Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πίστεψε με φέρνω περισσότερο προς την Καμήλα παρά στην Νταϊάννα:tongue:

Η DEMS πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο..............επειγόντως.

Δεν μου βγάζεις αυτό το γλυκανάλατο ρε παιδί μου... Πως να στο πω.

Προτιμώ την Καμήλα.

Εχει περισσότερο χαρακτήρα, όσο η θεοςχωρέστη, το έπαιζε θλιμμένη πριγπήπισσα, της έκλεψε και τον άντρα....:P

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρες...

πιστέψτε με... δεν μοιάζω στην Νταιάνα... ούτε και στην Καμήλα (νομίζω)...

έντιτ : καλή επιτυχία σήμερα σε κιουλτάκι και στιν!!

Βρε, σας μπέρδεψα λέμε....

Και το διόρθωσα.:D

DmXup2.png

Ξαναεπιστρεψαμε :D

Μας επεσε βαρια η επιστροφη απο τη Μαλτα και την καναμε για Κερκυρα.

Τωρα.... τα κεφαλια μεσα. Ο μικρος στον παιδικο, και η μεαλη απο Δευτερα νηπιαγωγειο :shock::shock::shock: Ποτε εγινε αυτο;;;

Α, και για να τα πω λιγο να ξαλαφρωσω, ειχα κλεισει για Χαλκιδικη αντι για Κερκυρα. Πολυ ωραιο διαμερισματακι, πανω στο κυμα. Με παιρνει η κυρια Παρασκευη απογευμα τηλεφωνο (ηταν να παω σαββατο) και μου λεει "δεν οτ εχω για σαββατο, αυτοι που μενουν τωρα θελουν να μεινουν αλλη μια βραδυα, τι να κανω, δε φταιω εγω , τι να τους ελεγα;" :shock::shock::shock: εεεε....ισως οτι το εχεις κλεισμενο και δε μπορουν;!!! Αν ειναι δυνατον, επαγγελματιες....

Αυτο εδω ειναι, αν ειναι να πατε ποτε, ζητηστε εγγυησεις :D

http://www.halkidiki.com/stamos/index.htm

Τελικα καλυτερα, πηαμε κερκυρουλα, ειδα και τη φιλεναδα μου που της εχουν πεσει πολλα στο κεφαλακι της και δεν ειναι καλα, κλαψαμε, αγκαλιαστηκαμε.... κι επιστροφη στα θρανια... Χαλασε και ο καιρος μωρε και δεν ειμαι ετοιμη ακομα για χειμωνα...

Ρε παιδια, εχει και ομορφες πριγκηπισσες, γιαιτ βρικατε τις δυο ασχημοτερες της Ευρωπης να παρομοιαστειτε;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!!!

Harlow μην τους ακούς...Κι εμένα μου έχουν πει ότι μοιάζω στη Σάντρα Μπούλοκ...Εγώ πάλι νιώθω ότι φέρνω προς Κορινθίου κατεύθυνση!!! Τι να λέμε τώρα... χαχαχαχαχαχαχα

Ioannisp, επέστρεψες! Μου φαίνεται ότι μας παρακολουθείς σιωπηρά, κάτι σαν το μάτι του big brother ή κάνω λάθος?

Ζούπυ, σου απάντησα δίπλα ;)

Σήμερα το απόγευμα έχω ρνβ στο κέντρο εργοθεραπείας για να φτιάξουμε το νέο πρόγραμμα. Χθες είπα και του Π. ότι πλησιάζουν οι μέρες για το "σχολείο". Μου λέει Γιούπιιιιιιιιιι Μαμά είμαι πολύ χαρούμενος θα πάω σχολείο με τα μεγάλα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ και βαχ.... αχ και βαχ...... Θέλω να τη ρωτήσω πως θα το αντιμετωπίσω τώρα αυτό!

Ρε παιδια, εχει και ομορφες πριγκηπισσες, γιαιτ βρικατε τις δυο ασχημοτερες της Ευρωπης να παρομοιαστειτε;:rolleyes:

Καλώς την. Μου έλειψες καλέ. :D:tongue:

Ελα μου ντε. Εγώ προτιμώ την πριγκήπισσα Ζήνα. Και όμορφη και έξυπνη και όποιος δεν κάθεται φρόνιμος του τραβάει μία στο δόξα πατρί και επανέρχεται.......:D

Ζώπυρον, να κάνεις πλάκα.

Σάμπως εγώ τι κάνω με την Καμήλα (μπλιάαχχχχχχχ)

DmXup2.png

Harlow μην τους ακούς...Κι εμένα μου έχουν πει ότι μοιάζω στη Σάντρα Μπούλοκ...Εγώ πάλι νιώθω ότι φέρνω προς Κορινθίου κατεύθυνση!!!

Εχμ... συγνώμη... με πήραν τηλέφωνο από γειτονικό πάρκινγκ... Το καλάμι που παρκάρατε έχει κλείσει την κυκλοφορία! :P

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχα Αερικό καλό!

Η Κέιτ είναι όντως πιο συμπαθητική, αλλά μια ξυνίλα την έχει ρε παιδί μου κι αυτή.

Την Νταϊάνα την θεωρώ αντιπαθέστατη, αν και πιο όμορφη από την Καμήλα βέβαια

Εμένα μ' αρέσει πολύ η γυναίκα του Ουίλιαμ, τι φρέσκο κορίτσι!!!

Ξέρετε μωρέ... Αυτή που έχει την Πίπα αδελφή:D:D:D:D:D:D:D

Την πίπα?????

Ετσι εξηγείτε γιατί την παντρεύτηκε ο πρίγκηψ......

DmXup2.png

καλησπέρα!

εν συντομία :

τα επείγοντα - http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=98852

τα... καθημερινά -

Ουπς... μου διέφυγε το ποστ - sorry

Ζωπάκι μου,

Δεν έχω εμπειρία από την ειδικότητα που αναφέρεις... νομίζω όμως πως, περισσότερο, θα τις κάνει το παιδί τις εξετάσεις λόγω του δικού σου άγχους... δεν πειράζει. Μακάρι να γίνουν οι εξετάσεις και όλα καλά θα είναι !

Καλά κάνεις και το ψάχνεις - όλες το ίδιο θα κάναμε-

Φιλιά στην αγχωμένη μανούλα !

Νίτσα,

Να μην ξεχάσω... δεν του έχετε πει του παιδιού ότι θα επαναλάβει το νήπιο ?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...