Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα μ' έπιασε πάλι...δεν πάω καλά, δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα. Σηκώθηκα το πρωί με ένα απίστευτο βάρος στο στήθος και μια τρομερή διάθεση να κλάψω. Καθόμουν στο κρεββάτι και ψαχνόμουν. Μπας κι είμαι άρρωστη? Μήπως θα αδιαθετήσω? (στις 15 μέρες :-( ) Έχω όλα τα συμπτώματα: πρήξιμο, πόνους στη μέση, κράμπες, νεύρα (απίστευτα), μεταπτώσεις και το μέγα έλεος. Αυτά παθαίνεις αμα κάθεσαι και αγχωνεσαι σαν μακάκας. Αφού με είδε και η πεθερά μου και τρόμαξε. Περίμενε να φύγω με το παιδί στη ζωγραφική και μετά έπιασε τον άντρα μου και του λεγε "κουράστηκε το κορίτσι, δεν ειναι καλά, τόσον καιρό που λείπαμε εσύ πάλι τίποτα δεν έκανες, ε? Να την πάρεις με το ζόρι να πάτε κάπου. Και μην της πεις μα μου για τα λεφτά, όπου θέλει αυτή να πάτε. Θα συνεννοηθώ εγω με την Κατερίνα (τη νταντά) να κρατήσουμε τα μωρά".

Και για να μη δημιουργώ λάθος εντυπώσεις :mrgreen:, δεν είναι κάνας άγγελος η πεθερά, απλά έλειπε σχεδόν όλο το καλοκαίρι και θα ξαναφύγει απο βδομαδα :roll: Ξέρει και τον κανακάρη της (σ' αυτήν έμοιασε :mad::mad::mad:). Και, το κυριότερο, ο γιος της κουμπαρας και κολλητής της χωρίζει και θα κρατήσει εκεινος της επιμέλεια των 2 παιδιών, και μαντέψτε ποια θα τα φορτωθεί? Οπότε, σου λέει κι η δικιά μου, ας προσέχουμε για να έχουμε. :rolleyes:

Και θα πάμε Ζαγοροχώρια, πρώτα ο Θεός. Δεν ξεσηκώνομαι γιατί τον τελευταίο καιρό όλα μου τα σχέδια χαλάνε. Ούτε δωμάτιο δεν έκλεισα-πρωτοφανές για μένα! :-P Λέμε να φύγουμε Πέμπτη και να γυρίσουμε Σάββατο...ή και Κυριακή, αν μας πάρει.

Όσο για αυτά που λέτε στη Ρηνιώ, αν και είμαι αντίθετη εντελώς στο να δίνω τέτοιου είδους συμβουλές σε αγνώστους, δεν πολυσυμφωνώ, κόρες...άλλο πώς συμπεριφερόμαστε μέσα στο γάμο, πολύ περισσότερο αν υπάρχουν παιδιά, κι άλλο σε μια σχέση όπως η δική της. Άμα άρχισαν τα όργανα από τώρα, παρακάτω τι να περιμένει? Δεν θέλει και πολύ φαντασία, τα έχουμε ακούσει και τα έχουμε δει όλες 500 χιλιάδες φορες.

Σόρρυ για το θάρρος Ρηνιώ, αλλά εμένα αν με έπιανε στο κατώφλι με τις βαλίτσες, δεν θα με σταματούσε ούτε με γερανό. Γιατί, για να έχω φτάσει εκεί, οι λόγοι μου θα ήταν ακλόνητοι και μη αναστρέψιμοι. Αυτού του είδους οι ψυχολογικοί εκβιασμοί και τα υστερικά τηλεφωνήματα, δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Ή μάλλον θα σε όδηγήσουν πιθανότατα στο κέρατο και στο χωρισμό, αλλά επίσης πιθανότατα, πολυ αργότερα, όταν θα είσαι δεμένη χειροπόδαρα από τις υποχρεώσεις και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Βάλτα κάτω και σκέψου ψύχραιμα. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και τα όριά σου και ύστερα κάθισέ τον κάτω και εξηγήσου. Αλλά ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Στο επόμενο παραστράτημα, ξαναφορτώσου τις βαλιτσούλες σου και ας γυρίσει να βρει το σπίτι άδειο. Η πείρα μου με δίδαξε ότι κανένας άντρας δεν εκτιμά ούτε σέβεται ό,τι θεωρεί δεδομένο. Να σε παρακαλάνε, όχι να παρακαλάς, μου είχε πει στα 15 μου μια θεία μου- και είχε το απόλυτο δίκιο. Έχει πολύ μεγάλο κοστος το να παλεύεις να σώσεις μισοβέζικες καταστάσεις, το οποίο προσωπικά ουδέποτε υπήρξα πρόθυμη να πληρώσω. Για σένα, δεν ξέρω.

