Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

να σου ζήσει κικίτσα μου η Σμαραγδούλα, γερή κ ευτυχισμένη!

κι εγώ για Χριστούγεννα σκέφτομαι να φύγουμε 3-4 μέρες! μακάρι να τα καταφέρουμε!

κρις, κ ο Σ είχε μια γάτα 17 χρόνια. μιλάμε για αγάπη! ακόμα μιλάει για τη γάτα του!

φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποιόν τυφώνα? Στη Νέα Υόρκη τυφώνας? Δεν το ήξερα. Δεν έχω ακούσει και ειδήσεις εδώ και μέρες....

Φωτεινή? Πες.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Ποιόν τυφώνα? Στη Νέα Υόρκη τυφώνας? Δεν το ήξερα. Δεν έχω ακούσει και ειδήσεις εδώ και μέρες....

Φωτεινή? Πες.....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=93120&catid=7

αν έχει κάποιος νέα της κίνκα, ας πει σας παρακαλώ!

Κ

Εμείς πήγαμε στην βάφτιση της Σμαράγδας, δεν έκλαψε καθόλου, ήταν μία κυρία!

Η Κική απλά θεά, εξαιρετική επιλογή φορέματος, τέλειο μαλλί και μακιγιάζ, αδύνατη, σωστό μοντέλο!

θελουμε φωτο πες της!!!!!!!!!!!!!

Να ζήσει η μικρή Σμαράγδα. Γερή και ευτυχισμένη.

Εμείς επιστρέψαμε πριν λίγο από το χωριό το χωριό του άντρα μου, όπου πέρασα ανέλπιστα καλά. Αντε, μία μέρα μου έμεινε για να επιστρέψω στην καθημερινότητα. Και να περιμένω του ....χρονου πάλι....

Επόμενος στόχος: Άδεια 3-4 μέρες τα Χριστούγεννα, όπου έχει να μου συμβεί 14 χρόνια....... Λέτε να το καταφέρω????????

και γω τοτε τοτε...

να σου ζήσει κικίτσα μου η Σμαραγδούλα, γερή κ ευτυχισμένη!

κι εγώ για Χριστούγεννα σκέφτομαι να φύγουμε 3-4 μέρες! μακάρι να τα καταφέρουμε!

κρις, κ ο Σ είχε μια γάτα 17 χρόνια. μιλάμε για αγάπη! ακόμα μιλάει για τη γάτα του!

φιλιά σε όλες.

και σεις???? πάμε μαζι σε αυτον στον καρπενησι που σου άρεσε? ;)

Φωτεινή? Πες.....

και τον λενε και ειρηνη παναθεμά τον!!!!!! φωτηηηηηηηηηηηηηηηηηη περιμενουμε νεα!!!!!

Διαφημίσεις

θελουμε φωτο πες της!!!!!!!!!!!!!

θέλουμε, θέλουμε!;)

και γω τοτε τοτε...

και σεις???? πάμε μαζι σε αυτον στον καρπενησι που σου άρεσε? ;)

τέλεια ιδέα! μακάρι να τα καταφέρουμε!:D:D:D

και τον λενε και ειρηνη παναθεμά τον!!!!!!

κ εγώ αυτό σκέφτηκα...:rolleyes:

φωτηηηηηηηηηηηηηηηηηη περιμενουμε νεα!!!!!

μακαρι να τα καταφέρουμε Ειρηνάκι μου.όλα να πάνε κατ' ευχήν. μου είχε αρέσει πολύ το μερος που είχατε πάει. θα αρέσει κ στην Χ κ εύχομαι μέχρι τότε να είναι πιο συνεργάσιμη, να μην έχω άλλες εκπλήξεις στη δουλειά.

γεροί να είμαστε κ όλα τα καλά θα γίνουν!:)

μακαρι να τα καταφέρουμε Ειρηνάκι μου.όλα να πάνε κατ' ευχήν. μου είχε αρέσει πολύ το μερος που είχατε πάει. θα αρέσει κ στην Χ κ εύχομαι μέχρι τότε να είναι πιο συνεργάσιμη, να μην έχω άλλες εκπλήξεις στη δουλειά.

