Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε θα με τρελάνετε; :lol::lol::lol::lol:

Μόνο εγώ βλέπω την ομοιότητα; :o

Ύψος, κορμοστασιά, μάτια, πρόσωπο (έχετε και το ίδιο κούρεμα :) )

Λείπει και η Φαίη, να με υποστηρίξει :rolleyes:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

28η Οκτωβρίου πέφτει ΠΣΚ...Τέλειααααααααααα!!!!!!!!!!!

Αν δεν έχω απολυθεί έως τότε και πάρω άδεια επ' αόριστον, βέβαια...

Harlow, θέλω αυτόγραφο!!!!!!! Να υπογράψεις στην πλάτη μου και δε θα λούζομαι για μέρες...χαχαχαχαχχαχα

Kατι ειναι και αυτο το τριημερακι αρκει να κανονισουμε τιποτα.

Καλος ειναι ο Κ Νιτσα οντως ειναι ανθρωπος πανω απο ολα και κυριως ο ανθρωπος μου!!!! Χωρις αυτον ολα ειναι μισα γυρω μου. Ειμαστε διαφορετικοι αλλα συμπληρωνει ο ενας τον αλλον.

Kατι ειναι και αυτο το τριημερακι αρκει να κανονισουμε τιποτα.

Καλος ειναι ο Κ Νιτσα οντως ειναι ανθρωπος πανω απο ολα και κυριως ο ανθρωπος μου!!!! Χωρις αυτον ολα ειναι μισα γυρω μου. Ειμαστε διαφορετικοι αλλα συμπληρωνει ο ενας τον αλλον.

τι όμορφα λόγια!!! Πάντα έτσι να νιώθεις!!

:lol::lol: Καλησπερα........:tongue::tongue:

Απο οτι ειδα και χτες και βλεπω και σημερα σας εχω λειψει και με θελετε παλι να καυτηριαζω τα καλως/κακως κειμενα των ΑΝΑΛ ....;);)

Αργησα,θα σας ελεγα καλημερα,αλλα αφησα να εξελιχτει το κους - κους σας και πηρα την αποφαση να σας πω εστω μια καλησπερα....

Καλως με τσουπρες λοιπον..!!!! :rolleyes::rolleyes:

Ενταξει δεν θελω κλαματα...χαρας πιστευω...:rolleyes::rolleyes:

Ελπιζω να σας αρεσει και το καινουριο μου avatar....ειπα να αλλαξω λιγο θεμα...:P:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ το ιδιο ευχομαι και σε σενα, ειμαι ευλογημενη γυναικα που εχω συντροφο τον Κ και αυτος εμενα.

Κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι που λενε.

Ανθρωπε μου που εισαι τοσο καιρο??? Εγω πηρα την δοση μου χθες χαχαχα!!!!

Ελπιζω να καταφερες να κοιμηθεις χθες βραδυ και να μην ειχες ""γερμανικο νουμερο "" παλι.!!!

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Η γιαγια σημερα ηρθε να παει αυτη τον Μαριο εδω κατω στο παρκο για ποδηλατο και εχω ριξει τρελο αραγμα μαγειρευω με την ησυχια μου και σας διαβαζω.

Εγω το τελειωσα νωρις ,σε 20' λεπτα ειχε τελειωσει ...Ειχα και μια λιποθυμια λογω της τσουπρας μου,με εστειλε αδιαβαστο μεσημεριατικα.....;):D:D

Hellen Rowland,

ειμαι πολυ χαρουμενη! μας πηραν τσαμπα στον σταθμό μεσω ΕΕΤΑΑ!!!!!!!!

Μπράβο ρε κιουλτάκι

ioannisp δεν ειχες ζητήσει να απενεργοποιηθείς αγόρι μου?

Πάλι άλλαξες γνώμη?

(Σταθερός στις απόψεις του αυτός ο άνθρωπος....... πάντα):tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...