Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Καλησπέρα κορίτσια!

Ξεκινάω με το μείζον θέμα της αναπτυξιολόγου που επισκεφθήκαμε σήμερα...

Πρώτα από όλα να σας πω ότι συνάντησα μία κυρία πολύ έμπειρη και ειδήμων σε θέματα αναπτυξιολογίας!

Ξεκινήσαμε με το ιστορικό του Π., πότε γεννήθηκε και πως, αν θήλασε κλπ κλπ. χωρίς την παρουσία του παιδιού και του Γ. Συνεχίσαμε με τη συμπεριφορά του στην οικογένεια. Της ανέφερα τα πάντα που αφορούν το παιδί και τον τρόπο που τον χειριζόμαστε. Και με συμβούλεψε σε πολλά θέματα δίνοντας μου να καταλάβω ότι δεν έχουμε θέσει όρια ειδικά στο θέμα της υπακοής και του σεβασμού κ σε μας αλλά κ στους άλλους. Η συζήτηση μας ολοκληρώθηκε με το νηπιαγωγείο που φοιτεί, από το Σεπ. μέχρι σήμερα και τη συνεργασία μας με τις παιδαγωγούς σε όλα τα επίπεδα.

Κατόπιν ήρθαν στο ιατρείο ο Γ. με τον Παν. Τον ρώτησε πως τον λένε και αν πηγαίνει σχολείο, απάντησε. Όταν τον ρώτησε τι τάξη δεν ήξερε να απαντήσει και της είπε σ' ένα κίτρινο κτίριο... Τεσπα, του ζήτησε να έρθει μαζί της σ' έναν άλλο χώρο να του δείξει κάτι παιχνίδια.

Έμεινε 20' μαζί του και επέστρεψαν πάλι σε εμάς. Και μου λέει.... είμαι σύμφωνη με την επαναφοίτηση που σας πρότειναν διότι το παιδί έχει χαμηλή οργάνωση και συγκέντρωση, είναι υπερκινητικός κ δεν έβαλε κ...ο κάτω όση ώρα μιλούσαμε κι έκανε κπ δραστηριότητες, δεν αναγνώρισε τα γραμματάκια που του έδειξα, δεν μπορεί να γράψει το όνομα του μόνος του, δεν μπορεί να σταθεί σε μία συζήτηση και λέει άσχετα πράγματα με ότι τον ρώτησα. Με τα προβλήματα συγκέντρωσης και κυρίως οργάνωσης που έχει δεν θα τα καταφέρει στο σχολείο όσα χρόνια κι αν τον στείλετε, απλά θα έχετε 12 χρόνια χαμένα. Το παιδί σας χρειάζεται εργοθεραπεία οπωσδήποτε. Η ηλικία του δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο σε όλο αυτό αλλά σίγουρα επιδεινώνει την κατάσταση διότι υπάρχουν παιδιά γεννηθέντα Νοεμ.-Δεκ. που ανταπεξέρχονται στο σχολείο χωρίς πρόβλημα. Μου είπε να βρούμε έναν καλό εργοθεραπευτή. Της είπα για ένα κέντρο που έχω ακούσει κ μου είπε ότι ειδικεύονται σε μαθησιακές δυσκολίες κυρίως κι όχι τόσο σε εργοθεραπεία. Μου σύστησε ένα άλλο στο Μαρούσι. Για το νήπιο, να επαναφοιτήσει σε άλλο για να αλλάξει παραστάσεις και να του το πασάρουμε ως τα "μεγάλα νήπια" αλλά συνδυασμός με εργοθεραπεία οπωσδήποτε διαφορετικά δεν κάνουμε τίποτα. Για το χαρτί από δημόσιο φορέα που χρειάζεται, ευτυχώς, θα το πάρουμε από εκείνη (είναι Δ/ντρια στο Ινστιτούτο Κοιν/κής και Ψυχικής Υγείας Παιδιού). Φεύγοντας μου είπε ότι είναι ένα πανέξυπνο παιδί και ότι πρέπει να το βοηθήσουμε.

Αυτά.."