γεροί να είμαστε κ όλα τα καλά θα γίνουν!:)

και επισης να μην μας εχει φαει όλα τα λεφτά η εφορια...χεχεχε

Αμ, αυτό που το βάζεις?

Εμένα θα μου τα φάει σίγουρα.....

Εγώ ρε κορίτσια ΑΝ το καταφέρω (χλωμο...) θέλω να κάτσω σπίτι και να πηγαίνω βόλτες με τις κόρες μου στην χριστουγεννιάτικη αγορά. Ας το καλό, μη με βάζετε από τωρα σε ....Χριστουγεννιάτικο κλίμα, δεν θέλω και πολύ. Τα λατρεύω εννοείτε.....

Κάνα νέο από την φωτεινή δεν είχαμε.... ούτε στο fb μπήκε καθόλου.

DmXup2.png

Γιατί? Τι έπαθες?

Πάντως και για μένα δύσκολή ήταν.....

DmXup2.png

Διαφημίσεις

σύγκρουση με το γιο μου...

έκανε κι έλεγε τ' ακατανόμαστα... και του στέρησα (ως τιμωρία) μια βόλτα που περίμενε πολύ...

ο μικρός έπαθε κρίση θυμού, κόντεψα να πλακωθώ και με τον άντρα μου, το παιδί αργότερα συνήλθε και κατάλαβε (πιστεύω) αλλά εγώ πήρα την κάτω βόλτα (γενικευμένες ενοχές)...

βράστα δηλαδή...

Καλημέρα!!!!

μάρκο πόλο πως πήγε με το ποδήλατό? φαντάζομαι χαρά που θα έκανε ο μικρούλης...

ζώπυρον μου... πως τις φοβάμαι αυτές τις συγκρούσεις...

αερικό λυπάμαι για την γατούλα σου...

Σέβη χρειάζομαι μια νομική συμβουλή μπορώ να σου στείλω πμ?

να ρωτήσω βρε κορίτσια ... έχει πάει κάποια σε ψυχολόγο? βοηθάει?

κατά τ' άλλα σήμερα μ έχει πιάσει ένα απίστευτο άγχος... πλησιάζουν οι μέρες να πάμε παδικό και δεν ξέρω πως θα το πάρει ο μικρός... είναι τόσο αρνητικός... έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες και για την επιλογή μου... πάλι τύψεις κι ενοχες... τι θα γίνει μ αυτή την κατάσταση?????

έκανε κι έλεγε τ' ακατανόμαστα... και του στέρησα (ως τιμωρία) μια βόλτα που περίμενε πολύ...

ο μικρός έπαθε κρίση θυμού, κόντεψα να πλακωθώ και με τον άντρα μου, το παιδί αργότερα συνήλθε και κατάλαβε (πιστεύω) αλλά εγώ πήρα την κάτω βόλτα (γενικευμένες ενοχές)...

βράστα δηλαδή...

Μα ήταν η μέρα χθες? Τα ίδια και εγώ και με τις 2 κόρες μου. Και δεν τις πήγα βόλτα όπως ήταν το κανονικό πρόγραμμα, και είχαμε υστερίες, τσιρίδες, ότι μούρλια βάλει ο νους σου. Με πήραν τα κλάμματα από τα νεύρα μου. Μου ερχόταν να τις πλακώσω και τις 2 στο ξύλο και επειδή δεν μπορώ, έκλαιγα και γέλαγα μαζί. Στο τέλος έπιασε εμένα υστερία.....

Και μετά τύψεις, ενοχές.....

Foubi, καλώς ήρθες στον κόσμο μας.

Πρώτη μέρα στη δουλεια σήμερα, το πρωί είχαμε θρήνους. Οχι μαμά μην φύγεις, μην πας για δουλεια....

Και μετά ερωτήσεις. Μαμά, θα ξανάρθεις????:shock:

Πότε είπα ότι δεν θα ξανάρθω βρε κορίτσια και με ρωτάτε???

