Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ωχ Κρις στην φυλαγε η μικρη?

Καλημερα σε ολες, με το ποδηλατο ξετρελλαθηκε αλλα το παλευει ακομα να εξοικιωθει. Ανεβαινει κανει λιγο κατεβαινει το σπρωχνει πλακα εχει.

Και εγω αποψε κοιμηθηκα στραβα γιατι ειχα κοιμηθει πολυ μεσημερι και με ειχε πιασει αυπνια το βραδυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Πρώτα από όλα Κικίτσα να χαίρεσαι τη Σμαραγδούλα! Πάντα γερή και καλότυχη!!!

Κρις, τι έχει πάθει το παιδί? Το κανε και παλιότερα?

Ειρηνάκι, για τις μνήμες που έλεγες...ουουουουου πολλές φορές δυστυχώς! Και πιο πολύ μου έρχονται στο μυαλό σαν deja-vu!!!!! Αλλά το σωστό είναι να μπορούμε να προσπερνάμε τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος και να κοιτάμε το παρόν.

Πως περάσατε το Σαβ. τσούπρες?

Εμείς ήμασταν Ερέτρια μέχρι το Σαβ. απόγευμα και χθες σε βάπτιση με τα παιδιά! Ωραία ήταν...

Σήμερα έχουμε το παιδικό πάρτυ για τα 3α γεννέθλια του ανιψιού μου!!! Όπως καταλαβαίνεται, δεν βάζουμε κ...ο κάτω!

Ρε κορίτσια!!!!!!

Όλες μας έχουμε αισθανθεί και αισθανόμαστε τύψεις για θέματα των παιδιών...

Το κακό είναι ότι τα άτιμα το αντιλαμβάνονται και το εκμεταλλεύονται!

Foubi...χαλάρωσε...

Αφού τα κορίτσια γνωρίζουν ότι επιβάλλεται να εργάζεσαι και δεν γίνεται διαφορετικά (κανείς μας δεν δουλεύει από hobby), σκέψου λογικά και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου!!!

Διαφημίσεις

εννοειται! αφού μου εστειλε μηνυμα αν αργώ..χεχε

καλά ειναι συνηθισμενος σε τετοιες καταστάσεις...δεν εχει προβλημα!!!!!!!

Καλά...Αν ήταν ο Γ. θα έβγαζε αφρούς, καπνούς κλπ κλπ κλπ.

Δεν του αρέσει! Επειδή ξέρει ότι πίνω θέλει πάντα να ξέρω το μέτρο, που να σταματήσω!:cool:

Ενταξει δεν συμβαινει καθε μερα και αυτο ο Σ το καταλαβαινει φανταζομαι συν οτι η Ειρηνη ηταν η μονη απο το απογευμα εξω νωρις σε λουνα παρκ δεν ειχε φαει κιολας οποτε ευκολο ηταννα την χαλασει λιγο.

Ενταξει δεν συμβαινει καθε μερα και αυτο ο Σ το καταλαβαινει φανταζομαι συν οτι η Ειρηνη ηταν η μονη απο το απογευμα εξω νωρις σε λουνα παρκ δεν ειχε φαει κιολας οποτε ευκολο ηταννα την χαλασει λιγο.

καλή μην με δικαιολογεις και συ...και να μην ειχα παει απο νωρις το ιδιο θα παθαινα!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια χαθηκα λιγες μερες αλλα δεν ειχα πισι,τι κανετε??εμεις καλα... :)..αλλα ειμαι σκασμενη απο χτες μας κλεψανε το καροτσι απο την εισοδο της πολυκατοικιας ρε γμτ!!!Ουτε 1χρονο καροτσι.:mad::-x:-x:-(

:-D

Δεν νομίζω πως έχει πάθει κάτι Νίτσα... απλώς της καλάρεσαν δύο πράγματα:

1. Στην Ερέτρεια στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν και η θεία Τζο

2. Στην Ανδραβίδα κοιμηθήκαμε ΕΝΑ μαμημένο βράδυ και ΈΝΑ μαμημένο μεσημέρι μαζί.... ε από εκεί και πέρα μας πήρε και μας σήκωσε γιατί όλα θέλουμε να τα κάνουμε όπως στην Ανδραβίδα!!!!

Μπορεί βέβαια το γεγονός ότι μπαίνει στον παιδικό χωρίς ανασφάλειες και μα μου... να της βγαίνει στον βραδινό ύπνο.... Μπορεί να της λείπει ότι είμασταν όλη μέρα μαζί στις διακοπές...

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να βρω τρόπο να το κόψω γιατί δεν ξεκουράζεται κανεις μας όταν κοιμόμαστε μαζί... και το να κοιμάμαι μόνο εγώ μαζί της απλώς θα με αφήσει ανάπηρη αφού μου τσακίζει τα χέρια. Απλώς θέλω να της το 'κόψω' ομαλά και χωρίς κλάματα (πολλά)...

Τσα !

Καλημέρα !!!! Γυρίσαμε κι εμείς !

Ήταν λίγο αλλά καλό ! Τα παιδάκια μας ξεσάλλωσαν κυριολεκτικά αλλά μου φάνηκε ότι μεγάλωσαν... ένα περίεργο πράγμα !

Ο Νικόλας αρχίζει και επαναλαμβάνει ότι του λες -όταν είναι στις καλές του βεβαίως βεβαίως- , η Σεμίνα έχει αρχίσει και λέει αρκετά πράγματα.... το αγαπημένο μας τραγούδι που το λέμε σε τσακίρ κέφι και οι 4 (κι ας είναι μπαλάντα !!!) είναι

το "αστέρι" του Βέρτη.... το αφιερώνω στους 3 θησαυρούς μου !

Αν είσαι ένα αστέρι

που φως θα φέρει

στην άδεια μου ζωήηηηη

ποτέ μη σβήσεις,

ποτέ να μη μ' αφήσεις

ποτέ να μη χαθεί

η αγάπη αυτήηηηηηη

Μα όνειρο αν είσαι

τα φώτα σβήσε

στα ονειρα να ζωωωωωωω

Μην ξημερώσει

ποτέ να μην τελειώσει

Μέσα μου μείνε

Να σ΄αγαπώωωωωωω

Θα επανέλθω οσονούπω.... πάω να καλύψω τα κενά !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...