Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο... να παίζεις με τον όποιο πόνο του όποιου ανθρώπου...

κι αυτό γίνεται σε πολλά θέματα...

άλλο να διαφωνείς, άλλο να κάνεις χιούμορ κι άλλο να περιπαίζεις...

θα μου πεις βέβαια : ο καθένας με το επίπεδό του... σωστοοοοό!!

και τα άλλα, τα χιλιοφορεμένα : έχουμε δημοκρατία... και οι κανόνες του φόρουμ... και το κουμπάκι της αναφοράς... κι αν δεν γουστάρεις, το κουβαδάκι σου κι αλλού... κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

σωστά κι αυτά ρε παιδιά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με παρεξήγησες...

Δεν μου φάνηκε αστείο το θέμα που αναρτήθηκε, κάθε άλλο... αδιαφορώ!!! Είναι δύσκολο να λύσεις τέτοια σοβαρά οικογενειακά ζητήματα στο διαδίκτυο.

Μου άρεσε ο τρόπος που το έκλεισε ο admin!

νιτσάκι μου, ΔΕΝ μίλησα για ΣΕΝΑ... ούτε για τη ΣΕΒΗ φυσικά... κατάλαβα τι είπατε εσείς!

με αφορμή τα μηνύματά σας, έκανα ένα γενικό σχολιασμό για το δίπλα και τους χιουμορίστες... ή και κάποιους άλλους, στο αντίθετο άκρο...

πάντα, κατά την υποκειμενική μου άποψη...

Νίτσα όταν βρεθώ σε σταθερό θα πάρω διότι με καρτοκινητό ή κινητό δεν θα κάνω δουλειά,σ'ευχαριστώ...ως τώρα σεβόμασταν και ακολουθούσαμε την επιθυμία της πεθεράς μου να μην του πούμε τίποτα και να μη γνωρίζει οπότε και τώρα μάλλον θ'ακολοθήσουμε την ίδια γραμμή..εκείνη τον ξέρει 40 χρόνια.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

μπα... από ένα σημείο και μετά (δηλαδή μετά την πόρωση του πρώτου καιρού:shock:), δεν με χαλάει τίποτα:D, ούτε από κει ούτε από δω ;) - όταν και όσο είμαι μέσα, μπορεί να βγω λίγο από τα ρούχα μου:lol: (με κάποιες συμπεριφορές) αλλά μετά ξαναμπαίνω στα ρούχα μου:rolleyes: κι επιστρέφω στη ζωή μου!:tongue:

η φούμπι που χάθηκε? ελπίζω να είναι όλα καλά!

εδωωωωω!

γεια!

είχε χαλάσει ο υπολογιστής και δεν μπορούσα να μπω!

είχα γράψει τώρα ένα κατεβατό και τα έσβησε...αντε πάλι απ την αρχή...

πήγαμε χθες παιδικό για εγγραφή...αρχικά είπα να μην πάρω τον μικρό μαζί για να δω το περιβάλλον πρώτα αλλά ως συνήθως με πούλησε η μάνα μου και τον πήρα αναγκαστικά....στο αυτοκίνητο ήταν όλο ασε καλύτερα να πάμε στο πάρκο, πονάει η κοιλιά μου κλπ κλπ.

Ευτυχώς όταν πήγαμε είχε ησυχία και του άρεσε το περιβάλλον...απο χθές που άρχισα το μπούρου μπούρου δείχνει να ψιλοψήνεται, με δυσκολία μεν,αλλά...είδωμεν...

ΑΛΛΑ...ε σιγά που δεν θα υπήρχε αλλά...όπως καταλαβαίνετε κι απ την ώρα που γράφω... χρειάζομαι ψυχολογική στήριξη....

κορίτσια έχω απίστευτες ενοχές...όχι τόσο για τον μικρό,όσο για το μπεμπέ... μου φαίνεται πολύ μικρούλης για να τον βάλω παιδικό...νομίζω πως το αδικώ πάρα πολύ σε σχέση με τον αδερφό του...αφήστε που τρέμω και τις ιώσεις...αλλά είναι μονόδρομος να πάω για δουλειά...τι να κάνω??? έχω χάσει τον ύπνο μου...ο μεγάλος θα συνηθίσει κάποια στιγμή...το μωρό όμως? μόλις 7 μηνών δεν θα νιώθει πως το παρατήσαμε με ξένους? ...πείτε ρε κορίτσια εσείς ως πιο έμπειρες...πως καταλαβαίνετε ότι δεν περνάει καλά ένα τόσο μικρό μωράκι?

