Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το εχω ψιλοψαξει στα μετρα του θα το παρουμε αν και ειδα οτι μπορει να κουμανταρει ποδηλατο πενταχρονου αλλα θα προσεξω γιατι αν πεσει απο πολυ μεγαλο θα σκοτωθει.

Σας εχει τυχει να σας ερχονται ξαφνικα και χωρις αιτια μνημες στο μυαλο που νομιζατε οτι εχετε θaψει δυσαρεστες??? Αιστο διαολο τι με επιασε πρωι πρωι ξυπνησαν τα φαντασματα....

Δεν ξερω πως μου ηρθαν καποια περιστατικα στο μυαλο τωρα που εβαζα τον Μαριο για υπνο πολυ δυσαρεστα απο οταν ημουν εγω παιδι που νομιζα οτι τα εχω ξεχασει που λεει ο λογος, θα σου πω απο κοντα.

Εχω κανει αγωνα να τα θαψω μα να που ξεπηδανε.

η κικιτσα σημερα βαφτιζει ζωπυρουλα!

μπράβο μπράβο, με το καλό!!

Ναι το εχω ψιλοψαξει στα μετρα του θα το παρουμε αν και ειδα οτι μπορει να κουμανταρει ποδηλατο πενταχρονου αλλα θα προσεξω γιατι αν πεσει απο πολυ μεγαλο θα σκοτωθει.

Σας εχει τυχει να σας ερχονται ξαφνικα και χωρις αιτια μνημες στο μυαλο που νομιζατε οτι εχετε θaψει δυσαρεστες??? Αιστο διαολο τι με επιασε πρωι πρωι ξυπνησαν τα φαντασματα....

για το ποδήλατο - πρέπει να μπορούν τα πόδια του ν' ακουμπούν έστω και λίγο κάτω και νάχει τέτοιο μέγεθος ώστε να μπορεί να το κουμαντάρει στις στροφές! όσο ικανός κι αν είναι/κι αν τον βλέπεις, να είσαι κάπως επιφυλακτική - το μέγεθος του ποδηλάτου πρέπει να είναι ανάλογο της ηλικίας/σωματικής διάπλασης!!

όσο για τις μνήμες... έτσι είναι, μερικές φορές έρχονται σαν σφάκτες...

Διαφημίσεις

πόσο σε καταλαβαίνω... όσοι έχουμε ζήσει "κάπως", ξέρουμε πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας βρει ο πόνος...

σκέψου ή κάνε κάτι όμορφο σήμερα... θα φύγουν οι σκιές και θα πάνε στη θεσούλα τους...

φιλιά!!

πάω στο νοικοκυριό μου (σχήμα λόγου δηλαδή):mrgreen:

καλημέρα!

όλα καλά προς το παρόν με τις εξετάσεις...επανάληψη σε ένα εξάμηνο για να έχουμε συγκρίσιμο μέγεθος και να βγάλουν οριστικά αποτέλεσμα...

κατά τ' άλλα....σκ@#%

πως μπορεί να έρθει όλη η ζωη τούμπα σε μερικά λεπτά????

Σαν σφακτες οπως το ειπες και πονανε σαν χθες. Απλα πιστευα οτι εχω διανυσει χιλιομετρα αποστασης απο αυτους αλλα να που με ακουμπουν ακομα.

τα χιλιόμετρα μπορούν να γίνουν δέκατα του χιλιοστού σε μερικά δεύτερα δυστυχώς... κι εγώ χιλιόμετρα νόμιζα πως έχω κάνει μέχρι που τρώω τη σφαλιάρα και συνηδητοποιώ πως με μερικές αναμνήσεις θα πηγαίνω πακέτο μέχρι να υπάρχω:-(....

πόσο σε καταλαβαίνω... όσοι έχουμε ζήσει "κάπως", ξέρουμε πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας βρει ο πόνος...

αυτό ακριβώς... και το χειρότερο είναι όταν έρχεται με αφορμή κάποιες ωραίες στιγμές...

τεσπα ας μην το βαρύνω άλλο....

καλά να περάσετε και να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο....