Σου ζητώ και πάλι συγγνώμη για το θάρρος και το όλο ύφος μου. Δεν είμαι στα καλύτερά μου, είναι αλήθεια, αλλά αυτά που σου έγραψα τα πιστευω 1000% και σου τα έγραψα ειλικρινά για το καλό σου. Σου εύχομαι τα καλυτερα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα μ' έπιασε πάλι...δεν πάω καλά, δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα. Σηκώθηκα το πρωί με ένα απίστευτο βάρος στο στήθος και μια τρομερή διάθεση να κλάψω. Καθόμουν στο κρεββάτι και ψαχνόμουν. Μπας κι είμαι άρρωστη? Μήπως θα αδιαθετήσω? (στις 15 μέρες :-( ) Έχω όλα τα συμπτώματα: πρήξιμο, πόνους στη μέση, κράμπες, νεύρα (απίστευτα), μεταπτώσεις και το μέγα έλεος. Αυτά παθαίνεις αμα κάθεσαι και αγχωνεσαι σαν μακάκας. Αφού με είδε και η πεθερά μου και τρόμαξε. Περίμενε να φύγω με το παιδί στη ζωγραφική και μετά έπιασε τον άντρα μου και του λεγε "κουράστηκε το κορίτσι, δεν ειναι καλά, τόσον καιρό που λείπαμε εσύ πάλι τίποτα δεν έκανες, ε? Να την πάρεις με το ζόρι να πάτε κάπου. Και μην της πεις μα μου για τα λεφτά, όπου θέλει αυτή να πάτε. Θα συνεννοηθώ εγω με την Κατερίνα (τη νταντά) να κρατήσουμε τα μωρά".

Και για να μη δημιουργώ λάθος εντυπώσεις :mrgreen:, δεν είναι κάνας άγγελος η πεθερά, απλά έλειπε σχεδόν όλο το καλοκαίρι και θα ξαναφύγει απο βδομαδα :roll: Ξέρει και τον κανακάρη της (σ' αυτήν έμοιασε :mad::mad::mad:). Και, το κυριότερο, ο γιος της κουμπαρας και κολλητής της χωρίζει και θα κρατήσει εκεινος της επιμέλεια των 2 παιδιών, και μαντέψτε ποια θα τα φορτωθεί? Οπότε, σου λέει κι η δικιά μου, ας προσέχουμε για να έχουμε. :rolleyes:

Και θα πάμε Ζαγοροχώρια, πρώτα ο Θεός. Δεν ξεσηκώνομαι γιατί τον τελευταίο καιρό όλα μου τα σχέδια χαλάνε. Ούτε δωμάτιο δεν έκλεισα-πρωτοφανές για μένα! :-P Λέμε να φύγουμε Πέμπτη και να γυρίσουμε Σάββατο...ή και Κυριακή, αν μας πάρει.

