Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γειά σας συγνώμη για την σφήνα καλό φθινόπωρο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για μικρούς και μεγάλους!!!

Μπήκα για ένα χρόνια πολλά στην Dalia=Αλέκα έστω και καθυστερημένα:D:D

Σου εύχομαι αγάπη υγεία δημιουργικότητα δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα και καλό μήνα σε όλους...

Επίσης καλή σχολική χροννιά σε όλα τα μικρούλια που ξεκινάνε τους παιδικους σταθμούς....

Για τα μεγαλύτερα ίδωμεν...

Χρόνια πολλάααααααααα.

Δεν ήξερα το όνομά σου.

Αυτό το ίδωμεν με ανησυχεί και εμένα. Θα ξεκινήσουν τα νηπιαγωγεία, ή

θα έχουμε απεργίες? Και τι θα τα κάνουμε τα παιδιά οέοοοο????

Fοubi, και ανησυχίες θα έχεις, και ενπχές και από όλα. Οσο καλά και να είναι στον παιδικό, εσύ θα ανησυχείς πάντα και πάντα θα έχεις ενοχές. Απλώς θα μάθεις να ζεις με αυτές όπως όλες μας...

Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο. Εδώ χθες το βράδυ έριξε καρέκλες. Μέχρι και χαλάζι!!!!

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Fοubi, και ανησυχίες θα έχεις, και ενπχές και από όλα. Οσο καλά και να είναι στον παιδικό, εσύ θα ανησυχείς πάντα και πάντα θα έχεις ενοχές. Απλώς θα μάθεις να ζεις με αυτές όπως όλες μας...

δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς....:-(

Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο. Εδώ χθες το βράδυ έριξε καρέκλες. Μέχρι και χαλάζι!!!!

αλήθεια ρε συ? εμάς εδώ μας έχει πεθάνει στη ζέστη... δε μπορώ πια άλλο...

Καλημέρα

άλλαξα καφετέρια σήμερα.

Πήγα σε κάποιον που τον διατηρεί 2? ακόμα..........μόνο που παίρνω ζεστό καφέ γιατί ο κρύος του δεν μου αρέσει καθόλου!!!!!!!!!

Κάπου διάβασα ότι θα δώσουνλέει φωτοτυπίες στα παιδιά αντί για βιβλία.

Πόσο (κι άλλο) μπορεί να ξεφτιλιστεί ο Τζέφρι μου λέτε? Σάλτα γαμ.... Αμερικανάκι (μάλλον έχω νευράκια πρωϊνιάτικα)

Αν είναι έτσι τα τυπώνω και από το site του Υπουργείου.

PS: Ο μπαμπάς βαίνει καλός, θα αρχίσει και τις ακτινοβολίες του και βλέπουμε.

Καλημέρα

άλλαξα καφετέρια σήμερα.

Πήγα σε κάποιον που τον διατηρεί 2? ακόμα..........μόνο που παίρνω ζεστό καφέ γιατί ο κρύος του δεν μου αρέσει καθόλου!!!!!!!!!

εγώ το γυρισα στο φραπεδάκι 1,60 παρακαλω!

Κάπου διάβασα ότι θα δώσουνλέει φωτοτυπίες στα παιδιά αντί για βιβλία.

και cd καλέ...σε λιγο θα τα παιρνουμε δωρο μες τις εφημεριδες

Πόσο (κι άλλο) μπορεί να ξεφτιλιστεί ο Τζέφρι μου λέτε? Σάλτα γαμ.... Αμερικανάκι (μάλλον έχω νευράκια πρωϊνιάτικα)

Αν είναι έτσι τα τυπώνω και από το site του Υπουργείου.

PS: Ο μπαμπάς βαίνει καλός, θα αρχίσει και τις ακτινοβολίες του και βλέπουμε.

δεν τα βρηκαν με την τροϊκα λες να την κανει σιγά σιγα????

μπραβο στον μπαμπά!!!!

Καλημέρα !!!

Μπράβο Νίτσα για το παιδί !

... Καλέ εγώ άκουγα ότι φέτος, λέει, θα τα αγοράζουν τα βιβλία πως δεν θα διατίθενται δωρεάν.... κατάντια όμως ! Μια ζωή στην Ελλάδα σε αυτά που πρέπει να δίνουν βάρος (Παιδεία/Υγεία/Χαμηλοσυνταξιούχοι).... τα κάνουν σκ@τά .....

