Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα,

Να μην ξεχάσω... δεν του έχετε πει του παιδιού ότι θα επαναλάβει το νήπιο ?????

Όχι....Του είπαμε ότι θα πάει στα "μεγάλα νήπια" για να μην του ρίξουμε το ηθικό. Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες και πριν ξεκινήσουν σχολείο δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Και φυσικά αλλάζει και περιβάλλον, πάμε σε άλλο χώρο.

Όχι....Του είπαμε ότι θα πάει στα "μεγάλα νήπια" για να μην του ρίξουμε το ηθικό. Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες και πριν ξεκινήσουν σχολείο δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Και φυσικά αλλάζει και περιβάλλον, πάμε σε άλλο χώρο.

Ε μια χαρά το χειριστήκατε (νομίζω) πάαααααααααλι αγχώνεσαι ????? έλεος βρε Νίτσα .... :confused::confused::confused::(

Sorry ρε κορίτσια! Αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες και ενώ είμαι σίγουρη για την απόφαση που πήραμε αγχώνομαι για το παιδί.....

Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να νιώσει μειονεκτικά μπροστά σε παιδάκια του κύκλου μας που φέτος ξεκινάνε την πρώτη δημοτικού!!!

Άσε που έχουν αρχίσει και με ρωτούν όλοι Φέτος ξεκινάτε την πρώτη??? Και προσπαθώ με κάθε τρόπο να είμαι διακριτική μπροστά στον Παναγιώτη...

Nitsa2 αυτό είναι το δύσκολο νομίζω.

Πρέπει να προετοιμαστείς. Γιατί σίγουρα θα σε ρωτήσει...

Επίσης δύσκολο να εξηγείς σε κάθε έναν τι και πως... Μερικοί δε, δεν εννοούν και να καταλάβουν.....:rolleyes:

Ασχετο. Η Νίτσα 1 ποια είναι?????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα!

γειαααααααααααααααααααααααααααααααα

Γεια σου και σένα :)

καλησπέρα!

εν συντομία :

τα επείγοντα - http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=98852

τα... καθημερινά -

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και φέτος να μην έχει ούτε συνάχι!

...

Και μια ευχάριστη είδηση να ξεκινήσει καλά η μέρα

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=94787&catid=3

....

:D:D

πίστεψε με φέρνω περισσότερο προς την Καμήλα παρά στην Νταϊάννα:tongue:

Η DEMS πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο..............επειγόντως.

:tongue::tongue:

Η αλήθεια είναι ότι έχω λίγη πρεσβυωπία, λόγω ηλικίας :mrgreen:

Nitsa2 αυτό είναι το δύσκολο νομίζω.

Πρέπει να προετοιμαστείς. Γιατί σίγουρα θα σε ρωτήσει...

Επίσης δύσκολο να εξηγείς σε κάθε έναν τι και πως... Μερικοί δε, δεν εννοούν και να καταλάβουν.....:rolleyes:

....

Θα συμφωνήσω. Ρώτα και την ψυχολόγο να σου πει πως θα απαντάς σε απορίες.

Travellingmum να σου ευχηθώ καλό χειμώνα ή θα ξαναφύγεις; ( είσαι και travelling εσύ...:roll: )

Εμείς εδώ ήσυχα έως βαρετά.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαράκι το σκέφτεσαι να ξαναγυρίσεις στη δουλειά ή μπα; :P

ΠΡΕΠΕΙ να ξαναγυρίσω στη δουλειά (γιατί λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν), άλλωστε δεν σταμάτησα να δουλεύω οικιοθελώς.

etCDp3.png hk8kp3.png

Ο Ιωάννης Π τώρα που το λες... φέρνει λίγο από... καμήλα :P

:confused::confused::confused::confused::confused::?::?::?:

:idea::idea::idea:

Υπαρχει μια παροιμια η οποια λεεει τα εξης...

'' Η καμηλα δεν κοιταζει τις δικες της τις καμπουρες ,αλλα ασχολειται με τις καμπουρες των αλλων...""

:P:p:p:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Και για πότε το βλέπεις αυτό Μαρία;

...

Εδώ είναι το θέμα....

Αν μπορώ να δουλεύω από το σπίτι (όπως δούλευα δηλαδή), τότε και χθες καλά θα ήταν.

Αν πρόκειται για δουλειά με σταθερό ωράριο, με υποχρεωτική παρουσία κλπ. πρέπει να βρω πρώτα λύση για τη Ιφιγένεια. Η προφανής επιλογή είναι να σταματήσει να θηλάζει αποκλειστικά και να την αφήνω στην πεθερά μου. Πράγμα που προσπαθώ να αποφύγω, γιατί το είχαμε κάνει και με τον Ευριπίδη με τραγικά αποτελέσματα :?

etCDp3.png hk8kp3.png

Sorry ρε κορίτσια! Αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες και ενώ είμαι σίγουρη για την απόφαση που πήραμε αγχώνομαι για το παιδί.....

Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να νιώσει μειονεκτικά μπροστά σε παιδάκια του κύκλου μας που φέτος ξεκινάνε την πρώτη δημοτικού!!!

Άσε που έχουν αρχίσει και με ρωτούν όλοι Φέτος ξεκινάτε την πρώτη??? Και προσπαθώ με κάθε τρόπο να είμαι διακριτική μπροστά στον Παναγιώτη...

υπάρχει απάντηση sos :-)

περάσαμε τόσο καλα στο νηπιαγωγείο και είπαμε να ξαναπάμε :wink:

Το παιδι δεν είναι αρωστο

δεν έχει κάποιο πρόβλημα που ακόμα και να είχε αυτά τα ακούω βερεσέ

εγώ προσωπικά :wink:

(όσα ξέρει ο νοικοκύρης δε τα ξέρει ο κόσμος όλος) :wink:

το θέμα μας δεν είναι τι θα πει ο κόσμος

το θέμα μας είναι τι είναι αυτό που μπορούμε να κανουμε και θεωρούμε καλύτερο για το παιδι μας

να μην μαγκώνεσαι να μην αισθάνεσαι άσχημα να είσαι χαρούμενη για την επιλογή σου - σας και αυτό θα περάσει και στο παιδι :wink::-)

Ioannisp, επέστρεψες! Μου φαίνεται ότι μας παρακολουθείς σιωπηρά, κάτι σαν το μάτι του big brother ή κάνω λάθος?

Εχεις δικιο,παρακολουθω σιωπηλα και καταγραφω τα παντα,αλλα οχι σαν το ματι του big brother...καλυτερα να λες το ματι του BIG ioannisp....!!!!

YXhc6HJmsyY

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

dems η δολεια απ το σπίτι είναι μέγα βάσανο :wink:

αλλα τουλάχιστον στην περίπτωση μου ήταν η μοναδική λύση ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΛΔ που είχα αυτήν την τύχη !

ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΆ ΠΑΝΤΑ

γιατί επί προσωπικού αστα ... μάντρωμα στους 4 τοίχους και τίποτα άλλο ...!

και είμαι και λεφτερη κοπέλα ...:-):-D

υ.σ γεια σας κορίτσια ελπίζω όλες να είστε καλα :-)

Αυτό ακριβώς που σου είπε και η άρια (καλώς τη !!!!)...

Απαντάς πολύ σταθερά έως κοφτά , πολύ χαρούμενη και πολύ ευγενικά στον κάθε τυχάρπαστο που θέλει να χώνει την μύτη του εκεί που δεν πρέπει...

Μην σε νοιάζει τί λένε οι άλλοι. ΕΣΥ να είσαι σίγουρη ότι έπραξες το σωστό για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί... :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...