Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

παιδικες συλλογες απο μανο λοιζο,γιαννη μαρκοπουλο, διαφορα αλλα μεμονομενα...τετοιο στυλ

εμένα μ' ενδιαφέρουν αυτά τα τραγούδια!

βρε ράννια μου, είστε πολύ άσχημη οικογένεια :rolleyes:

να φοράτε καμιά πατσαβούρα στα μούτρα όταν βγαίνετε έξω :mrgreen:

τς τς τς τς τς είστε κουκλιά - μάνα και γιος!

εγώ ξανακρύωσα κι είμαι το κακό μου το χάλι - έχω κι ένα σφάκτη πίσω αριστερά - λέτε να είναι καρδιά?:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να πω βρε αγγελινα...τα 2 κατω τα εχουμε βγαλει. πανω τιποτα. το θεμα ειναι οτι δε ξυπναει με γκρινια. Ξυπναει (χτες και σημερα το εκανε) μεσα στην χαρα και στην ενεργεια, του στυλ "Εγω εχω χορτασει υπνο, παμε κατω, αδειαστε τα παιχνιδια και ελατε να παιξουμε!"

ζουπη, σκεψου το λατιν ντανσερ να ζεσταθεις! ;)

Λοιπον, οποια θελει τα τραγουδια, κατεβαζει αυτο http://www.dropbox.com/ και μου στελνει το μαιλ της. Θα φτιαξω ενα φακελο και θα τα βαλω ολα μεσα. Θα στειλω προσκλησεις για το φακελο και διαλεγετε ποια τραγουδια θελετε.

Κι εκεί που ετοιμαζόμουν έφαγα ένα φλας! Η kinkajoujou όντως είναι αμερική :lol: η travellingmum είναι Νάουσα :lol:

Και λέω τόσο πολύ με απατά η μνήμη μου?

Αερικό πολύ ωραίο το κούρεμα,πολύ ωραία κι εσύ...αλλά...εχμ...η ζουζούνα σου κλέβει την παράσταση:tongue:

παιδικες συλλογες απο μανο λοιζο,γιαννη μαρκοπουλο, διαφορα αλλα μεμονομενα...τετοιο στυλ

Θέλω κι εγώ!!!Κούκλος κι ο δικός σου γιος!!!Και τι ματάρες είναι αυτές ρε φιλενάδα?Ζηλεύω!Γκρρ:tongue:.Δεν τα πήρε ο γιος σου ρε γμτ?

Περιττό να πω ότι τώρα που ανακάλυψα τα άλμπουμ είδα και της Νίτσας...τεμέτερον είστε Νίτσα, ε?

Geia sas koritsakia!

Kinkajoujou meine stin parea mas...na sizitame kai gia ta emvolia!:mrgreen:

Rannia, mpas kai vgazei kanena dontaki to baby?

Kiki, ta enzima legontai ULTRA LEVURE kai pairneis ena me kathe xapi antiviosis.

Aeriko, sas perase o piretos? Emena o mikros ekane ena 37,8 stis 5 to proi...kai xthes to proi itan ligo zestos, alla oli mera mia xara...ki efaga flash oti perasan 10 meres apo to MMR. Auto den einai pou kanei tin kathisterimeni antidrasi?

:lol::lol::lol::lol: άντε να μας δώσεις και εδώ τα φώτα σου με τα εμβόλια Kinkajoujou.

Αγγελίνα θα το έχω υπόψη μου για τα ένζυμα.Θα ρωτήσω την παιδίατρο.Δε με λες, και τα αγοράκια πρέπει να παίρνουν?

Αερικό, όντως το MMR έχει καθυστερημένη αντίδραση.

Δωράκι εγώ είμαι Θεσσαλονικιά.Η μαμά μου Καλαμαριώτισσα και ο μπαμπάς Κρηνιώτης.Οι προπαππούδες ήρθαν εδώ από Σμύρνη, Μικρά Ασία, Πόντο κτλ.

Μικρή όταν ήμουν πως νευρίαζα με αυτό!Όλα τα παιδάκια πηγαίναν στα χωριά τους κι εγώ έμενα στην πόλη:(.

Μόλις γύρισα από λιντλ.Λαική βιολογική ήθελα, αλλά...γμτ την κρίση μου μέσα:evil:

Κορίτσια εγώ πάντως θέλω να εξομολογηθώ κάτι.Χαίρομαι πολύ που βρήκα το πάρεντς.Και εξηγούμαι.

Όταν πρωτογνώρισα το ίντερνετ, στα 18 μου περίπου, έπαιζα τάβλι, αυτό που έχουν στην έναρξη τα windows και το msn, δε θυμάμαι πως λεγότανε τότε το τσατ.Αλλά...απογοήτεσυη.Εγώ έμπαινα για κουβεντούλα όπως εδώ αλλά όλο κάτι πέφτουλες γνώριζα.