αφήστε που μάλλον πρέπει να τον αφήσω και εδώ μια βδομάδα για να έρθω Αθηνα για ένα σεμινάριο...το καημενούλι θα νομίζει πως το εγκατέλειψα η άθλια...

ναι πείτε...είμαι τρελλή το παραδέχομαι...

οποια δεν βαρέθηκε να διαβάσει το κατεβατο ας μου γράψει την γνώμη της

ΑΛΛΑ...ε σιγά που δεν θα υπήρχε αλλά...όπως καταλαβαίνετε κι απ την ώρα που γράφω... χρειάζομαι ψυχολογική στήριξη....

κορίτσια έχω απίστευτες ενοχές...όχι τόσο για τον μικρό,όσο για το μπεμπέ... μου φαίνεται πολύ μικρούλης για να τον βάλω παιδικό...νομίζω πως το αδικώ πάρα πολύ σε σχέση με τον αδερφό του...αφήστε που τρέμω και τις ιώσεις...αλλά είναι μονόδρομος να πάω για δουλειά...τι να κάνω??? έχω χάσει τον ύπνο μου...ο μεγάλος θα συνηθίσει κάποια στιγμή...το μωρό όμως? μόλις 7 μηνών δεν θα νιώθει πως το παρατήσαμε με ξένους? ...πείτε ρε κορίτσια εσείς ως πιο έμπειρες...πως καταλαβαίνετε ότι δεν περνάει καλά ένα τόσο μικρό μωράκι?

αφήστε που μάλλον πρέπει να τον αφήσω και εδώ μια βδομάδα για να έρθω Αθηνα για ένα σεμινάριο...το καημενούλι θα νομίζει πως το εγκατέλειψα η άθλια...

Foubi μου, λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά από ενοχές θα χορτάσεις.

Εγω τις μικρές μου τις άφησα από 2,5 μηνών και πήγα για δουλειά. Όλα συνηθίζονται με τον καιρό. Αλλά οι ενοχές δεν μας εγκαταλείπουν ποτέ... Εμένα τουλάχιστον. Απλώς δεν υπήρχε άλλη λύση. Το να σταματήσω την δουλεια, απλά δεν έπαιζε. Οπότε, πορεύεσαι όπως μπορείς...

Οπως κατάλαβες, ωραία στήριξη σου δίνω.......

Σκέψου απλώς ότι κανεις αυτό που πρέπει να γίνει και θα αναπληρώνεις με άλλους τρόπους.

Επίσης σκέψου ότι δεν εισαι η μόνη, και ότι υπάρχουν και χειρότερα (εγω....):-(

Φιλιά και καλημέρα σε όλες

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

...................

Foubi μου,

Εγώ το πέρασα το πακετάκι πέρυσι... ο Νικόλας ήταν 2,5 (ΟΚ εδώ ήθελα να πάει το παιδί σταθμό) και το Σεμινάκι 9 μηνών... ΑΛΛΑ όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή και η μάνα πρέπει να βγει έξω να δουλέξει, όταν δεν υπάρχει άνθρωπος εμπιστοσύνης να σου κρατήσει το 2ο που είναι ακόμη μωρό ή ακόμη όταν δεν υπάρχουν τα χρήματα να πληρώσεις μια καλή νταντά για τις ώρες που θες... ε

τότε κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο και οδεύεις με τις τύψεις και τις ενοχές σου....

Εδώ και πάλι σήμερα που ξεκίνησαν και με το που είπε ο Νικόλας "Μαμά μου Μπαμπά μου" ακούγοντας το τηλ -κατάλαβε ότι έρχεται το σχολικό βλέπεις-... και πάλι μου κόπηκαν τα ήπατα αλλά δεν του το έδειξα... του εξήγησα ότι όπως εμείς πηγαίνουμε στη δουλειά ΠΡΕΠΕΙ κι εκείνα να πάνε στον σταθμό... ευτυχώς, στο σχολικό, μπήκε χωρίς κλάμα...