Όσο για αυτά που λέτε στη Ρηνιώ, αν και είμαι αντίθετη εντελώς στο να δίνω τέτοιου είδους συμβουλές σε αγνώστους, δεν πολυσυμφωνώ, κόρες...άλλο πώς συμπεριφερόμαστε μέσα στο γάμο, πολύ περισσότερο αν υπάρχουν παιδιά, κι άλλο σε μια σχέση όπως η δική της. Άμα άρχισαν τα όργανα από τώρα, παρακάτω τι να περιμένει? Δεν θέλει και πολύ φαντασία, τα έχουμε ακούσει και τα έχουμε δει όλες 500 χιλιάδες φορες.

Σόρρυ για το θάρρος Ρηνιώ, αλλά εμένα αν με έπιανε στο κατώφλι με τις βαλίτσες, δεν θα με σταματούσε ούτε με γερανό. Γιατί, για να έχω φτάσει εκεί, οι λόγοι μου θα ήταν ακλόνητοι και μη αναστρέψιμοι. Αυτού του είδους οι ψυχολογικοί εκβιασμοί και τα υστερικά τηλεφωνήματα, δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Ή μάλλον θα σε όδηγήσουν πιθανότατα στο κέρατο και στο χωρισμό, αλλά επίσης πιθανότατα, πολυ αργότερα, όταν θα είσαι δεμένη χειροπόδαρα από τις υποχρεώσεις και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Βάλτα κάτω και σκέψου ψύχραιμα. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και τα όριά σου και ύστερα κάθισέ τον κάτω και εξηγήσου. Αλλά ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Στο επόμενο παραστράτημα, ξαναφορτώσου τις βαλιτσούλες σου και ας γυρίσει να βρει το σπίτι άδειο. Η πείρα μου με δίδαξε ότι κανένας άντρας δεν εκτιμά ούτε σέβεται ό,τι θεωρεί δεδομένο. Να σε παρακαλάνε, όχι να παρακαλάς, μου είχε πει στα 15 μου μια θεία μου- και είχε το απόλυτο δίκιο. Έχει πολύ μεγάλο κοστος το να παλεύεις να σώσεις μισοβέζικες καταστάσεις, το οποίο προσωπικά ουδέποτε υπήρξα πρόθυμη να πληρώσω. Για σένα, δεν ξέρω.

Σου ζητώ και πάλι συγγνώμη για το θάρρος και το όλο ύφος μου. Δεν είμαι στα καλύτερά μου, είναι αλήθεια, αλλά αυτά που σου έγραψα τα πιστευω 1000% και σου τα έγραψα ειλικρινά για το καλό σου. Σου εύχομαι τα καλυτερα.

ρε φιλενάδα, μήπως είσαι έγκυος?:confused:

άγγελος μπορεί να μην είναι αλλά την καλή την λύση την έδωσε!;) μπράβο της!

να περάσετε υπέροχα φιλενάδα!!:D

ρηνιώ μου, θα συμφωνήσω με την αγγελίνα...

οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, υπομονή ναι ανοχή όχι...

όλα αυτά τα χιλιοειπωμένα αλλά βγαλμένα από την εμπειρία (μας)...

δική σου ζωή έχεις? καταλαβαίνεις τι εννοώ - χωρίς τον Ν.

έχεις φίλους, κάνεις εξόδους? μήπως του είσαι πολύ δεδομένη...?

(εντωμεταξύ, κι εγώ άκεφη...)

υ.γ. η μπουνίτσα είναι καλύτερα? η παλαβο-μάρα που έχει χαθεί? την κίνκα την είδα από κει, άρα υποθέτω πως είναι καλά:cool:

ντάλια, καλώς ήρθες! μην μιλάς για σχολεία ούτε για ρουτίνα...

Αχ και την περίμενα την ερώτηση... :tongue: και ξέχασα να το διευκρινήσω: ΟΧΙ!

(εντωμεταξύ, κι εγώ άκεφη...)

Τι παθαίνεις εσύ, πουλάκι μου?

υ.γ. η μπουνίτσα είναι καλύτερα? η παλαβο-μάρα που έχει χαθεί?

