Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

σαν χόμπιτ εν βρασμώ θες να πεις!

μου 'ρθε να ξαναβάλω την Χ στην κοιλιά μου, ρε! αλήθεια!

μόλις της φίλησα τα σημάδια κ της είπα να μην αφήνει κανέναν να την πονάει, με έσφιξε πιο δυνατά αγκαλιά.

κ άντε κάνε με καλά!

ρε Σέβη με διέλυσες...τι μανούλα είσαι...

απο τότε δε που είπες πως σηκώνεσαι το βράδυ και την αλλάζεις νιώθω ...ασ'τα να πάνε...

ακόμα και πυρετό να έχουν βάζω ξυπνητήρι για να μη χάσω καμιά δόση:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:....πέφτω σε χειμερία νάρκη.... τι μάνα είμαι Θεέ μου?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Στίνα, ίσα ίσα που θα της μίλαγα με περισσότερο θάρρος.

δεν με νοιάζει που δεν τις γνωρίζω τις κοπέλες. μια χαρά κυρίες είναι.

αλλά όμορφα κ ωραία θα τις πω αυτό που έγινε κ να έχουν το νου τους.

το ότι θα ξανασυμβεί, το έχω καταλάβει....δυστυχώς.

ε ναι... βασικά σε τέτοιου ήδους θέματα, ε δεν μπορώ να διατηρηθώ πολλή ώρα ψύχραιμη και αν ακούσω μα μου γίνομαι έξαλλη.... οπότε θα προτιμούσα να ήταν μια ξένη που δεν θα με ένοιαζε να ουρλιάξω.... κατάλαβες?

Καλημέρα...

και υπομονή σε όσες παίρνετε το βάπτισμα του πυρός με τους παιδικούς κλπ.

Τα λέω για να τ' ακούω τώρα που παίρνω εγώ το βάπτισμα του πυρός με το Δημοτικό κι έχω φάει την απόλυτη φρίκη ...........π.χ. μου στριμώχνουν την μικρή στις τουαλέτες κλπ "ωραία" (συνέβη αυτό στη βαφτιστήρα μου 9 χρονών σε ιδιωτικό σχολείο αλλά η κουμπάρα μου είναι μαλακισμενη που δεν τους τα'κανε λαμπόγιαλο, ακόμα τη βρίζω.................συγχίστηκα πάλι που το θυμήθηκα:mad:).

Από το μέτωπο του dady.......μας είπανε από το ΜΕΤΑΞΑ ότι θα κάνει 30 ακτινοβολίες και ότι πλήρως ιάσιμη η περίπτωσή του, αρκεί βέβαια να κάνεις ότι του λένε οι γιατροί και όχι ότι θεωρεί αυτός σωστό (δηλαδή τίποτε).

Τώρα θ'αρχίσουμε να τρέχουμε για τα ειδικά πανάκριβα φάρμακα και δεν συμμαζεύεται.

Άμα πετύχω κα'να ΙΚΑτζη με παπαρίες του στυλάκι "να δουμε εάν δικαιολογούνται ή περάστε στις 15 του μηνός", θα ξαναρχίσω το κάπνισμα μόνο και μόνο για να μου φέρνετε τσιγάρα στα εκάστοτε κρατητήρια που θα με χώνουν.

Καλημέρα...

Τα λέω για να τ' ακούω τώρα που παίρνω εγώ το βάπτισμα του πυρός με το Δημοτικό κι έχω φάει την απόλυτη φρίκη ...........π.χ. μου στριμώχνουν την μικρή στις τουαλέτες κλπ "ωραία" (συνέβη αυτό στη βαφτιστήρα μου 9 χρονών σε ιδιωτικό σχολείο αλλά η κουμπάρα μου είναι μαλακισμενη που δεν τους τα'κανε λαμπόγιαλο, ακόμα τη βρίζω.................συγχίστηκα πάλι που το θυμήθηκα:mad:).

:shock::shock::shock::shock::shock: έλα μη με φρικάρεις...διάβαζα προχθές κι αυτό με την κοιλιά...

