Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλή επιτυχία Ειρήνη!

αν δεν πιστεύεις, να σου πω μια προσευχή να σου περάσει, να ανοίξεις ματάκια!

Νίτσα, καλή αρχή!

Ζώπυρον, όλα καλά!

Αγγελίνα, πόσο άγχος χωράς ρε κορίτσι; κουράγιο με τη μανούλα!

όσο για το παιδί, παντού έτσι είναι! χαλάρωσε!

όσο για τον ύπνο με το παιδί, μια χαρά! μόνο στο κεφάλι μας; μερικές φορές την βρίσκω στα πόδια μας!

άλλες βάζει χεράκια ποδαράκια στο λαιμό μου, στο στήθος του πατέρα της!

όταν κοιμούνται 2 παιδιά στο κρεβάτι σου, αυτά κοιμούνται φαντάζομαι ανάμεσα!

η Μεταξία έχει καιρό να μπει, να γράψει! μου έλλειψε!

ελλ, γιατί σε διαβάζω κάπως;

ελπίζω να μη ξέχασα καμιά!

φιλούρες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα !!!

Αγγελίνα εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου...

Κορίτσια ακούσατε τίποτα ότι ο Αγιασμός στα σχολεία θα γίνει στις 19 αντί στις 12 ???

Κάπως όπως fisτικακι αισθάνομαι και'γω διότι τα διάφορα μαζεμένα μου έχουν φέρει μια πλήρη απάθεια....

Ειρήνη μου περαστικά κι από εδώ και στις 2 σας!!!

Συμφωνώ με Μεταξάκι...Αλλοπρόσαλλες δε λες τίποτα! Μία έτσι μία αλλιώς. Δε βιώνουμε κάτι σταθερό και η κυκλοθυμικότητα μας χαρακτηρίζει πλήρως i think!

Ζωπ, είστε έτοιμοι για το νέο σχολικό έτος?

Σεβούλαααααααααα, να μάθεις τη νυφούλα μου να αντιδρά...Να μην κάθεται ούτε να τη δαγκώνουν ούτε και να τις τρώει! Όσο και να την προστατεύουν οι νηπιαγωγοί θα πρέπει το παιδί να μάθει να υπερασπίζεται μόνο του τον εαυτό του...

Αγγελίνα τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα? Αυτό σκέψου μόνο κ θα την βρεις την απάντηση!!!

Γεια σας ωραίες αλλοπρόσαλες!

Ως αισιόδοξος τοξότης βλέπω πάντα φως στην άκρη του τούνελ :cool:

Όπως λέει και ο Σάκης "όλα καλά θα μας πάνε, θα φτιάξουν όλα όπου να 'ναι".

Το εύχομαι σε όλες σας :D

Σήμερα που ήθελα να είμαι κάπως ευπαρουσίαστη (έχουμε να πάμε σε πάρτυ το απόγευμα) φρόντισε η Ιφιγένεια να είμαι σαν το πάντα :rolleyes: (βλ. μαύροι κύκλοι) από το ξενύχτι. Ξύπναγε ανά μία ώρα όλη τη νύχτα και τελικά σηκώθηκε στις 6:30 το πρωί. Σηκώθηκε και ο Ευριπίδης, μες την καλή χαρά, να δει την ανατολή του ηλίου (αν είναι δυνατόν!). Τέλος πάντων ήπια ένα καφέ το πρωί και άλλον ένα μετά το φαγητό και ελπίζω να κρατηθώ ξύπνια.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Είσαι τοξοτάκι και είσαι αισιόδοξη? Κι εγώ είμαι (τοξότης) αλλά από αισιοδοξία.................Τάρταρα.

