Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην ομήγυρη!

Α.... Καλημέρα είπα? Δεν είπα..........Καλημέρα λοιπόν:tongue::tongue:

(κάποια μου'ταξε μαθήματα στο fb.............κι εγώ δεν ξεχνάω:D)

Καλημέρα καλημέρα... δεν τάζω ποτέ κάτι που δεν θα κάνω ;) Ειδικά όταν έχω εξασφαλίσει σούπερ ντούπερ baby sitting! Βάψου σενιαρίσου και θα έρθουμε (το χρωστάμε άλλωστε ;))

ναι ρε γμτ..τσακιστηκα!

ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:)

Τα χρόνια πολλα τα είπα δίπλα... πως είναι το χτύπημα;

Καλημέρα!!! Διάβασμα και πάλι διάβασμα!!!ουφφφ βαρέθηκα μαμώτο, εχθές μου τηλ ένας φίλος και μου είπε ότι έμαθε από μια άλλη φίλη ότι καλό θα ήταν να διαβάσουμε τρία βιβλία της σχολής!!!Χέστα και κατούρατα δηλαδή..... τέσπα

Τις καλημέρες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τί διάβασμα; ποιά σχολή;

να τον χαίρεστε οι δυο γυναίκες του, Ειρήνη κ Ζωή! κ να σας χαίρεται!

σήμερα έκλαψε που την πήγα στον σταθμό. κρεμάστηκε από πάνω μου σαν μαϊμού, χεράκια, ποδαράκια κ φώναζε "όσι, όσι". δεν ακούμπαγε κάτω τα ποδαράκια της.

το πιο κουφό ήταν που τα άλλα παιδάκια σήμερα ήταν ήρεμα, με κόκκινα ματάκια-όπερ σημαίνει ότι μόλις τα είχαν ηρεμήσει οι κυρίες τους. είδε ένα αγοράκι την Χ να κλαψουρίζει, ήρθε μπροστά μου κ ήθελε αγκαλιά κλαψουρίζοντας κ εκείνο!

μου είπαν ότι θα την κρατήσουν ως τις 11 παρά 15. θα την πάρουν τα πεθερικά μου σήμερα.

Αυτό με την καγιέν μου άρεσε. Πολύ.....:confused:

Μεταξία, ο άντρας σου μήπως δουλεύει στο Μάνο????

Ποιός είναι ο Μάνος καλέ ???????

Σέβη,

Έλα τώρα αρχίζει η παράσταση... πέτρα εσύ είπαμε !

Καλημέρααααααα σε όλες !!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα να τα εκατοστησει Κιουλτακι μου ο καλος σου να το χαιρεσαι δεν ρωταω ποσα χαχαχα!!!!

Χαρηκα που γνωρισα την Dems xθες οπως την περιμενα συμπαθεστατη.

Σεβακι φανταζομαι τοζορι θα ερθει και η ωρα μας καποτε.

Χαρλοου ειστε γαμω τα ζευγαρια μου αρεσετε πολυ σου το ειπα?? Το διποδο σου ειναι γλυκας.

Χμμμ Σέβη... μήπως να φτιάξετε μια ρουτίνα και να την πηγαίνει σταθερά ένας από σας και να την παίρνει επίσης ένας; Αυτή η εναλλαγή προσώπων που την πάνε στο σταθμό δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλή... για συζήτα το με τις παιδαγωγούς σας!

Σέβη,

Έλα τώρα αρχίζει η παράσταση... πέτρα εσύ είπαμε !

Καλημέρααααααα σε όλες !!!

μπα, δεν μάσησα! μου ήρθε να γελάσω με τη μαϊμού μου! την χαιρέτησα, όπως κ τις κυρίες της κ έφυγα κιουρία!

Σεβακι φανταζομαι τοζορι θα ερθει και η ωρα μας καποτε.

άμα σου πω ότι δεν ζορίστηκα, αλλά ήθελα να γελάσω...;)

βλέπεις σήμερα είχε ψυχρούλα κ η βεράντα με τα κουλικά-παιχνίδια ήταν κλειστή, οπότε η Χ δεν βρήκε αμέσως ενδιαφέρον να μείνει εκεί...

θα της περάσει!

Χμμμ Σέβη... μήπως να φτιάξετε μια ρουτίνα και να την πηγαίνει σταθερά ένας από σας και να την παίρνει επίσης ένας; Αυτή η εναλλαγή προσώπων που την πάνε στο σταθμό δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλή... για συζήτα το με τις παιδαγωγούς σας!

το έχω σκεφτεί, αλλά εγώ θέλω να την πηγαίνω, αφού έχω χρόνο το πρωί.

ο Σ μας αφήνει στην είσοδο, εγώ την ανεβάζω πάνω, γιατί είναι στον πιο πάνω όροφο τα μικρούλια! πάντα θέλω το πρωί να μιλάω με τις δασκάλες της, να την βλέπω πώς μπαίνει!

στο σχόλασμα δυστυχώς θα την παίρνουν οι γιαγιάδες εναλλάξ ανά εβδομάδα, κ πιο συχνά η πεθερά μου λόγω του ότι είναι στην πόλη. ο Σ έχει δουλειά, εγώ είμαι μακριά κ έχω δουλειά.

όταν φτάσουμε στη 1.30 το μεσημέρι, θα την παίρνει ο Σ σπίτι μας.