Καλησέρα :)

Τελικά τα βουνά τα πήρα μόνη μου και συγκεκριμένα τον Υμητό αφού χρειάστηκε να θάψω τη μία από τις γατούλες μου σήμερα... Έφυγε από βαθιά γεράματα και είναι το μόνο πράγμα που με κάνει κάπως να μην ουρλιάζω... Θα πηγαίναμε την Τρίτη για επανεξέταση μιας και ο γιατρός είδε υποψία νεοπλασίας στον πνεύμονα αλλά είπε το μικρό μου να μας απαλλάξει από τον κόπο και τα έξοδα και έφυγε αμέσως μετά απο το δεύτερο τάισμα που της έκανα :( Ήταν ένα από τα καλύτερα ζώα που είχα ποτέ. Μια σιαμέζα γάτα που είχε βρει η μάνα μου στον δρόμο 4 χρονών... Είχα ψάξει τότε να βρω τους ιδιοκτήτες της αλλά δεν τα κατάφερα. Έζησε μαζί μας 11 συναπτά έτη και με συντρόφευσε άπειρα χειμωνιάτικα βράδια ζεσταινοντάς μου τα πόδια και γουργουρίζοντας από ικανοποίηση στα χάδια μας... Είναι το πρώτο ζώο μου που φεύγει απλώς από βαθιά γειρατιά και όσο και αν πονάει ξέρω ότι έζησε καλά μαζί μας και περίμενε να γυρίσω από τις διακοπές για να φύγει.

Όσο για τις μνήμες... από τότε που γέννησα το παθαίνω συνέχεια... στα ξεκούδουνα... εκεί που ταΐζω, εκεί που παιζουμε, εκεί που κοιμίζω κι έρχονται κάθε φορά σα χαστουκια!

Διαφημίσεις

α σιαμεζα ηταν??????? και εγω η μονη γατα που ειχα ηταν σιαμεζα και μαλιστα βασιλική με την καγκελωτη ουρα...δλδ αρκετα αγρια..αν δεν ειχε τα κεφια της σου ριχνε και καμμια

πεθανε μεγαλοπρεπως 15 χρονων στην ζακυνθο..εζησε όλες τις μετακομισεις μας, τις σπουδες μου, το θανατο της μανας μου, την εγκατασταση του πατερα μου με τη νεα του συμβια στη ζακνθο και τελικά κατεληξε εκει...τί άλλο να θελει μια γάτα από τη ζωή της...

μακαρι ρε κρις να φυγουμε και μεις ετσι..χωρις καμμιά εξακριβωμένη ασθενεια σε βαθεια γηρατεια....

με τσακίσατε ρε κορίτσια σήμερα όλες σας...

αερικό, λυπάμαι πολύ...:-(

μακαρι ρε κρις να φυγουμε και μεις ετσι..χωρις καμμιά εξακριβωμένη ασθενεια σε βαθεια γηρατεια....

α ρε κιουλτάκι, τι είπες τώρα... τι ωραία ευχή...

μου θύμισες τον άντρα της φίλης μου (που έχασα πρόσφατα) ο οποίος σε μια γιορτή (και ούσα άρρωστη η γυναίκα του), μας είχε πει : σας εύχομαι να γεράσετε πολύ...

Κρις λυπάμαι για την γατούλα, το σημαντικό είναι ότι έζησε καλά μαζί σας!

Εμείς πήγαμε στην βάφτιση της Σμαράγδας, δεν έκλαψε καθόλου, ήταν μία κυρία!

Η Κική απλά θεά, εξαιρετική επιλογή φορέματος, τέλειο μαλλί και μακιγιάζ, αδύνατη, σωστό μοντέλο!

Να ζήσει η μικρή Σμαράγδα. Γερή και ευτυχισμένη.

Εμείς επιστρέψαμε πριν λίγο από το χωριό το χωριό του άντρα μου, όπου πέρασα ανέλπιστα καλά. Αντε, μία μέρα μου έμεινε για να επιστρέψω στην καθημερινότητα. Και να περιμένω του ....χρονου πάλι....

Επόμενος στόχος: Άδεια 3-4 μέρες τα Χριστούγεννα, όπου έχει να μου συμβεί 14 χρόνια....... Λέτε να το καταφέρω????????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...