Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και την υποστήριξη!!!

Ξεκινάει η καινούρια σχολική χρονιά και μάλλον γι' αυτό με πιάνουν κρίσεις... Στα μέσα του μηνός θα ξεκινήσει και τις εργοθεραπείες πάλι και βλέπουμε.

Βλέπω τα συνομίληκα του παιδιά που ετοιμάζονται για την α' δημοτικού και στενοχωριέμαι περισσότερο! Θα περάσει κι αυτό...

Αγγελίνα, πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Σε πήρανε χαμπάριιιιιιι.....Τέλος καλό, όλα καλά!

Μεταξία καλώς ήρθατε και καλή προσαρμογή και σ' εσένα!

Τσάντες σχολικές γύρω στα 20,00-30,00ε. Εγώ προτιμώ τις κλασσικές τις polo. Αν και μας βλέπω κι εμάς του χρόνου να του παίρνουμε τσάντα gormiti, mc queen ή κάτι τέτοιο...

Ρηνιώ..... αχ αχ αχ!!!

Ακριβώς ίδια κατάσταση έχω ζήσει με τον Γ. τον πρώτο καιρό που ήμασταν παντρεμένοι. Ο φίλος του βέβαια είναι συνομίληκος του αλλά αλκοολικός στο φουλ! Ήθελε να τον βλέπει σε καθημερινή βάση, έλειπε ώρες ολόκληρες από το σπίτι και σκοτωνόμασταν μονίμως!!!

Κάποια στιγμή βαρέθηκα με τους τσακωμούς και σταμάτησα να του το λέω... Ε, εκεί που σταμάτησα αραίωσε κι ο Γ. Τώρα φαντάσου πηγαίνει και τον βλέπει 1φορά τη βδομάδα το πολύ...

Υπομονή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

...

Eμ...δεν ξέρω αν το καταλάβατε...αλλά με τα σχολικά μου έχει μείνει ένα απωθημένο, άγνωστο γιατί! :cool:

και εγώ το έχω χαχα

αααααχ! θα τον πνίξω, δεν μου την γλιτώνει.... πάλι έτρεχα σαν την τρελλή να περάσω ένα υπέροχο μεσημέρι-απόγευμα στο νοσοκομείο... ξεχάστηκε και ήπιε δυο φορές το ίδιο χάπι και τον έπιασε ταχυπαλμία... εχει βαλθεί να με τρελλάνει αυτός ο χριστιανός...

Να του πάρεις αυτά τα κουτάκια με τις θήκες για χάπια (έχει και ο μπαμπάς μου :lol: )

αφήστε που τελικά παραδέχομαι πως είμαι τελείως ανισόρροπη... τώρα έχω αλλάξει γνώμη για τον παιδικό και με τρων οι τύψεις...αλλά δεν αλλάζει... οπότε θα περιμένω μέχρι του χρόνου για να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο

αυτά τα λίγα:D

Τελικά τι θα κάνεις, θα τον πας;

Καλως ήρθες πίσω DEMS.

Δεν μου λέτε ρε κορίτσια. Επειδή ένα κόλλημα με τα σχολικά το έχω και πριν τα παιδια πήγαινα και ψώνιζα για ...μένα τέτοια εποχή :oops:, στο προνήπιο μας δινουν να ψωνίσουμε τίποτα, όπως και στο νήπιο ή δεν.....

Δεν ξέρω να σου πω...σε άλλα σχολεία δίνουν λίστα και σε άλλα ζητούν χρήματα απ' ό,τι έχω καταλάβει :roll:

Ζώπυρον τα βρήκατε με το γιο σου ή συνεχίζεται η βεντέτα; :lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

....

Ρηνιώ..... αχ αχ αχ!!!

Ακριβώς ίδια κατάσταση έχω ζήσει με τον Γ. τον πρώτο καιρό που ήμασταν παντρεμένοι. Ο φίλος του βέβαια είναι συνομίληκος του αλλά αλκοολικός στο φουλ! Ήθελε να τον βλέπει σε καθημερινή βάση, έλειπε ώρες ολόκληρες από το σπίτι και σκοτωνόμασταν μονίμως!!!

Κάποια στιγμή βαρέθηκα με τους τσακωμούς και σταμάτησα να του το λέω... Ε, εκεί που σταμάτησα αραίωσε κι ο Γ. Τώρα φαντάσου πηγαίνει και τον βλέπει 1φορά τη βδομάδα το πολύ...

Υπομονή!

Αυτό που λέει η Νίτσα είναι σωστό. Όσο "επιτίθεσαι" στο φίλο του, βάζεις τον άντρα σου στη διαδικασία να τον υπερασπιστεί, οπότε κολλάει περισσότερο μαζί του.

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημέρα σε όλες!