Από το μέτωπο του dady.......μας είπανε από το ΜΕΤΑΞΑ ότι θα κάνει 30 ακτινοβολίες και ότι πλήρως ιάσιμη η περίπτωσή του, αρκεί βέβαια να κάνεις ότι του λένε οι γιατροί και όχι ότι θεωρεί αυτός σωστό (δηλαδή τίποτε).

Τώρα θ'αρχίσουμε να τρέχουμε για τα ειδικά πανάκριβα φάρμακα και δεν συμμαζεύεται.

Μπράβο ρε Χάρλοου!!!

Άμα πετύχω κα'να ΙΚΑτζη με παπαρίες του στυλάκι "να δουμε εάν δικαιολογούνται ή περάστε στις 15 του μηνός", θα ξαναρχίσω το κάπνισμα μόνο και μόνο για να μου φέρνετε τσιγάρα στα εκάστοτε κρατητήρια που θα με χώνουν.

Ελά χώσε τίποτα και για μένα που συνήθως κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο...

Διαφημίσεις

Ποιά κοιλιά ρε foubi?

Aυτο που βαλανε ενα εξαχρονο να ξαπλωσει κατω να βγαλει παπούτσια και να δειξει την κοιλιά του..ενα 8 χρονο το εβαλε...δες διπλααααααααααααααααααααα

άντε βρε εσύ αμέσως!!! το συναίσθημα σχολιάσα:tongue::tongue::tongue:

πάντως εμένα χωράνε άνετα να ξαναμπούν και τα δύο τόοοοοσο που ξεχείλωσε:rolleyes:

α καλά δεν πάω και πολύ καλά...μη με παίρνεται υπ όψιν σας....νόμιζα ότι σχολίασες για τον παιδικό...

το άλλο είναι δίπλα για ένα πιτσιρίκι της πρώτης...το έβαλε η ζώπυρον λινκ πιο πάνω νομίζω

Aυτο που βαλανε ενα εξαχρονο να ξαπλωσει κατω να βγαλει παπούτσια και να δειξει την κοιλιά του..ενα 8 χρονο το εβαλε...δες διπλααααααααααααααααααααα

λινκ Please, που να ψάχνω........

ωχ το μανάρι μου!

κ δεν εκλαιγε ρε Στίνα. αυτό με κράταγε ψύχραιμη κοντά της. ήταν ο.κ., ήρεμη.

θυμάστε μια κουβέντα που κάναμε για τους χαρακτήρες των μανάδων-πρότυπα;

αυτό δεν ήθελα ρε φούστη μου. να αντέχει.

θα με πεις, παραληρείς. κάτσε μια μέρα πήγε...

νταξ. μπρηθ ιν, μπρηθ άουυτ!

απο τότε δε που είπες πως σηκώνεσαι το βράδυ και την αλλάζεις νιώθω ...ασ'τα να πάνε...

μαρή, πάρτο αλλιώς.

μαζί κοιμόμαστε με το παιδί. πώς να μην την καταλάβω που γινόταν παπί από ιδρώτα.

ακόμα και πυρετό να έχουν βάζω ξυπνητήρι για να μη χάσω καμιά δόση:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:....πέφτω σε χειμερία νάρκη.... τι μάνα είμαι Θεέ μου?????

κουράζεσαι ρε κορίτσι.

κ όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες αντοχές παντού.

αυτά που περιέγραψα σήμερα τα θεωρώ μειονεκτήματά μου ως μάνα.

χθες να με δεις παραλήρημα για πρόταση που είχαμε να γίνει η Χ παρανυφάκι. είχα πει ναι, πριν μήνες.

θα είναι η πιο μικρή από 10 παρανυφάκια έως 4-5 χρόνων το μεγαλύτερο.

εγώ όμως δεν θέλω να αγχωθεί, ούτε να αγχωθώ, αν κάνει παλαβωμάρες, αν δεν μπορεί να καθήσει συγκεντρωμένη, ήσυχη, ακίνητη. κ λογικό ως εδώ. 2χρονο κ ακίνητο...:rolleyes::lol:

άσε που επειδή εμείς έχουμε την φραουλίτσα, μπορεί να συγκεντρώσουμε όλα τα βλέμματα πιο εύκολα κ εκεί που μπορεί να είναι άλλα 5-6 ζωηρά, τα ματια να στραφούν στο δικό μου επικριτικά.:roll::?

