Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σεβούλα μπριδ ιν μπριδ αουτ και θα περάσουμε.... Τι να κάνουμε....

ΤΟ κουκλί σου μια χαρά το ακούω! Λεβεντιά σαν τη μαμά....

μακάρι να υπερασπίζεται τον εαυτό της κ ας μην το ξέρω να καμαρώσω.

Είπα πολλές φορές του άντρα μου να τους πει κάτι, αφου εκείνος πάει και τον παίρνει αλλά δεν θέλει λεει να πει κάτι στη φίλη μου......

μίλα με τον άντρα σου, γιατί από ότι καταλαβαίνω εκείνος ντρέπεται.

κ ο δικός μου πότε πότε μου κάνει ντροπές. να τον ντοπάρεις ηθικά, για χάρη του γαλανομάτη σας! δεν θα κάνει τσαμπουκά, δεν χρειάζεται. θα πει λίγα κ εύστοχα. άντρες γαρ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μίλα με τον άντρα σου, γιατί από ότι καταλαβαίνω εκείνος ντρέπεται.

κ ο δικός μου πότε πότε μου κάνει ντροπές. να τον ντοπάρεις ηθικά, για χάρη του γαλανομάτη σας! δεν θα κάνει τσαμπουκά, δεν χρειάζεται. θα πει λίγα κ εύστοχα. άντρες γαρ!

σωστή!!! Θα το ξαναδώ το θέμα....

Καλησπέρα, καλό μήνα, καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια και καλό κουράγιο στις μαμάδες τους.

Κορίτσια, όσες έχετε εμπειρία από νήπια, πείτε μου, πόσα παιδάκια είχε το τμήμα σας και με πόσες νηπιαγωγους?

Έχω το εξής θέμα με το σχολείου του μεγάλου: είναι πολύ κεντρικό και έχει δύο κύκλους, κλασσικό και ολοήμερο. Ο τομέας που καλύπτει είναι αρκετά μεγάλος κι επιπλέον πολλοί γονείς βάζουν βίσμα για να στειλουν τα παιδιά τους εκεί, καθώς τους βολευει και σαν περιοχή και σαν ωράριο. Εμείς επιλέξαμε κλασσικό. Από την Πέμπτη με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για να μας μετακινήσουν σε άλλο νηπιαγωγείο, γιατί είχανε πολύ περισσότερα από το νόμιμο όριο παιδιά. Επειδή έλειπα ταξίδι, τους είπα θα πάω σήμερα. Πάω λοιπόν και τους λέω, θα τσεκάρω το άλλο νηπιαγωγείο και θα σας απαντήσω.

Πάω στο άλλο νηπιαγωγείο, το οποίο είναι επίσης κεντρικό, πολύ περιποιημένο, πεντακάθαρο, καινούρια παιχνίδια-βιβλια, ευγενικές νηπιαγωγούς ΑΛΛΑ με αρκετές σκάλες (μεγάλο ντασαβαντάζ για τον δικό μου, που έχει πρόβλημα με την όραση και ζαλίζεται στα πολλα σκαλιά), ο αριθμός των παιδιών παραπλήσιος και επιπλέον, το πιθανότερο είναι να μην μπορέσει να συνεχίσει εκεί το παιδί στο δημοτικό, αλλά να ξαναγυρίσει του χρόνου στο σχολείο του τομέα μας.

Οπότε επέστρεψα και τους είπα ότι λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να τους διευκολύνω, αλλά δεν μπορώ ούτε να διακινδυνεύσω τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού μου, ούτε να το υποβάλλω σε αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος σε έναν χρόνο ανευ λόγου και αιτίας. Οφείλω να ομολογήσω ότι μόλις άκουσαν το πρόβλημα, δείξανε αμέσως κατανόηση και μου είπανε ότι ακόμη κι αν γίνει τελικά κλήρωση για να φύγουνε κάποια παιδιά, το δικό μου θα εξαιρεθεί.

Όμως εμένα μου έχει καθίσει στο λαιμό ο αριθμός των ατόμων. Νηπιαγωγείο θα είναι εκεί μέσα ή νοσοκομείο με τις ιώσεις, όλο τον χειμώνα? Και θα μπορέσουν να μάθουνε τίποτα ή μπα? Μέχρι πέρισυ ξέρω ότι τους στέλνανε και 2η νηπιαγωγό ανά τμήμα, αλλά φέτος είναι πολύ αμφίβολο, μου είπανε. Τι να διδάξει μια κοπέλα σε 25-26 νήπια? Κι απ' ό,τι άκουσα, αυτός θα είναι και ο αριθμός και στις τάξεις του δημοτικού.

Έχει ζήσει καμία παρόμοια κατάσταση, ξέρει να μου πει?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλησπέρα, καλή εβδομάδα...

στα γρήγορα :

- προς όλες μας / επαγρύπνηση, ψυχραιμία και σωστοί χειρισμοί για την... βία στα σχολεία...

