Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ουπς.... πάω γρήγορα να το μετακινήσω:tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω να μην εχεις και εσυ σαυρα οπως η Κορινθιου,γιατι οσο δεν τα φοβαμαι τοσο ανατροιχιαζω με αυτα τα ερπετοειδη.....:P:p

Wtw4F9daiG8&feature=fvst

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρια i love u... Ετοιμόλογη πάντα ρε φίλε!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!

Στις 17.00 έχω ραντεβού τελικά στο κέντρο... Πήρα και στο νέο μας νήπιο. Δευτέρα στις 09.00 έχουμε τον αγιασμό και στις 18.30 συγκέντρωση γονέων...Όσα δλδ δεν έγιναν πέρυσι θα γίνουν φέτος!!! Thanks God..

Dems είχες απολυθεί?

Ioannisp το ΝΟΥ ΣΟΥ!!!!!!!Μη μπλέκεις με αλλοπρόσαλλες....χαχαχαχαχαχα

Μωρέ εγώ είμαι σίγουρη και την απόφαση την πήραμε συνετά...Αλλά όταν σου λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του αρχίζουν (οι γνωστές σε όλες μας) τύψεις και μου τρώνε το κεφάλι!!!!!!!!!!!!!!!

Τέρμα... η Άρια μου δωσε και γ@μω τις απαντήσεις!!!!!!!!

dems η δολεια απ το σπίτι είναι μέγα βάσανο :wink:

αλλα τουλάχιστον στην περίπτωση μου ήταν η μοναδική λύση ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΛΔ που είχα αυτήν την τύχη !

ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΆ ΠΑΝΤΑ

...

Ξέρω, ξέρω 12 χρόνια δούλευα από το σπίτι ( ok όχι αποκλειστικά...έβγαινα και έξω :lol: )

....

Dems είχες απολυθεί?

...

Περίπου...

Ήμουν εξωτερικός συνεργάτης γνωστού περιοδικού διακόσμησης και "απλά" δεν μου ανέθεσαν ξανά θέμα. Αφού βέβαια είχα δουλέψει και στο μαιευτήριο...και όλο το καλοκαίρι πέρσι με την Ιφιγένεια νεογέννητο. Όταν γύρισαν όλοι από τις διακοπές τους δεν με χρειάζονταν άλλο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια!!!!

Μωρέ εγώ είμαι σίγουρη και την απόφαση την πήραμε συνετά...Αλλά όταν σου λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του αρχίζουν (οι γνωστές σε όλες μας) τύψεις και μου τρώνε το κεφάλι!!!!!!!!!!!!!!!

Τέρμα... η Άρια μου δωσε και γ@μω τις απαντήσεις!!!!!!!!

Νιτσάκι μη μασάς...οι άλλοι πάντα κάτι έχουν να πουν...το παιδί μου κάποιοι το λένε πολύ ήσυχο-με την κακή έννοια-και κάποιοι άλλοι αγρίμι... και όχι δεν είναι διχασμένη προσωπικότητα...ένα φυσιολογικότατο παιδάκι που όπως όλα έχει τις στιγμές του...άμα ο άλλος όμως θέλει να πει κακία...

Αυτό που σου'πε η Άρια είναι σούπερ...βουλώνεις τα στόματα και τέλος... και με τον μικρό μια χαρά το χειριστήκατε...

Ζώπυρον κάνε τις εξετάσεις και μην τρελλαίνεσαι... εγώ κόντευα να πάθω με τόσες εξέτάσεις που κάναμε αλλά τελικά ευτυχώς όλα οκ...

Διαφημίσεις

Περίπου...

Ήμουν εξωτερικός συνεργάτης γνωστού περιοδικού διακόσμησης και "απλά" δεν μου ανέθεσαν ξανά θέμα. Αφού βέβαια είχα δουλέψει και στο μαιευτήριο...και όλο το καλοκαίρι πέρσι με την Ιφιγένεια νεογέννητο. Όταν γύρισαν όλοι από τις διακοπές τους δεν με χρειάζονταν άλλο.

:shock::evil::?τι να πεις?????

Καλημέραααααααα!!!

Harlow μην τους ακούς...Κι εμένα μου έχουν πει ότι μοιάζω στη Σάντρα Μπούλοκ...Εγώ πάλι νιώθω ότι φέρνω προς Κορινθίου κατεύθυνση!!! Τι να λέμε τώρα... χαχαχαχαχαχαχα

άη μαρή!

στην Μπούλοκ μοιάζεις ιν ντηντ!

Αχ και βαχ.... αχ και βαχ...... Θέλω να τη ρωτήσω πως θα το αντιμετωπίσω τώρα αυτό!

δίκιο έχεις που το σκέφτεσαι, δίκιο κ η άρια που μας τάπωσε! σωστή!

όλα καλά να πάνε!

Εμένα μ' αρέσει πολύ η γυναίκα του Ουίλιαμ, τι φρέσκο κορίτσι!!!

Ξέρετε μωρέ... Αυτή που έχει την Πίπα αδελφή:D:D:D:D:D:D:D

την κέητ την βρίσκω όμορφη, αλλά ψυχρή.

