Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εννοείται καλή μου και με τις 2! Ξεκίνησε η μία, έ πόσο να αντέξει και η άλλη???????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες ότι μου κάνεις πλάκα! καλά τι κρεβάτι έχετε????

εγώ δεν την παλεύω...κοιμόμαστε και άτσαλα οικογενειακώς...ξέρεις πόσες φορές έχω ξυπνήσει με τον μικρό ξαπλωμένο στο κεφάλι μου??? κι όχι τίποτα άλλο, είχε πάει μόνος του στο δωμάτιο του όταν γεννήθηκε το μπεμπε και μετά ο έξυπνος ο άντρας μου επειδή δούλευε πολύ και δεν τον έβλεπε τη μέρα τον ξαναέφερε στο κρεβάτι...

άραγε θα με δικαιώσει ο δικαστής αν τον πνίξω????

να ρωτήσω και κάτι άσχετο αν ξέρετε εσείς που είστε και παλιές...γίνεται να χαθεί τελείως ένα θέμα?

δεν μπορώ να το βρω πουθενά...ούτε αρχείο έχει πάει...ανοιξε η γη και το κατάπιε...πως γίνεται αυτο?

Κορίτσια, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα. Είχαμε άσχημες εξελίξεις με τη μαμά μου. :( Κι εγω ασχολούμαι...να μην πω με τι. Θα σας τα πω καποια αλλη στιγμη.

Αγγελίνα μου........ σου στέλνω

(((((((((((((((((((((((((((((μια μεγάλη αγκαλιά)))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημέρα!

Καθότι το τριημέρο που πέρασε εργαζόμουν, είμαι σε φάση προσαρμογής σήμερα!

Η Όλγα ξεκίνησε χθες βρεφονηπιακό και για 1η μέρα ήταν άψογη. Την πήγε ο μπαμπάς της για 2ώρες και την άφησε χωρίς να τον πάρει χαμπάρι. Αν και αυτό δεν το βρίσκω καλό αλλά το έκανε για να μην τον δει να φεύγει και κλαίει. Δεν είναι και σε φαση ακομη να καταλάβει ότι πάει σταθμό.

Μήπως ξέρετε πότε ανοίγουν τα νηπιαγωγεία?

Αγγελίνα, δύσκολα τα πράγματα με τη μαμά σου γμτ!!!! Κράτα γερά γιατί σίγουρα θα χρειάζεται υποστήριξη αυτη την τόσο δύσκολη περίοδο...

Κορίτσια sorry αλλά είμαι απενεργοποιημένη ακόμη...

Καλή Αρχή στα παιδάκια μας που ξεκινούν σιγά σιγά το νέο (προ)σχολικό έτος!!!

Διαφημίσεις

Kαλη αρχη σε ολα τα παιδακια που ξεκινανε νεα ζωη!!!!

Αγγελινα δυναμη σου ευχομαι και υπομονη τι να πω αυτα ειναι τα ζορια.

Και εγω κοιμηθηκα ασχημα πολυ σημερα και η μερα ειναι μακρια.

Περαστικα στα αρρωστακια μικρα και να φυγουν οι πυρετοι.

καλημερα σε ολες σας!

δυσκολη μερα , δεν κοιμηθηκα καλά, εχω αγχωθει με ένα εργο εδω στη δουλεια, ξύπνησα στις 6 γιατι με φωναξε η ζωή..την παιρνω αγκαλιά και γυρνώντας στο δωματιο σκουντουφλαω και πεφτω κατω έχει πρηστει το δεξι μου χερι, αιματα και μελανια εννοειται, ευτυχως δεν επαθε τίποτα η μικρη!

αγγελινα τι να πω...κουραγιο..σε νιωθω....

Ωχ δεν φτανει που αρρωστησε η μικρη σκοτωθηκες κιολας βρε Ρηνιω??? Περαστικα σας οικογενειακως.

ευχαριστουμε κοριτσαρα...

μας ματιασανε στο παρτι!(δεν πιστευω, αλλά οσες πιστευετε ριξτε μας κανά ξεματιασμα..χαχα)

καλημέρες!!!

να ρωτήσω και κάτι άσχετο αν ξέρετε εσείς που είστε και παλιές...γίνεται να χαθεί τελείως ένα θέμα?

δεν μπορώ να το βρω πουθενά...ούτε αρχείο έχει πάει...ανοιξε η γη και το κατάπιε...πως γίνεται αυτο?

πήγαινε στην αναζήτηση και δώσε τον τίτλο του θέματος!

Μήπως ξέρετε πότε ανοίγουν τα νηπιαγωγεία?

νομίζω μαζί με τα δημοτικά, την ερχόμενη Δευτέρα 12/09...

δυσκολη μερα , δεν κοιμηθηκα καλά, εχω αγχωθει με ένα εργο εδω στη δουλεια, ξύπνησα στις 6 γιατι με φωναξε η ζωή..την παιρνω αγκαλιά και γυρνώντας στο δωματιο σκουντουφλαω και πεφτω κατω έχει πρηστει το δεξι μου χερι, αιματα και μελανια εννοειται, ευτυχως δεν επαθε τίποτα η μικρη!

περαστικά κιουλτάκι! πότε τελειώνει το έργο?

