Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι πόντια είμαι...

Η μαμά μου γεννήθηκε στη Ρωσία, ήρθαν το '80 εδώ, 19ετών τότε, γνώρισε εδώ τον μπαμπά μου (πολύ παλιός πόντιος, '65) και παντρεύτηκαν μετά από 1μήνα γνωριμίας. Άλλα χρόνια. Τότε φαντάσου ότι μιλούσε μόνο ποντιακά και ρώσικα και γνωρίστηκαν από προξενιό, δεν ακολούθησε σχέση. Καμιά φορά την κοροϊδεύω και της λέω "μιλούσατε με τη γλώσσα του σώματος".

Η Θεσ/κη είναι γεμάτη πόντιους... Κοίτα, γενικά φημίζονται για τις αξίες και τα ήθη, παραδοσιακοί και απλοί άνθρωποι. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η εργατικότητα και η προκοπή!!! Τους θαυμάζω γιατί ήρθαν εδώ με οικογένειες, ξεκινώντας από το 0 κυριολεκτικά και δημιουργήθηκαν μόνοι τους...

Άσχετο...

στις Σέρρες μένει η οικογένεια του πατέρα μου κι έρχομαι σταθερά 1φορά/χρόνο..Αδέλφια ξαδέλφια...τους αγαπάμε πάρα πολύ και περνάμε τέλεια εκεί...

Όσο για την προκοπή...ένα θα πω...όταν ήρθαν οι πρόσφυγες,τους έριξαν στην Καλαμαριά,ένα βάλτο!Μόνο με γαλότσες μπορούσες να κυκλοφορήσεις.

Και την έκαναν, την πιο ακριβή περιοχή της Θεσσαλονίκης,μετά το πανόραμα!

Οι γονείς σου μάλλον είναι πιο μεγάλοι,γιατί των δικών μου ήταν έρωτας σφοδρός και δε συνηθίζονταν τα προξενιά στην εποχή τους,είναι προγενέστερα.

γεια σας κική και νίτσα!

ξυνή θα μου βγει η χθεσινή βραδυά - έχω απίστευτο συνάχι και τη σχετική αδιαθεσία, εκτός από το σφάκτη πίσω αριστερά...

το θέμα είναι πως σκέφτομαι να βγούμε αύριο με τον μικρό - να πάμε στη γιορτή σοκολάτας του παυλίδη ή/και στην έκθεση παιδικού βιβλίου!

λέτε να χειροτερέψουμε?

Αλό!

Γεια σου κιουλτάκι!

Δες πως είναι το μωρό και κρίνεις.

Ζηλεύω θανάτου που δεν έχουμε τέτοια στη Σαλόνικα.

Εδώ αύριο έχει μια ομιλία για τη διατροφή της εγκύου,της θηλάζουσας και του παιδιού ως 3 ετών.9-14:30 στο βελλίδειο με είσοδο ελεύθερη.Από εδώ, από το πάρεντς το είδα.:mrgreen:

Αλλά γμτ ο άντρας μου θα πάει το μικρό κολυμβήτηριο,και οι φίλες μου δε μπορούν.Η μία ωτίτιδα, η άλλη πήγε στο χωριό της, η άλλη πέθανε η πεθερά της:cry:.Σκ@#ά!Και σκέφτομαι τι να κάνω.Να πάω μόνη μου?Αισθάνομαι λίγο περίεργα.Εσείς θα πηγαίνατε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Kiki,ki ego gia kati tetoia den asxolithika me to internet...mou eixe dimiourgithei i entiposi oti mazeuontousan mesa oloi oi anomaloi tou ntounia. Ase pou to evriska kai xasimo megalo. Tora vevaia, pou eimai etsi ki allios kleismeni sto spiti, einai mia parigoria. ;)

Δε θα μπορούσα να το είχα πει καλύτερα!:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική άμα δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω θα πήγαινα!!

σινεμά δεν έχεις πάει μόνη ποτέ???

Τσου!Μου φαίνεται θα το επιχειρήσω!

Πάω να πιω λίγο καφέ με τον άντρα μου στο μπαλκόνι και επανέρχομαι μόλις φύγουν κολυμβητήριο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική άμα δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω θα πήγαινα!!

σινεμά δεν έχεις πάει μόνη ποτέ???

Συμφωνώ με την Ειρήνη.. Πήγαινε, θα έχει πλάκα...

Λοιπόν ζώπυρον σέστηκα... κι εγώ δεν είμαι καλά... αλλά...Θα πάρω αύριο τις ξαδέλφες μου, τα παιδιά μου και το σύζυγο και θα πάω!!!!!!

δεν το χάνω:tongue:

Εσύ στείλε τον άντρα σου με το παιδί... Βάλε και μία φωτό για να τον αναγνωρίσω ή πες του να κρατάει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Καλά ντε... γιατί τόσα θαυμαστικά στο 38... νεότατη κοπελα!!!

Εγώ είμαι 29 σχεδόν..

χαχα..τα θαυμαστικά πήγαιναν για τη μαμά σου...η μητέρα μου πέθανε στα 61 πριν δέκα χρόνια γιαυτό....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...