Στη δουλειά του άντρα μου τους μάζεψε το big boss και τους είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως αν μείνει η εταιρεία ανοιχτή ως τον Φεβρουάριο θα είναι θαύμα, κι αυτός δεν πιστεύει στα θαύματα. Και σημειωτέον δεν μιλάμε για κανένα μαγαζάκι αλλά για εταιρεία με 240 άτομα προσωπικό και υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Τους είπε βέβαια πως όσο περνάει από το χέρι του το προσωπικό δεν θα χάσει τα λεφτά του μεν, αλλά δεν ξέρει πότε θα πληρώνονται δε, και επίσης αν κάποιος θελήσει να αποχωρήσει ή βρει κάτι άλλο πιο σίγουρο δεν θα τον.... παρεξηγήσει.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και μπήκε στο Καγιέν του και έφυγε.

Αυτάαααααααααα!!!!!!!!!!! Τέλεια ε?

Διαφημίσεις

Είσαι τοξοτάκι και είσαι αισιόδοξη? Κι εγώ είμαι (τοξότης) αλλά από αισιοδοξία.................Τάρταρα.

...

Δε μπορεί...μάλλον θα έχεις κανένα "περίεργο" ωροσκόπο :roll:

Για τον άντρα σου τι να πω...υποθέτω ξεκίνησε να ψάχνει για άλλη δουλειά;

etCDp3.png hk8kp3.png

Το εύχομαι σε όλες σας :D

....................................:D

Στη δουλειά του άντρα μου τους μάζεψε το big boss και τους είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως αν μείνει η εταιρεία ανοιχτή ως τον Φεβρουάριο θα είναι θαύμα, κι αυτός δεν πιστεύει στα θαύματα. Και σημειωτέον δεν μιλάμε για κανένα μαγαζάκι αλλά για εταιρεία με 240 άτομα προσωπικό και υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Τους είπε βέβαια πως όσο περνάει από το χέρι του το προσωπικό δεν θα χάσει τα λεφτά του μεν, αλλά δεν ξέρει πότε θα πληρώνονται δε, και επίσης αν κάποιος θελήσει να αποχωρήσει ή βρει κάτι άλλο πιο σίγουρο δεν θα τον.... παρεξηγήσει.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και μπήκε στο Καγιέν του και έφυγε.

Χα χα βάλτε κι εμένα στη λίστα με τις Τοξοτίνες.... και ναι, δεν είμαι πάντα η σούπερ ντούπερ αισιόδοξη, αλλά, ΠΟΤΕ, δεν το βάζω κάτω όλο το παλεύω όλο το γυρνάω στο μυαλό μου να βρω κάτι, έστω ένα δείγμα θετικό...

....Αυτό το τελευταίο "μπήκε στο Καγιέν του κι έφυγε" που έγραψες πω πω ... μου μαύρισες την ψυχή λέμε ! Το έρμο το αφεντικό τί να τραβάει... τόσες έγνοιες, τόσες σκοτούρες .... όσο για τα (σαφώς) άσχημα μαντάτα, μη σε μέλλει, παντού τα ίδια είναι -- κι ο αφεντικός του συζύγου τους έκανε περικοπή περί του 15% γιατί δεν βγαίνει μάνα μου κι εκείνος... θέλει βλέπεις για την έπαυλη να πληρώνει γύρω στις 6.000 ευρώ μόνο για ΔΕΗ, και επίσης τους κολλάει ένσημα για 4ωρο (άλλο εάν κάθονται 10-12 ώρες ημερησίως)

χα χα καλό !!! το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?????

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ας αρχίσει να κοιτάει και αλλού μπας και βρει κάτι αξιόλογο ο άνθρωπος και το κυριότερο : ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, αυτό είναι το μόνο στάνταρ...

τα παιδιά μας τί φταίνε ???? μου λέτε ? μόνο αυτό με νοιάζει....:-(

Χα χα βάλτε κι εμένα στη λίστα με τις Τοξοτίνες.... και ναι, δεν είμαι πάντα η σούπερ ντούπερ αισιόδοξη, αλλά, ΠΟΤΕ, δεν το βάζω κάτω όλο το παλεύω όλο το γυρνάω στο μυαλό μου να βρω κάτι, έστω ένα δείγμα θετικό...

