανθρωπους; Για να ξερω δηλαδη, μην επαναλαβω τα ιδια λαθη και στο μελλον...

Σε μικρή, πολύ μικρή. Πόσο να σου πω για να καταλάβεις βρε παιδί μου. Βάλε καμμιά 10 μέτρα γύρω από το σπίτι σου. Και πολύ σου είναι... Γλωσσού, ε γλωσσού.... :tongue:

(Ασχετο αλλά που σου την είπε? δώσε link)

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2135071&postcount=44

Και να δεις που προσπαθω να την αγνοησω και το συνεχιζει... ε, μα για ονομα του Θεου αποψε, λειπει και ι Τζο και βαριεμαι μονη μου, παλι αρχειο θα παω μου φαινεται...

ΠΙΟ επισημα sites απο τη unicef και τον WHO θελουμε κυριες μου!!!

Ειδικά εσείς οι Ναουσαίες, να έχετε άποψη μόνο για την πόλη σας. Άντε, και για τα γύρω χωριά. Παραέξω απαγορεύεται:twisted:

Τυχερες. ΝΑ στείλω και εγώ τον δικό μου πουθενά???

Ναι έχει δίκιο το κορίτσι. Δεν μπορείς κυρά μου να έχεις άποψη.

Αν πας αρχείο πες μου να έρθω μαζί σου. Κάτι καλό μας βγάζει όταν πάμε μαζί εμείς οι 2!!!;)

Σε έχουμε στην παρέα μας!!!:D

fb έχεις?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

λες να 'ναι μαζι:D

Τον διωχνω καμμια φορα γιατι οταν ειναι στο σπιτι ειναι πολυ αγκαλιτσας κι εγω ειμαι λιγο πιο ανεξαρτητη και βαριεμαι. Μα γινεται ν'αγκαλιαζομαστε ολη την ωρα χωρις λογο και αιτια; Και να καθομαστε ετσι; Αγκαλια; Στα βουβα; Πολυ βαριεμαι... Εχω προβλημα γιατρε μου;

Διαφημίσεις

λες να 'ναι μαζι:D

Τον διωχνω καμμια φορα γιατι οταν ειναι στο σπιτι ειναι πολυ αγκαλιτσας κι εγω ειμαι λιγο πιο ανεξαρτητη και βαριεμαι. Μα γινεται ν'αγκαλιαζομαστε ολη την ωρα χωρις λογο και αιτια; Και να καθομαστε ετσι; Αγκαλια; Στα βουβα; Πολυ βαριεμαι... Εχω προβλημα γιατρε μου;

χαχα δίκιο έχεις, εγώ παλιότερα μπορούσα να κάθομαι αγκαλιά για ώρες, αλλά τώρα δεν μπορώ, έχει σκουλήκια ο πωπός μου:P

Καλα, αφου μ'εγκαταλειψατε κι εγω θα παω διπλα να ξεκινησω καυγα... ετσι, για να περασει η ωρα. Δεν εχω σκεφτει ακομα το θεμα αλλα δε θα ρπεπει να'ναι και ιδιαιτερα δυσκολο..

Λοιπον, ειμαι συγχρονως εδω, στο fb, sto mumsnet, στο G+ κι εδω και δυο λεπτα δε μου μιλαει κανεις :-(

Μηπως βρωμαει η ανασα μου;;;

Μια σκορδίλα που μου έρχεται από σένα είναι; :tongue:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...