Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα σας κουτσοδιαβαζω οταν προλαβαινω. Εμεις τι κανουμε? Κατι ΦΟΒΕΡΑ διαφορετικο απο το υπολοιπο καλοκαιρι.........

μπανια.........:P

Εμεις δεν εχουμε ουτε δουλειες ουτε σχολεια να παμε........αααααραλικι και Αγιος ο Θεος........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχεις δουλειά παιδί μου?

Έβγαλα ένα άκρως "προκλητικό" ποστάκι από κει για τον φίλο μας τον pk33 να του ανεβάσω την πίεση 200:tongue::tongue::tongue::tongue:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2128206&posted=1#post2128206

Φροντίζω να σε διασκεδάζω

Σεβούλα όχι δεν έκανα τίποτα πλην του να γράψω στο παρεντς και να ενημερώσω γνωστους και φίλους... δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα οπότε πως;

αλήθεια ρε συ? εμάς εδώ μας έχει πεθάνει στη ζέστη... δε μπορώ πια άλλο...

Ναι καλά. Ενα βάδυ έγινε αυτό. Πάλι ζέστη έχουμε και έχουμε λιώσει. Σιχτίρ. Βαρέθηκα. Θέλω τον ...χειμωνα μουυυυυυ...:cool:

Τα παιδιά τρελαίνονται για ποδήλατο...

Εμένα τα δικά μου σκοτώνονται κάθε φορά για το ποιος θα πάρει ποιό ποδήλατο (έχουμε 3):rolleyes:

Ναι ε? Τι κολοκύθια, μόνο οι δικές μου δεν ξετρελαίνονται? Από το Πάσχα τα έχουμε, να΄χουμε κάνει 10 φορές?

Καλησπερα σας κουτσοδιαβαζω οταν προλαβαινω. Εμεις τι κανουμε? Κατι ΦΟΒΕΡΑ διαφορετικο απο το υπολοιπο καλοκαιρι.........

μπανια.........:P

Εμεις δεν εχουμε ουτε δουλειες ουτε σχολεια να παμε........αααααραλικι και Αγιος ο Θεος........

Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ. Και μας το λες κατάμουτρα.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Ποιος τρωει ο Μαριος??? χαχα!!! Τρεις ημερες εφαγε τωρα φαγητο μετα απο δυο μηνες που ζουσε με γαλα και δυο κουταλιες κρεμα ολη την ημερα. Γιαυτο το γραφω ως σπουδαιο αποτελει ειδηση οτι εφαγε γενικα ειναι κακοφαγος εντελως.

το θυμόμουν, γι' αυτό χάρηκα περισσότερο!

Σεβούλα όχι δεν έκανα τίποτα πλην του να γράψω στο παρεντς και να ενημερώσω γνωστους και φίλους... δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα οπότε πως;

αν μας συνέβαινε, επειδή δεν θα μπορούσα να το αποδείξω, θα μίλαγα με πελάτη του Σ, μπουμπούκι, κ αυτός θα έκανε εγκαίνια στο βενζινοπρίονο...ή σε ό,τι τέλος πάντων είχε εύκαιρο.

αστειεύομαι. απλά θα ήθελα να τις κάνω ένα δώρο να με θυμούνται! όχι δια της νόμιμης οδού.;)

πολύ καλά έκανες που έγραψες κ τουλάχιστον ενημερώθηκαν γονείς.

Διαφημίσεις

Δεν έχεις δουλειά παιδί μου?

Έβγαλα ένα άκρως "προκλητικό" ποστάκι από κει για τον φίλο μας τον pk33 να του ανεβάσω την πίεση 200:tongue::tongue::tongue::tongue:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2128206&posted=1#post2128206

Φροντίζω να σε διασκεδάζω

Σε ξεπερασα κατα πολυ ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εμαθα από τον πρώτο ότι τελικά είναι κάποιες λεπτομέρειες που δίνουν 'σημάδια'.... Γι' αυτό για ό,τι σε προβληματίσει ακόμα και το πιο αστείο μην διστάσεις να το συζητήσεις.

πες ρε αερικό κανά στοιχείο... εγώ μετά απ αυτά που πάθαμε με τον μικρό έχω καταντήσει παρανοϊκή και όλα μου φαίνονται κάπως...

Kαλημερααααα

Η επιχειρηση ποδηλατο καλα κρατει τρεχουμε τωρα αλλα ο μικρος ειναι εκστασιασμενος με το ποδηλατο. Πρωι βραδυ θελει ποδηλαταδα και ευτυχως εχουμε ενα παρκο απεναντι και πηγαινουμε και ξεδινει αλλα πονανε τα ποδαρακια μου.

σε καταλαβαίνω... εμείς είχαμε την φαεινή ιδέα να του το πάρουμε τον Φεβρουάριο που γεννήθηκε το μπεμπε ...και καλά δώρο απ τον αδερφό του... ε, που να βγει χειμωνιάτικα το παιδάκι έξω να το χαρεί? οπότε έκοβε κι αυτό βόλτες ΜΕΣΑ στο σπίτι...

Σέβη περαστικά...πως είναι η μικρή?

Σε ξεπερασα κατα πολυ ;)

Αν βγάλω πόστ ότι το παιδί μου βλέπει triller -Michael jackson και χορεύει ίσα που θα ξεσπάσει ο απόλυτος καυγάς και δεν προλαβαίνουν οι admin τα μπαν:tongue::tongue:

Άστο είναι η πιο μεγάλη η δικιά μου και σας ρίχνουμε στο κεφάλι σε τέτοια θέματα:D:D:D:D

Λέω να πάω τη μικρή στην έκθεση Παιδοδιαδρομή το απόγευμα.

Αν πάει καμία ας με πάρει τηλέφωνο.

Φιλούρες

ε ρε Χαρλοου κι εσύ... είπαμε υπολογιστή μετά τα 20...

Εμπρός πίσω...ζήτω το '50...

και το αυτοκίνητο τι το θες?

πάρε ένα γαϊδουράκι...οικολογικό, οικονομικό και ασφαλέστατο...και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Καλη μου foubi δεν δύναμαι να σου απαντήσω λεπτομερώς.

Αυτή τη στιγμή το καμάρι μου κι εγώ ροκάρουμε στα πατώματα.

Έχει βάλει Michael Jackson - Dirty Diana, εγώ κάνω την κιθαρίστα και η μικρή τον Jacko που χτυπιέται δίπλα μου στο πάτωμα.:tongue::tongue:

Τα γονατά μου μελανιάσανε βέβαια.... αλλά τι να κάνουμε? Είπαμε ειμαι "κακιά" μάνα.

Πάω να ξαναχτυπηθώ..... έβαλε Black or Wihte:p:p

Διαφημίσεις

ουουουουου!!!

σιξ σιξ σιξ!

τσ,τσ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω... πάω να ταϊσω το γαϊδουρι(το όχημα ντε...) γιατί έχουμε να πάμε και βόλτα το απόγευμα....στο λούνα παρκ:shock::shock::shock:

Λέω να πάω τη μικρή στην έκθεση Παιδοδιαδρομή το απόγευμα.

Αν πάει καμία ας με πάρει τηλέφωνο.

Φιλούρες

Θα πάμε αύριο απόγευμα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...