Έτσι και εγώ :)

...

Έλα μου ντε; :( και τι να τους πεις; :?

etCDp3.png hk8kp3.png

Σεβούλαααααααααα, να μάθεις τη νυφούλα μου να αντιδρά...Να μην κάθεται ούτε να τη δαγκώνουν ούτε και να τις τρώει! Όσο και να την προστατεύουν οι νηπιαγωγοί θα πρέπει το παιδί να μάθει να υπερασπίζεται μόνο του τον εαυτό του...

κάτι μου λέει πως δεν θέλει να ασχοληθεί.

αν ασχοληθεί με τις επιθέσεις των άλλων, θα τα παραλάβουν με κατάγματα οι μανάδες τους. πιο πολύ την ενδιαφέρει να μην της χαλούν τα παιχνίδια της!

είναι κ ψωμωμένη!

Φιλάκια σε όλες :D

κούκλα ως :tongue:πάντα!

Και μπήκε στο Καγιέν του και έφυγε.

τί να πω...

τα είπε όλα η Μεταξία!

είσαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, ανοιχτόκαρδος!

....Αυτό το τελευταίο "μπήκε στο Καγιέν του κι έφυγε" που έγραψες πω πω ... μου μαύρισες την ψυχή λέμε ! Το έρμο το αφεντικό τί να τραβάει... τόσες έγνοιες, τόσες σκοτούρες .... όσο για τα (σαφώς) άσχημα μαντάτα, μη σε μέλλει, παντού τα ίδια είναι -- κι ο αφεντικός του συζύγου τους έκανε περικοπή περί του 15% γιατί δεν βγαίνει μάνα μου κι εκείνος... θέλει βλέπεις για την έπαυλη να πληρώνει γύρω στις 6.000 ευρώ μόνο για ΔΕΗ, και επίσης τους κολλάει ένσημα για 4ωρο (άλλο εάν κάθονται 10-12 ώρες ημερησίως)

χα χα καλό !!! το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?????

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ας αρχίσει να κοιτάει και αλλού μπας και βρει κάτι αξιόλογο ο άνθρωπος και το κυριότερο : ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, αυτό είναι το μόνο στάνταρ...

προσυπογράφω!

πες ότι μου κάνεις πλάκα! καλά τι κρεβάτι έχετε????

:D:D:D Κανονικό. Ο άντρας μου κοιμάται στον καναπέ πλέον....

εγώ δεν την παλεύω...κοιμόμαστε και άτσαλα οικογενειακώς...ξέρεις πόσες φορές έχω ξυπνήσει με τον μικρό ξαπλωμένο στο κεφάλι μου??? κι όχι τίποτα άλλο, είχε πάει μόνος του στο δωμάτιο του όταν γεννήθηκε το μπεμπε και μετά ο έξυπνος ο άντρας μου επειδή δούλευε πολύ και δεν τον έβλεπε τη μέρα τον ξαναέφερε στο κρεβάτι...

άραγε θα με δικαιώσει ο δικαστής αν τον πνίξω????

Ε, κάπως έτσι την πατάμε όλοι. Εγώ από την πολύ κούραση την πάτησα. Κάποια στιγμή κλάταρα από το ξενύχτι, και σηκωνόταν ο άντρας μου. Ο οποίος θεώρησε καλό να μου φέρνει την μικρή στο κρεβάτι που κοιμόμουν για να μην κλαίει. Το είδε και η άλλη και σου λέει εγώ θα είμαι ο μ@λ@κ@ς της παρέας????

Και να΄μαστε όλοι μαζί τώρα.... Αλά εμένα μου αρέσει βρε. Να τσιμπάω και κάνα μπουτάκι στον ύπνο μου!!!

Καλησπέρα !!!

Αγγελίνα εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου...

Κορίτσια ακούσατε τίποτα ότι ο Αγιασμός στα σχολεία θα γίνει στις 19 αντί στις 12 ???