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλη την αλλοπρόσαλλη παρέα!

είμαι καλά!

η Χ καλύτερα!

την ενημέρωσα την δασκάλα της το πρωί. μου είπε ότι αποκλείεται, αφού δεν έκλαψε καθόλου η Χ, σε αντίθεση με τα άλλα που πλάνταξαν. ιδίως 2 αγοράκια λέει δεν σταμάτησαν να δαγκώνει το ένα το άλλο.

της είπα ότι πιθανόν με τόσα παιδάκια δεν θα το πρόσεξαν, αλλά τις δικαιολόγησα με χαμόγελο. η Χ της είπα είναι ανθεκτική στον πόνο-κομάντο!

η Χ ήταν πολύ συνεργάσιμη κ γι' αυτό μου είπε να μείνει μισή ώρα παραπάνω. όταν την άφησα ούτε γειά δεν μου είπε. πήγε κατευθείαν στα παιχνίδια, παρόλο που τα περισσότερα έκλαιγαν νον στοπ.

πριν λίγο που την πήραν η πεθερά μου κ ο Σ ήταν μια χαρά, χωρίς σημάδια, χαρούμενη!

νιώθω πολύ καλύτερα σήμερα!

Καλημέρα - καλημέρα !!!!

Καλή αρχή στην Χ της Σέβης και στην Ο της Νίτσας !!!!

Σεβούλα,

Όσο για το δάγκωμα που ανέφερες, νομίζω πως θα έπρεπε να σας ενημερώσουν οι δασκάλες της για το περιστατικό, εκτός και αν ΔΕΝ το πήραν καθόλου χαμπάρι ! Γι' αυτό καλό θα ήταν να τους επιστήσεις την προσοχή.... κι εμάς πέρυσι στις πρώτες μέρες που είχαν πάει σταθμό, με πήραν τηλ να μου πουν ότι ένα παιδάκι δάγκωσε στην ωμοπλάτη τον Νικόλα για να μου ζητήσουν συγγνώμη και να μου πουν πως δεν τους είχε ενημερώσει η μαμά του άλλου παιδιού κι ότι δεν το πρόλαβαν... από τότε, ευτυχώς ελάχιστες φορές, έχει έρθει κάποιο από τα δυο χτυπημένο... υπομονή !

Να δεις που θα βρει τρόπο σιγά σιγά να θωρακίσει τον εαυτό της... σιγά μην κάθεται να τις τρώει ...

Αγγελίνα,

Τί να σου γράψω... κουράγιο με την μαμά σου ! Από το στόμα σου βγήκε η εκδρομή βρε κορίτσι μου !

Ειρήνη (ΚΑΛΤ),

Τί πάθατε βρε οικογενειακώς ????? Περαστικά στη Ζωή... καλά, πώς πήγες και σκουντούφλιασες τόσο πολύ βρε παιδί μου ???? Όσο για την παρουσίαση που λες, α πα πα, κι εγώ θα είχα αγχωθεί τρελά... δεν είμαι καλή στο να μιλάω μπροστά σε ακροατήριο... καλή επιτυχία πάντως... εισπνοή-εκπνοή κλπ κλπ...

Ζωπ,

Μου αρέσει πάρα πολύ το avatar σου ! Αχ πολύ θα γούσταρα να καθόμουν σε εκείνο το παγκάκι... για την υπογραφή σου δεν ξέρω το Link, πρέπει να μπω βράδυ να το πατήσω από το σπίτι -- εδώ δεν μου το ανοίγει...

όσο για το αν είσαι αισιόδοξη ή όχι, χμμμμ, μάλλον θα διαφωνήσω με τις προλαλήσασες.. εμένα μου "ακούγεσαι" πολύ νορμάλ σαν όλες μας δλδ... αν κοιτάξεις και λίγο τον τίτλο του τόπικ, αυτό το "ΑΛΛΟΠΡΌΣΑΛΛΕΣ" νομίζω πως μας ταιριάζει γάντι... έτσι είμαστε όλοι λίγο-πολύ μία στα πάνω μας, μία στα κάτω μας...

Κατά τα άλλα είμαι πολύ κουρασμένη... γιατί γιατρέ μου δεν ξαπλώνω πριν τις 2 τα ξημερώματα μου λες ??? Και το πρωί κουτουλάω στους τοίχους κι εγώ... τα παιδάκια μου είναι ΟΚ με τον σταθμό... αν εξαιρέσεις την χθεσινή (πρώτη τους μέρα) που δεν επέσρεψαν σπίτι με το σχολικό, αλλά πήγα εγώ να τα πάρω... μου άλλαξαν ωράριο και πλέον δεν εξυπηρετεί το δρομολόγιό τους..

φτάνοντας απ' έξω άκουσα τη Σεμίνα να ουρλιάζει και μάτωσε η καρδιά μου... ότι είχαν φύγει όλες οι φίλες της και τρόμαξε το κακόμοιρο ότι θα ξεμείνει εκεί μόνη της... τεσπα, μπήκα μεσα με το που με είδαν κρεμάστηκαν και τα 2 απ την αγκαλιά μου... πήγαμε σπίτι και όλα καλά... και οι ενοχές καλά κρατούυυυυυυν !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...