Σκατά. Ωραίο πρωινό....:confused:

DmXup2.png

μάμησέ τα!

Εγώ ρε κορίτσια ΑΝ το καταφέρω (χλωμο...) θέλω να κάτσω σπίτι και να πηγαίνω βόλτες με τις κόρες μου στην χριστουγεννιάτικη αγορά. Ας το καλό, μη με βάζετε από τωρα σε ....Χριστουγεννιάτικο κλίμα, δεν θέλω και πολύ. Τα λατρεύω εννοείτε.....

εγώ μπορώ να τραγουδάω όλο το χρόνο χριστουγεννιάτικα...:tongue:

βράστα δηλαδή...

κ η δικιά μου χθες είχε λαλήσει. τελείως αλλοπρόσαλλη. μέχρι που έκανε κ εμετό από τα νεύρα της το βράδυ.

εκτός ελέγχου κ προγράμματος...:confused::(:mad::shock:

Καλημέρα!!!!

Σέβη χρειάζομαι μια νομική συμβουλή μπορώ να σου στείλω πμ?

στείλε καλέ! μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω.

κατά τ' άλλα σήμερα μ έχει πιάσει ένα απίστευτο άγχος... πλησιάζουν οι μέρες να πάμε παδικό και δεν ξέρω πως θα το πάρει ο μικρός... είναι τόσο αρνητικός... έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες και για την επιλογή μου... πάλι τύψεις κι ενοχες... τι θα γίνει μ αυτή την κατάσταση?????

στα ίδια είμαστε! βλέπω εφιάλτες! κ ακόμα δεν ξεκινήσαμε!

ονειρεύομαι κάμερες παρακολούθησης στον σταθμό, ότι με βάζουν μαζί με την Χ, ότι μονίμως αργούμε, ότι με κατσαδιάζει ο (λες κ θα είναι άντρας) βρεφονηπιοκόμος για τη συμπεριφορά της Χ, ότι ...άσε! το ' χω χαμένο!

αλλά σήμερα θα πάμε να της παρουμε τσάντα. τί προτείνετε;

Μα ήταν η μέρα χθες? Τα ίδια και εγώ και με τις 2 κόρες μου. Και δεν τις πήγα βόλτα όπως ήταν το κανονικό πρόγραμμα, και είχαμε υστερίες, τσιρίδες, ότι μούρλια βάλει ο νους σου. Με πήραν τα κλάμματα από τα νεύρα μου. Μου ερχόταν να τις πλακώσω και τις 2 στο ξύλο και επειδή δεν μπορώ, έκλαιγα και γέλαγα μαζί. Στο τέλος έπιασε εμένα υστερία.....

Και μετά τύψεις, ενοχές.....

ακριβώς!;)

Πρώτη μέρα στη δουλεια σήμερα, το πρωί είχαμε θρήνους. Οχι μαμά μην φύγεις, μην πας για δουλεια....

Και μετά ερωτήσεις. Μαμά, θα ξανάρθεις????:shock:

Πότε είπα ότι δεν θα ξανάρθω βρε κορίτσια και με ρωτάτε???

Σκατά. Ωραίο πρωινό....:confused:

κ σε σένα καλημέρα!

κ η δικιά μου το πρωί μόλις είδε την πεθερά μου, γαντζώθηκε πάνω μου κ μυξοκλαίγοντας κρυβόταν από τη γιαγιά.

μιλώντας της ότι θα πάει βόλτα με την γιαγιά, δεν πείστηκε. της είπα ότι κάτω την περιμένει ο παππούς κ ότι θα πάνε βόλτα, πήγε στην αγκαλιά της κ χαιρετηθήκαμε.

ωραία ξεκινήσαμε!:P:rolleyes:

Καλημέρα :) Έχω περάσει ένα απίστευτα χάλια βράδυ... μισοκοιμισμένη, κακοκοιμισμένη (thanks to my lovely daughter) και με απίστευτη ημικρανία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...