Αυτό είναι ποστ του 04/11, σελ. 696 που είχα το θέμα με την επαναφοίτηση του παιδιού.

Σε 2 βδομάδες ξεκινάει πάλι το νηπιαγωγείο κι εγώ είμαι πιο αγχωμένη από ποτέ!!! Έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία ο Π. με τις εργοθεραπείες και σκέφτομαι συνέχεια μήπως το χαντακώνω το παιδί μου!!! Κι όσο το βάζω στο νου μου αισθάνομαι χειρότερα...

Και φυσικά το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να το κουβεντιάσω με το Γ. Τον είχα τρελάνει με το άγχος μου τότε και υποτίθεται ότι η οριστική απόφαση πάρθηκε.......

Νίτσα θα σου πω ότι λέω και στον εαυτό μου όταν με πιάνουν κρίσεις αυτομαστιγώματος και ανασφάλειας( και είναι πολλές πίστεψε με)... ότι έκανες ήταν με γνώμονα το καλό του παιδιού... σε καμιά περίπτωση δεν το έκανες για να το πας πίσω, αλλά για να του δώσεις τα εφόδια να ανταπεξέλθει... όσο και να βασανίζεσαι τώρα έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα... (τα λέω να τ'ακούω κι εγω...)

τώρα πιά δεν μπορείς να το πας δημοτικό, έτσι δεν είναι? κι αν το πήγαινες και δεν ήταν έτοιμο ακόμα?

θα σου πω πως κι εγώ που πήγα ένα χρόνο πιο νωρίς δεν κέρδισα και τίποτα στη ζωή μου... απλώς μπήκα ένα χρόνο νωρίτερα στα βάσανα... δεν ξέρω αν είναι παρήγορο αλλά αυτή είναι η αλήθεια...

Νίτσα μου,

Γιατί να χαντακώνεις το παιδί ???? Πώς ? Βοηθώντας το ???? Με τις εργοθαραπείες που κάνει ή λόγω της επαναφοίτησής του στα Νήπια ?

Τί λες ? Θα ήταν προτιμότερο να πάει στην Α' Δημοτικού και βλέποντας πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει να παρατήσει ότι αφορά στο σχολείο χωρίς 2η σκέψη για μια ζωή ή να "χάσει" ένα σχολικό έτος και να πάει κατάλληλα προετοιμασμένος στην 1η ???

Καταλαβαίνω και σέβομαι απόλυτα το άγχος σου... κι εγώ μάλλον τα ίδια θα έγραφα εάν ήμουν στην θέση σου, αλλά, ως "έξω από τον χορό" που σημαίνει πιο ήρεμη και όχι φορτισμένη συναισθηματικά σου λέω ότι σωστά πράττεις... χ α λ ά ρ ω σ ε.....

Διαφημίσεις

ζώπυρον μου... πως τις φοβάμαι αυτές τις συγκρούσεις...
Μα ήταν η μέρα χθες? Τα ίδια και εγώ και με τις 2 κόρες μου. Και δεν τις πήγα βόλτα όπως ήταν το κανονικό πρόγραμμα, και είχαμε υστερίες, τσιρίδες, ότι μούρλια βάλει ο νους σου. Με πήραν τα κλάμματα από τα νεύρα μου. Μου ερχόταν να τις πλακώσω και τις 2 στο ξύλο και επειδή δεν μπορώ, έκλαιγα και γέλαγα μαζί. Στο τέλος έπιασε εμένα υστερία.....

Και μετά τύψεις, ενοχές.....

μάμησέ τα!

κ η δικιά μου χθες είχε λαλήσει. τελείως αλλοπρόσαλλη. μέχρι που έκανε κ εμετό από τα νεύρα της το βράδυ.

εκτός ελέγχου κ προγράμματος...:confused::(:mad::shock:

ένα θα σας πω : δεν έχω συνέλθει ακόμη από χθες... και σήμερα πάλι, ένα μικροντελίριο το είχε ο μικρός... σφίγγω τα δόντια για να μην... άντε τώρα!