Ζώπυρον τα βρήκατε με το γιο σου ή συνεχίζεται η βεντέτα; :lol:

καλώς ήρθες DEMS!!

με τον γιο μου, είμαι στις διαπραγματεύσεις...:rolleyes: με τον άντρα μου βλέπω την βεντέτα...:mrgreen:

Έχω χάσει επεισόδια...

Rkt αυτό που λέει η Dems...ζητούν χρήματα ή δίνουν λίστα. Προτιμώ να δώσω χρήματα η αλήθεια είναι!!! Γλυτώνεις τη μανούρα...

Ζούπυ τι έγινε με το παιδί?

Foubi δεν θα τον βάλεις παιδικό?

Λοιπές που βόσκετε?

Κρις...?

Σεβούλα....?

Ειρήνες ....?

Κικίτσαααααα?

Κατίνα?

καμία.........?

Διαφημίσεις

Καλημέρα... σας διαβάζω αλλά πήζω... Αφήνω αντιπρόσωπο την Dems... έτσι κι αλλιώς συμφωνώ μαζί της σε ό,τι έχει γράψει χαχαχαχ

Welcome back Μαράκι (σε ποια παιδική θα τα πούμε; )

γύρισε στις 3:30 το πρωι.βρείτε μου έναν καλό λόγο για τον οποίο θα πρέπει να ανεχτώ την όλη κατάσταση.αφήστε δε που τον ξαπόστειλα στον καναπέ και ως τις 4+...καραχτυπάγανε μυνήματα ένα εκ των οποίων ήταν στην κουμπάρα μου..το πρωι είδα μόνο την αναφορά-δεν είμαι κατίνα και δε του ψάχνω το κινητό αλλά νομίζω επιβαλλότανε-και αφού μίλησα μαζί της μου είπε οτι τη ρώτησε πού ήταν στο μην...(στις 3:50 η αναφορά) εκείνη με συμβούλευσε-μιας κι είναι παιδικοί φίλοι-να κάνω υπομονή κι ότι λόγω της κατάστασης με τον πατέρα του όλα είναι ξεσπάσματα...αρχίδια είναι κι εγω αισθάνομαι autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γύρισε στις 3:30 το πρωι.βρείτε μου έναν καλό λόγο για τον οποίο θα πρέπει να ανεχτώ την όλη κατάσταση.αφήστε δε που τον ξαπόστειλα στον καναπέ και ως τις 4+...καραχτυπάγανε μυνήματα ένα εκ των οποίων ήταν στην κουμπάρα μου..το πρωι είδα μόνο την αναφορά-δεν είμαι κατίνα και δε του ψάχνω το κινητό αλλά νομίζω επιβαλλότανε-και αφού μίλησα μαζί της μου είπε οτι τη ρώτησε πού ήταν στο μην...(στις 3:50 η αναφορά) εκείνη με συμβούλευσε-μιας κι είναι παιδικοί φίλοι-να κάνω υπομονή κι ότι λόγω της κατάστασης με τον πατέρα του όλα είναι ξεσπάσματα...αρχίδια είναι κι εγω αισθάνομαι autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin.

Μην είσαι επιθετική μαζί του διότι θα πετύχεις αντίθετα αποτελέσματα!!!;)

Ο Γ. δεν έβγαινε βράδυ ΚΑΙ ΑΝ έβγαινε με το φίλο του συνήθως επέστρεφε νωρίς... Έλειπε κάτι Κυριακές που εγώ ήθελα να τις περάσουμε μαζί και με το παιδί κι έκλεινε 8ωρα και 10ωρα με το φίλο του. Ο οποίος βέβαια σαν άνθρωπος είναι καλό παιδί αλλά ως εργένης δεν έχει τις υποχρεώσεις που έχει ο Γ.:cool:

Συγκρατήσου και με ηρεμία προσπάθησε να τον κρατήσεις κοντά σου... Π.χ. τις ώρες που είναι σπίτι ΜΗΝ ξεσκονίζεις/σφουγγαρίζεις, αφιέρωσε του χρόνο...

Νίτσα ο Νίκος φεύγει ξημερώματα και γυίζει απόγευμα απο τη δουλειά...οπότε ο,τι οικιακά έχω τα έχω ήδη κάνει όταν είναι σπίτι...χρόνο να του αφιερώσω οσο θέλει αλλά πως όταν φεύγει και δε με παίρνει μαζί;αυτό δε θα πρέπει να με προβληματίσει;και που δεν το κουβεντιάζει με τίποτα;δηλ. τί να κάνω άλλο;να τρέχω σαν την τρελλή να τον ψάχνω δεξιά κι αριστερά;εχτές τον πήρα κλαίγωντας να γυρίσει και γύρισε μετά απο 1 ώρα κάτι άλλο τρέχει και φοβάμαι οτι θα τρέχω εγω στο τέλος

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kαλησπέρα σε όλους...