Καλημέραααα!!!

Dalia Χρόνια σου Πολλά για χθες, καθυστερημένα...

Harlow, εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μπαμπά, όσο μπορεί να είναι δλδ!!!

Τώρα για τις φωτοτυπίες δεν το αποκλείω αφού δεν έχουν τυπώσει όλα τα διδακτικά βιβλία.

Ειρήνη σωστή!!! Φαντάζεσαι....Δώρο με την espresso το βιβλίο των μαθηματικών της α' δημοτικού!!! χαχαχαχαχχαχαχαχα

Για τον ανεβασμένο Φ.Π.Α. μας βλέπω να κόβουμε το σουβλάκι, την πίτσα και γενικά το φαγητό σε πακέτο! κλαψ

Εμείς εδώ έχουμε ένα καφέ που αν πας εσύ να τον πάρεις (freddo espresso, που πίνω εγώ) κοστίζει 1,50? ενώ αν στον φέρουν 2,00?.

Διαφημίσεις

Kαλημερααααα

Η επιχειρηση ποδηλατο καλα κρατει τρεχουμε τωρα αλλα ο μικρος ειναι εκστασιασμενος με το ποδηλατο. Πρωι βραδυ θελει ποδηλαταδα και ευτυχως εχουμε ενα παρκο απεναντι και πηγαινουμε και ξεδινει αλλα πονανε τα ποδαρακια μου.

Το καλο ειναι οτι τις τελευταιες ημερες αρχισε να τρωει πολυ καλα στα περισσοτερα γευματα και κοιμαται καλα το βραδυ αν εξαιρεσεις το αποψινο βραδυ που μου τα χαλασε.

Οσο για τον καφε ευτυχως πινω Ελληνικο κυριως που ειναι πιο οικονομικος.χαχα

Kαλημερααααα

Η επιχειρηση ποδηλατο καλα κρατει τρεχουμε τωρα αλλα ο μικρος ειναι εκστασιασμενος με το ποδηλατο. Πρωι βραδυ θελει ποδηλαταδα και ευτυχως εχουμε ενα παρκο απεναντι και πηγαινουμε και ξεδινει αλλα πονανε τα ποδαρακια μου.

Το καλο ειναι οτι τις τελευταιες ημερες αρχισε να τρωει πολυ καλα στα περισσοτερα γευματα και κοιμαται καλα το βραδυ αν εξαιρεσεις το αποψινο βραδυ που μου τα χαλασε.

Τα παιδιά τρελαίνονται για ποδήλατο...

Εμένα τα δικά μου σκοτώνονται κάθε φορά για το ποιος θα πάρει ποιό ποδήλατο (έχουμε 3):rolleyes:

Μπράβο στο Μαριούλη που τρώει!!!

Στη μανούλα του, συστήνεται ποδόλουτρο!;)

εδωωωωω!

γεια!

κορίτσια έχω απίστευτες ενοχές...

οποια δεν βαρέθηκε να διαβάσει το κατεβατο ας μου γράψει την γνώμη της

ό,τι σου είπαν τα κορίτσια ήδη κ κυρίως το αερικό, η λαβφορ φορ!

εγώ την άφησα στις γιαγιάδες 3 μηνών-απλήρωτη 3 μήνες-κ όποια δουλεύει για χόμπι ας πει τη γνώμη της. εγώ δουλεύω γιατί πρέπει να ζήσουμε, ούτε καν για λούσα, χλίδα.

τύψεις να έχεις αν μείνεις σπίτι κ δεν έχεις να τα ντύσεις-ταϊσεις!

Foubi μου,

τότε κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο και οδεύεις με τις τύψεις και τις ενοχές σου....

Εδώ και πάλι σήμερα που ξεκίνησαν και με το που είπε ο Νικόλας "Μαμά μου Μπαμπά μου" ακούγοντας το τηλ -κατάλαβε ότι έρχεται το σχολικό βλέπεις-... και πάλι μου κόπηκαν τα ήπατα αλλά δεν του το έδειξα... του εξήγησα ότι όπως εμείς πηγαίνουμε στη δουλειά ΠΡΕΠΕΙ κι εκείνα να πάνε στον σταθμό... ευτυχώς, στο σχολικό, μπήκε χωρίς κλάμα...

