Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα... ε είπα να το ρίξω έξω αλλά δεν μου φτανε το σχοινί κι έτσι την έβγαλα στο pc :P καλοσύνες ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα. κάνω αντιγραφή από το τί μαγειρεύουμε.

έχω νεύρα. η Χ μια χαρά στον παιδικό, δεν έκλαψε, ήταν ήρεμη. την πήρα χαμογελαστή.:-)

εγώ έριξα δάκρυ έξω από τον σταθμό, αφού την άφησα. κ ένα τσιγάρο.

αλλά την ώρα που γυρίζαμε είδα σημαδάκια από δόντια στο χεράκι της. κάποιο λυσσάρικο την δάγκωσε 2 φορές. μία δεν έφτανε.:mad:

αχ κ να το είχα στα χέρια μου, θα το γύριζα ανάποδα από το ποδάρι να το τινάξω να βγάλει τα δρακουλίσια του δόντια, το βλαμμένο!

πού να προλάβουν 2 γυναίκες με 35 πιτσιρίκια. εκ των οποίων πολλά σπάραζαν στο κλάμα.:-(

αύριο πρέπει να μιλήσω στις δασκάλες της για το θέμα αυτό.

αρχίζω εκπαίδευση βαράμε στο ψαχνό.

πλάκα κάνω.

στηρίζομαι στο ένστικτό της. καλά κάνω;

καλημέρα. κάνω αντιγραφή από το τί μαγειρεύουμε.

έχω νεύρα. η Χ μια χαρά στον παιδικό, δεν έκλαψε, ήταν ήρεμη. την πήρα χαμογελαστή.:-)

εγώ έριξα δάκρυ έξω από τον σταθμό, αφού την άφησα. κ ένα τσιγάρο.

αλλά την ώρα που γυρίζαμε είδα σημαδάκια από δόντια στο χεράκι της. κάποιο λυσσάρικο την δάγκωσε 2 φορές. μία δεν έφτανε.:mad:

αχ κ να το είχα στα χέρια μου, θα το γύριζα ανάποδα από το ποδάρι να το τινάξω να βγάλει τα δρακουλίσια του δόντια, το βλαμμένο!

πού να προλάβουν 2 γυναίκες με 35 πιτσιρίκια. εκ των οποίων πολλά σπάραζαν στο κλάμα.:-(

αύριο πρέπει να μιλήσω στις δασκάλες της για το θέμα αυτό.

αρχίζω εκπαίδευση βαράμε στο ψαχνό.

πλάκα κάνω.

στηρίζομαι στο ένστικτό της. καλά κάνω;

καλημέρα!!! καλή αρχή!

εμείς θα ξεκινήσουμε μετά τις 15, να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα...

συζήτησε το πάντως με τις κοπέλες...μπορεί να μην έπεσε στην αντίληψη τους ή να μην πρόλαβαν να κάνουν κάτι... μπορεί να είναι όμως και η τακτική τους να μην επεμβαίνουν... όπως ήταν δυστυχώς στον πρώτο σταθμό που πήγε ο γιος μου... δεν είναι κακό να κάνεις μια κουβέντούλα...

καλημέρες (μεσημέρι) κι απο μένα!!! Δαγκωματιά ε? Ασε .... εμένα κάθε βδομάδα μου ερχεται με σπασμένα χείλη.... φαντάζομαι το παλικαράκι μου να σπαράζει από το κλάμα και να μην είμαι εκεί εγώ να τον πάρω αγκαλιά , και μου έρχεται να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο..... Αλλά ο άντρας μου, μου είπε ότι κάθε μεσημέρι που πάει να τον πάρει, δεν του τον φέρνουν οι δασκάλες, αλλά τον βολτάρουν κάτι άλλα παιδάκια πιο μεγάλα....Γι αυτό μάλλον ακόμα φοβάται να περπατήσει το καλό μου μονο του, να δούμε πόσες φορές τους έπεσε...... :mad: :x :mad:

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι ;) Θα την βρει την άκρη ;)

Πήρες το βάπτισμα του πυρός... ψυχραιμία τώρα!

πες μου ότι το πέρασες κ εσύ αυτό!

πώς το χειρίστηκες;

αυτό είπε κ ο Σ, να εμπιστευθούμε το ένστικτο αυτοσυντήρησης της Χ.

εγώ θα κάνω μια φιλική κουβέντα μαζί με τα κορίτσια αύριο το πρωί.

καλημέρα!!! καλή αρχή!

εμείς θα ξεκινήσουμε μετά τις 15, να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα...

για 1,30 ώρα την αφήνω αυτές τις πρώτες μέρες. όπως μας είπαν.