Η μπουνίτσα, ναι, καλύτερα. Για τη Μάρα, ne sais pas! (το σκότωσα?) :-P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

φυσικά κι έχω ζωή εκτός του Νίκου τί διάολο 32 έφτασα τα 30 χωρίς αυτόν και δε θα είχα και ζωή;απλώς δεν μ'αρέσει να βγαίνω χωρίς τον σύντροφό μου..αλλά βέβαια όταν σε παίρνει ο άλλος στις 10+.. και σου λέει είμαι εκεί με ποιόν να κανονίσω κι εγω;οι περισσότερες φίλες έχουν παιδιά και ξέρετε οτι τελευταία στιγμή δε μπορώ να πάρω..

εκείνος ζήτησε μια φορά τη βδομάδα,στις 10 μέρες τελοσπάντων να μπορεί να βγαίνει με τους φίλους του...δεκτόν και κατανοητόν και ουδέποτε είχα τέτοια κολλήματα εγω και δε θα τα ξεκινήσω τώρα,εγω απο την άλλη του εξηγήθηκα οτι ναι σ'ευχαριστώ που μου παρέχεις όλα τα υλικά αγαθά και που δε με πιέζεις για δουλειά κι είσαι άξιος και μπράβο σου που συντηρείς κι εμένα και το σπίτι ΑΛΛΑ δεν θα ανεχτώ αυτή τη συμπεριφορά..ή διορθωσέ τη ή πες το μου να φύγω και μη με τυρρανάς...

Αγγελίνα σκοτωθήκαμε και με κράτησε στην πόρτα ο Νίκος αλλιώς ούτε κι εγω πολύχαμπαριάζω και ξέρω οτι αν δεν τα τρίξω απο τώρα τα δόντια μετά την πάτησα..

στο μόνο που δικαιολογώ όλη αυτή την συμπεριφορά είναι επειδή του ήρθε ο κόσμος τούμπα με τον πατέρα του κι ίσως...ισως να είναι αυτός ο τρόπος του ν'αντιδράσει..σκεφτείτε οτι δε θέλει να δούμε τους κουμπάρους μας γιατί αισθάνεται οτι τον λυπούνται λόγω της γνώσης της κατάστατης του πεθερού μου...κι επειδή πραγματικά σχεδόν 1 μήνα τώρα όλες μας οι κουβέντες πριστρέφονται γύρω απο τον πεθερό μου καταλαβαίνω οτι και κάπου θέλει να ξεφύγει...

σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να κάτσω όσο και να τον αγαπάω αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά...την πάτησα με τον πρωην μου που του πλήρωνα μέχρι και διατροφές για το παιδί του και καθόμουν σα βλάκας δεν έχω σκοπό να το ξαναπεράσω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

φυσικά κι έχω ζωή εκτός του Νίκου τί διάολο 32 έφτασα τα 30 χωρίς αυτόν και δε θα είχα και ζωή;απλώς δεν μ'αρέσει να βγαίνω χωρίς τον σύντροφό μου..αλλά βέβαια όταν σε παίρνει ο άλλος στις 10+.. και σου λέει είμαι εκεί με ποιόν να κανονίσω κι εγω;οι περισσότερες φίλες έχουν παιδιά και ξέρετε οτι τελευταία στιγμή δε μπορώ να πάρω..

εκείνος ζήτησε μια φορά τη βδομάδα,στις 10 μέρες τελοσπάντων να μπορεί να βγαίνει με τους φίλους του...δεκτόν και κατανοητόν και ουδέποτε είχα τέτοια κολλήματα εγω και δε θα τα ξεκινήσω τώρα,εγω απο την άλλη του εξηγήθηκα οτι ναι σ'ευχαριστώ που μου παρέχεις όλα τα υλικά αγαθά και που δε με πιέζεις για δουλειά κι είσαι άξιος και μπράβο σου που συντηρείς κι εμένα και το σπίτι ΑΛΛΑ δεν θα ανεχτώ αυτή τη συμπεριφορά..ή διορθωσέ τη ή πες το μου να φύγω και μη με τυρρανάς...