Μετά γνώρισα το zoo.Κι εκεί για τα παιχνίδια...με αποκορύφωμα τη μπιρίμπα, η οποία πραγματικά θα γινόταν αιτία διαζυγίου:oops:.Με τις ώρες!Κι εκεί όμως ρε γμτ είχε πέφτουλες.Και δεν έμπαινα και στο τσατ!!Μυνήματα έστλναν!Και έγραφα και παντρεμένη!

Και εδώ έχει κι ανέκδοτο η υπόθεση!Ένας από τους πέφτουλες μου έστειλε μύνημα, όπου μετά το γνωστό πρόλογο, μου έελεγε ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται, καταλήγοντας να μου πει αν θέλω να βρεθούμε για να τον κατουρήσω στα μούτρα:lol::lol::lol::lol::lol:Ακόμη γελάω όταν το σκέφτομαι.

Μετά το φαινόμενο του ίντερνετ το secondlife.Ένα τσατ με γραφικά.Όλως περιέργως δεν είχε πέφτουλες:mrgreen:.Κι εκεί όμως λίγο κάπως...δε συζητούσα όπως ήθελα.Λίγο να ενημερωθώ,λίγο να φιλοσοφήσω, λίγο να κουτσομπολέψω...τπτ...βαρεμάρα.

Μετά το φατσοβιβλίο και το τουίτερ, στα οποία ξεσκιζόμουνα στη φάρμα.Αλλά έκανε λογαριασμό ο πεθερός μου κι αποφάσισα να μη μπαίνω εγώ γιατί βαριόμουνα τις συζητήσεις μαζί του.Το τουίτερ σεβούλα μου εγώ το βρίσκω βαρετό.Αλλά,να μη μπω να πω ότι το ξέρω?Πως!Όπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη:P

Και τώρα γνώρισα το πάρεντς, όπου κάνω όλα τα παραπάνω:mrgreen:.Και φιλοσοφώ και εημερώνομαι και κουτσομπολεύω και και και.

Βασικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν θεματικά φόρουμ.Για γονείς,για μαγειρική,για μηχανές κτλ.

Και όοοοοοοολο αυτό το σεντόνι το έγραψα για να πω ότι τελικά, τα θεματικά φόρουμ είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχει το νετ κατά τη γνώμη μου:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Zopiron, mallon gia psiksi se kovo. Amazing greeklish!:rolleyes:

Kiki ta agoria ta pairnoun mono sti diarroia, voithane poli. Kanoun kai gia mora diladi. To MMR to ekane o mikros mou, i kori tou Aerikou ekane to Infarix.

Rannia ki o dikos mou otan ksipnouse apo ta dontia mes sti ntirla itane, gi auto sou leo.

Hello all....

Χθες βράδυ ξενυχτύσατε παλι ε? Φαντάζομαι ζώπυρον έκλαιγες όλη νύχτα που έλειπα... Έβηχα σαν το γαϊδούρι, λέμε...

Σήμερα ήρθε παπάς μας έκανε αγιασμό, μετά μαγείρεψα κοτόσουπα, έβαλα και κάτι πλυντήρια, τάισα, κοίμισα και τώρα free προς το παρόν...

Κική να μην ξαναμπείς/ξαναγραφτείς σε άλλο φόρουμ κι έχουμε μπελάδες. Εδώ μαζί μας, μια χαρά είσαι και δε θα σου την πέσει και καμία...

Σεβούλα μου, ψύξη είναι τελικά? Θα πάω από Δευ. σ'έναν παθολόγο που ανακάλυψε η Μαρία, δίπλα, στη γειτονιά μας σχεδόν πολύ καλός μου είπε.

Χριστίνα, Ράννια που μπορώ να δω τις φωτο σας...στο φατσοβιβλίο?

Υπερπόντια στην Αμερική τι κάνεις παιδί μου? τεμέτερον κι εσύ?

Λευκή αν φας καμία κάρτα θα τα θέλει η κ...άρα σου!

Ζώπυρον τι έγινε πουλί μου??? Σεξαλώσαμε χθες??? Ποιός είναι ο λατίνος εραστής καλέ??? ο σύζυγος το ξέρ? το πήρε πρέφα?

Ψύξη έπαθες...χρυσό μου! όχι καρδιά..

Χριστίνα που εξαφανίζεσαι?

Διαφημίσεις

Kiki ta agoria ta pairnoun mono sti diarroia, voithane poli. Kanoun kai gia mora diladi. To MMR to ekane o mikros mou, i kori tou Aerikou ekane to Infarix.

Αααααα.Infarix Hexa έχουμε κάνει κι εμείς αλλά πιο μικροί.Η μπέμπα ήταν το πρώο που έκανε.Αλλά δεν είχαμε παρενέργειες.

Το MMR μας ξέσκισε!

Κική να μην ξαναμπείς/ξαναγραφτείς σε άλλο φόρουμ κι έχουμε μπελάδες.

Ε, μα βίτσιο κι αυτό!Να τον κατουρήσω!