Καλημέρα!

Χθες έλιωσα στον ύπνο, λέμε ... και σήμερα επιστροφή στην πραγματικότητα!

Το θέμα είναι ένα...Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, φίλες!!!!!!!!!!

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

τί διάβασμα; ποιά σχολή;

αχ Σεβούλα μου και λοιπές δηλαδή, κάντε την προσευχή σας αυριο μέρα που είναι , να με πιάσουν στη δουλειά.....

Σεβούλα μου σε κατατοπίζω.... Μου ηρθε επιστολή να πάω για προφορική εξέταση , για μόνιμη θέση στο δημόσιο με πολύ καλά λεφτά και δουλειά πενθήμερη ως το μεσημέρι......

Τη θέση τη δικαιούμαι λόγω πείρας, ετών που εργάζομαι και γνώσεων αλλά επειδή πρόκειται για 8 θέσεις και οι αιτητές είναι 60 αντιλαμβάνεσαι τι έχει να γίνει.....

Ε και απο δω κι απο κει προσπαθούμε να μάθουμε τι στον κούτσο θα ρωτήσουν να προετοιμαστούμε.... Και μου είπαν για βιβλία απο τη σχολή.... Που να τα βρω μαμώ το , μετά από τόσα χρόνια?? ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

Διαφημίσεις

Α δεν μπορώ Νίτσα να σκέφτομαι το μέλλον... Αρνούμαι! Θα ζω για το σήμερα και άντε το πολύ το αύριο... Αν κάτσω να σκεφτώ το μέλλον... θα χαθώ μέσα στην μαύρη τρύπα... δεν γουστάρω να χάνομαι από το παρόν! Πάρτο αλλιώς!

Ωραία Σέβη αλλά να είσαι εσύ που θα την δίνεις το πρωί τουλάχιστον. Ειδικά τώρα στην αρχή... Χαίρομαι που κράτησες την ψυχραιμία σου... Το πρωινό κλάμα είναι η πιο χειριστική διαδικασία που υπάρχει! Το ζω στο πετσί μου καθημερινά με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις!

Καλημέρα κοριτσάκια!

...

Χρόνια του πολλά, να τον χαίρεσαι!!

...

σήμερα έκλαψε που την πήγα στον σταθμό. κρεμάστηκε από πάνω μου σαν μαϊμού, χεράκια, ποδαράκια κ φώναζε "όσι, όσι". δεν ακούμπαγε κάτω τα ποδαράκια της.

το πιο κουφό ήταν που τα άλλα παιδάκια σήμερα ήταν ήρεμα, με κόκκινα ματάκια-όπερ σημαίνει ότι μόλις τα είχαν ηρεμήσει οι κυρίες τους. είδε ένα αγοράκι την Χ να κλαψουρίζει, ήρθε μπροστά μου κ ήθελε αγκαλιά κλαψουρίζοντας κ εκείνο!

μου είπαν ότι θα την κρατήσουν ως τις 11 παρά 15. θα την πάρουν τα πεθερικά μου σήμερα.

Αν θες τη γνώμη μου, θεωρώ σημαντικό να της λες κάθε φορά που την αφήνεις (ακόμα και όταν είναι κεφάτη) πότε θα την πάρετε και ποιος θα πάει. Π.χ. " γεια σου Χ καλά να περάσεις! Θα έρθει ή γιαγιά τάδε να σε πάρει το μεσημέρι και θα σε φέρει σπίτι μας". Για τα παιδιά τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

...

Χαρηκα που γνωρισα την Dems xθες οπως την περιμενα συμπαθεστατη.

...

Ευχαριστώ και ανταποδίδω! και εσύ είσαι πολύ γλυκειά, όπως επίσης και η Harlow (για την οποία δεν το περίμενα...αλλιώς την είχα φανταστεί :?:lol::mrgreen: )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ε εντάξυ? Γνωριστήκατε όλες μεταξύ σας??? Αγαπιέστε και κάνετε παρέα?? (πικρό υφάκι).... Είστε όλες καλές , γλυκιές και τα λοιπά και τα λοιπά? Χέστηκα.... :tongue: και δεν ζηλευω καθόλου (αλλαγή ύφους, αυτό παραπονεμένου παιδιού που δεν του έδωσαν σημασία που χτυπησε), που εμένα με αφήσατε έτσι, δεν με αγαπάει καμιάααααα( υφος υστερικού παιδιού που ουρλιάζει).......:(:tongue::roll::roll: :cry::cry:

ε εντάξυ? Γνωριστήκατε όλες μεταξύ σας??? Αγαπιέστε και κάνετε παρέα?? (πικρό υφάκι).... Είστε όλες καλές , γλυκιές και τα λοιπά και τα λοιπά? Χέστηκα.... :tongue: και δεν ζηλευω καθόλου (αλλαγή ύφους, αυτό παραπονεμένου παιδιού που δεν του έδωσαν σημασία που χτυπησε), που εμένα με αφήσατε έτσι, δεν με αγαπάει καμιάααααα( υφος υστερικού παιδιού που ουρλιάζει).......:(:tongue::roll::roll: :cry::cry:

Σώπα, σώπα (εμότικον που χαϊδεύει stin@ στην πλάτη). Είσαι καλή και γλυκειά, αλλά είσαι και μακριά :confused:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...