Αγγελίνα σκοτωθήκαμε και με κράτησε στην πόρτα ο Νίκος αλλιώς ούτε κι εγω πολύχαμπαριάζω και ξέρω οτι αν δεν τα τρίξω απο τώρα τα δόντια μετά την πάτησα..

στο μόνο που δικαιολογώ όλη αυτή την συμπεριφορά είναι επειδή του ήρθε ο κόσμος τούμπα με τον πατέρα του κι ίσως...ισως να είναι αυτός ο τρόπος του ν'αντιδράσει..σκεφτείτε οτι δε θέλει να δούμε τους κουμπάρους μας γιατί αισθάνεται οτι τον λυπούνται λόγω της γνώσης της κατάστατης του πεθερού μου...κι επειδή πραγματικά σχεδόν 1 μήνα τώρα όλες μας οι κουβέντες πριστρέφονται γύρω απο τον πεθερό μου καταλαβαίνω οτι και κάπου θέλει να ξεφύγει...

σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να κάτσω όσο και να τον αγαπάω αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά...την πάτησα με τον πρωην μου που του πλήρωνα μέχρι και διατροφές για το παιδί του και καθόμουν σα βλάκας δεν έχω σκοπό να το ξαναπεράσω.

Ε αφού έχεις και τα βιώματα, :(:( ξέρεις, δε χρειάζεται να σου πω παραπάνω. Σε είχα και για μικρότερη και δεν ήθελα να μπλεξεις. Αυτό που λες με τον πατέρα του, ναι μεν, αλλά...Θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στην κοινή σας ζωή, όπως όλοι, δεν μπορεί αυτή να είναι η αντίδρασή του κάθε φορά.

Ζούπυ, θενκς για τις ευχές. Ακόμα περιμένω να μου πεις τι τσάντα πήρατε! :P Και πολυ το χάρηκα που δεν είμαι η μόνη βαρεμένη με τα σχολικά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

βρε ρηνιώ μου κοριτσάκι μου... είναι δυνατόν να μην έχεις ζωή? μεταφορικά, εννοούσα αυτό που σου είπα στο τέλος : μήπως του είσαι πολύ δεδομένη! μήπως θεωρεί ότι εσύ καταλαβαίνεις-υπομένεις-αντέχεις-περιμένεις, κ.λ.π. και τίποτα άλλο... ότι τα δικά σου συναισθήματα - όχι λεκτικά αλλά πρακτικά - εσύ τα βάζεις σε δεύτερη μοίρα...

τέλος πάντων - εσύ φυσικά ξέρεις καλύτερα

συγνώμη αν σε κακοκάρδισα, είναι δύσκολο να προτείνεις λύσεις διαδυκτιακά, χωρίς να ξέρεις καλά ανθρώπους και καταστάσεις και με τον γραπτό λόγο που δεν βοηθά καθόλου!

υ.γ. αγγελίνα μου, πειρατές της καραιβικής - η τσάντα...

με τα σχολικά είμαι τρελλή και παλαβή:D, με το σχολείο πάλι...:shock:

Ζωπυρόν μου δε θα μπορούσες να είχες ΄περισσότερο δίκιο για μένα....γενικώς αν κι ειμαι νευρική αντέχω/ανέχομαι αρκετά (σκάω και γαιδαρο...σκέψου 1 χρόνο περίπου πριν απολυθώ είχα δει οτι είχε βάλει τη θέση μου σε αγγελία και έσφιξα τα δόντια ωσπου να μ'απολύσει...)απλά σ'αυτή την ηλικία νομίζω είναι χαζό να κάνω σαν υστερικιά και να του λέω δε θα βγεις,δε θα πας εκεί,δε θα βγεις μ'αυτον κ.λ.π....γι'αυτό προσπαθώ και κάνω υπομονή γιατί έχει αρκετα καλά σοιχεία είναι δουλευταράς,δεν ξενοκοιτάει(ειπωμένο απο φίλους του αυτό) μ'αγαπάει αλήθεια (ειπωμένο απο την πεθερά αυτό!)θέλει να κάνουμε οικογένεια..ναι διαδυκτιακά το ξέρω οτι δεν θα βγάλω άκρη μιας και δε γνωρίζομαι με καμία σας εκτος ώστε να γνωρίζετε πράγματα και καταστάσεις κι είναι δύσκολο απλώς τόσες ώρες εδω μέσα το να σας μιλάω και να ανταλάσσω απόψεις και γνώμες ίσως οδηγήσουν το μαλό μου κάπου οπου δεν είχα σκεφτεί και να δω κάποια πράγματα αλλιώς..παραδέχτηκε οτι η συμπεριφορά του είναι λάθος κι είπε θα προσπαθήσει εκεί ήταν η καταληκτική μας κουβέντα...