Καλέ δε με είπες,τεμέτερον είσαι?

Εγώ δεν είμαι πόντια, μικρή φλέβα έχω.Σμρνιά είμαι περισσότερο.Αλλά τα συμπαθώ τους πόντιους!Μέσα σε αυτούς μεγάλωσα.Όλη η Καλαμαριά πόντιοι είναι.Και ο άντρας μου μισός.:-D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ναι πόντια είμαι...

Η μαμά μου γεννήθηκε στη Ρωσία, ήρθαν το '80 εδώ, 19ετών τότε, γνώρισε εδώ τον μπαμπά μου (πολύ παλιός πόντιος, '65) και παντρεύτηκαν μετά από 1μήνα γνωριμίας. Άλλα χρόνια. Τότε φαντάσου ότι μιλούσε μόνο ποντιακά και ρώσικα και γνωρίστηκαν από προξενιό, δεν ακολούθησε σχέση. Καμιά φορά την κοροϊδεύω και της λέω "μιλούσατε με τη γλώσσα του σώματος".

Η Θεσ/κη είναι γεμάτη πόντιους... Κοίτα, γενικά φημίζονται για τις αξίες και τα ήθη, παραδοσιακοί και απλοί άνθρωποι. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η εργατικότητα και η προκοπή!!! Τους θαυμάζω γιατί ήρθαν εδώ με οικογένειες, ξεκινώντας από το 0 κυριολεκτικά και δημιουργήθηκαν μόνοι τους...

Άσχετο...

στις Σέρρες μένει η οικογένεια του πατέρα μου κι έρχομαι σταθερά 1φορά/χρόνο..Αδέλφια ξαδέλφια...τους αγαπάμε πάρα πολύ και περνάμε τέλεια εκεί...

Zopiron, mallon gia psiksi se kovo. Amazing greeklish!:rolleyes:

Rannia ki o dikos mou otan ksipnouse apo ta dontia mes sti ntirla itane, gi auto sou leo.

ΟΥΖΑΚΙ, όχι μόνο για σένα... δώσε και του παιδιού να στανιάρει!!!:-D

γεια σας κική και νίτσα!

ξυνή θα μου βγει η χθεσινή βραδυά - έχω απίστευτο συνάχι και τη σχετική αδιαθεσία, εκτός από το σφάκτη πίσω αριστερά...

το θέμα είναι πως σκέφτομαι να βγούμε αύριο με τον μικρό - να πάμε στη γιορτή σοκολάτας του παυλίδη ή/και στην έκθεση παιδικού βιβλίου!

λέτε να χειροτερέψουμε?

Διαφημίσεις

γεια σας κική και νίτσα!

ξυνή θα μου βγει η χθεσινή βραδυά - έχω απίστευτο συνάχι και τη σχετική αδιαθεσία, εκτός από το σφάκτη πίσω αριστερά...

το θέμα είναι πως σκέφτομαι να βγούμε αύριο με τον μικρό - να πάμε στη γιορτή σοκολάτας του παυλίδη ή/και στην έκθεση παιδικού βιβλίου!

λέτε να χειροτερέψουμε?

Ε, κοίτα ζώπυρον πως θα είστε και κρίνεις!

Που γίνεται η γιορτή σοκολάτας, γιάμι γιάμι..., θέλω κι εγώωωωωω....

Πες τι έγινε χθες:-D

είναι και ο μικρός άρρωστος????

όχι, είναι στην ανάρρωση όμως... του έχει μείνει ένα μικρό βηχαλάκι...

εσύ δεν πειράζει να χειροτερέψεις..χεχε

αν χειροτερέψω εγώ, πως θα στηριχτεί αυτή η οικογένεια...? ουάου!

Ε, κοίτα ζώπυρον πως θα είστε και κρίνεις!

τι να κρίνω...? κανονικά δεν πρέπει να βγούμε αλλά μπαφιάσαμε μέσα... πως θα κρατήσω το ζωπυράκι μέσα Κυριακάτικα? κάθεται που κάθεται σήμερα...

Πες τι έγινε χθες:-D

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ...

περιληπτικά,

ένας νεαρός 22-25 ετών, λατίνος στα χρώματα, γυμνασμένος αλλά όχι φουσκωτός, φορώντας τα κατάλληλα ρούχα, λίκνιζε το κορμί του υπό τους λάτιν ρυθμούς...

ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΠΥΡΕΤΟΣ! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!

Kiki,ki ego gia kati tetoia den asxolithika me to internet...mou eixe dimiourgithei i entiposi oti mazeuontousan mesa oloi oi anomaloi tou ntounia. Ase pou to evriska kai xasimo megalo. Tora vevaia, pou eimai etsi ki allios kleismeni sto spiti, einai mia parigoria. ;)

Ti parenergeies sas ekane esas to MMR?

Zopiron, an den einai arrosto to paidi, steilto me ton antra sou ki esi katse na sineltheis.

Rannia, kane me ki emena friend na do photos, if you please!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...