Καλημερα κοριτσια χαθηκα λιγες μερες αλλα δεν ειχα πισι,τι κανετε??εμεις καλα... :)..αλλα ειμαι σκασμενη απο χτες μας κλεψανε το καροτσι απο την εισοδο της πολυκατοικιας ρε γμτ!!!Ουτε 1χρονο καροτσι.:mad::-x:-x:-(

πως έγινε αυτό? δεν κλειδώνει η είσοδος??

Τσα !

Καλημέρα !!!! Γυρίσαμε κι εμείς!

καλώς το, το γλυκό το κορίτσι!!

Σε 2 βδομάδες ξεκινάει πάλι το νηπιαγωγείο κι εγώ είμαι πιο αγχωμένη από ποτέ!!! Έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία ο Π. με τις εργοθεραπείες και σκέφτομαι συνέχεια μήπως το χαντακώνω το παιδί μου!!! Κι όσο το βάζω στο νου μου αισθάνομαι χειρότερα...

Και φυσικά το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να το κουβεντιάσω με το Γ. Τον είχα τρελάνει με το άγχος μου τότε και υποτίθεται ότι η οριστική απόφαση πάρθηκε.......

Νίτσα θα σου πω ότι λέω και στον εαυτό μου όταν με πιάνουν κρίσεις αυτομαστιγώματος και ανασφάλειας( και είναι πολλές πίστεψε με)... ότι έκανες ήταν με γνώμονα το καλό του παιδιού... σε καμιά περίπτωση δεν το έκανες για να το πας πίσω, αλλά για να του δώσεις τα εφόδια να ανταπεξέλθει... όσο και να βασανίζεσαι τώρα έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα... (τα λέω να τ'ακούω κι εγω...)

τώρα πιά δεν μπορείς να το πας δημοτικό, έτσι δεν είναι? κι αν το πήγαινες και δεν ήταν έτοιμο ακόμα?

θα σου πω πως κι εγώ που πήγα ένα χρόνο πιο νωρίς δεν κέρδισα και τίποτα στη ζωή μου... απλώς μπήκα ένα χρόνο νωρίτερα στα βάσανα... δεν ξέρω αν είναι παρήγορο αλλά αυτή είναι η αλήθεια...

νίτσα σταμάτα γιατί θα σε μπατσίσω! ήμαρτον κορίτσι μου! τι χάνει το παιδί? τον πρώτο αριθμό του τζόκερ?:shock:

πόσο συμφωνώ μαζί σου φούμπι... α' δημοτικού=σύστημα=βάσανα... από κει και πέρα (με τον έναν ή άλλον τρόπο) η φάμπρικα δεν σταματά...

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις του μεγάλου μου και ήταν καλές, οπότε αναθάρρησα και είπα να σας γράψω. Ο αιματοκρίτης του ειναι λιγάκι χαμηλός βέβαια, 36, αλλά ΟΚ, αυτό διορθώνεται ευκολα, ο σίδηρός του καλός και το κυριότερο, οι ανοσολογικές του πολύ καλές! (τότε γιατί στ' ανάθεμα αρρωσταίνει?) :confused: Τα λευκά πολύ καλά, η ASTO αρνητική, πράγμα που σημαίνει, απ' ό,τι κατάλαβα, ότι δεν προήλθε από μικρόβιο (στρεπτόκοκκο) η αμυγδαλίτιδα, αλλά από ιό και είναι λιγότερο πιθανό να επαναληφθεί. Άι να δούμε. (εμότικον που ικετεύει γονατιστό)

