Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!

Χθες έλιωσα στον ύπνο, λέμε ... και σήμερα επιστροφή στην πραγματικότητα!

Το θέμα είναι ένα...Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, φίλες!!!!!!!!!!

έλα ρε συμπεθέρα, μια χαρά είμαστε! πάλι καλά!

αχ Σεβούλα μου και λοιπές δηλαδή, κάντε την προσευχή σας αυριο μέρα που είναι , να με πιάσουν στη δουλειά.....

μακάρι, σου το εύχομαι να την πάρεις εσύ!

τι στον κούτσο θα ρωτήσουν να προετοιμαστούμε.... Και μου είπαν για βιβλία απο τη σχολή.... Που να τα βρω μαμώ το , μετά από τόσα χρόνια?? ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

:lol::mrgreen:

Α δεν μπορώ Νίτσα να σκέφτομαι το μέλλον... Αρνούμαι! Θα ζω για το σήμερα και άντε το πολύ το αύριο... Αν κάτσω να σκεφτώ το μέλλον... θα χαθώ μέσα στην μαύρη τρύπα... δεν γουστάρω να χάνομαι από το παρόν! Πάρτο αλλιώς!

ιέτς!:cool:

Ωραία Σέβη αλλά να είσαι εσύ που θα την δίνεις το πρωί τουλάχιστον. Ειδικά τώρα στην αρχή... Χαίρομαι που κράτησες την ψυχραιμία σου... Το πρωινό κλάμα είναι η πιο χειριστική διαδικασία που υπάρχει! Το ζω στο πετσί μου καθημερινά με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις!

το θυμάμαι πολύ καλά κ το είχα στο νου μου! με βοήθησε η εμπειρία σας!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αν θες τη γνώμη μου,

εννοείται!

θεωρώ σημαντικό να της λες κάθε φορά που την αφήνεις (ακόμα και όταν είναι κεφάτη) πότε θα την πάρετε και ποιος θα πάει. Π.χ. " γεια σου Χ καλά να περάσεις! Θα έρθει ή γιαγιά τάδε να σε πάρει το μεσημέρι και θα σε φέρει σπίτι μας". Για τα παιδιά τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Φιλάκια σε όλες :D

της το λέω πάντα. άσχετο που δεν με αφήνει να αρθρώσω κουβέντα από το νιαρ νιουρ!:P

ε εντάξυ? Γνωριστήκατε όλες μεταξύ σας??? Αγαπιέστε και κάνετε παρέα?? (πικρό υφάκι).... Είστε όλες καλές , γλυκιές και τα λοιπά και τα λοιπά? Χέστηκα.... :tongue: και δεν ζηλευω καθόλου (αλλαγή ύφους, αυτό παραπονεμένου παιδιού που δεν του έδωσαν σημασία που χτυπησε), που εμένα με αφήσατε έτσι, δεν με αγαπάει καμιάααααα( υφος υστερικού παιδιού που ουρλιάζει).......:(:tongue::roll::roll: :cry::cry:

εγώ σε αγαπάω ρεεεεεεεεε!!!!!

μάκια Στινάκι στο μαγουλάκι!:)

όη, όη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ σε αγαπάω ρεεεεεεεεε!!!!!

μάκια Στινάκι στο μαγουλάκι!:)

όη, όη!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κι εγώ...... Εμοτικον ντροπαλό, με σκημένο κεφάλι που κουνάει τα χερια πίσω από την πλάτη!!

Α ρε Στινακι που θα πει θα σε δουμε και εσενα μην κλαις χαχα!!!

Τι καιρο εχει εκει στην ομορφη Τσυπρον?? Καλη επιτυχια πηγαινε με αυτοπεποιηθηση και θα τους παρεις τα σωβρακα.

Ευχαριστώ και ανταποδίδω! και εσύ είσαι πολύ γλυκειά, όπως επίσης και η Harlow (για την οποία δεν το περίμενα...αλλιώς την είχα φανταστεί :?:lol::mrgreen: )

για πες καλέ.................:D:D

συνήθως με χαρακτηρίζουν ξινή, αμα νόμιζες κάτι άλλο θα'σαι και η μοναδική.:tongue:

Μαρκοπουλίνα το συμπαθές διποδάκι μου είναι και μεγάλος σπασαρχίδης, ξεχνάς να το αναφέρεις!!!!

Κιουλτάκι να χαίρεσε το δικό σου διποδάκι.

Στινάκι good luck...........όρμα και διάλυσέ τους (να πάρεις τη δουλειά εννοώ)!