Επιστροφή, με προσπάθεια προσαρμογής σε δουλειά και νοικοκυριό..

Επίσης από σήμερα ξεκινάει ο μικρός προπονήσεις στο ποδόσφαιρο και πρέπει να ετοιμαστούμε εν όψη νέας σχολικής χρονιά....( τι να μας περιμένει άραγε ???? )

Δεν ξέρω έλειπα από 13/8 γύρισα προχθές και αισθάνομαι τη ρουτίνα να ξεκινάει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα... σας διαβάζω αλλά πήζω... Αφήνω αντιπρόσωπο την Dems... έτσι κι αλλιώς συμφωνώ μαζί της σε ό,τι έχει γράψει χαχαχαχ

Welcome back Μαράκι (σε ποια παιδική θα τα πούμε; )

Αν ξεμπλέξουμε νωρίς το απόγευμα από τον παιδίατρο, θα σε πάρω τηλ. να μου πεις σε ποια είστε και θα έρθουμε να σας βρούμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις του μεγάλου μου και ήταν καλές,

Άλλα νέα: πήραμε τσάντα Spiderman για το σχολείο και αυριο θα την κουβαλήσουμε στη ζωγραφική να την κάνουμε μόστρα, καθότι πολύ μας άρεσε. :rolleyes:

το ήξερα! σου το είχα γράψει, θυμάσαι; χρειάζεσαι τόνωση ψυχολογική κ δεν αφορά στα παιδιά σου!με αγάπη!:D

Ο μικρός απόκαλεί τον εαυτό του "νινί", τύπου: ποιος είσαι εσυ? Νινί! Γενικά έχει ζωηρέψει πάαααρα πολύ, συνέχεια τον κυνηγάω! Σβούρα! Μου ανοιγει την καρδιά αυτό το παιδί, όλο γέλιο και χαρά (και φαί)! :D Και ύπνο ανευ διαλεμμάτων για διαφημίσεις! :D:D Και ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!! Η χαρά της μάνας! :D:D:D

μπράβο!:D

Σέβη, μικρό τσαντάκι να πάρετε, δεν θα βάζετε και πολλα μέσα, τα περισσότερα τα αφήνουν στο σταθμό-στον δικό μας, τουλάχιστον. Μήπως να πηγαινατε να διάλεγε μόνη της, αφού κουτσοσυνεννοείστε? Αλλά αν παίζει ενδεχόμενο να φάει κόλλημα με καμια άσχετη και να χτυπιέται, άστο καλύτερα. Βασικά φέτος έχει κάτι πολύ φοβερες με την KITTY ως Red Riding Hood. Μιλάμε τρέλα! Πήρα ήδη ένα τετράδιο...άμα πάρω και τσαντί, θα με ξεφωνήσουν, λετε? :oops:

της πήρα φραουλίτσα, μια μικρή. την διάλεξα εγώ, για να αποφύγω τα παρατράγουδα να διαλέξει καμιά ντόρα. μόνο σε μεγάλες τσάντες την είχε την ντόρα, δυστυχώς.

κ εμένα μου αρέσουν αυτά τα τετράδια. κ για να δεις ότι δεν είσαι η μόνη μουρλέγκω, έχω κασετίνα Σρεκ στο γραφείο. Δικηγόρος σου λέει μετά...:rolleyes::tongue:

Λοιπόν, σας φιλώ κι ελπιζω να τα ξαναπούμε συντομα.

σμουτς!

άλμα ανάπτυξης / ξεπατικώνει συμπεριφορές από μεγαλύτερα παιδιά / ασαφή όρια (άλλα εγώ, άλλα ο πατέρας του) / κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Κι εμείς θα κάνουμε τις αντίστοιχες μέσα σε αυτή την εβδομάδα πιστεύω.

καλά αποτελέσματα κ στο ζωπυρόπαιδο!

καλή μου ησύχασε λίγο! χαλάρωσε!

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους γυρίσαμε...σπίτι μου, σπιτάκι μου :D

Φιλάκια σε όλες :D

καλώς την! καλή ξεκούραση:P;)

καλησπέρα αγαπημένες φίλες!!όλα καλά;εμείς σε αναμονή για τ'αποτελέσματα της βιοψίας...

όλα να πάνε κατ' ευχήν!

ερώτηση Νο1:πόσο κοστίζουν φέτος οι σχολικές τσάντες;έταξα στο βαφτηστήρι μου μία με τον Μακ Κουίν και δε θέλω να με γδάρουν!!και απο πού ψωνίζω;συνοικιακό βιβλιοπωλείο ή JUMBO;

εξαρτάται τί θα πάρεις-ηλικία κλπ.