Στο μεταξύ ο θείος μου ο μικροβιολόγος έλειπε, οπότε τις κάναμε σε μια άλλη, παλιά μου συμμαθήτρια και γειτόνισσα. Σήμερα που πήγα μόνη μου να τα πάρω, με φώναξε και μου λέει "η μάνα σου είναι καλά?" Καλά της λέω, όσο καλα μπορεί να είναι στη φάση τη δική της. "Με τον άντρα σου μπας κι έχεις κανα πρόβλημα?" 'Οχι ρε συ, της λέω, πώς σου ήρθε? "Ε τότε τι έχεις ρε κορίτσι μου και κυκλοφορείς σαν την Μεγάλη Παρασκευή?" Αγχώθηκα με τις αρρώστιες το παιδιού, της απαντάω, ε και κάπου εκεί ήρθε το ξεχεσμα...:rolleyes: Μου έτριψε τις εξετάσεις στα μούτρα, διαβάζοντάς τες μία μία αναλυτικά και στο τέλος μου λέει "το παιδί μια χαρά είναι, εσύ θα πάθεις με τα μυαλά που κουβαλάς!" Δε με παρατάς, της λέω, εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις...και μετά δώσαμε ραντεβού το ΣΚ για καφέ. :cool:

Άλλα νέα: πήραμε τσάντα Spiderman για το σχολείο και αυριο θα την κουβαλήσουμε στη ζωγραφική να την κάνουμε μόστρα, καθότι πολύ μας άρεσε. :rolleyes:

Ο μικρός απόκαλεί τον εαυτό του "νινί", τύπου: ποιος είσαι εσυ? Νινί! Γενικά έχει ζωηρέψει πάαααρα πολύ, συνέχεια τον κυνηγάω! Σβούρα! Μου ανοιγει την καρδιά αυτό το παιδί, όλο γέλιο και χαρά (και φαί)! :D Και ύπνο ανευ διαλεμμάτων για διαφημίσεις! :D:D Και ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!! Η χαρά της μάνας! :D:D:D

Θα πάμε αυτές τις μέρες Θεσ/νίκη, στα ELC, να πάρουμε κι εμείς ποδήλατο γι' αυτόν και δωρα για βαφτιστήρες. Αντε να κανουμε καμια βολτούλα, να αλλάξουμε παραστάσεις, εχω πήξει. Σήμερα ήρθανε πεθερά-νταντά και όσο να 'ναι, μια χαρά τηνε πήρα. :P

Ζούπυ, φιλενάδα, γιατί έτσι? :-( Τον έπιασες όταν ηρέμησε να του μιλήσεις, έβγαλες καμια άκρη τι του έφταιξε? Μπας και του τη δίνει που θα ανοίξουν τα σχολεία?

Νιτσάκι, θα συμφωνήσω με τη Μεταξία ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Νομίζω πως κάνεις το καλύτερο δυνατόν, δεδομένων των συνθηκών. Γενικά, όπως βλέπεις, η καθεμιά παλεύει με τα δικά της, καμια ξένοιαστη δε βλέπω! Τι να κάνουμε τώρα...μπήκαμε στο χορό και θα χορέψουμε...μέχρι τελικής πτώσεως!

Σέβη, μικρό τσαντάκι να πάρετε, δεν θα βάζετε και πολλα μέσα, τα περισσότερα τα αφήνουν στο σταθμό-στον δικό μας, τουλάχιστον. Μήπως να πηγαινατε να διάλεγε μόνη της, αφού κουτσοσυνεννοείστε? Αλλά αν παίζει ενδεχόμενο να φάει κόλλημα με καμια άσχετη και να χτυπιέται, άστο καλύτερα. Βασικά φέτος έχει κάτι πολύ φοβερες με την KITTY ως Red Riding Hood. Μιλάμε τρέλα! Πήρα ήδη ένα τετράδιο...άμα πάρω και τσαντί, θα με ξεφωνήσουν, λετε? :oops:

Φούμπι, πόσο είναι το μελλοντικό σου σχολιαρούδι? Εμένα πάντως, αφού είχε μαλλιασει η γλώσσα μου να εξηγώ τα πώς και τα γιατί, διότι είχαμε το ίδιο πρόβλημα άρνησης, στο τέλος καταλήξαμε στο τελεσίγραφο. Πρέπει να πας και θα πας. Τελεία. Βέβαια ο δικός μου ήτανε 4+ και πήγαινε προνήπια.