ε λοιπόν βιδώθηκα κ είπα χθες όχι, δεν θα γίνει η δικιά μου παρανυφάκι.

θα της παρω εγώ άσπρο φόρεμα σαν νυφούλα, (τα άλλα θα φορούν ιβουάρ), θα της βρω κ κοκκαλάκια με στρας ή σε στέκα, μπορεί κ να της ψωνίσω κ ασορτί τσάντα, θα ψάξω.

πάντως θα την πάω βασίλισσα.

έτσι γιατί εγώ δεν είμαι μάνα, τούρμπο είμαι.:mrgreen:

ε ναι... βασικά σε τέτοιου ήδους θέματα, ε δεν μπορώ να διατηρηθώ πολλή ώρα ψύχραιμη και αν ακούσω μα μου γίνομαι έξαλλη.... οπότε θα προτιμούσα να ήταν μια ξένη που δεν θα με ένοιαζε να ουρλιάξω.... κατάλαβες?

μη κάνεις σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο.

μπορεί να συζητήσεις πολύ όμορφα με τις δασκάλες του κ να βρεις λύση πολύ πιο εύκολα. μην το αφήνετε. κ στην τελική ας μιλήσει ο άντρας σου.

Καλημέρα...

π.χ. μου στριμώχνουν την μικρή στις τουαλέτες κλπ "ωραία" (συνέβη αυτό στη βαφτιστήρα μου 9 χρονών σε ιδιωτικό σχολείο αλλά η κουμπάρα μου είναι μαλακισμενη που δεν τους τα'κανε λαμπόγιαλο, ακόμα τη βρίζω.................συγχίστηκα πάλι που το θυμήθηκα:mad:).

:shock:τί λες ρε!:shock:

χαπάκια σε συσκευασία γίγας γιατί δεν πουλούν σε σούπερ μάρκετ; σε περίπτερο ρε αδερφέ;έστω!:shock::rolleyes:

κουράγιο!

Διαφημίσεις

μαρή, πάρτο αλλιώς.

μαζί κοιμόμαστε με το παιδί. πώς να μην την καταλάβω που γινόταν παπί από ιδρώτα.

αυτό τώρα το είπες για να με ηρεμήσεις???? κι εμείς μαζί κοιμόμαστε!!!!

μαρή, πάρτο αλλιώς.

αυτό τώρα το είπες για να με ηρεμήσεις???? κι εμείς μαζί κοιμόμαστε!!!!

κοίτα, ο σύζυγος κοιμάται βαριά κ βάζει ξυπνητήρι για πρωί. εγώ πάλι κ κουνούπι το ακούω.

δεν σημαίνει κάτι.

σε άλλα εγώ είμαι πιο, σε άλλα είναι ο Σ.

η καθεμιά είναι μοναδική για το-α σπλάχνο-α της.-

ρε σεις, τί να έχει στην ψυχούλα του αυτός ο Π; άραγε τί να βιώνει;:confused::(

Θεέ μου πόσες ψυχούλες είναι άρρωστες από τόσο μικρές;

Σεβούλα μπριδ ιν μπριδ αουτ και θα περάσουμε.... Τι να κάνουμε....

ΤΟ κουκλί σου μια χαρά το ακούω! Λεβεντιά σαν τη μαμά....

Είπα πολλές φορές του άντρα μου να τους πει κάτι, αφου εκείνος πάει και τον παίρνει αλλά δεν θέλει λεει να πει κάτι στη φίλη μου......

Καλημέρα...

και εγώ που νόμιζα ότι για τα κορίτσια ήταν πιο εύκολα τα πράγματα :roll: Αν καταλάβατε, σκέφτομαι από τώρα για του χρόνου που θα πάει ο Ευριπίδης δημοτικό. Έτσι όπως είναι αδυνατούλης, φοβάμαι πως θα είναι μόνιμος στόχος των νταήδων :?:(

...

Επιτέλους και ένα καλό νέο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...