συζήτησε το πάντως με τις κοπέλες...μπορεί να μην έπεσε στην αντίληψη τους ή να μην πρόλαβαν να κάνουν κάτι... μπορεί να είναι όμως και η τακτική τους να μην επεμβαίνουν... όπως ήταν δυστυχώς στον πρώτο σταθμό που πήγε ο γιος μου... δεν είναι κακό να κάνεις μια κουβέντούλα...

αυτό ακριβώς.

καλημέρες (μεσημέρι) κι απο μένα!!! Δαγκωματιά ε? Ασε .... εμένα κάθε βδομάδα μου ερχεται με σπασμένα χείλη.... φαντάζομαι το παλικαράκι μου να σπαράζει από το κλάμα και να μην είμαι εκεί εγώ να τον πάρω αγκαλιά , και μου έρχεται να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο..... Αλλά ο άντρας μου, μου είπε ότι κάθε μεσημέρι που πάει να τον πάρει, δεν του τον φέρνουν οι δασκάλες, αλλά τον βολτάρουν κάτι άλλα παιδάκια πιο μεγάλα....Γι αυτό μάλλον ακόμα φοβάται να περπατήσει το καλό μου μονο του, να δούμε πόσες φορές τους έπεσε...... :mad: :x :mad:

τί τραβάνε ρε γμτ!

εγώ δεν θυμάμαι να έτρωγα ξύλο στα νήπια. το πολύ πολύ να μη με έπαιζαν τα μεγάλα παιδιά, αλλά σιγά σιγά, όλα καλά.:confused:

γιατί λύσσαξαν τώρα τα παιδιά;

αχ βρε Στίνα! σε νιώθω...:(:mad:

Γεια σας και από δω :D

sevoula καλή χρονιά! όσο για τη δαγκωνιά...θα σου πω ότι ο Ευριπίδης σε ιδιωτικό σταθμό με πολύ φιλειρινική νοοτροπία, με δασκάλες που δεν αφήνουν τα παιδιά από τα μάτια τους και με ομάδες των 10-12 παιδιών, έχει ένα σημάδι στη μύτη από γρατζουνιά που του έκανε ένα κοριτσάκι. Συμβαίνουν αυτά.

Θα συμφωνήσω για το ένστικτο follow your heart ;)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

όχι Μαρία μου. αν αφήσω την καρδιά μου, θα χειροδικήσω.

θα φόλοου τη συμβουλή του Σ, που είναι πιο ψύχραιμος.

με κορόϊδευε έξω από τον σταθμό το πρωί, που έφευγαν δάκρυα...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Sorry δεν γελάω με το πόνο σου, αλλά σε φαντάστηκα να ορμάς στο σταθμό σαν Ράμπο

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

σαν χόμπιτ εν βρασμώ θες να πεις!

μου 'ρθε να ξαναβάλω την Χ στην κοιλιά μου, ρε! αλήθεια!

μόλις της φίλησα τα σημάδια κ της είπα να μην αφήνει κανέναν να την πονάει, με έσφιξε πιο δυνατά αγκαλιά.

κ άντε κάνε με καλά!

αχ!!!!!

σε κορόιδευε για μερικά δάκρυα? εμένα τι θα μου έκανε που δεν μιλιόμουνα για μέρες κι όταν έφευγε κυκλοφορούσα στο ένα χέρι με το μωρό και στο άλλο τα χαρτομάντηλα??? και κλάαααααμα η μανούλα!!! ούτε στον πόλεμο να το έστελνα...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Sorry δεν γελάω με το πόνο σου, αλλά σε φαντάστηκα να ορμάς στο σταθμό σαν Ράμπο

:D:D:D:D

εγω δεν μπορω να κάνω και συζήτηση με τις δασκάλες.... η διευθυντρια -ιδιωκτητρια είναι παιδκή μου φίλη και ντρέπομαι....

βρε Στίνα, ίσα ίσα που θα της μίλαγα με περισσότερο θάρρος.

δεν με νοιάζει που δεν τις γνωρίζω τις κοπέλες. μια χαρά κυρίες είναι.

αλλά όμορφα κ ωραία θα τις πω αυτό που έγινε κ να έχουν το νου τους.

το ότι θα ξανασυμβεί, το έχω καταλάβει....δυστυχώς.

σαν χόμπιτ εν βρασμώ θες να πεις!

μου 'ρθε να ξαναβάλω την Χ στην κοιλιά μου, ρε! αλήθεια!

μόλις της φίλησα τα σημάδια κ της είπα να μην αφήνει κανέναν να την πονάει, με έσφιξε πιο δυνατά αγκαλιά.

κ άντε κάνε με καλά!

ωχ το μανάρι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...