όπως και να εχει σ'ευχαριστώ κι εσένα και όλες που διαθέσατε λιγάκι απο το χρόνο σας να μου πείτε μια σκέψη,μια γνώμη,μια εμπειρία.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!

Πέρασα μία νύχτα στο κρεβάτι του πόνου...δεν παλεύεται!!! Όχι δεν είμαι άρρωστη απλά αδιαθέτησα. Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ...Λένε όταν γεννάς κι έπειτα οι εμμηνορυσιακοί πόνοι φεύγουν, εμένα γιατί εξακολουθούν και υπάρχουν? Η πλάκα είναι ότι χθες το μεσημέρι είχα τάση για έμετο και αναγούλα σε σημείο να πιστεύω ότι μπορεί να είμαι έγκυος αλλά τελικά με διέψευσε γρήγορα ο οργανισμός μου.

Αγγελινούλα, υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος? Πάντως, η πεθερούλα εξηγήθηκε σωστά... Δεν πιστεύω να το έκανε από προσωπικό όφελος, σε σκέφτηκε βρε! Ωραία τα Ζαγοροχώρια, να πας να ηρεμήσεις θα σου κάνει καλό!!!

Ρηνιώ, έχει δίκιο η Ζούπυ...Διαδικτιακά σίγουρα δεν μπορεί να βρεθεί λύση! Εσύ τον γνωρίζεις καλύτερα το Ν. και εσύ είσαι αυτή που θα μπορέσεις να δεις πως θα λυθεί το πρόβλημα. Χωρίς φωνές και υστερίες -μόνο τα νεύρα σου χαλάς- κάντε μία κουβέντα για το τι τον αγχώνει!!!

Σίγουρα κάτι τον αγχώνει πέρα από τον πατέρα του... Και γι' αυτό ψάχνει διέξοδο στους φίλους του.

υποφέρωωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα :)

Τελικά όντως έχουν δίκιο για την έμμηνο ρύση των κοριτσιών που κάνουν παρέα χαχαχαχαχα

Κι εγώ Νίτσα μια από τα ίδια... και πήγαμε και εθνικό χθες και ρίξαμε πολύυυυυυυ περπάτημα! Οπότε σήμερα σερνομαι!

Καλησπέρα κορίτσια.

η θέση σου στη ρηνιώ με βρίσκει σύμφωνη, απλά εκείνη γνωρίζει καλύτερα το πώς!

μακάρι να είσαι έγκυος!

αλλιώς να πας Ζαγοροχώρια χθες! κ να περάσεις σούπερ!

άψογη η λα πεθέρ!

τα ίδια σκεφτόμασταν!

Καλημέρα!

Πέρασα μία νύχτα στο κρεβάτι του πόνου...δεν παλεύεται!!!

υποφέρωωωωωωωωωωωωω

περαστικά. χτύπα κανά παυσίπονο ρε!

η Χ είναι με πυρετούλι από τις 2 το βράδυ. ξεκούδουνο. μόνο φτέρνισμα είχε χθες. το απόγευμα παιδίατρος.

θέλω να φύγω....να πάω στο παιδί μου, αλλά ...μαλλιά!:confused::-(

Διαφημίσεις

Περαστικά στο παιδί. Θα την άρπαξε με τους αέρηδες το κακόμοιρο! Υπομονή...