την πίπα μέτρια, αλλά καυτή!ως πίπα καλή!

Εχμ... συγνώμη... με πήραν τηλέφωνο από γειτονικό πάρκινγκ... Το καλάμι που παρκάρατε έχει κλείσει την κυκλοφορία! :P

άψογο!

Γεια!!!!

Νιτσάκι μη μασάς...οι άλλοι πάντα κάτι έχουν να πουν...το παιδί μου κάποιοι το λένε πολύ ήσυχο-με την κακή έννοια-και κάποιοι άλλοι αγρίμι... και όχι δεν είναι διχασμένη προσωπικότητα...ένα φυσιολογικότατο παιδάκι που όπως όλα έχει τις στιγμές του...άμα ο άλλος όμως θέλει να πει κακία...

ρε φούμπι, ακριβώς ό,τι έγραψες ήθελα να γράψω. ακριβώς το ίδιο κ με το παιδί μου! άει στο καλό πια με τους ψυχάκηδες!:eek::cool:

Αυτό που σου'πε η Άρια είναι σούπερ...βουλώνεις τα στόματα και τέλος... και με τον μικρό μια χαρά το χειριστήκατε...

Ζώπυρον κάνε τις εξετάσεις και μην τρελλαίνεσαι... εγώ κόντευα να πάθω με τόσες εξέτάσεις που κάναμε αλλά τελικά ευτυχώς όλα οκ...

τα ίδια ήθελα να γράψω κ εγώ για την ζωπυρούλα!

Ειρήνη συγχαρητήρια για το εεταα! καλή σχολική χρονιά στον παιδικό!

ειδες ρε Νιτσακι, ετοιμοι ολοι με την κακια τους. Μονο και μονο για να αυτοικανοποιηθουν οτι το δικο τους παιδι ειναι πιο.... ο,τι θελεις. Ασε, ειχα κι εγω μια φιδη που συγκρινε συνεχεια τα μωρα μας ωσπου βαρεθηκα να τρωει ξυλο το δικο μου και αυτη να καμαρωνει και να λεει "ειδες; ειναι διεκδικιτικη" :shock::shock::shock: και ξεκοψα.

Εσυ, σε συνεργασια με ειδικευμενους επιστημονες, αποφασισες αυτο που πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για το παιδακι σου.. Αυτο εχει σημασια, με τη συνειδηση σου να εισαι ενταξει.

Ναι, και για εμας τελος οι διακοπες, αλλα καλο χειμωνα δε βλεπω να'χω, μαλλον θα μετακομιζουμε μεσα στο χειμωνα...

Λυπαμαι Ντεμς ρε που σε αδειασαν ετσι, τα καλα της ανεργιας που ελεγα και καπου αλλου σημερα... Αν θελεις να πληρωθεις κυρια μου να δουλεψεις και στο μαιευτηριο... τι το περασαμε δηλαδη!

Ο μικρος μου αρχισε χθες παιδικο και εκτος απο ενα κλαμα τα πρωτα δυο λεπτα της πρωτης μερας το λατρευει! Ανυπομονει να ξαναπαει αυριο. Ενας απο τους λογους ειναι οτι τους δινουν γαλα ζεστο με ζαχαρη (ενω στο σπιτι πινει φρεσκο) και ειναι μεσ'τη χαρα :). Οταν τον ρωτας τι εκανε στο σχολειο σηκωνει τα χερακια του ψηλα στον αερα ολο χαρα και φωναζει "Τσισα, γαλα και τσουληθρα" :lol: Βεβαια πηγαινε και βρεφονηπιακο απο 16 μηνων μεχρι 33 μηνω, οποτε δεν του ξενισε η ιδεα του σχολειου.

Καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια και τους γονεις

Διαφημίσεις

βρε, δεν τρελλαίνομαι (ακόμη δηλαδή... είμαι υπό την επήρεια των διακοπών...):roll:

απλά θέλω να βρω γιατρό που να μου υποδείξει τον λεπτομερή ανοσολογικό έλεγχο (παραπάνω πράγματα απ' αυτά που δίνει η παιδίατρος-έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον)

τι να κάνω η γυναίκα? να πάω σ' ένα μικροβιολογικό και ν' αρχίσω να παραγγέλνω τις εξετάσεις από μόνη μου?:mrgreen:

(αγγελίνα, εσείς τι ακριβώς κάνατε? που είσαι καλέ?)

κιουλτάκι και στινάκι, πως τα πήγαν σήμερα??

και η μάρα που βρίσκεται οεο??

Εμένα λύσσαξαν χθες τα πεθερικά ότι 'αδυνάτισε το παιδί' 'πρόσεχε ρίξτης και καμία στον πωπό σας έχει πάρει τον αέρα' και 'αυθαδίασα' λέγοντας

Μια χαρά είναι το παιδάκι μου!

΄ναι σιγά μην της πούμε τίποτα για την κόρη της'

αστειευόμενοι πάντα!

Άμα τους πιάσω το χαμόγελο και τους το βάλω βαθιά στο παχύ έντερο θα φταίω; γρρρρρρρ

Η Μάρα προσαρμόζεται στη νέα part time δουλειά και περνάει και μερικά θεματάκια με το διποδάκι της ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...