Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να νιωθεις αλλα μην αφησεις να φανεις φοβισμενη Στινα. Δεν εχω ερθει Κυπρο ποτε μηπως ψησω τον Κ για κανενα ταξιδακι μικρο??

νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να τον ψήσεις!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dems κοιμήθηκα πολύ διότι Π.-Σαβ.-Κυρ.-Δευ. δούλευα 12ώρες κατά μέσο όρο...Οπότε καταλαβαίνεις ότι ήμουν χώμα! Αλλά το φχαριστήθηκα χθες...του δωσα και κατάλαβε!!!

Μαρκοπουλάκη, κι εγώ δεν θέλω χειμώνα! Άσε που σκέφτομαι να κάνω μερικά μπανάκια ακόμη.

Στινάκι, όλα καλά θα πάνε!!! Ωραία δεν είναι να γυρίζεις πίσω? Στα βιβλία, στα μαθητικά/φοιτητικά χρόνια... Ααααααααααααχ

Θυμάστε το τσάι που σας έλεγα?

Ε, έχασα 2κιλά..... χοχοχο και συνεχίζω! ;)

Διαφημίσεις

Αυτό Ειρήνη μου δυστυχώς.... το καταλαβαίνω και μπορώ να φανταστώ πως είναι :( Υπομονή μέχρι το τριήμερο :) Στο πα και χθες... εγώ δεν θα μπορούσα... δεν το αντέχει ο οργανισμός μου!

Σκυλι που γαυγιζει ειναι η Χαρλοου ψυχουλα την νιωθω εγω που γαυγιζει λιγο αλλα δεν δαγκωνει.

Ναι καλά ....δεν μ'εχεις να παίρνω ανάποδες και να επιτίθεμαι (στον πρώην μου).......κυριολεκτώ .... του όρμησα του ανθρώπου.

Να πετάνε βάζα και τασάκια στον αέρα, να φεύγει η τραπεζαρία από την θέση της και να καταλήγει πάνω στη τζαμαρία.................άσε μη συνεχίσω.

ψυχούλα, ψυχούλα, αλλά over-qualified για το ψυχιατρείο έτσι και βγω εκτός εαυτού.:tongue:

Οπότε έχει δίκιο η DEMS.......... απλώς δεν περίμενε να δει τη Σαπφώ Νοταρά σε έκδοση ψηλής, κοκκινομάλας :P:p(οκ άλλαξα χρώμα τώρα τελευταία)

Κατι θα σου εκανε σοβαρο φανταζομαι και εμενα αν με πειραξουν γινομαι σκυλα.

Ετσι τον γνωρισα Κρις εργασιομανη ηξερα ποιον παντρευτηκα δεν μπορω τωρα να αλλαξω κατι ετσι τον αγαπαω οποτε αντεχω.

Διαφημίσεις

Κατι θα σου εκανε σοβαρο φανταζομαι και εμενα αν με πειραξουν γινομαι σκυλα.

Νομίζω ότι αυτό ισχύει για τις περισσότερες από εμάς!!! Με το που γινόμαστε μανούλες γλυκαίνουμε και ψιλοηρεμούμε ως προσωπικότητες αλλάαααααααα... μη μου τους κύκλους τάρατε:cool:

Ετσι τον γνωρισα Κρις εργασιομανη ηξερα ποιον παντρευτηκα δεν μπορω τωρα να αλλαξω κατι ετσι τον αγαπαω οποτε αντεχω.

Πολύ καλό παιδί ο Κ. Ειρηνάκι!

Ποιο τριημερο Κρις??

Κρις? Τριημεράκι, τριημεράκι?:tongue::tongue::tongue:

...

Ντεμάκι εγώ δεν σου μιλάω σήμερα για να μην μου ξεφύγει ότι η Κ κοιμήθηκε σερί και με κάνεις delete από το φατσοβιβλίο χαχαχαχα...

ΤΙΙΙΙΙΙΙ; :lol::lol::lol::lol:

Το Ιφι όσο μεγαλώνει σου μοιάζει περισσότερο ρε :) Γλύκα γίνεται! Άρχισε επιτέλους να χαμογελάει κιόλας χαχαχαχα

Ναι επιτέλους!

Καλα η Ιφιγενεια μεγαλο φατσονι ξεχασα να στο πω κουκλακι.

και ο Μάριος είναι μεγάλη μούρη :D

Dems κοιμήθηκα πολύ διότι Π.-Σαβ.-Κυρ.-Δευ. δούλευα 12ώρες κατά μέσο όρο...Οπότε καταλαβαίνεις ότι ήμουν χώμα! Αλλά το φχαριστήθηκα χθες...του δωσα και κατάλαβε!!!

...

Καλά τότε...αν είναι έτσι...:rolleyes:

...

Οπότε έχει δίκιο η DEMS.......... απλώς δεν περίμενε να δει τη Σαπφώ Νοταρά σε έκδοση ψηλής, κοκκινομάλας :P:p(οκ άλλαξα χρώμα τώρα τελευταία)

Αν ήσουν ξανθιά, θα ήσουν ίδια η πριγκίπησσα Νταϊάνα :) (όχι, πείτε δεν της μοιάζει;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αν ήσουν ξανθιά, θα ήσουν ίδια η πριγκίπησσα Νταϊάνα :) (όχι, πείτε δεν της μοιάζει;)

Ναι ναι πολύ... ειδικά στους εκλεπτυσμένους της τρόπους :rolleyes:

Έλα Χριστέ κι Απόστολε:shock::shock::shock::shock::shock:

Τι λες καλέ??????????

Θα τρίζουν τα κοκαλάκια της συγχωρεμένης...............απαπαπαπα!!!:tongue:

Και ιδίως στη μύτη...........μοιάζουμε απίστευτα με τη διαφορά ότι εγώ καρφώνω μπιφέκι με 2 πατάτες.

Μαρή DEMS χαπακώνεσαι παιδί μου?

Να ελατώσεις την δοσολογία:D:D:D, θα σου στείλω εγώ ένα καλό μπάφο που έχω.....:tongue::tongue:

Κι όσο για εκλπετυσμένους τρόπους.............τι να πεις τώρα........δίκιο έχει κι αυτή η έρμη η Κρις (που να'βρει όμως:D)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...