ερώτηση Νο2:έχω πρόβλημα με το Νίκο..

ό,τι σου έγραψε η Νίτσα κ η DEMS.

Στην αρχή της σχέσης μας ο Διονύσης είχε αρκετούς άκυρους φίλους (μη σου πω οι περισσότεροι :lol: ) Κράτησα ουδέτερη στάση και σιγά - σιγά τους ξεφορτώθηκε μόνος του (όχι ότι δεν έβραζα μέσα μου :mrgreen: ) Θέλει ψυχραιμία (και λίγο στρατηγική ;) )
Καλημέρα σε όλες!

Ρηνιώ..... αχ αχ αχ!!!

Υπομονή!

Σεβούλα....?

πριν λίγο γύρισα από δικαστήρια. κάνεις ήδη το καλύτερο για τα παιδιά σου. κάνε φόκους στις ανάγκες σου, γιατί σε βλέπω σκασμένη!

μάκια σε όλες τις αλλοπρόσαλλες!

Νίτσα ο Νίκος φεύγει ξημερώματα και γυίζει απόγευμα απο τη δουλειά...οπότε ο,τι οικιακά έχω τα έχω ήδη κάνει όταν είναι σπίτι...χρόνο να του αφιερώσω οσο θέλει αλλά πως όταν φεύγει και δε με παίρνει μαζί;αυτό δε θα πρέπει να με προβληματίσει;και που δεν το κουβεντιάζει με τίποτα;δηλ. τί να κάνω άλλο;να τρέχω σαν την τρελλή να τον ψάχνω δεξιά κι αριστερά;εχτές τον πήρα κλαίγωντας να γυρίσει και γύρισε μετά απο 1 ώρα κάτι άλλο τρέχει και φοβάμαι οτι θα τρέχω εγω στο τέλος

Αχ (και) βαχ....

Ρηνιώ μου,

Να σου πω την αλήθεια μου, νομίζω πως έχεις τα 1.000 δίκια... ΑΛΛΑ εγώ προσωπικά τέτοια συμπεριφορά πολύ απλά δεν θα την ανεχόμουν - πρόσεξέ με : δεν στο γράφω σε καμία περίπτωση για να σε μπαρουτιάσω... το γράφω για να σου εφιστήσω την προσοχή... κάποιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές τις οποίες δεν τις ανεχόμαστε τις εξηγούμε εξ αρχής στον άλλο για να είναι διαχωρισμένα μερικά (βασικά) πράγματα...

και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής έχει τύχει μόνο μια φορά να πάει ο Μ για μπιλιάρδο με φίλο του και ΟΚ γύρισε στις 12 και κάτι ψιλά... ούτως ή άλλως η δουλειά του του στερεί απίστευτο χρόνο από το σπίτι και τα παιδιά, οπότε, εάν άρχιζαν και τα πήγαιν' έλα με φίλους δεξιά/αριστερά ε τότε δεν θα τον χρειαζόμουν !!!! :confused:

Εάν λοιπόν ο Νίκος είναι κάτι που το κάνει συχνά πυκνά και αυτό σε ενοχλεί ναι πρέπει να κάτσετε να το λύσετε μήπως βρείτε κάπου την χρυσή τομή... σε ενοχλεί ότι βγαίνει χωρίς εσένα ή που βγαίνει με το συγκεκριμένο άτομο ????? τί στην δίνει περισσότερο δλδ ? επίσης, όταν λείπει, μπορείς να τον ενοχλήσεις στο κινητό έστω ? ή είναι κομμένη κάθε είδους επαφή ????

λεπτομέρειες αλλά παίζουν ρόλο....

Δώσε λίγο τόπο στην οργή... λόγω της κατάστασης με τον πατέρα του -- μην χαρίζεσαι όμως... ;)

καλησπέρα κορίτσια...

το μεσημεράκι το κουβεντιάσαμε λιγάκι βασικά ναι Νίτσα το ΜΕΓΑ πρόβλημα πρωτίστως ήταν που δε βγαίνουμε μαζί,πρόσεξε οχι που δε με βγάζει αλλά που ούτε καν με σκεφτεται...οπότε λοιπόν και του είπα οτι το πρόβλημα δεν είναι με ποιόν βγαίνει αλλά το οτι δε σκεφτεται εμένα πρώτα...τελοσπάντων μετά απο σχετικό αγώνα να κρατηθώ ήρεμη (καθόλου εύκολο για μένα) ηρεμήσαμε και κουβεντιάσαμε και καλύτερα οπότε τώρα αναμένω να δω...θα σας πω ως την επόμενη εβδομάδα άμα ακούσετε 'εκρηξη στο Χαιδάρι εγω θα είμαι που θα μ'έχει κάνει....ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...