Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα

Από 2? πήγε 2,20? ο freddo μου............και που'σαι ακόμα!!!!!!

Στον φραπέ πάντως η τιμή δεν άλλαξε... άντε όλες οι πρωτευουσιάνες που μου θέλετε και freddo !!!! :P:p:tongue:

εμενα από 2.20 πήγε 2.30!!!!!!

από αυριο φραπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα, καλό μήνα!!

πρώτη μέρα του φθινοπώρου σήμερα???:shock:

Καλημέρα

Από 2€ πήγε 2,20€ ο freddo μου............και που'σαι ακόμα!!!!!!

εμενα από 2.20 πήγε 2.30!!!!!!

από αυριο φραπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Στον φραπέ πάντως η τιμή δεν άλλαξε... άντε όλες οι πρωτευουσιάνες που μου θέλετε και freddo !!!! :P:p:tongue:

χαχαχαχαχα! έχεις πολύ πλάκα βρε λαβ!!

εγώ παίρνω από κεντρικό μαγαζί, με υπέροχο καφέ που τους δίνει όλους για έξω, 1 ευρώ!!!

για ψάξτε το λίγο...

(ως γνήσια πρωτευουσιάνα, πίνω σπίτι Ελληνικό κι έξω καπουτσίνο:rolleyes:, ζεστό βέβαια, ότι καιρό κι αν κάνει:rolleyes:)

κιουλτάκι, να χαίρεστε την νεράιδά σας - γερή και ευτυχισμένη πάντα!!!!!

Καλημέρα :) Foubi κι εγώ 9 μηνών την πήγα και ακόμα και σήμερα κάθε φορά που την αφήνω αισθάνομαι κομμάτια αν και ξέρω πλέον ότι περνάει καλά...

Όσο για το αν περνάει καλά ή όχι... Ένστικτο! Εγώ με βάση αυτό την άλλαξα και όπως αποδείχτηκε αργότερα καλά έκανα! Το παιδί τους είχε πέσει από την αλλαξιέρα με αποτέλεσμα να φοβάται έκτοτε όλες τις αλλαξιέρες που ήταν ψηλά... πρόσφατα καταφέραμε να το ξεπεράσουμε αυτό!

Διαφημίσεις

Foubi μου, λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά από ενοχές θα χορτάσεις.

Αστ'τα rkt μου όπως έχω ξαναπεί από τότε που γέννησα έχω φορτώσει ενοχές για -δεν ξέρω κι εγώ πια- πόσες ζωές.....

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!!

Foubi ΕΔΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ!!!!!

Σκέψου ότι τα παιδιά μετά τα 2,5 επιβάλλεται να πηγαίνουν σε παιδικό σταθμό για να κοινωνικοποιηθούν.... Έτσι όπως είναι στημένο το σύστημα στην Ελλάδα αν απέχεις από την αγορά εργασίας για 2,5-3χρόνια είναι πολύ δύσκολο να ενταχθείς ξανά!

Θα τα καταφέρεις και θα τα συνδυάσεις όλα μια χαρά (όπως όλες μας), μην στενοχωριέσαι!!!

Αχ...άνθρωπέ μου χαίρομαι που δεν είμαι μόνη... έτσι όπως αντιδρώ νομίζω πως είμαι πολύ υπερβολική ΑΛΛΑ δεν μπορώ να το καταπολεμήσω...

για τον μικρό το ξέρω και η ίδια πως θα είναι καλύτερα γι αυτό άλλωστε το είχα προσπαθήσει και την πρώτη φορά...τώρα για το μωρό δεν μπορω να βρω έστω ένα θετικό να πιαστώ

Καλημέρα :) Foubi κι εγώ 9 μηνών την πήγα και ακόμα και σήμερα κάθε φορά που την αφήνω αισθάνομαι κομμάτια αν και ξέρω πλέον ότι περνάει καλά...

Όσο για το αν περνάει καλά ή όχι... Ένστικτο! Εγώ με βάση αυτό την άλλαξα και όπως αποδείχτηκε αργότερα καλά έκανα! Το παιδί τους είχε πέσει από την αλλαξιέρα με αποτέλεσμα να φοβάται έκτοτε όλες τις αλλαξιέρες που ήταν ψηλά... πρόσφατα καταφέραμε να το ξεπεράσουμε αυτό!

:shock::shock::shock::shock::shock:απ την αλλαξιέρα???? αχ...μ' έβαλες να σκέφτομαι κι άλλα τώρα... και πως το κατάλαβες ρε συ? ουφφφφφ....

Harlow που είσαι????? Σε σκεφτόμουν χθες...πως είναι ο μπαμπάς σου?

Σέβη...ευχαριστώ για τις συμβουλές;)...με βοήθησες να δω κάποια πράγματα από άλλη οπτική γωνία.... ξεκινήσατε σταθμό? πως πήγε η μικρή?