Μωρέ πόσα έγραψα? Ή του ύψους ή του βάθους! Λοιπόν, σας φιλώ κι ελπιζω να τα ξαναπούμε συντομα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ζούπυ, φιλενάδα, γιατί έτσι? :-( Τον έπιασες όταν ηρέμησε να του μιλήσεις, έβγαλες καμια άκρη τι του έφταιξε? Μπας και του τη δίνει που θα ανοίξουν τα σχολεία?

Μία και δύο τον έπιασα...? Είναι γενικά εν εξάλλω!:shock:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι : το σχολείο που λες / άλμα ανάπτυξης / ξεπατικώνει συμπεριφορές από μεγαλύτερα παιδιά / ασαφή όρια (άλλα εγώ, άλλα ο πατέρας του) / κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Χάρηκα πολύ για τις εξετάσεις του παιδιού - μπράβο σας!!:D Κι εμείς θα κάνουμε τις αντίστοιχες μέσα σε αυτή την εβδομάδα πιστεύω.

Αγοράσαμε και τσάντα για το σχολείο!:tongue:

Μία και δύο τον έπιασα...? Είναι γενικά εν εξάλλω!:shock:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι : το σχολείο που λες / άλμα ανάπτυξης / ξεπατικώνει συμπεριφορές από μεγαλύτερα παιδιά / ασαφή όρια (άλλα εγώ, άλλα ο πατέρας του) / κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Πολύ πίκρα το τελευταίο...σε νιώθω!

Χάρηκα πολύ για τις εξετάσεις του παιδιού - μπράβο σας!!:D Κι εμείς θα κάνουμε τις αντίστοιχες μέσα σε αυτή την εβδομάδα πιστεύω.

Καλά αποτελέσματα και σε σας! :D

Αγοράσαμε και τσάντα για το σχολείο!:tongue:

Εσείς τι σχέδιο πήρατε? Εμένα μου άρεσε μια με τον Scooby doo :roll: (μη γελάτε, κάργιες! :lol:), αλλά ο κύριος ήθελε λέει κάτι πιο τρομαχτικό...μόλις που γλυτώσαμε τους Gormitti! :rolleyes:

Eμ...δεν ξέρω αν το καταλάβατε...αλλά με τα σχολικά μου έχει μείνει ένα απωθημένο, άγνωστο γιατί! :cool:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αααααχ! θα τον πνίξω, δεν μου την γλιτώνει.... πάλι έτρεχα σαν την τρελλή να περάσω ένα υπέροχο μεσημέρι-απόγευμα στο νοσοκομείο... ξεχάστηκε και ήπιε δυο φορές το ίδιο χάπι και τον έπιασε ταχυπαλμία... εχει βαλθεί να με τρελλάνει αυτός ο χριστιανός...

Φούμπι, πόσο είναι το μελλοντικό σου σχολιαρούδι? Εμένα πάντως, αφού είχε μαλλιασει η γλώσσα μου να εξηγώ τα πώς και τα γιατί, διότι είχαμε το ίδιο πρόβλημα άρνησης, στο τέλος καταλήξαμε στο τελεσίγραφο. Πρέπει να πας και θα πας. Τελεία. Βέβαια ο δικός μου ήτανε 4+ και πήγαινε προνήπια.

Μωρέ πόσα έγραψα? Ή του ύψους ή του βάθους! Λοιπόν, σας φιλώ κι ελπιζω να τα ξαναπούμε συντομα.

Αγγελίνα χαίρομαι πολύ που οι εξετάσεις σας είναι καλές... σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως...τα πρώτα δύο χρόνια ήμουν συνέχεια σαν την τρελλή...νόμιζα πως το παιδί έχει κάτι σοβαρό... κόντευα να αρρωστήσω εγώ.... πραγματικά πόσο σε καταλαβαίνω...