- αγγελίνα / νήπιο πέρσι, 25 παιδιά, μία δασκάλα...

- αερικό, όλα καλά? (ναι, δεν θα είναι εύκολος ο χειμώνας...)

εγώ? δεν σφύζω κι από κέφια...

Ζωπ μια φορα το εχω αμαρτια να σε ακουσω να λες οτι ολα ειναι καλα ;)

Εμεις εδω χαμενοι στα δικα μας μονοπατια του μυαλου μας. Καλααααα.......ΜΑΛΛΟΝ σταματησαμε τα καλοκαιρινα μπανια και λεω μαλλον γιατι πλεον αρχισε να κρυωνει και η θαλασσα. Αλλα θα δουμε.

Καλη συνεχεια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα. Είχαμε άσχημες εξελίξεις με τη μαμά μου. :( Κι εγω ασχολούμαι...να μην πω με τι. Θα σας τα πω καποια αλλη στιγμη.

ΥΓ: Σ' ευχαριστώ ζωπυράκι μου. :-)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ζωπ μια φορα το εχω αμαρτια να σε ακουσω να λες οτι ολα ειναι καλα ;)

ελλ, σε αυτό που λες (μου τόχει πει και η σεβούλα και κάποια "άγνωστα" κορίτσια με πμ!:shock:) έχεις δίκιο κι άδικο:cool:

άδικο... γιατί πολλές φορές έχω γράψει ουδέτερα/αστεία/αισιόδοξα μηνύματα που μάλλον δεν έχεις δει

(στην ίδια σχεδόν αντιστοιχία με όλους εσάς...)

και δίκιο... γιατί ναι, ο τελευταίος χρόνος (που με γνωρίσατε) ήταν πολύ δύσκολος για μένα και συχνά περιφέρω την λύπη μου/ανησυχία μου, κ.λ.π. εδώ,

χωρίς να το αναλύω ιδιαίτερα (και τις χαρές μου δεν αναλύω ιδιαίτερα) γιατί και να μαυρίζω το καφέ δεν θέλω και γιατί δεν μου αρέσει να δημοσιοποιώ λεπτομέρειες σε χιλιάδες αχόρταγα μάτια...

[να κάνω μια παρένθεση εδώ και να πω κάτι για το φατσοβιβλίο : πέρα από τις ιδεολογικές μου ενστάσεις, δεν σας έχω ακολουθήσει γιατί κι εκεί δημόσια δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες και αναλύσεις ενώ εσείς φαντάζομαι το κάνετε και το βρίσκω ανέντιμο να παρευρίσκομαι κάπου και ουσιαστικά ν' ακούω και να μην μιλάω (σε βάθος...) - οπότε, αυτά που έχω επιλέξει, τα λέω κι εδώ και δεν υπάρχει λόγος να έρθω κι από κει για να πω τα ίδια πράγματα;)]

δυσκολεύομαι/κουράζομαι λοιπόν στους καθημερινούς μου ρόλους (μαμά, σύζυγος, εργαζόμενη, νοικοκυρά) και με κάποιες άλλες καταστάσεις...

π.χ. είμαι χάλια για την φίλη μου που πέθανε μόλις πριν 3,5 μήνες... πέρα από τον προσωπικό μου πόνο, μιλάω συχνά και ματώνει η ψυχή μου με τον πόνο του άντρα της και κυρίως των παιδιών της... (μην σου μιλήσω για τους γονείς της που με ξέρουν σχεδόν από παιδί και τι μου λένε...)

έχω επιλέξει να μην μπαίνω εδώ και να το γράφω όλο αυτό... μπορεί όμως να μπω και να γράψω "δεν είμαι στα κέφια μου" και να εννοώ αυτό... κι απλά κάπου να θέλω να το ακουμπήσω κι εγώ...

ή σήμερα έμαθα πως μια αγαπημένη ξαδέλφη του άντρα μου έχει επιθετικό καρκίνο και χαλάστηκα... τι να μπω να πω εδώ σ' αυτό το συγκεκριμένο καφέ που δοκιμάζονται άνθρωποι και συγγενείς τους...? από την άλλη, δεν μπορώ να το παίξω και τρελλίτσα...

θα μπορούσα να σου φέρω πολλά παραδείγματα σε όλους τους τομείς...

τέλος πάντων

αν ποτέ:rolleyes: γνωριστούμε από κοντά:rolleyes:, θα δεις πως ουσιαστικά είμαι τρομερά αισιόδοξη (όσο κι αν φαίνεται απίστευτο) και μαχητική... και παρ' όλες τις δυσκολίες μου από μηδέν ετών ως τώρα, νοιώθω απίστευτα ευλογημένη κι απίστευτα τυχερή!!

αλλά ας μην μακρηγορήσω κι άλλο...:oops::roll::mrgreen::D

υ.γ. θ' ανοίξω νέο θέμα με τίτλο "είμαι η ζώπυρον κι είμαι καλά!":lol::tongue:

Κορίτσια, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα. Είχαμε άσχημες εξελίξεις με τη μαμά μου. :( Κι εγω ασχολούμαι...να μην πω με τι. Θα σας τα πω καποια αλλη στιγμη.