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!! Ξεχάστηκα....

Foubi, ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος.

Η Ολγίτσα ξεκινάει στις 05/09 βρεφονηπιακό και το μόνο μου άγχος είναι πως θα το πάρει, αν θα κάθεται και πως θα της φανεί αυτή η αλλαγή. Κατά τ΄άλλα επειδή είναι καλόβολο παιδάκι δεν πιστεύω να έχει θέματα στο φαγητό και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά!

Με είχαν καλέσει τον Ιούλιο για συνέντευξη και μου είπαν ότι θα μας ενημερώνουν για πάνες/μωρομάντηλα κλπ κλπ. Επίσης, συμπλήρωσε ότι μέχρι τώρα δεν τους έχει συγκαεί κανένα παιδάκι (χωρίς να τη ρωτήσω!) και γενικά είναι πολύ προσεκτικές.

Είναι όλες τόσο καλοσυνάτες και γλυκές, εύχομαι να μην έχουμε θέματα.........

Όχι δεν τους ξέχεσα γιατί δεν το πήρα είδηση έγκαιρα... Το κατάλαβα στον επόμενο παιδικό σταθμό όταν κάποια μέρα χρειάστηκε να την αλλάξω εγώ στον σταθμό... και ούρλιαζε στην αλλαξιέρα και γατζωνόταν πάνω μου... ζήτησα άδεια να την αλλάξω στα στρώματα όπου και ηρέμησε και γέλαγε καθώς την άλλαζα... και τότε μου είπε η παιδαγωγός της 'ρε μπας και σας έχει πέσει ποτέ από την αλλαξιέρα'; Ε εκεί πήρα στροφές!

Όπως καταλαβαίνεις foubi απλώς το ένστικτό μου με οδήγησε να την αλλάξω στο μήνα επάνω από τον πρώτο παιδικό... τίποτα άλλο... φαινόταν ότι πέρναγε καλά αν και απέκτησε διάφορες κακές συνήθειες π.χ. κούνημα για να κοιμηθεί (ακόμα και σήμερα δεν έχουμε απαλλαχθεί πλήρως από αυτό). Κεραίες ανοικτές χρειάζονται... τίποτα άλλο. Και να έχεις φυσικά εναλλακτική γιατί εγώ ενώ ψαχνόμουν από το πρώτο 15θήμερο να την αλλάξω είχα πελαγώσει γιατί στην περιοχη μας δεν υπήρχε Μάη μήνα βρεφικός που να την δέχεται... Μέχρι που πήγα για δουλειά και την πρώτη μέρα που πήγα μου ήρθε και η επιφοίτηση να την πάρω σε βρεφικό κοντά στη δουλειά και όχι στο σπίτι... μέσα σε τρεις μέρες είχα καταλήξει σε βρεφικό (είχα φυσικά και την κατανόηση των εργοδοτών). Ακόμα και σήμερα εκεί πηγαίνουμε και η συνεργασία είναι άψογη... Εμαθα από τον πρώτο ότι τελικά είναι κάποιες λεπτομέρειες που δίνουν 'σημάδια'.... Γι' αυτό για ό,τι σε προβληματίσει ακόμα και το πιο αστείο μην διστάσεις να το συζητήσεις.

Διαφημίσεις

Όσο για το θετικό που δεν μπορείς να βρεις... είναι πολλά. Όσοι έχουν δει την Κωνσταντίνα τα αναγνωρίζουν... Το παιδί κοινωνικοποιείται πιο εύκολα, προχωράει γρηγορότερα σε ομιλία, οργάνωση κινήσεων και λοιπά... Θα τα δεις σιγα σιγά τα θετικά... αυτή τη στιγμή είσαι εγκλωβισμένη στην αγωνία και στις τύψεις και κανείς μας δεν μπορεί να στις πάρει... θα περάσει μόλις πας για δουλειά ;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟ....

Πήρα τηλέφωνο στο βρεφονηπιακό και μίλησα με τη δ/ντρια. Έμαθα τι πρέπει να έχει το παιδί στην τσαντούλα του και μέσα σε όλα τη ρώτησα για το ολοήμερο. Επειδή μου είχανε πει ότι δεν ήταν σιγουρο αν θα την κρατούσαν επειδή ο Γ. δεν εργάζεται. Της είπα ότι θα πρέπει να εργαστεί και ο σύζυγος και παρακάλεσα να την δεχθούν και μου λέει Μην αγχώνεστε, δεν υπάρχει πρόβλημα άλλωστε δίνουμε προτεραιότητα στις εργαζόμενες μητέρες!!!!!!!!!!!!

Οπότε τώρα θα μπορεί ο Παναγιωτάκης να μείνει στο κλασσικό τμήμα του νηπίου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...