όσο για τον μικρό τον Ιούνη έγινε δυόμισι... αλλά είχα την φαεινή ιδέα να τον στείλω τον Μάιο σε έναν παιδικό (επειδή το ήθελε πολύ κι εκείνος) αλλά ενώ τις πρώτες μέρες προσαρμόστηκε τέλεια(απ την αρχή ήθελε να πηγαίνει με μεγάλο ενθουσιασμό)... επειδή είναι χαμηλών τόνων του κολλούσαν κάποια επιθετικά πιτσιρίκια και οι δασκάλες δεν έπαιρναν μέρος(κοινώς τον άφηναν να τις τρώει) κι έτσι με το δίκιο του δεν θέλει να ξανακούσει για παιδικό... γι αυτό φοβάμαι τόσο... είχα δει με πόσο ενθουσιασμό πηγε την πρώτη φορά και στεναχωριέμαι τώρα...

αφήστε που τελικά παραδέχομαι πως είμαι τελείως ανισόρροπη... τώρα έχω αλλάξει γνώμη για τον παιδικό και με τρων οι τύψεις...αλλά δεν αλλάζει... οπότε θα περιμένω μέχρι του χρόνου για να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο

αυτά τα λίγα:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους γυρίσαμε...σπίτι μου, σπιτάκι μου :D

Μεγάλη ταλαιπωρία το εξοχικό. Κάνεις όλες τις δουλειές που κάνεις σπίτι σου (μη σου πω και περισσότερες :rolleyes: ) και ποιο το όφελος;

Άσε το πήγαινελα στη θάλασσα με δύο παιδιά...σκέτη ταλαιπωρία.

Ευτυχώς που έρχονταν και η Φαίη με την Κέλλυ (δύο φορές ήρθαν και η Αρια και το fistikaki) και είχα παρέα, αλλιώς της είχα κόψει τις φλέβες μου.

Μου τη βαράει και η ερημιά εμένα. Είμαι άνθρωπος της πόλης και δεν την μπορώ την πολλή ησυχία. Εκεί που είναι το εξοχικό, τα σπίτια έχουν σχετικά μεγάλους κήπους, που σημαίνει ότι και να έχεις γείτονες, δεν τους βλέπεις. Αν δεν βγεις παραέξω, μπορεί να περάσει 24ωρο και να μην έχεις δει ψυχή :-( Άσε τα ψώνια...και μια τσίχλα να θες, πρέπει να πας με το αυτοκίνητο :mad:

Από ζωύφια...ότι θες! Μια-δυο κατσαρίδες κάθε βράδυ τις είχαμε standard. Ήρθε και το ποντίκι παραμονή 15αυγουστου και μας αποτελείωσε. Λάθος! δεν μας αποτελείωσε το ποντίκι...τώρα το βράδυ που ετοίμαζα τα παιδιά για ύπνο βρήκα τσίμπημα από τσιμπούρι στον Ευριπίδη, κάτω από τη δεξιά μασχάλη. Αύριο θα πάμε μια βόλτα από τον παιδίατρο.

Σας διάβαζα όποτε μπορούσα, αλλά δεν προλάβαινα να γράψω πολλά, γιατί είχαμε πάρει μόνο το laptop του Διονύση (δούλευε και στις διακοπές ο προκόπης :rolleyes:).

Βλέπω ότι είστε όλες πολύ γλυκές μανούλες, αν και πολύ διαφορετικές η μία με την άλλη :)

Να ευχηθώ καλές βόλτες με το ποδήλατο στο Μάριο της Marcopolo!

Καλώς όρισες love4four!

Νίτσα ό,τι καλύτερο κάνεις για το παιδί σου και μην αγχώνεσαι! Καλύτερα να χάσει μια χρονιά τώρα παρά να μένει στην ίδια τάξη όταν θα πάει γυμνάσιο ή λύκειο και να έχει και τη ρετσινιά του τεμπέλη και του αδιάφορου.

Σας αφήνω γιατί δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπέρα αγαπημένες φίλες!!όλα καλά;εμείς σε αναμονή για τ'αποτελέσματα της βιοψίας...