Κορίτσια, έχω πάρει ντεπόν στις 06.00πμ. και ενώ μ' έπιασε δεν μπορώ να ηρεμήσω εντελώς!!!

Ιδρώνω, ξειδρώνω και ανακατεύομαι μαζί!!! Δλδ συμπτώματα που είχα στα 16 μου...

Η φάση είναι ότι σήμερα έχει γεννέθλια η μανούλα μου και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάω έτσι όπως είμαι.......

Κρις κι εσύ ε? τρελούς πόνους? τι παίρνεις? Εγώ παίρνω feldene συνήθως αλλά ξέμεινα. Θα στείλω το Γ. να μου πάρει... δε γίνεται!

καλημέρα παθούσες...εγω πονάω την πρώτη μέρα περιόδου όχι όμως σε τέτοια σημεία σφίγγω τα δόντια και δεν παίρνω τίποτα μάλλον είμαι απο τις τυχερές Νίτσα μπορεί να πονάς τόσο απο τα καλοκαιρινά μπάνια όπου για μένα είναι νόμος οτι η περίοδος μου μετά θ'αρχίσει τα δικά της....:tongue:

εχτές είμασταν στην πεθερά μου και μας είπε οτι ο πεθερός μου άρχισε να ψυλλιάζεται..την ρώταγε γιατί πονάω ακόμα;αδυνάτισα,ε;.....κι εγω κόλλησα...και σκεφτόμουν...αν ρωτήσει ευθέως τί λες;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα και περαστικά στις αδιάθετες !!!

Αγγελίνα, γλυκειά μου,

Κοίτα και σύνελθε που λένε και στο χωριό μου... είσαι καλά, ο άντρας σου καλά, τα παιδιά σας ακόμη καλύτερα... στα Ζαγοροχώρια θα εκδράμεις μετά του συζύγου... εεεεεε λοιπόν, ανασυντάξου και πάρ' το αλλιώς !!!!

Σταμάτα να αγχώνεσαι επειδή πετάει η μύγα !!! Έλεος δλδ !

Φιλικά στα γράφω -- pls μην παρεξηγηθώ !

Νίτσα,

Να χαίρεσαι την μανούλα σου ! Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και να σας καμαρώνει !

Φιλάκια πολλά σε όλες !

Καλημέρα. :D

Σήμερα πολύ καλύτερα. Τι στην ευχή συμβαίνει? :confused: Ψυχολογικό είναι, γιατί εγκυμοσύνη, το ξαναλέω, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Λυσσάξατε, σκασμένες! :tongue: Σέβη, μ' αρέσει που λες και μακάρι...φτου σου! :tongue::lol: Να κάνεις εσύ που έχεις σειρά, εγώ έκλεισα ως μάνα (που λέει και η Ζούπυ). :P

Νίτσα, κι εγώ νομίζω απ' τα μπάνια θα είναι ο πόνος. Κι εγώ ευελπιστούσα ότι με τις γέννες θα εξαφανιστούν αυτά τα ενοχλητικά, αλλά απεδείχθη wishful thinging...:rolleyes: Όχι τόσο πολύ, όμως. Χτύπα παυσίπονα αβέρτα, φάε και καμια φρυγανίτσα, να στρώσει το στομάχι.

Μεταξία, καλή μου, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου κατα γράμμα. Και μη μου λες για παρεξηγήσεις κι αηδίες, αν είναι δυνατόν! Ξεκινάω να μαζεύω! :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μπραβο Αγγελινα να πας να χαλαρωσεις και εκει στον καθαρο αερα να δεις τα πραγματα στο κανονικο τους μεγεθος και να ανασυνταχθεις!!!!!!

Να περασετε τελεια και να πιειτε και ενα ποτο στην υγεια της πεθερας χαχαχα. Στο Παπιγκο εχει ενα μαγαζακι με θεα στην χαραδρα που κανει απιστευτα καλαμακια και αλλα ωραια φαγητα, φατε και για μενα χαχαχα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...