Όσο για το μωρό νομίζω πως δεν μπορείς να καταλάβεις πώς το μεταχειρίζονται... μόνο εάν βλέπεις ότι το παιδί είναι ήρεμο και χαμογελαστό είσαι (κάπως) πιο ήσυχη.... εγώ περισσότερο μέτραγα πέρυσι τις αντιδράσεις του μεγάλου που μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα...

αυτό που γράφεις για τα 2α ότι είναι ριγμένα... εκ των πραγμάτων είναι ριγμένα αφού τον ίδιο χρόνο που είχες και πριν πρέπει να τον μοιράσεις στα 2...

και οι ενοχές ΠΟΤΕ δεν σταματούν...

Δεν στο λέω μοιρολατρικά ούτε για να το παίξω κάπως... Απλά, πιστεύω πως από την στιγμή που γίνεσαι ΜΑΝΑ ενοχές + μητρότητα πάνε πακέτο !!!!

Βαθειές ανάσες και κουράγιο... Ο πρώτος καιρός είναι πιο δύσκολος μέχρι να προσαρμοστείτε στο νέο σας πρόγραμμα... όσο για τις ιώσεις, αυτές θα τις είχες όποτεδήποτε κι αν έβγαιναν τελικά τα παιδιά εκτός σπιτιού... να εύχεσαι απλά να είναι λίγες οι φορές που θα σου αρρωστήσουν !!! :rolleyes:

ζωγραφίζεις.

έχω να δηλώσω ότι από κοντά τα λόγια της Μεταξίας είναι κέντημα!

λατρεία η μάνα Μεταξία!

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!!

Foubi ΕΔΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ!!!!!

Πλέον δίνω ποιοτικό χρόνο στα παιδιά μου κι όχι ποσοτικό!!!!!!!! Και κυρίως δεν με τρώει η καθημερινή ρουτίνα στο σπίτι!

όχι ρε φίλε. αυτό το ποιοτικό κ ποσοτικό είναι παραμύθι. χάπι να πάνε τα φαρμάκια των ενοχών κάτω.

δεν γιατρεύεται η απώλεια, το κενό, αλλά παλεύεις για το καλύτερο συνεχώς.

Έτσι όπως είναι στημένο το σύστημα στην Ελλάδα αν απέχεις από την αγορά εργασίας για 2,5-3χρόνια είναι πολύ δύσκολο να ενταχθείς ξανά!

αυτό ξαναπές το! έτσι κ χειρότερα είναι τα πράγματα!

Θα τα καταφέρεις και θα τα συνδυάσεις όλα μια χαρά (όπως όλες μας), μην στενοχωριέσαι!!!

Στον φραπέ πάντως η τιμή δεν άλλαξε... άντε όλες οι πρωτευουσιάνες που μου θέλετε και freddo !!!! :P:p:tongue:

αστέρι μου, πες τα, πες τα!

εγώ πίνω γάλα με νες το πρωί σπίτι μου. το απόγευμα θα πιω από τον καφέ του Σ, σπίτι μας, φραπέ ή νες.

αν, όταν βγω έξω πίνω σοκολάτα με σαντιγύ καθότι κάνω δίαιτα:tongue:

Καλημέρα :) Foubi κι εγώ 9 μηνών την πήγα και ακόμα και σήμερα κάθε φορά που την αφήνω αισθάνομαι κομμάτια αν και ξέρω πλέον ότι περνάει καλά...

Όσο για το αν περνάει καλά ή όχι... Ένστικτο! Εγώ με βάση αυτό την άλλαξα και όπως αποδείχτηκε αργότερα καλά έκανα! Το παιδί τους είχε πέσει από την αλλαξιέρα με αποτέλεσμα να φοβάται έκτοτε όλες τις αλλαξιέρες που ήταν ψηλά... πρόσφατα καταφέραμε να το ξεπεράσουμε αυτό!