ερώτηση Νο1:πόσο κοστίζουν φέτος οι σχολικές τσάντες;έταξα στο βαφτηστήρι μου μία με τον Μακ Κουίν και δε θέλω να με γδάρουν!!και απο πού ψωνίζω;συνοικιακό βιβλιοπωλείο ή JUMBO;

ερώτηση Νο2:έχω πρόβλημα με το Νίκο..το πρόβλημα είναι οτι βγαίνει με συσγκεκριμένο άτομο που ούτε να τον φτύσω,πόσο μάλλον να τον δω...του πάτησα ενα καβγά την προηγούμενη εβδομάδα όπου με βρήκε με βαλίτσες στην πόρτα αλλά δεν είναι λύση...τί να κάνω;έχει βγει πάλι σήμερα μαζί του κι εμένα με άφησε σπίτι,με τη δικαιολογία οτι επειδή σιδέρωνα θα πήγαινε λιγάκι να δει τον πατέρα του.έχετε αντιμετωπίσει ποτέ μια τέτοια κατάσταση;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

...έχετε αντιμετωπίσει ποτέ μια τέτοια κατάσταση;

Στην αρχή της σχέσης μας ο Διονύσης είχε αρκετούς άκυρους φίλους (μη σου πω οι περισσότεροι :lol: ) Κράτησα ουδέτερη στάση και σιγά - σιγά τους ξεφορτώθηκε μόνος του (όχι ότι δεν έβραζα μέσα μου :mrgreen: ) Θέλει ψυχραιμία (και λίγο στρατηγική ;) )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους γυρίσαμε...σπίτι μου, σπιτάκι μου :D

Καλως ήρθες πίσω DEMS.

αααααχ! θα τον πνίξω, δεν μου την γλιτώνει.... πάλι έτρεχα σαν την τρελλή να περάσω ένα υπέροχο μεσημέρι-απόγευμα στο νοσοκομείο... ξεχάστηκε και ήπιε δυο φορές το ίδιο χάπι και τον έπιασε ταχυπαλμία... εχει βαλθεί να με τρελλάνει αυτός ο χριστιανός...

Ελεος ρε foubi....

Δεν μου λέτε ρε κορίτσια. Επειδή ένα κόλλημα με τα σχολικά το έχω και πριν τα παιδια πήγαινα και ψώνιζα για ...μένα τέτοια εποχή :oops:, στο προνήπιο μας δινουν να ψωνίσουμε τίποτα, όπως και στο νήπιο ή δεν.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Στην αρχή της σχέσης μας ο Διονύσης είχε αρκετούς άκυρους φίλους (μη σου πω οι περισσότεροι :lol: ) Κράτησα ουδέτερη στάση και σιγά - σιγά τους ξεφορτώθηκε μόνος του (όχι ότι δεν έβραζα μέσα μου :mrgreen: ) Θέλει ψυχραιμία (και λίγο στρατηγική ;) )

ο συγκεκριμενος είναι σύζυγος μιας ξαδέρφης του..τον μάζεψε,τον έβαλε σε πρόγραμμα γιατί ήταν χρήστης,ήταν μαζί του σε όλο αυτόν τον αγώνα του,τον "καθάρισε" και παντρεύτηκαν..μετά απο λίγο ήρθε κι ένα παιδί (20 χρ. σήμερα)..τα πρώτα 5-6 χρόνια όλα καλά..μετά ξεκίνησε γκόμενες ξενύχτια να ασχολείται μόνο με τ'αμάξι και ούτε λεφτά για το παιδί να μην της αφήνει...όλα αυτά μου τα είπε η πεθερά μου αλλά και ο ίδιος ο Νίκος..όσο εμπιστοσύνη και να έχω στο Νίκο όταν βγαίνει με τον άλλον κι έχει και την ξεκωλιάρα του μαζί (ναι...την έχω δει) ε να μη φοβάμαι λιγάκι;ως κι η πεθερά μου η ίδια μου το είπε,λέτε να υποστηρίζει καλύτερα εμένα απο το παιδί της;ξέρω οτι κολλάει μαζι του γιατί έχουνε την ίδια μούρλα με τ'αυτοκίνητα αλλά μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο...αν ξεκίνησε απο τώρα που μένουμε μόλις 2 μήνες μαζί τί θα γίνει αν έρθουν παιδιά;ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin μέσα κι ο μάγκας το ποτάκι του;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...