Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να περάσεις Αγγελίνα :) Εγώ δεν σου λέω να ηρεμήσεις γιατί χαμένα θα πάνε τα λόγια μου :P

Νιτσάκι δεν πίνω τίποτα παρά μόνο όταν έχω πονοκέφαλο κι αυτό γιατί όταν τον έχω είναι ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ βαρβάτη! Αλλά συνήθως τον έχω την προηγούμενη μέρα ή την ίδια... σήμερα πονοκέφαλο δεν έχω αλλά κάτω... αυτό το αντέχω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξάκι ευχαριστώ για τις ευχές!

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι λόγω της θάλασσας πονάω πάντα περισσότερο...

Αυτό που λένε ότι αν γεννήσεις εξαφανίζονται οι πόνοι, πιστεύω ότι ισχύει για τις ηρωίδες που κατάφεραν και γέννησαν φυσιολογικά. Για τις καισαρικές, όχι!

Τι αδικία!!!!!!!!

Αγγελίνα έτσι μπράβο!!! Καλά να περάσετε....και χωρίς παιδιά θα είναι ακόμη καλύτερα, θα χαλαρώσεις πλήρως! ;)

Ρε συ Χριστινάκι γιατί να ταλαιπωρείσαι άδικα? Αφού μπορείς να πάρεις ένα μαγικό χαπάκι και να ηρεμήσεις! Και στο λέω εγώ που πίνω φάρμακα ΜΟΝΟ όταν είμαι αδιάθετη...!

Ρηνιώ, ρωτήσατε κάνα γιατρό τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση? τι λες στον ασθενή? Μπες εδώ www.bestrong.gr και πάρε τηλ. στη γραμμή επικοινωνίας!

Βρε Νιτσάκι... εγώ όμως πίνω πολύ ισχυρά αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη για τα χέρια ε οπότε λέω για την περίοδο... να κάνω υπομονή ;)

Βρε Νιτσάκι... εγώ όμως πίνω πολύ ισχυρά αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη για τα χέρια ε οπότε λέω για την περίοδο... να κάνω υπομονή ;)

:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

Τότε καλά κάνεις ρε Κρίστυ!

Με Λ. όλα good?

Διαφημίσεις

Ντάλια εγώ δεν έχω ιδέα, σόρρυ. Πάντα στον ταξιδιωτικό πράκτορα πάω και μου τα κανονίζει αυτός.

Ευχαριστώ για τις ευχές! Αχ Παναγία μου, μακάρι να πάνε όλα καλά και να φύγουμε! Από την ακύρωση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, έχει τρομάξει το μάτι μου!

Να σας πω και το άλλο...πήγα και πήρα την τσάντα με την κιττυ τη μαυρη που σας έλεγα, σε στυλ ταχυδρόμου! :shock: Θα την κρατάω στην εκδρομή, να μου φύγει ο καημός.:rolleyes: Σακ βουαγιάζ μικυ μάους και τσάντα κίττυ, γκουχ γκουχ...μήπως να το κοιτάξω? :cool:

Μαρκ θα το αναζητήσω το μαγαζί, πρώτα ο Θεός, και θα πιω στην υγειά σας! Θα χτυπήσω κι ένα καλαμάκι...χαχα Αθηναίες μου! :-P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλησπέρα...

αγγελίνα, μην σκέφτεσαι τίποτα - θα περάσετε υπέροχα!! αφού θάχεις και τ' ανάλογα σακίδια...:rolleyes::lol::tongue:

ίσως κι εμείς να φύγουμε, τίποτα σίγουρο ακόμη...

περαστικά στις πονεμένες!

φιλιά, καλό μεσημέρι!!

Διαφημίσεις

ό.κ. έχω φρικάρει με όσα διάβασα για το δίπλα.

αλλά αποφορτίστηκα από την ένταση της ημέρας....

εμότικον που γουρλώνει ματάκια κ τρίβει ματάκια!!!!!

Εγώ ήρθα σπίτι και ξάπλωσα! Κάνε κι εσύ το ίδιο;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...