κ εγώ πρώτα βάζω το ένστικτο κ συμφωνώ με όσα έγραψες. αλλά ρε φίλος, πώς άντεξες κ δεν τις χαράκωσες....έστω κ εκ των υστέρων;;):mad:

Σέβη...ευχαριστώ για τις συμβουλές;)...με βοήθησες να δω κάποια πράγματα από άλλη οπτική γωνία.... ξεκινήσατε σταθμό? πως πήγε η μικρή?

τί λες μαρή!

μακάρι να μπορούσα περισσότερο.

την γράψαμε, πλερώσαμε, μιλήσαμε με τις νηπιαγωγούς, διευθύντρια κ είδαμε χώρους. μια χαρά.

απλά η Χ είναι με πυρετό, αντιβίωση, λαιμά κ θα πάμε από Δευτέρα για 1,30 ώρα για τις πρώτες μέρες. αόριστα πόσες μέρες.

πάντως όλη μέρα κυκλοφορεί με την τσάντα στην πλάτη!:P

Κεραίες ανοικτές χρειάζονται... τίποτα άλλο. Και να έχεις φυσικά εναλλακτική

Εμαθα από τον πρώτο ότι τελικά είναι κάποιες λεπτομέρειες που δίνουν 'σημάδια'.... Γι' αυτό για ό,τι σε προβληματίσει ακόμα και το πιο αστείο μην διστάσεις να το συζητήσεις.

σοφά ομιλείς αερικιά

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟ....

Οπότε τώρα θα μπορεί ο Παναγιωτάκης να μείνει στο κλασσικό τμήμα του νηπίου...

μπράβο!

Kαλησπέρα και καλό μήνα σε όλους...

Επίσης καλή σχολική χροννιά σε όλα τα μικρούλια που ξεκινάνε τους παιδικους σταθμούς....

Για τα μεγαλύτερα ίδωμεν...

καλή σχολική χρονιά κ χρόνια πολλά με υγεία κ αγάπη για σένα κ την οικογένειά σου!

Γειά σας συγνώμη για την σφήνα καλό φθινόπωρο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για μικρούς και μεγάλους!!!

Μπήκα για ένα χρόνια πολλά στην Dalia=Αλέκα έστω και καθυστερημένα:D:D

Σου εύχομαι αγάπη υγεία δημιουργικότητα δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε φιλάκια πολλά!!!

Αλέκα, έχεις καλά φιλαράκια! μπράβο!

Kαλημερααααα

κ εγώ από καφέδες, αυτό. αλλιώς σοκολάτα ή μοκατσίνο στο τσακίρ κέφι. γενικώς γλυκατζούρια!

ωραίος ο Μάρκος, γυμναστής θα γίνει!

μπράβο για την όρεξη. πάντα χαίρομαι όταν ένα παιδί τρώει.

το δικό μου δεν πολυτρώει, λόγω πυρετού-λαιμού. παίρνει κ αντιβίωση.

αλλά μεγαλώνει πολύ όμορφα, ρωτάει συνέχεια, κολλάει με εκφράσεις, λέξεις, συμπεριφορές, κάνει απίστευτους μορφασμούς κ γενικώς εξελίσσεται θαυμάσια.

την αγαπάω μέεεεεεεεεεεεχρι τον Θεό!!!!!!

είναι το μπούρουμπούρου μου!;)

Ποιος τρωει ο Μαριος??? χαχα!!! Τρεις ημερες εφαγε τωρα φαγητο μετα απο δυο μηνες που ζουσε με γαλα και δυο κουταλιες κρεμα ολη την ημερα. Γιαυτο το γραφω ως σπουδαιο αποτελει ειδηση οτι εφαγε γενικα ειναι κακοφαγος εντελως.

...σπέρες...

είμαι άκεφη και σκεπτική για διάφορα (δικά μου)... αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό...:cool:

χαίρομαι που είστε όλες καλά και που η αγγελίνα τα κατάφερε κι έφυγε για... τις μέρες του μέλιτος!!:D

χάρλοουυυυυυυ, ντάλια!!!!!!!! το είδατε αυτό? http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=98337

θάχουμε να λέμε τον χειμώνα...:shock:

επίσης, όποια ξέρει γι' αυτό που ρώτησα : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=98102

τέλος, στο Ζάππειο έχει έκθεση βιβλίου? έχει και εκδοτικούς οίκους με παιδικά?:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...