Κάπως όπως fisτικακι αισθάνομαι και'γω διότι τα διάφορα μαζεμένα μου έχουν φέρει μια πλήρη απάθεια....

Το πρωί πέρασα από το σχολείο και μου είπε αγιασμός κανονικά την Δευτέρα στις 9 το πρωι.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Αυτό με την καγιέν μου άρεσε. Πολύ.....:confused:

Μεταξία, ο άντρας σου μήπως δουλεύει στο Μάνο????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

καλησπέρα κόρες!!

λίγες μέρες πριν την έναρξη σχολείου/δουλειάς μου... έχουμε πάρει τους δρόμους με το γιο μου (καλά, το σπίτι ρημαδιό...) και κάνουμε... εκδρομή... μέσα στη πόλη - όπου μέρα μας κι όπου νύχτα μας (ενίοτε συνοδεύει κι ο ζώπυρος που βέβαια δουλεύει κανονικά...)

πριν λίγο είχε ξαφνικά ο μικρός μια έντονη ρινορραγία... αλλά εντάξει, όλα καλά! να θυμάστε - κεφάλι συνέχεια προς τα κάτω, κλείσιμο στα πτερύγια της μύτης όπως όταν μας βρωμάει κάτι!

φυς και ντάλια, εγώ δεν μπορώ να συνηθίσω στο κακό! και γύρω μου (μας) υπάρχει πολύ θανατικό (κυριολεκτικά και μεταφορικά)...

κατά τ' άλλα, συμφωνώ με τις υπόλοιπες που επισήμαναν πως είμαστε όλες κυκλοθυμικές και αλλοπρόσαλλες...! αλλοπαρμένες εντελώς! χαχαχα!

πάω να γίνω γυναίκα γιατί θα συνοδεύσω αργότερα τον υιό μου σε μαγική θεατρική παράσταση... και δεν λέει να πάω σαν ταμτάκος!

φιλιααααααά!

υ.γ. ^ ντάλια, σήμερα το πρωί πέρασα από το δημοτικό του γιού μου που έγραφε σε ανακοίνωση ότι ο αγιασμός θα γίνει την Δευτέρα 12/09 στις 8.30 το πρωί και μετά θ' ακολουθήσει ενημέρωση γονέων...

^ η γλυκοφλεβαρίτσα - ξέρει καμία - καλά??

Καλά είναι αλωνίζει τις θάλασσες του νομού Ηλείας :) Μες στην εβδομάδα θα επιστρέψει ;)

Καλημέρα!!! Διάβασμα και πάλι διάβασμα!!!ουφφφ βαρέθηκα μαμώτο, εχθές μου τηλ ένας φίλος και μου είπε ότι έμαθε από μια άλλη φίλη ότι καλό θα ήταν να διαβάσουμε τρία βιβλία της σχολής!!!Χέστα και κατούρατα δηλαδή..... τέσπα

Τις καλημέρες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατά τ' άλλα, συμφωνώ με τις υπόλοιπες που επισήμαναν πως είμαστε όλες κυκλοθυμικές και αλλοπρόσαλλες...! αλλοπαρμένες εντελώς! χαχαχα!

Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε.............λες ψέμματα..............δεν σε πιστεύω.:tongue:

Κι εγώ παίρνω άδεια την επόμενη βδομάδα που ανοίγουν τα σχολεία για να'χω το καμάρι από κοντά, να κάνω κι άλλες δουλειές, όπως να βάψω το σπίτι:shock::shock::shock: που επίσης είναι μπουρ.............

Κιουλτάκι έμαθα τσακίστηκες παιδί μου??????

Περαστικά και σε σένα και στη Ζωϊτσα.

Α.... Καλημέρα είπα? Δεν είπα..........Καλημέρα λοιπόν:tongue::tongue:

(κάποια μου'ταξε μαθήματα στο fb.............κι εγώ δεν ξεχνάω:D)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...