Όσο για το μωρό νομίζω πως δεν μπορείς να καταλάβεις πώς το μεταχειρίζονται... μόνο εάν βλέπεις ότι το παιδί είναι ήρεμο και χαμογελαστό είσαι (κάπως) πιο ήσυχη.... εγώ περισσότερο μέτραγα πέρυσι τις αντιδράσεις του μεγάλου που μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα...

αυτό που γράφεις για τα 2α ότι είναι ριγμένα... εκ των πραγμάτων είναι ριγμένα αφού τον ίδιο χρόνο που είχες και πριν πρέπει να τον μοιράσεις στα 2...

και οι ενοχές ΠΟΤΕ δεν σταματούν...

Δεν στο λέω μοιρολατρικά ούτε για να το παίξω κάπως... Απλά, πιστεύω πως από την στιγμή που γίνεσαι ΜΑΝΑ ενοχές + μητρότητα πάνε πακέτο !!!!

Βαθειές ανάσες και κουράγιο... Ο πρώτος καιρός είναι πιο δύσκολος μέχρι να προσαρμοστείτε στο νέο σας πρόγραμμα... όσο για τις ιώσεις, αυτές θα τις είχες όποτεδήποτε κι αν έβγαιναν τελικά τα παιδιά εκτός σπιτιού... να εύχεσαι απλά να είναι λίγες οι φορές που θα σου αρρωστήσουν !!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!!

Foubi ΕΔΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ!!!!!

Αισθανόμουν έτσι και με τα 2 μου παιδιά κάθε φορά που ερχόταν η ώρα να επιστρέψω στην εταιρεία. Τον Π. τον πρόσεχε νταντά από 2,5μηνών και την Ολγίτσα από 6μηνών. Όταν γέννησα την Ο. ο Π. πήγαινε ήδη παιδικό οπότε ο μισός μισθός πήγαινε στη νταντά...Δύσκολα πολύ!

Με την Ο. επειδή έκατσα 6μήνες όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψω ήταν η χειρότερη μου...Δάκρυα έρχονταν στα μάτια μου κάθε φορά που το σκεφτόμουν.

Ήθελα να μείνω μαζί της να τη χαρώ. Αλλά δε γινόταν αλλιώς, έπρεπε να επιστρέψω στην εταιρεία...

Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, μου έλειπε το μωρό. Μετά όμως μου άρεσε τόσο πολύ το ότι ασχολιόμουν και με άλλα πράγματα -εκτός σπιτιού- και κυρίως το ότι είχα απολαβές που τα ξεπέρασα όλα.

Πλέον δίνω ποιοτικό χρόνο στα παιδιά μου κι όχι ποσοτικό!!!!!!!! Και κυρίως δεν με τρώει η καθημερινή ρουτίνα στο σπίτι!

Σκέψου ότι τα παιδιά μετά τα 2,5 επιβάλλεται να πηγαίνουν σε παιδικό σταθμό για να κοινωνικοποιηθούν.... Έτσι όπως είναι στημένο το σύστημα στην Ελλάδα αν απέχεις από την αγορά εργασίας για 2,5-3χρόνια είναι πολύ δύσκολο να ενταχθείς ξανά!

Θα τα καταφέρεις και θα τα συνδυάσεις όλα μια χαρά (όπως όλες μας), μην στενοχωριέσαι!!!

μπα... από ένα σημείο και μετά (δηλαδή μετά την πόρωση του πρώτου καιρού:shock:), δεν με χαλάει τίποτα:D, ούτε από κει ούτε από δω ;) - όταν και όσο είμαι μέσα, μπορεί να βγω λίγο από τα ρούχα μου:lol: (με κάποιες συμπεριφορές) αλλά μετά ξαναμπαίνω στα ρούχα μου:rolleyes: κι επιστρέφω στη ζωή μου!:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πλέον απλά βαριέμαι να συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις!!! Γι' αυτό κι έπαψα να μπαίνω συχνά..

Καλημέρα

Από 2€ πήγε 2,20€ ο freddo μου............και που'σαι ακόμα!!!!!!

Στον φραπέ πάντως η τιμή δεν άλλαξε... άντε όλες οι πρωτευουσιάνες που μου θέλετε και freddo !!!! :P:p:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...