Διαφημίσεις

όταν πήγε να την παραλάβει η πεθερά μου η Χ δεν ήθελε να φύγει κ φώναζε όσι, όσι!

τί σας έλεγα;

είχε γίνει κατάμαυρη από κάτι κουλικά-αυτοκινητάκια! τα έβγαλαν έξω στη βεράντα αργότερα...

πόσο καλά την διαβάζω την μπουμπού μου!

βέβαια ούτε σήμερα δεν έφαγε το ψωμάκι της-πρωινό, αλλά θα αναλάβει δράση η γιαγιά.

ούτε νερό ήπιε. μου το είπαν οι δασκάλες της ότι δεν τρώει το ψωμάκι της ούτε πινει νερό!

θέλει γκουρμεδιές, ταχίνι-μέλι, γραβιέρα ή κασέρι με ψωμάκι ή με κουλουράκι σουσαμένιο.

αυτά στο σπίτι!

Α ρε Στινακι που θα πει θα σε δουμε και εσενα μην κλαις χαχα!!!

Τι καιρο εχει εκει στην ομορφη Τσυπρον?? Καλη επιτυχια πηγαινε με αυτοπεποιηθηση και θα τους παρεις τα σωβρακα.

Που θα πάει? θα με δείτε ....του σούστη πια.....

Εδώ σκάει ο τζίτζικας από τη ζέστη, φαντάσου οι έγκυες!!!

Αχ αυτοπεποιθηση ε??? Ουφφφφφφφφφφφφ....... Νιώθω σαν φοιτήτρια πάλι....

Καλημέρα!

Χθες έλιωσα στον ύπνο, λέμε ... και σήμερα επιστροφή στην πραγματικότητα!

Το θέμα είναι ένα...Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, φίλες!!!!!!!!!!

...

Δεν σου απαντώ :tongue: Πρώτον γιατί συμφωνώ με τις υπόλοιπες και δεύτερον γιατί τολμάς να λες ότι κοιμάσαι γκρρρρ (εμότικον που ζηλεύει)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Να νιωθεις αλλα μην αφησεις να φανεις φοβισμενη Στινα. Δεν εχω ερθει Κυπρο ποτε μηπως ψησω τον Κ για κανενα ταξιδακι μικρο??

Χαρλοου εγω γουσταρω τρελα το διποδο σου και πιστευω οτι ταιριαζετε λυνει ο ενας δενει ο αλλος.

Διαφημίσεις

Χαρλοου εγω γουσταρω τρελα το διποδο σου και πιστευω οτι ταιριαζετε λυνει ο ενας δενει ο αλλος.

Καλά για να τον παντρευτώ κι εγώ μάλλον θα τον γουστάριζα τρελλά.........πριν 11 χρόνια αυτό.:tongue:

Τώρα ψάχνω να βρω τι σκατά ήταν αυτό που γούσταρα τότε, γιατί αλλιώς θα τον δεις να εκσφενδονίζεται από το μπαλκόνι μου στο δικό σου με συνοπτικές διαδικασίες καμιά ώρα :P(είχες την ατυχία να μένεις κοντά μου βλέπεις).

Στινάκι, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΛΕΜΕ

για πες καλέ.................:D:D

συνήθως με χαρακτηρίζουν ξινή, αμα νόμιζες κάτι άλλο θα'σαι και η μοναδική.:tongue:

...

Έχεις γράψει πολλές φορές ότι είσαι οξύθυμη και τους έχεις όλους σούζα κλπ :lol: και στο μυαλό μου σε είχα λίγο μπρουτάλ :rolleyes: (φαντάσου, ας πούμε, τη Σαπφώ Νοταρά στα νιάτα της :lol::lol::lol::lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Να φύγεις αφού μπορείς ρε!!!! Μακάρι να ήμουν στη θέση σου... αχ... αχ... τεσπα... δεν θα μιλήσω δεν θα μιλήσω...

Ντεμάκι εγώ δεν σου μιλάω σήμερα για να μην μου ξεφύγει ότι η Κ κοιμήθηκε σερί και με κάνεις delete από το φατσοβιβλίο χαχαχαχα... Το Ιφι όσο μεγαλώνει σου μοιάζει περισσότερο ρε :) Γλύκα γίνεται! Άρχισε επιτέλους να χαμογελάει κιόλας χαχαχαχα

Ο μόνος λόγος που θέλω να χειμωνιάσει είναι για να φύγουν τα κουνούπια! Με έχουν ταράξει λέμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...