ΥΓ: Σ' ευχαριστώ ζωπυράκι μου. :-)

φιλενάδα, τα φιλιά μου...:-(

Διαψεύδω την Ελλ πάντως... στην περίοδο διακοπών όλα ρόδινα ήταν για την ζούπη... μου 'σπασε τα νεύρα με τη χαρά και την ανεμελιά της γι' αυτό το θυμάμαι :P

Διαψεύδω την Ελλ πάντως... στην περίοδο διακοπών όλα ρόδινα ήταν για την ζούπη... μου 'σπασε τα νεύρα με τη χαρά και την ανεμελιά της γι' αυτό το θυμάμαι :P

αααααααααχ, έτσι είναι.......... με γιατρεύουν οι διακοπές, από πάσα νόσο... (είδες άβαταρ?)

και για να... ξαλαφρώσω/βγάλω χειμώνα... άνοιξα κι αυτό... :cool:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2816

(αερικό, όλα καλά?)

Διαφημίσεις

ζωπ, ειναι προσον να μπορεις να μιλας για την κακη σου διαθεση και τις στεναχωριες σου..

πολλοι ανθρωποι ειναι τοιχος, δεν μπορουν να σπασουν το τσιμεντο της ψυχης τους και να μιλησουν για αυτο που τους τρωει... δυστυχως συνηθως εγω ειμαι ενας τετοιος ανθρωπος..

τες πα, ασχετο με αυτο, ειναι τοσο συχνες οι κακες ειδησεις πλεον, που εγω ρε παιδια σαν να εχω συνηθισει να ακουει και τα πιο κουφα με απαθεια...

τις προαλλες παραλιγο να πνιγει ενα παιδακι πολυ δικων μας ανθρωπων... 3 μερες το παιδι στο παιδων... να σας πω οτι με το που το ακουσα εγω, σχεδον δεν εξεπλαγειν καν?? ανησυχησα και αναστατωθηκα... αλλα δεν φρικαρα!! εχω παθει ενα πραγμα τυπου 'οκ, anything goes'

αμα ακουσω καλη ειδηση, μου φαινεται παραξενο.. 'κερδισα 10 ευρω στο τζοκερ' να μου πεις, θα πανηγυρησω!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

χμ...δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη μου μια και δεν σας γνωρίζω παρά ελάχιστα αλλά ζωπυρον μου κάθε άλλο παρά απαισιόδοξη μου φαίνεσαι... ίσως φταίνε τα μηνύματα σου δίπλα που με έχουν προκαταλάβει πολύ θετικά ....

νιώθω όμως λίγο άσχημα... μπήκα σφήνα και άρχισα να αραδιάζω κάποια απ'τα προβλήματα μας...και αναρωτιέμαι αν δεν θες εσύ -που είσαι τόσο καιρό εδώ-να μαυρίζεις το καφέ... τι κάνω εγώ εδώ?:(

ρε Σέβη με διέλυσες...τι μανούλα είσαι...

απο τότε δε που είπες πως σηκώνεσαι το βράδυ και την αλλάζεις νιώθω ...ασ'τα να πάνε...

ακόμα και πυρετό να έχουν βάζω ξυπνητήρι για να μη χάσω καμιά δόση:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:....πέφτω σε χειμερία νάρκη.... τι μάνα είμαι Θεέ μου?????

Σώπα ρε. Και εγω, ενώ μέχρι τα 2,5 τους, άκουγα κουνούπι, τώρα..... Ακόμα και να με ξυπνήσουν πχ γιατί θέλουν γάλα, τις ....στέλνω στον μπαμπά τους.....:oops::oops: Αδύνατον να σηκωθώ.... Και εννοείτε βάζω ξυπνητήρι πχ όταν είναι άρρωστες για να παρακολουθώ τον πυρετο.

μαρή, πάρτο αλλιώς.

μαζί κοιμόμαστε με το παιδί. πώς να μην την καταλάβω που γινόταν παπί από ιδρώτα.

αυτό τώρα το είπες για να με ηρεμήσεις???? κι εμείς μαζί κοιμόμαστε!!!!

Ε, και εμείς. Τι στο καλό, κανένα δεν κοιμάται στο κρεβάτι του?????:rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

νιώθω όμως λίγο άσχημα... μπήκα σφήνα και άρχισα να αραδιάζω κάποια απ'τα προβλήματα μας...και αναρωτιέμαι αν δεν θες εσύ -που είσαι τόσο καιρό εδώ-να μαυρίζεις το καφέ... τι κάνω εγώ εδώ?:(

Ο καφές είναι μαύρος ούτως ή άλλως εξ ού και το προσωνύμιο "μαυροζούμι". Οπότε πάρτε το αλλιώς..... και οι 2 και οι 102.....:-P

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...